مثل اینکه خیلی زود با افت قیمت مواجه شد
قیمت GSM شد 780000 تومن
همچنان امیدوارم کمتر بشه
قیمت GSM شد 780000 تومن
همچنان امیدوارم کمتر بشه
سلام
این گوشی های P1 تولید کجاست؟ نکنه مثل k800 چینی باشه!
به نظر شما اینکه دوربینش هیج کاور یا دریچه ای نداره، یک عیب محسوب نمیشه؟ حداقل عیبش اینه که لنز دوربین گرد و خاک می گیره و کثیف میشه! نظر شما چیه؟
یک از دوستام امروز صبح گرفت الان پیشمه تا ساعت 5 با دوستم هستیم چون کامپیترش خراب بود اومد پیش من تا موزیک بریزیم صداش واقعا توپ شده مثل دبیلو 950 میپوکونه چون هدفون هاش فرق میکنه
صداش یه چیزی تو مایه های دبیلو 900 زیاد هست فقط گوش تون درد نگیره خوبه
الان دارم باهاش موزیک گوش میدم جان خریده 840 تومن
امیدوارم مثل p990 , سونی اریکسون تولیده این گوشی رو بالا ببره تا قیمتش پایین بیاد.اینطوری هم به نفع خودشه هم مصرف کننده.
هر چی ارزونتر بهتر...بله ولی نه اینکه بشه 300 تومن بعد همه بخرن و دست همه هم باشه عین p990 که خز شده
مثلا اگه بشه 400 تومن خوبه
مثل p910 که چند سالی قیمتش زیره 400 تومن نمی یومد و ابهت خودشو حفظ کرده بود
هر چی ارزونتر بهتر...
درسته دوست عزیز هر چی ارزون تر بهتر ولی به چه قیمتی؟؟
اینقدر ارزون بشه که ...
بالاخره باید یه قیمتی درخور گوشی باشه نه اینکه بشه 250 یا 300 تومن
خوب درسته اگر ارزون بشه دست همه میبینیش ولی این دلیل نمیشه.من بارها گفتم که درصد زیادی از افرادی که گوشی های گرون رو میخرن فقط از 10 درصد امکاناتش میتونن استفاده کنن.
خوب درسته اگر ارزون بشه دست همه میبینیش ولی این دلیل نمیشه.من بارها گفتم که درصد زیادی از افرادی که گوشی های گرون رو میخرن فقط از 10 درصد امکاناتش میتونن استفاده کنن.
دقیقا.....من این مسئله رو هم که ملت حاظرن به خاطر خز نبودن پول بیشتری رو بدن هم نمیفهمم!!!!....دلیل منطقی واسش وجود نداره!!!!
امروز جمهوری 780 تومن...بلاخره طلسم شکست...