خوب مدل های دیگش رو که دیدی خوب اونی که بلوتوث داره رو بگیرکسی نیست جواب مارو بده؟
یه بلوتوث بش وصل کنید ببینید چی میشه؟
ضمنا قیمت جهانی این تبلت رو کسی میدونه؟
توی پست اول بازی های تست شده رو میگید از کجا و کدوم ورژن رو دانلود کردین / خصوصا shadowgun رو !
من گرافیکی ترین بازی رو روش تست کردم جواب داده real race 3
shadowgun کدوم نسخش؟ چون همه ورژناش با پردازنده نمیخونه / دوس دارم یه گیم توی این زمینه ها روش نصب کنمبازی های HD اکثرا از روی لرد نصب کردم .
shadowgun رو از یکی از دوستام گرفتم یه فایل 300 مگابایتی بود
یه سری بازی دیگه هم تست کرده بودم هنوز وارد نکردم فکر نکنم V2 بازی باشه اجرا نکنه همه رو راحت میاره به همین خاطر بازی ها رو وارد نکردم
shadowgun کدوم نسخش؟ چون همه ورژناش با پردازنده نمیخونه / دوس دارم یه گیم توی این زمینه ها روش نصب کنم
گیم csr racing رو پیشنهاد میکنم گرافیک محشری داره
یه ایراد از تبلت اکسترم / چرا گرافیک گیم ها رو پیکسل پیسکل نشون میده؟ یعنی یه خط منحنی رو خوب نشون نمیده مثل همون نصب دایرکست توی ویندوز که بعدش گرافیک گیم خوب میشد / تمامی بازی هایی که نصب کردم hd بودن ولی انگار رزولوشنش نمیخونه / رزولوشن تبلت من 800*480 هست 7 اینجی
یه تصویر از گیم تهیه کردم ببینید
مشاهده پیوست 349965
سلام به همه من بین axpad v1 و axpad v2 موندم قیمتش که یکی v2 دوربین داره و باتریش قوی تره ولی دوستان میگن سرعت v1 بیشتره بعد دو تا سوال تم ویندوز 8 واسه v2 هم هست یانه بعد v2 هم مثل v1 فلشو مستقیم میخونه بعد وای-فای کودوم قوی تره منمنون میشم اگه راهنمایی کنید
نمیدونم والا ولی مودم من که 2640U هست رو میشناسهمن تازه axtrom 7i02 خریدم مودممو تبلت نمیشناسه ولی گوشی و لب تابم مودم رو میشناسه تا حالا مشکل از وای فای تبلته ولی جالبیش اینجاس کل وای فای کل محله رو میشناسه جز من تنظیمات مودم هم درسته تبلت رو هم بردم گارانتی گفت وای فای کار میکنه مودم D-Link DSL2600U