• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون T650

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
يدونه گرفتم . البته نه براي خودم . قيمت اين گوشي از 187.000 تا 210.000 هست در بازار . رنگ سبز کم ياب تر و گرون تر . يه سري نکاتي که اين مدت بهش رسيدم رو مينويسم شايد به کار دوستان بياد . مجموعه اي از قابليت هاي خوب+ رو ميشه در اين گوشي پيدا کرد . اول از همه قيمتش هست . در اين رنج از K770/K800 گرفته تا S500 و D900/U600 و 6300/5310 رو ميشه تهيه کرد .
ظاهر گوشي کاملا جذاب هست . مخصوصا رنگ سبزش . بک لايت بسيار خوب و شکيلي داره . در باتري/سيم کارت بعد از 1-2 بار راحت باز ميشه و مشکل خاصي نداره . دوربين محافظي نداره که شايد بشه از نکات منفي به حساب اورد . Menu گوشي همون هميشگي هست و با Theme هاي مختلف ميشه حالت/سبکش رو عوض کرد . موضوعي که هميشه در مورد T650 مطرح بوده کيپد اون هست . دکمه هاي مربعي که در ظاهر خيلي نامناسب به نظر ميرسن ولي در عمل و بعد از چند دقيقه به دکمه ها عادت ميکنيد . هرچند نميشه منکر شد که نسبت به کيپدهاي سطح محور (!) کمي سخت تر هست . به هر حال شايد گوشي آنچنان خوبي براي SMS بازان به حساب نياد . دکمه هاي ShortCut و Web در کنار 2 دکمه C و Back قرار داره . براي چند دقيقه اول شايد دستتون به جاي Back به Web بخوره ولي بعد از مدتي عادت ميکنيد . تنها دکمه فيزيکي که کمي اذيت ميکنه مربوط ميشه به Volume که هنگام کم/زياد کردن کمي کار رو سخت ميکنه . دکمه ها کمي سفت و تو رفته هستند .
صفحه نمايش گوشي 1.9 اينچ هست ~ 256 . در تقابلي رو در رو با N82 ه 16 ميليون کاملا برتري داشت ( نمايش عکس ) و تا حدودي با W950 يکي بود ( البته نه زير نور آفتاب )

i41ys1.jpg

Music Player گوشي شبيه به قبلي هاست و Equalizer با حالت هاي مختلف داره و همچنين تنظيم دستي براي کم/زياد کردن حالات مختلف صدا . همچنين همون Radio ه FM قبلي با کنترلي ساده و امکاناتي خوب . اسپيکر گوشي کاملا شفاف و به نظر من مناسب هست و با تنظيمات اکولايزر ميشه از صداي بهتري بهره برد .
از محتويات پک گوشي ميشه به Stand اي که داخلش هست اشاره کرد . مدل ه 2 تکه که سري ه شارژر داخلش قفل ميشه و خلاصه براي شارژ گوشي روي زمين نميمونه . همچنين کيفي هم در پک هست . مموري خود گوشي هم که 256 هست . Handsfree داخل پک مدل HPM-75 هست . گزينه ميانه رو و خوبي به حساب مياد . عکس زير با خود گوشي گرفته شده

2cmotx1.jpg

اما ميرسيم به دوربين . به طور خلاصه بخوام بگم اگر کسي دنبال Camera Phone هست در اين رنج به گوشي اي غير از K800 فکر نکنه . دوربين 3.2 مگاپيکسل ه T650 کار راه انداز هست . فلشش قوي نيست . در روشنايي کامل و در صورتي نلرزيدن دست عکس هاي بدي نميگيره . نمونه عکس کوچکي که باهاش گرفتم رو در زير ميتونيد ببنيد . عکس در حالت هاي مختلف رو در ادامه در تاپيک " عکس هاي موبايلي " ميذارم . به طور کلي يه 3.2 آنچنان برتر به حساب نمياد و بيشتر ميشه گفت کار راه انداز .

vgt9g.jpg

پردازش جاوا مثل تمامي SE هاي هم رده بينظير هست . به طوري که بازيهايي که روي W950/N82 کند هستند روي اين گوشي به بهترين شکل اجرا ميشن . در نتيجه و با توجه به وجود بازيهاي بسيار زياد و جذاب QVGA ميشه سرگرمي خوبي داشت . برنامه هاي معمول مثل نقشه-ديکشنري-سينما رو هم ريختم و بدون مشکل کار کردند .
نتيجه گيري : اگر دنبال دوربين هستي K800 بگير . اگر سيستم عامل ميخواي 6120 . اگر صفحه نمايش G502 اگر واکمن ميخواي W880 . اما اگر همه اينهارو در يه حد نسبتا خوب + زيبايي و ظاهر عالي بخواي روي T650 شک نکن

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
با استفاده از Macro گوشی در فاصله ای نزدیک

http://************/files/lxerbtee0kw4nc5soh6l_thumb.jpg​

در تاریکی, زیاد هم بد نیست فلشش

http://************/files/9h591tl95g8dfusvsupw_thumb.jpg​

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
مبارک باشه علی رضا.....ممنون از ریویو....صدای اسپیکرش در حد چه گوشی هست؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دستت طلا علی رضا جان.
اتفاقا امروز یکی از دوستان آمار این گوشی رو ازم گرفت و با توجه به توضیحات شما تونستم کمکش کنم.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
مبارک باشه علیرضا جان
کلا به نظرت گوشی خوش دستی هست؟(با توجه به تنوع انتخاب تو این رنج قیمت میشه گفت یکی از انتخاب های اصلی باشه؟)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
علی رضا مبارک باشه...دیدی چه بک لایت ردیفی داره...مخصوصا اون تم سبزه...خیلی چشمگیره...من دفعه اول که دیدم دست کسی حسودی ام شد...!!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دستت طلا علی رضا جان.
اتفاقا امروز یکی از دوستان آمار این گوشی رو ازم گرفت و با توجه به توضیحات شما تونستم کمکش کنم

(
rose.gif
)
سوالی بود در خدمتم

مبارک باشه علیرضا جان
کلا به نظرت گوشی خوش دستی هست؟(با توجه به تنوع انتخاب تو این رنج قیمت میشه گفت یکی از انتخاب های اصلی باشه؟)

مرسی
rose.gif

از نظر من خیلی خوش دست و راحت -مناسب- هست . در این رنج 190 واقعا از گزینه های خوب به حساب میاد . یعنی ترکیبی از همه امکانات مناسب رو در یه حد خوبی در خودش داره
1657.gif

علی رضا مبارک باشه...دیدی چه بک لایت ردیفی داره...مخصوصا اون تم سبزه...خیلی چشمگیره...من دفعه اول که دیدم دست کسی حسودی ام شد...!!

ممنون مازیار
rose.gif

آره حقیقا زیباست
4yajuyo.gif

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
علیرضا جان مبارک باشه.

خواستم بدونم T650 هم قابلیت زوم روی آیکون ها رو داره یا نه ؟:f34r:

gsmarena_s005.jpg

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
علیرضا جان مبارک باشه.

خواستم بدونم T650 هم قابلیت زوم روی آیکون ها رو داره یا نه ؟:f34r:

gsmarena_s005.jpg

ممنون
حالت های نمایش منو یعنی ؟ مثل W980 ؟ تا جایی که دیدم نداره

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
چند وقت پیش دست کسی دیدم داشت تو آفتاب باهاش راحت کار میکرد! تعجب کردم ولی lcd ش زیر نور مستقیم واقعا خوب عمل میکنه!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
بالاخره اولین آثار رنگ رفتگی پیدا شد
البته خیلی کم هست و خلاصه چشمگیر نیست, علت هم Gravity Defied بوده! به هر حال کسانی که زیاد بازی میکنن با گوشی این نکته رو برای T650در نظر داشته باشن

بالا