اگه 580 هست، چرا تو shop.ir داره میده 730 ؟؟؟!؟!؟!
به نقل از ReD3ath++ :اگه 580 هست، چرا تو shop.ir داره میده 730 ؟؟؟!؟!؟!
به نقل از xPlod :من پریشب با گارانتی شرکتی قیمت کردم 520. ولی خب همه شون مشکی بودن.
به نقل از xPlod :فکر می کنم ایرانیان بود. طی مدت نیم ساعتی که توی علاءالدین دنبال گوشی می گشتیم 3-4 نفر رو دیدم که مشغول خرید W900 (البته مشکی ) بودن.
به نقل از calligrapher :خدمت دوستان عرض كنم روي پك تمام اين گوشيها زده Made in Japan اما اوني كه داخل گوشي خورده اينه :For
use in the Singapor من از سيتادل پرسيدم اونا هم همينو تاييد كردن و اون Lable كه زير باطري خورده به سفارش
اون كشور بوده پس ممكنه حتي ايران هم اگر سفارش داده باشه اون عبارت تبديل به اين بشه : For use in the Iran
!!!! پس نتيجه اخلاقي اينكه ژاپن داره اينا رو توليد ميكنه . بچه هايي كه اين گوشي رو دارند ميدونن Firmware جديد
براش كي مياد من 2 و3 بار امتحان كردم ظاهرا خبري نيستش
به نقل از Sony Ericsson!! :خدمت شما عرض کنم که هم رو جعبه گوشی رفیقم زده بود ژاپن و هم بعد از اینکه باتری رو در آوردم پشتش هم زده بود ژاپن
اصلا هم خبری از for use in... نبود فقط زده بود made in japan همین
به نقل از Annapaquin :بچه ها يه سوال دارم.مسخره نكنيدا!
w900i بهتره يا P990؟
به نقل از calligrapher :خوب ديگه اون واسه خود كشور ژاپن زده شده خيلي راحت از روي زبانهاي گوشي ميشه فهميد براي من كه به غير از English اينا رو داره :Bhs Indonesia : Bhs Malaysia:Tagalog:tieng viet و زبان چيني ... احتمالا گوشي دوست شما ممكنه حالا اينا رو نداشته باشه در عوض زبان ژاپني را داشته باشه
خب اين سيمبين چيه؟خب بستگی داره که سیمبین بودن برات مهم باشه یا نه.
به نقل از Annapaquin :خب اين سيمبين چيه؟