شما از کجای شیراز(کدوم مغازه) قیمت گرفتی؟ میخام برم بخرم!!قیمت شیراز که شده 550.000
و چه گارانتی داره؟(این قیمت تا چه حد قابل اطمینانه؟
شما از کجای شیراز(کدوم مغازه) قیمت گرفتی؟ میخام برم بخرم!!قیمت شیراز که شده 550.000
سلام
P1 مثل P990 مشکل فارسی شدن نداره
چی کار باید کرد فارسی رو ساپورت کنه
کسی p1 از نزدیک ندیده بگه قیافش قشنگه یا نه؟
صداش قوی هست یا نه؟مثلا به بلندیn73 هست.اگر نیست صداش با چه گوشی قابل مقایسست؟
ولی از نظر طراحی عالیه
میتونی بری علائدین ببینی همه مغازه ها آوردن
راستش حامد جان هر شماره ای که از 118 گرفتم...
منم شیرازم...قربونت اگه میشی آدرس و شماره تلفن چند جای معتبر واسه سونی اریکسون رو بهم بده...ممنون
شما از کجای شیراز(کدوم مغازه) قیمت گرفتی؟ میخام برم بخرم!!
و چه گارانتی داره؟(این قیمت تا چه حد قابل اطمینانه؟
ممنونم حامد جان...
متاسفانه فعلا معتبر ترین جا اطلس موبایل هسن که اونم درست و جسابی جواب آدم رو نمیدن!
یعنی سونی اریکسون یه نمایندگی تویه شیراز نداره؟!
مرسیراستش تا 2 هفته پیش من قیمتها رو از تک موبایل که نرسیده به چهار راه ملاصدرا هست قیمت میگرفتم. که جدیدا که رفتم همه گوشی ها رو فروخته بود و مثل اینکه میخواد تعمیرات انجام بده که تعطیل میشه.
یک جای دیگه هم که میتونی بری اطلس موبایل توی خیابان اطلسی هست که قیمتهاش خوبه.
توی عفیف آباد هم قیمتهاشون خوبه.
اصلا طرف ملاصدارا و داریوش نرو که با پنبه سر میبرن.
بالا همین رو نوشتم.گوشی ها با این قیمتها دارن فروش میرن.منظورتون از قابل اطمینان بودن قیمت رو نفهمیدم.
معمولا هم گارانتی ندان.
صدای پی 990 از نظر کیفیت حرف نداره ولی یکم پایینه!خب صدای p990 خوبه ؟
اره...راحت...
مرسی
ولی دیروز همین جاها که گفتید نرو رفتم ولی اصلا ندیدم! ولی وقت نداشتم زیاد بگردم!
اگه قیمت خوب گیرم اومد حتما یکیشو میخرم
راستی یه چیز دیگه . از 1 نفر که خودش با این گوشی کار کرده پرسیدم میگفت گوشی خوبی نیست! هنگ میکنه!!
ولی من اصلا قبول نکردم.. میگفت قیمتش به زودی میاد پایین. خودش یکی از وارد کننده هاست!
منظورم از قابل اطمینان بودن این بود که من قیمت رو از همینجا پیگیری میکنم. میخاستم ببینم قیمتهایی که اینجا نوشته میشه واقعی هست یا پایین و بالا داره؟
در ضمن اینجا کسی هست که با این گوشی کار کرده باشه؟
قربونت داداش.بازم ممنونم ار حامد عزیز...
اگه شد فردا حتما یه سری برم...
من نظرات GSmarena رو خوندم...90% از گوشی راضیه راضی هستن...تک و توک میگن گوشی هنگ میکنه...به نظر عالی میاد..