• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون G900 ٠

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
ممنون!
من کلا فقط 2 تا کار اصلی دارم...دیکشنری انگلیسی به فارسی و دیدن و ادیت کردن فایل اکسل!!
حالا PocketPC ارزون یا گوشی ارزون فرقی نداره...کارم رو راه بندازه خوبه!
فقط نمیخوام توی باز کردن یک فایل اکسل پیرم کنه!!
من به شما پیشنهاد میکنم به جای اینکه 300 تومن بدی این گوشی رو بخری 50 تومن دیگه بزار روش یه امنیای دست دوم تمیز در حد نو بگیر خیلی از این بهتره و قابل قیاس نیستن با هم !

من یه مدت کوچیک از این جی 900 استفاده کردم خیلی خیلی گوشی بدی بود سرعتش پایین بود ، فلاش دوربین گاهی کار میکرد گاهی نه .. گاهی دوربینش هنگ میکرد ، جنس بدنه اش بسیار مزخرف بود !

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
باز شرو ع شد؟ پس چطور ما ها که این گوشی رو داریم هیچ کدوم از این مشکلات شما رو تجربه نمیکنیم؟؟

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
باز شرو ع شد؟ پس چطور ما ها که این گوشی رو داریم هیچ کدوم از این مشکلات شما رو تجربه نمیکنیم؟؟
چی شروع شد ؟

من مشکلاتی که با این گوشی رو داشتم بیان میکنم تا اگر کسی خواست بخره بدونه شاید با این مشکلات مواجه بشه ، بلاخره برای من این گوشی تجربه تلخی بود و توش هم کلی ضرر کردم .

بعد این دوستمون که اومده مشورت کرده منم وظیفه خودم دونستم که مشکلاتی رو که داشتم بیان بکنم و بهش پیشنهاد بهتری بدم که بتونه چیزی که لازم داره رو خریداری بکنه ، از نظر شما مشکلی هست ؟

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
ممنون.
این چیزی که گفتین چی بود؟
سراغ دارین؟ دست دو!

امنیای ؟!

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
ممنون.
این چیزی که گفتین چی بود؟
سراغ دارین؟ دست دو!

امنیای ؟!
خواهش ميكنم دوست عزيز !

منظورم پاکت پی سی سامسونگ اومنیا بود :

http://www.gsmarena.com/samsung_i900_omnia-2422.php

قیمت نوش حدودا 500 و خورده ای هست با گارانتی و 450 تقریبا بدون گارانتی ، دست دومش هم هست میگن توی علا الدین دور و بر 350 الی 380 تومن !

برنامه اکسل در پاکت پی سی خیلی عالیه و از همه سیستم عاملهای دیگه بهتره .

دیکشنری هم انواع و اقسام هست برای پاکت پی سی .

اگر این رو بگیرید اضافه بر جی 900 حافظه داخلی بیشتر 8 یا 16 گیگ ، صفحه نمایش بزرگتر ، سیستم عامل قوی تر ، جی پی اس ، جنس بدنه بهتر ، سرعت بیشتر و .... رو خواهید داشت .

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
بالاخره من هم G900 خریدم، رنگ زرشکیش رو. فعلا هم توی شارژ هست. حالا سوال اول :pدر حال شارژ هست، صفحه اش با نور کمی روشنه، باید همینجوری باشه؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
مبارک باشه.
آره.طبیعی هست.زمانی که خاموش هست و توی شارژ میزنید اینطوری میشه.البته روی پایه گذاشتید احتمالا.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
مبارک باشه.
آره.طبیعی هست.زمانی که خاموش هست و توی شارژ میزنید اینطوری میشه.البته روی پایه گذاشتید احتمالا.

ممنون. بله خاموشه ولی روی پایه نیست، شارژر معمولیه. تعجب کردم، هرچی صبر کردم خاموش بشه، نشد. پس خیالم راحت باشه طبیعیه. :D

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مبارک باشه...

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
نوشته ای از Mazi
ورژن جدید فیرم ویر برای G900/G700 از دیروز تو سرور SEUS قرار گرفته// کسایی که میخوان میتونن اپدیت کنن:

details:
Phone: 1203-6566 R9N002
Bluetooth: 1200-5567 R1F02
Organizer: 1203-8784 R6K842
CDA: 1204-3148 R6K836

الان چک کردم دیدم فریمور گوشی همش مثل بالاست فقط CDA اون هست 12132204R5A
این یعنی گوشی آپدیت هست، فقط زبان فارسی روش نیست؟ درسته؟
فروشنده خودش گفت که فارسی روش نیست و گفت که هفته دیگه بیا برات میریزیم چون اون کسی که نرم افزار نصب میکنه، الان مسافرته. اما میخوام ببینم نصب زبان فارسیش سخته و طول میکشه؟ اگه نه، دیگه پا نشم برم اونجا. لینکی در مورد راهنمایی نصب زبان فارسیش هست؟ برای نصب فارسیش که نباید کلا از اول آپدیت کنیم؟
خیلی ممنون

پی نوشت: کیبورد فارسیش رو هم پیدا کردم و تایپ فارسی هم کردم. حالا آیا یعنی گوشی فارسی هست؟ hand recognition فارسی ولی فکر کنم نداره.

Last edited:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
الان چک کردم دیدم فریمور گوشی همش مثل بالاست فقط CDA اون هست 12132204R5A
این یعنی گوشی آپدیت هست، فقط زبان فارسی روش نیست؟ درسته؟
فروشنده خودش گفت که فارسی روش نیست و گفت که هفته دیگه بیا برات میریزیم چون اون کسی که نرم افزار نصب میکنه، الان مسافرته. اما میخوام ببینم نصب زبان فارسیش سخته و طول میکشه؟ اگه نه، دیگه پا نشم برم اونجا. لینکی در مورد راهنمایی نصب زبان فارسیش هست؟ برای نصب فارسیش که نباید کلا از اول آپدیت کنیم؟
خیلی ممنون

پی نوشت: کیبورد فارسیش رو هم پیدا کردم و تایپ فارسی هم کردم. حالا آیا یعنی گوشی فارسی هست؟ hand recognition فارسی ولی فکر کنم نداره.

سلام
درسته، فایل مخصوص زبان فارسی رو باید دانلود کنید
نه اصلا سخت نیست ،نیازی هم نیست هزینه بی مورد کنید،این فایل که Attach کردم رو دانلود کنید و طبق دستورات زیر عمل کنید:

1. نرم افزار PC-Suite مخصوص گوشیهای SmartPhone را بر روی کامپیوتر خود نصب کنید.

2. فایل زبان را در مسیر C:\Program Files\Sony Ericsson\Mobile4\Download Language اکسترکت ( کپی ) کنید.

3. نرم افزار PC-Suite را اجرا کنید.

4. گوشی را در حالت Phone Mode به کامپیوتر وصل کنید.

5. بعد از اتصال گوشی به PC-Suite گزینه ی Download Language را اجرا کنید :

6. فایل زبان را از مسیری که در خط 5 گفته شد Browse و انتخاب کنید.

7. Next را بزنید و منتظر دوشن شدن گزینه ی Finish باشید.

8. بر روی گوشی خود گزینه ی Install را بزنید و منتظر روشن شدن گزینه ی Done باشید.

9. حالا می توانید از مسیر Tools > Control Panel > Other > Select language زبان ها را مشاهده کنید.

10. برای پاک کردن پک زبان ها می توانید از مسیر Tools > Control Panel > Other > Uninstall آن را پاک کنید.

فایل های ضمیمه

• Farsi_1203-8784_R6K842.zip
    506.8 KB · نمایش ها: 31

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
خیلی ممنون جناب Base. نه برای آپدیت (اگه نیاز داشته باشه الان) و فارسی کردن، گفته که پول نمیگیرم.
حالا با توجه به اینکه الان کیبورد فارسی دارم (بدون مشکل) و keypad predictionاش هم فارسی داره، فقط من نفهمیدم چطوری فعال میشه (یعنی شانسی شد!!!)، با ریختن زبان فارسی دیگه چی اضافه میشه؟ had recognition فارسی فقط؟
ممنون

Last edited:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
خیلی ممنون جناب Base. نه برای آپدیت (اگه نیاز داشته باشه الان) و فارسی کردن، گفته که پول نمیگیرم.
حالا با توجه به اینکه الان کیبورد فارسی دارم (بدون مشکل) و keypad predictionاش هم فارسی داره، فقط من نفهمیدم چطوری فعال میشه (یعنی شانسی شد!!!)، با ریختن زبان فارسی دیگه چی اضافه میشه؟ had recognition فارسی فقط؟
ممنون
منوها(تقریبا) فارسی میشن، had recognition اضافه نمیشه
کلا اصل استفاده همه به خاطر کیبورد هست که باتوجه به اینکه روگوشی داری دیگه استفاده از زبان فارسی زیاد مهم نیست
نمونه از W960:

dm34838yqhebju7np1v3.png

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
باز هم ممنون جناب Base. منوی فارسی که لازم ندارم، توش گم میشم. کیبورد فارسی داره که کارم رو راه میندازه، پس دیگه آپدیت که لازم نداره، فارسی هم دیگه نمیخواد روش بریزم.
حالا چند تا سوال دیگه:
1- کجا میشه flight mode یا حالت offline رو فعال کرد؟ (غیر از موقع روشن کردن که میپرسه)
2- توی صفحه 45 دفترچه اش نوشته که موقع عکاسی با navigation key چپ و راست میشه brihghtnes (نور) عکس رو کم و زیاد کرد (مثل بقیه سونی اریکسونها دیگه)، اما من که navigation key چپ و راست رو میزنم میره توی حالت show عکسهای قبلی. پس نورش رو کجا میشه کم و زیاد کرد؟ الان عکسهایی که میگیره، خیل پرنور هستند.
3- آهنگهایی رو که از بلوتوث میگیره، میریزه توی قسمت مسجها و باید دونه دونه سیوشون کرد توی فولدر موزیک، هیچ راه دیگه ای نداره؟

فعلا همینها:blush:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
1- روی ایکون انتن کلیک کنید و فلایت مود میتونید انتخاب کنید

2- متوجه نشدم...

3-راه معمولی نداره...میتونید گوشی رو هک کنید و بعد برنامه ای که مخصوص این کار هست بریزید یه راست بریزه تو مموری...

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
1- کجا میشه flight mode یا حالت offline رو فعال کرد؟ (غیر از موقع روشن کردن که میپرسه)
روی خود آنتن بزنید گزینه مورد نظر میاد.از توی control panel >deviceهم قابل دسترسی هست.

پس نورش رو کجا میشه کم و زیاد کرد؟

سمت چپ صفحه یک نوار زرد هست.که در حالت عادی باید اون علامت فلش مانند وسط باشه.

3- آهنگهایی رو که از بلوتوث میگیره، میریزه توی قسمت مسجها و باید دونه دونه سیوشون کرد توی فولدر موزیک، هیچ راه دیگه ای نداره؟
راهی هست که باید هک بشه گوشی تا مستقیم روی مموری کارت ریخته بشه.
ساده ترین و سریعترین راه این هست که beam received رو تک تک باز کنید و save کنید.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ببخشید مازیار جان.ظاهرا همزمان پست زدیم.

بالا