اها..دستت درد نکنه..فقط چند تا سوال دیگه:
1-مموری تو جعبه اش 512 بود یا برداشته بودن؟ مموری سایز بالاتر تست کردی روش به غیر 2 گیگ خودت؟
2-هندزفری تو جعبه اش هست یا مثل Z610 باید جدا بخره ادم؟
3-اون دکمه های روش فقط برای عقب و جلو کردن اهنگ کاربرد دارن یا مثلا کار دیگه هم میکنن؟
4-کلا کیفیت ساخت و دوامش نظرت چیه؟ ممکنه اون تیکه جلوش که باز و بسته میشه مشکل پیدا کنه ؟ چند وقته داری؟
5-باتری اش چطوره؟ فکر کنم با توجه به صفحه ای که داره باتری خوبی داشته باشه...
اخرین قیمت داری ازش؟ به نظرت تو این رنج قیمت چیز بهتر گیر میاد؟ فکر نکنم...میخوام برای یه نفر کادو بخرم...نمیخوام ناراضی باشه...
1 -مموری 512 توی جعبش بود...خیر تست نکردم ولی به نظر نمیرسه با 4 یا حتی 8 مشکلی داشته باشه...حداقل من اینجوری احساس میکنم...
2- هندزفری با سیم همونی که توی عکسها هست توی جعبه موجود میباشد....ناسلامتی واکمنه ها!!!
3 - جالبه بهت بگم اونایی که میبینی دکمه های جدا نیستن بلکه وقتی درب گوشی بسته میشه روی شماره ها فشار میارن ....حدود چند روزی طول کشید تا مکانیزم عملکردشونو کشف کردم...لول....من هم خیلی دوست داشتم با درب بسته با گوشی کار کنم ولی هر کاری به غیر از گوش کردن به موزیک داشته باشی باید در رو باز کنی اون دکمه ها هم نهایت عملکردشون توی منوهای واکمن بالا پایین کردن ترکها انتخاب آلبوم هست....جالبه بدونی درب گوشی که بسته میشه گوشی به صورت اتو ماتیک میره به حالت واکمن!!!!
4- کیفیت ساختش خوبه گوشی محکمیه مخصوصا شماره هاش من خیلی با شماره هاش حال میکنم...مکانیزم در اون هم فکر نمیکنم مشکلی پیدا کنه مگر اینکه بشکنه....به نظر من حتی اگر بشکنه گوشی از زیباییش نمیافته....هیچ تغییر مهمی هم در عملکرد گوشی پیش نخواهد آمد....آها همین درب کوچولو کمی بگی نگی لق میزنه ولی اونقدرها نیست که خیلی محسوس باشه....کلا گوشی جذابیه...من حدود 3 ماهی میشه دارمش!!!....دیدم پی وان داره ارزون میشه ردش کردم اینو هم برای خالی نبودن عریضه خریدم تا گوشیهایی که جدید وارد بازار شدن افت قیمتشون رو بکنن....لول
5- باتری خوبی روشه من با استفاده معمولی و روزانه 4 تا 5 ساعت موسیقی تقریبا هر 3 روز یک بار شارژش میکنم
آخرین قیمت بین 125 تا 128 بود ولی احتمالا الان باید ارزونتر شده باشه...شاید باورت نشه ولی من چند مدته به دلیل مشغله کاری از بازار گوشی و قیمتها دور شدم....احتمالا متوجه حظور کم من توی مشاوره برای خرید شدی!!!...ولی به نظرم توی این رنج قیمت گزینه خوب و زیباییه...مخصوصا که میخوای به کسی هدیه بدی...راستی عکسهای ردیفی هم میندازه دوربینش از دوربین ک510 هم بهتره