• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون W902

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
5 مگاپیکسل به همراه WALKMAN تلفیق بسیار جالبیه .

/

از نظر من این مقدار فضا یک مقدار بی معنی هست برای گوشی های جاوا . توی سیستم سیمبین [ UIQ ] یک مذیت بسیار خوبی که وجود داره ، جلو و عقب دادن فایل های ویدئویی هست . توی گوشی های جاوا این مساله عذاب آوره !! فرض کنید این فضای خالی رو داشته باشید و نتونید فیلم رو به راحتی عقب و جلو کنید ! یا مجبور باشید فیلم رو یک سره تماشا کنید !
عملا این مقدار فضا فقط به درد Mp3 میخوره در این گوشی . که 2 گیگ هم کفاف Mp3 رو میده با توجه به عمر باطری ، و این مموری کارت درون جعبه ، فقط قیمت گوشی رو یه مقدار نجومی میکنه .

//

خیلی شیکه ، بخصوص از پشت !!

تا اونجايي كه من مي دونم گوشي هاي WALKMAN هم امكان عقب جلو كردن فيلم رو دارند . بايد از داخل منوي WALKMAN گوشي فيلم رو ببيني

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
تا اونجايي كه من مي دونم گوشي هاي WALKMAN هم امكان عقب جلو كردن فيلم رو دارند . بايد از داخل منوي WALKMAN گوشي فيلم رو ببيني
بله!
ولی توی سیستم UIQ با 1 اشاره ! و توی واکم های جاوا اگه بخوای دقیقه 30 فیلم رو ببینی حداقل باید 5 دقیقه دستت روی FF باشه !!

//

آقا بحث رو به حاشیه نبریم ! گوشیه خوبیه !!

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
به زودی عرضه این گوشی هم آغاز خواهد شد...توی همین هفته

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
كسي نقد و بررسي درست حسابي از اين گوشي سراغ نداره ؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
این تقل قول از کسی که خریده:

سلام،من طرفای 7 یا 8 بهمن بود که با قیمت 475 هزار تومن خریدمش!گوشی خوشگلیه،هم از لحاظ ظاهر زیبا و کشیده اش هم از

نظر رنگ و اندازه و وزن!

دوربینش که نیازی به تعریف نداره،کیفیت فیلمبرداریش هم خوبه،یعنی یه جورایی بگی نگی صفحه یهو شطرنجی نمیشه(دوستانی که

با موبایل فیلمبرداری میکنن میدونن چی میگم)

دکمه ی روی گوشی هم که دیگه قابلیتهاش قبلا گفته شده،حال میده باهاش صدا رو کم و زیاد کنی یا آهنگو بزنی تراک بعدی،درضمن

قلقش هم راحت دستتون میاد...وضوح صدا با وجود اینکه پشت گوشی فقط یک اسپیکر هست خیلی عالیه(یا حداقل برای من کافیه)

هدفونشو هم که اگه بزاری دیگه میشه آخرش!!!

دیگه از چیش بگم؟؟آهان مشکلاتش!

چند روز پیش گوشی به طرز وحشیانه ای حین دویدن از جیبم افتاد و با اجازه حین افتادن شوتش هم کردم!پشت گوشی خیلی مقاومه

ولی درپوشش راحت باز میشه،نوکیا که از دستم میافتاد دل و روده ش سریع بیرون نمیومد ولی این هم قابش در اومد هم باطریش

(البته اینو کتمان نمیکنم که بدجوری خورد زمین)خوشبختانه جز چند تا خش سطحی چیزیش نشد!

درکل فکر کنم پشتش زیادی راحت باز میشه!

یه مشکل عجیب دیگه ش(که قبل از افتادن گوشی هم وجود داشت)اینه که گوشی گاهی اوقات الکی ریست میشه...نمیدونم چشه

ولی بهرحال قلب آدم میاد توی دهنش!

تمام!

پ.ن:یه موزیک پلیر باحال داره که دیگه از اینکه بخوای یه مشت سیم به خودت آویزون کنی بی نیازت میکنه(نمیدونم اسمشو چی بزارم

بهرحال همون موزیک پلیر جذابتره!دی)

تو lcd یه گرافیک متحرک خیلی باحال نشون میده که عاشقش میشی تازه اگه دکمه ی واکمن رو نگه داری و گوشی رو حرکت بدی میتونی آهنگ رو عوض کنی ولی برای استفاده ازش باید خیلی جون بکنی تا قلقش دستت بیاد بالا صدارو زیاد می کنه پایین کم چپ و راستم آهنگ رو عوض میکنه
کیفیت هد فونش عالی یه ولی صداش یکمی کم ولی ازیت نمی کنه
اتو رتیتش خیلی حساس نیست یعنی برای فعال شدنش گوشی رو باید کاملا عمود بگیری تو حالت اریب خیلی خوب کار نمی کنه
کیفیت دوربینش عالی یه واز منو ی سایبر شات استفاده میکنه یعنی با خریدنش هم یه سایبر شات داری هم واکمن
از لحاظ تراحی گوشی یه خیلی خوش دستی یه و حالت شبکه ای یه پشتش مانع افتادن گوشی از دستت میشه
lcd یه گوشی ضد خش و اثر انگشت تم بغیر از سطح شفاف روش به خودش نمیگیره ولی سطح روش بد اث4ر انگشت می گیره
کیفیت منتاژش حرف نداره و از این لحاظ خیالت راحت
البته اینم بگم تو گوشی دوست من اسپیکرجلویی یعنی همونی که میزاری جلوی گوشت تا حرف بزنی بعد از 7یا 8 روز خراب شد و مجبور شد گوشی رو بفرسته دبی این مضوع هم برا من هم برا دوستم هم باسه اپراتر نمایندگی تو ابوظبی خیلی عجیب بود و فک می کنم از بد شانسی یه دوستم باشه
خلاصه با توجه به این تجربه بهتر سراغ بدون گارانتیش نرین

بالا