White Raven
Registered User
- نوشتهها
- 23
- لایکها
- 0
در مورد هندز فری که مشکل اساسی من با تنظیم ولومشه که به صورت تاچه وکفر آدمو در میاره تا صدا رو کم و زیاد کنه، مشکل عجیب دیگه ای که بهش برخوردم و اتفاقا تنها من تجربه شو نداشتم اینه که هر از چند گاهی هندز فری روشن نمیشه و به هیچ صراطی هم مستقیم نیست! تنها راه حل این مشکل هم اینه که یه سری باید دستگاهو به شارژر وصل کنی و بعد درش بیاری تا روشن بشه!مثلا چه مشکلاتی.
من دوستام دارن مشکلی باهاش ندارن.
مثلا اینجا رو ببینید، نظر سوم که متعلق به Alex هستش و دقیقا مشکل منو داره:
"Woaaa, “nice” to see that i´m not the only one having problems with the headset, mine is brand new but i can only turn it on rigth after removing it from the charger stand, it will play for as long as I let it but if I turn it of I cant turn it back on without connecting it to the battery charger for just a couple of seconds."
در مورد خود گوشی هم سوای دو تا پیکسل سوخته که لابد از اقبال بد ماست و عمر کم باتری که در این مورد هم نقش فروشنده و احتمال تعویض باتری به ذهن خطور میکنه باید به کلی باگ نرم افزاری ریز و درشت اشاره کنم که صدای خیلی ها رو در آورده و شدیدا امیدوارم سونی اریکسون با اضافه کردن آپدیتهای جدید این مشکلات رو حل کنه.
البته تمام این مشکلاتی که گفتم مانع از این نمیشه که چشمامونو رو به مزیت های نه چندان کم این گوشی ببندیم، در کل به نظر من مزیتها نسبت به مشکلات میچربه...