• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
یعنی هدفون های سری دبلیو رو ساپورت نمیکنه؟
263cylj.gif

قیمت این هدفونا چجوریه؟

با گارانتی بگیرم و هدفون رو بعدا بگیرم بهتره؟

آهان من فکر کردم میخوای مستقیم از یه هدفون سونی استفاده کنی

سری w هدفوناش حدود 15 تا 20 تومنه دقیق نمیدونم ولی زیاد چنگی به دل نمیزنه چون p1 خروجیش زیاد پر قدرت نیست مگر اینکه از یه هدفون 3.5 میلی متری استاندارد با 100 میلی وات قدرت :wacko: بهره بگیری که 60 تومن برات آب میخوره :blush:

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
آهان من فکر کردم میخوای مستقیم از یه هدفون سونی استفاده کنی

سری w هدفوناش حدود 15 تا 20 تومنه دقیق نمیدونم ولی زیاد چنگی به دل نمیزنه چون p1 خروجیش زیاد پر قدرت نیست مگر اینکه از یه هدفون 3.5 میلی متری استاندارد با 100 میلی وات قدرت :wacko: بهره بگیری که 60 تومن برات آب میخوره :blush:
100 تومن؟
wha[1].gif

پس احتمالا با گارانتی میگیرم.

اگه دیدم هدفون خودش زیاد حال نمیده یه هدفون هم بعدا واسش میگیرم. هدفون خودش بزرگه تو گوش جا نمیشه و همش میفته نه؟

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
آها ایول
پیشنهاد خوبیه.

قمیتشون چجوریاست؟

خوب اینو مستقیم نمیتونی به p1 بزنی .اول باید یه کابل هدفون سری w بگیری بعد اینو بذاری روش ولی بگم نباید انتظار معجزه داشته باشی .قیمت این هدفون 40 تومن هست.به نظرم این کارو نکن چون مطمئنم ارضا نمیشی و خرجت هم میره بالا ...اگر MP3 player داری و میخوای براش هدفون بگیری اونوقت این پیشنهاد رو قبول کن :)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مازيار جان مبارك باشه:).

قربونت برم :rolleyes:

مبارک باشه آقا مازیار
ایشالله روزی همه بچه های فروم باشه.....
یه بررسی اساسی کن بعد نظرتو بگو تا همه استفاده کنن.......

ممنون...انشالله همه بخرن...
آقا مبارکه ...
پس بالاخره دل رو به دریا زدی و خریدی.......

متشکرم...بلاخره اره دیگه خریدم :cool:

سلام به همه

به به به به...............به افتخار آقا مازیار گل................هیپیپ هوووورا........!!!!!!!!

آقا بسیار بسیار مبارکه.انشاالله به سلامتی.خیلی خوشحال شدم ( یعنی شدیم......!!!!! )

خب به اطلاع همه دوستان میرسونم که ایشون بعد از 3 روز دل و روده موبایل نازنین رو در خواهند آورد و

شما میتونید از این به بعد سوالاتتون رو از ایشون بپرسید و در کمترین زمان ممکن به جواب برسید....!!!

( مزاح بید.....!!!!! )

راستی از همون جایی که آدرس دادم گرفتی یا جای دیگه ؟؟

موفق و پیروز باشید........................

ممنونم عزیزم...از گالری المپیک 2 خریدم...

مبارکه مازیار جان

منتظر یه ریویوی توپ هستیم

بدون گارانتی الان چنده؟

احتمالا من هم این چند روزه بگیرم

سلامت باشی...بدون گارانتی تا 380 هم بود...با کامتل هم 410 بود..

میبینم که مسدر مازیار هم تحملش تموم شد آقا خیلی مبارکا باشه فقط جون عزیزت آپ نکن :D ولی خوب خریدی خدا کنه نسخهء خاورمیانه باشه تا پک فارسی رو نصب کنی روش و حالشو ببری :happy: راستی ورژنش چیه ؟

قربونت برم...ممنونم...متاسفانه مثل اینکه ورژن خاور میانه نیست چون فارسی که جز زبونهای گوشی نیست...البته اس ام اس فارسی رو میخونه حتی گچ پژ رو...و عربی هم داره یعنی موقع نوشتن فقط همون 4 تا حرف رو کم میاره ولی بقیه رو داره...برای من کافیه...چون 4 تا حرف رو برای خوندن که دارم موقع نوشتن هم یه کاریش میکنیم دیگه..

ورژن گوشی R9G007 هست که خب اولین ورژن هست یعنی قدیمیه ولی خب داره راحت و خوب کار میکنه و فعلا هم اپدیت نمیکنم....اگر خواستم 1-2 ماه دیگه میدم خود سیتادل :)

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
I
sonyericsson_logo%5B1%5D.jpg
My P1i
هم رفت تو امضای مازیار جان.........
عجب علاقه ای داری بهش ......

منم همین جوری 950 رو دوست دارم
43.gif
........

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
I
sonyericsson_logo%5B1%5D.jpg
My P1i
هم رفت تو امضای مازیار جان.........
عجب علاقه ای داری بهش ......

منم همین جوری 950 رو دوست دارم
43.gif
........

خوشبحالتون همتون سر و سامون گرفتین من که هنوز دارم با n70 میسوزم و میسازم .حالا وقتی w960 رو استاد کردم تو امضام میزنم البته بعد از نیکون :D نیکون هم مادرش سونی هست (سنسور دوربین نیکون رو شرکت سونی میزنه :heart:

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
مبارک باشه مازیار جان.خیلی خوشحال شدم که شنیدم گرفتی گوشی رو.
از خوبیاش بیشتر بگو.

تا 380 هم قیمتش بود؟ایول.شیراز که بالای 400 مونده.

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
مازیار در مورد دوربین بگو. من اون 10 روزی که دستم بود از دست سرعت فوکوسش شاکی بودم ولی در عوض خیلی با دقت این کارو میکنه درسته ؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مبارک باشه مازیار جان.خیلی خوشحال شدم که شنیدم گرفتی گوشی رو.
از خوبیاش بیشتر بگو.

تا 380 هم قیمتش بود؟ایول.شیراز که بالای 400 مونده.

نوکرتم...:) قابلی نداره...اره بدون گارانتی تا 380 هم بود...ولی من دیگه گفتم سیتادل بگیرم ارزشش رو داره...

باتری گوشی خیلی قویه...با همون 30 درصدی که داشت تا همین الان داشتم باهاش ور میرفتم یعنی از ظهر تا حالا...الان دیگه زدم شارژ...باتری خیلی خوبی داره...

سرعت گوشی بالاست...70 مگ رم ازاد این اجازه رو به کاربر میده که هر برنامه ای رو باز نگه داره...یادش بخیر...تو P990 همش باید مواظب بودم چی بازه چی بسته..چقدر رم مونده ولی این دیگه نه...تموم شد...هرچی میخوای باز میکنی و بعدش دفعه دوم دیکه مثل باد بازش میکنه...خیلی عالیه:)

راستی بچه ها تو جعبه اش یه کیف مخصوص هم بود...اصل سونی با مارک خودشون و جنس عالی...

مازیار در مورد دوربین بگو. من اون 10 روزی که دستم بود از دست سرعت فوکوسش شاکی بودم ولی در عوض خیلی با دقت این کارو میکنه درسته ؟

دوربینش به نظرم خوب کار میکنه...سرعت فوکوس هم خوبه خدایی...ماکرو رو خوب میگیره عالی....عکس معمولی هم خوب میندازه فوکوسش تاحیر زیادی نداره...کلا دوربین خوبی روشه...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اینم یادم رفت بگم صفحه نمایش گوشی فوق العاده شفاف و با کیفیت هست...روی برایتنس 100 درصد واقعا شاهکار عمل میکنه...

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
نوکرتم...:) قابلی نداره...اره بدون گارانتی تا 380 هم بود...ولی من دیگه گفتم سیتادل بگیرم ارزشش رو داره...

باتری گوشی خیلی قویه...با همون 30 درصدی که داشت تا همین الان داشتم باهاش ور میرفتم یعنی از ظهر تا حالا...الان دیگه زدم شارژ...باتری خیلی خوبی داره...

سرعت گوشی بالاست...70 مگ رم ازاد این اجازه رو به کاربر میده که هر برنامه ای رو باز نگه داره...یادش بخیر...تو P990 همش باید مواظب بودم چی بازه چی بسته..چقدر رم مونده ولی این دیگه نه...تموم شد...هرچی میخوای باز میکنی و بعدش دفعه دوم دیکه مثل باد بازش میکنه...خیلی عالیه:)

راستی بچه ها تو جعبه اش یه کیف مخصوص هم بود...اصل سونی با مارک خودشون و جنس عالی...

دوربینش به نظرم خوب کار میکنه...سرعت فوکوس هم خوبه خدایی...ماکرو رو خوب میگیره عالی....عکس معمولی هم خوب میندازه فوکوسش تاحیر زیادی نداره...کلا دوربین خوبی روشه...

آره ولی p990 سریعتر ولی با دقت کمتر روی سوژه میرفت..ماکروش که حرف نداره

کیفش خیلی شیک و با دوام هست نیازی به کیف نداری :happy:

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
اینم یادم رفت بگم صفحه نمایش گوشی فوق العاده شفاف و با کیفیت هست...روی برایتنس 100 درصد واقعا شاهکار عمل میکنه...
مازی جون مبارک
پس بالاخره گرفتی :D
خیلی کار خوبی کردی دیدی چه باحاله:blush:
منکه الان نزدیک 1 ماهه که گرفتم.هنوز برام تازگی داره و ازش خسته نشدم.:eek:واقعا جای تعجب داره.حال میکنی با lcd ?
کیفش خیلی شیک و با دوام هست نیازی به کیف نداری
نکته جالب درمورد کیفش:جنس خاصی داره که باعث میشه براحتی و روی هر سطی لیز نخوره و برای همین باخیال راحت میشه گذاشتش تو جیب و خم شد.البته اگه قزوین زندگی میکنید این کار رو نکنید.خطرناکه حسن

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0

روی 65% بذاری عمر شارژت بالا میره و چشم رو آزار نمیده تازه زیر نور خورشید هم کاملا پلاریزه میکنه نور رو و براحتی میشه زیر اشعهء آفتاب باهاش کار کرد :)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مازی جون مبارک
پس بالاخره گرفتی :D
خیلی کار خوبی کردی دیدی چه باحاله:blush:
منکه الان نزدیک 1 ماهه که گرفتم.هنوز برام تازگی داره و ازش خسته نشدم.:eek:واقعا جای تعجب داره.حال میکنی با lcd ?

نکته جالب درمورد کیفش:جنس خاصی داره که باعث میشه براحتی و روی هر سطی لیز نخوره و برای همین باخیال راحت میشه گذاشتش تو جیب و خم شد.البته اگه قزوین زندگی میکنید این کار رو نکنید.خطرناکه حسن

ممنون :happy:..

اره جنس کیفش خوبه..البته من که استفاده نمیکنم;) چون حسش نیست...

روی 65% بذاری عمر شارژت بالا میره و چشم رو آزار نمیده تازه زیر نور خورشید هم کاملا پلاریزه میکنه نور رو و براحتی میشه زیر اشعهء آفتاب باهاش کار کرد :)

اون که آره...کلا همیشه همون 65-70 درصد خیلی مناسبه...باتری هم بیشتر نگه میداره..

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
جنس كيفش جير هست .
چرا اينجوري مي كنيد .
من دادم براش يه گيف چرمي با همين الگو دوختن .
جيرش سريع بور مي شه .
طبقه ي زير هم كف علائدين من رنگهاي قرمز و نارنجي و مشكي با دوهت نارنجي رو ديدم
با همين الگو .
براي كسايي كه m600 ,w950 دارن هست .

nimamalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه‌ها. آقا شيراز P1 با گارانتي سيتادل كجا گير مياد؟ قيمت چنده؟

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
کیفش خیلی شیک و با دوام هست نیازی به کیف نداری :happy:

اره جنس کیفش خوبه..البته من که استفاده نمیکنم;) چون حسش نیست...

جنس كيفش جير هست .
چرا اينجوري مي كنيد .
من دادم براش يه گيف چرمي با همين الگو دوختن .
جيرش سريع بور مي شه .
طبقه ي زير هم كف علائدين من رنگهاي قرمز و نارنجي و مشكي با دوهت نارنجي رو ديدم
با همين الگو .
براي كسايي كه m600 ,w950 دارن هست .

همه چيز درباره كيف سوني اريكسون P1 :D:lol:

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
مازيار جان مباركت باشه
طبق معمول مي گم ايشالا چرخش بچرخه

بالا