درسته، گفته میشه که CIF ـه ولی هیچ کجا به طور رسمی خود SE این موضوع رو اعلام نکرده.به نقل از Sony Ericsson!! :جناب xplod فکر کنم که فیلم p990 در اندازه CIF یا همان 352x288 با 20 الی 25 fps می باشد
خب os داره دیگه بیچاره ! سیمبینه 9.1 هستبه نقل از calligrapher :البته اگه OS داشت ميرسيد به 900 يا 1000 دلار
منظور دوستمون W900 بود نه P990.به نقل از Sony Ericsson!! :خب os داره دیگه بیچاره ! سیمبینه 9.1 هست
شاید منظورتون windows mobile هست؟؟؟
منظورتون هفته اول دسامبر ديگه ؟!به نقل از xPlod :بعیده، بخش اعظمی از خط تولید به چین منتقل شده. احتمالن از این به بعد گوشی های غیر چینی رو خیلی کمتر ببینیم.
هفته اول سپتامبر (یک ماه بعد) قراره نسخه ی Vodafoneش منتشر بشه. قطعن این طرف سال تو بازار خواهد بود.
به نقل از xPlod :
نکته قابل توجه دیگه در مورد این گوشی استفاده از شتاب دهنده گرافیکی Nvidia GoForce 3D 4800 ـه که امکانات جالبی رو برای این گوشی فراهم کرده.
به غیر از پردازش سریعتر تصویر و فیلمبرداری qVGA @30fps ، قابلیت بازی های سه بعدی تمام صفحه با کیفیت فوق العاده بالا و نرمی مناسب، از دیگر نتایج استفاده از این پردازنده ی تصویری ـه.
بنچمارک های Java 3D نشون میده که توانایی های این گوشی در پردازش تصاویر تمام صفحه (320*240) بلا استثنا بین 5 تا 6 برابر K750 با صفحه نمایش 176*220 ـه. در حالیکه خود K750 تا به امروز به عنوان یه گوشی با Performance خیلی خوب در بازی های سه بعدی شناخته میشد.
به نظر من که گوشی خیلی کاملیه. خیلی خوشگله و دوربین 2MP و تمام چیزهایی که یک Mp3 Player احتیاج داره. و قابلیتهای دیگری که اشاره کردند... به نظر من Symbian نبودنش که اصلا عیبی نیست و من خودم گوشی های جاوا (سبک 6230i,K750) را بیشتر دوست دارم.به نقل از calligrapher :بيشتر از 550 تومن نمي ارزه