• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون Xperia X10 ٠

gba

Registered User
لایک‌ها
25
یا خدا اینو:
kanye-se-rachel-ui-1.jpg

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
رسما معرفی شد ، خیلی عالیه واقعا خوشگله ، اولین سونی اریکسونی هست که به دلم میشنه ، ایکس 2 هم خوب بود ولی کیبردش اضافه بود !

البته باید منتظر جواب سامسونگ موند ببینیم چی هست :

http://www.gsmarena.com/samsung_i6500_saturn-3002.php

؟؟؟؟؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مهدی عزیز یا علیرضای عزیز زحمت بکشید عنوان تاپیک رو به X10 تغییر بدید

-----------
خب بلاخره معرفی شد...دیروز که به کل ADSL ام قطع بود نشد سر بزنم...

جاش امروز صحبت رو ادامه میدیم..

امکاناتش که خوبه...فقط من نفهمیدم چرا با اندروید نسخه 1.6 قراره به بازار عرضه بشه..البته چیز مهمی نیست ها چون دوستان در XDA developers سریع زحمت پورت نسخه 2 رو هم میکشن و میشه به 2 اپگرید کردش...

نکته مثبت دیگه اینه که صفحه نمایش خازنی داره ( اولین گوشی لمسی خازنی سونی اریکسون..هورا! دیگه وقتش بود ) با اون اندازه 4 اینچ و رزولوشن هیولا که داره واقعا فیلم دیدن توش خیلی حال میده...

قویترین در حال حاضر cpu ای که روی اندروید استفاده شده رو هم که سونی برامون گذاشته برید حال کنید...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
چرا اینقدر خوشحالید :دی
ایکس دی ای هیچکاری با دستگاه هایی که توسط ِ اچ تی سی ساخته شدن نداره . اگر هم ایکس1 رو بهش حال میدادند واسه این بود که ساخت ِ اچ تی سی بود

نکات منفی :
- اسکرین TFT هست و نه OLED که قولش رو داده بودند
- فعلا" خبری از مالتی تاچینگ نیست
- 32 گیگ حافظه ی داخلی شد 1 گیگ ( البته این شایعه بود نه قول )
- UI ِ جدید بشدت زشت تر از UI ِ اولیه ش هست
- beta tester ِ معروف ِ ایکس دی ای که اچ دی2 رو 2 ماه پیش تست کرده بود ، ایکس10 رو هم تست کرده ، میگه از لحظ نرم افزار بسیار ضعیف هست
- رنگ 16 ملیون نیست
- دیجیتال Compass نداره ( اما SDKش احتمالا" بیاد )

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
حالا ایکس دی ای هم نشد وقتی اپن سورس هست اندروید بلاخره یه بلایی سرش میاریم دیگه...میشه بلاخره 2 رو بهش نصب کرد...شاید هم خود سونی بعد براش اپدیت بده

1- ترجیح میدم یه TFT داشته باشم که تو نور مستقیم خورشید بتونم عالی باهاش کار کنم و زیر نور لامپ و نور مصنوعی هم خوب باشه تا یه OLED داشته باشم که تو نور لامپ و نور مصنوعی خیلی عالی باشه ولی تو نور خورشید هیچی دیده نشه و عذاب باشه

2- مالتی تاچینگ هم میاد ..صبر کن.

3- UI که سلیقه ای هست و به نظر من هم خیلی خوبه...

4- بتا تستر گفته از نظر نرم افزار نگفته که سخت افزار...نرم افزار هم خودت میدونی که اندروید هنوز کار داره تا خوب جا بیفته ولی تا 5-6 ماه دیگه اوضاعش خیلی مناسب میشه...

5- بی خیال بحث 16 میلیون ..به نظر من با توجه به رزولوشن و کیفیت ساختی که از سونی سراغ دارم مشکلی نیست

6- من که اصلا از قطب نمای دیجیتال هیچ استفاده ای نمیکنم..نمیگم بده یا نبودنش مهم نیست..باشه بهتر از اینه که نباشه ولی در حقیقت زیاد هم کاربرد نداره...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
1- دلیل نداره OLED ِ آیفون اینطوری باشه ، مال ِ همه اینطوری باشه هااا
2- اومدنیش که میاد ، افت داره اولش نباشه
3- چون که UI ِ اولش رو ندیدی وگرنه اینو نمیگفتی
4- صحیح
5- اتفاقا" توی اون سایز ، وقتی دیدی رنگ ها قطع میشن و چجوری میخوره توی ذوقت به حرفم میرسی ( متاسفانه اچ دی2 ، گوشی ِ آینده ی من ، هم همین ایراد رو داره )
6- قطب نمای دیجیتال بحثیست که ربطی به خودش نداره ، Magnetic Field نداره که دیجیتال کامپس هم نداره ، کلی برنامه ی باحال رو از دست میدی واسه همین
الان روی هیرو ، با همین چیپ ، فلزیاب نصب میشه روش ! به درد نخوره ، ولی فک کن تا چه حد جلو میرن با یه مگنتیک فیلد ! :دی

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
همین X10 دیگه...با توجه به اینکه اندروید 2 قابلیت مالتی تاچینگ داره اگر برای X10 اپگرید بیاد ممکنه اضافه بشه بعدا بهش...

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
همین X10 دیگه...با توجه به اینکه اندروید 2 قابلیت مالتی تاچینگ داره اگر برای X10 اپگرید بیاد ممکنه اضافه بشه بعدا بهش...

:blink::blink::blink:
یه سوال دارم مازیار جان
به این تاپیک مربوط نمیشه ولی میبخشید دیگه
این قابلیت امکان داره واسه i8910 اضافه بشه؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نه چون سیمبین سری 60 ویرایش 5 ام این قابلیت رو نداره...شاید درسیستم عامل سیمبین جدیدی که تو 2010 معرفی میشه این قابلیت باشه..

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
نه چون سیمبین سری 60 ویرایش 5 ام این قابلیت رو نداره...شاید درسیستم عامل سیمبین جدیدی که تو 2010 معرفی میشه این قابلیت باشه..

ممنون لطف کردی
به امید این قابلیت در سیمبین

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
حالا ایکس دی ای هم نشد وقتی اپن سورس هست اندروید بلاخره یه بلایی سرش میاریم دیگه...میشه بلاخره 2 رو بهش نصب کرد...شاید هم خود سونی بعد براش اپدیت بده

1- ترجیح میدم یه TFT داشته باشم که تو نور مستقیم خورشید بتونم عالی باهاش کار کنم و زیر نور لامپ و نور مصنوعی هم خوب باشه تا یه OLED داشته باشم که تو نور لامپ و نور مصنوعی خیلی عالی باشه ولی تو نور خورشید هیچی دیده نشه و عذاب باشه

2- مالتی تاچینگ هم میاد ..صبر کن.

3- UI که سلیقه ای هست و به نظر من هم خیلی خوبه...

4- بتا تستر گفته از نظر نرم افزار نگفته که سخت افزار...نرم افزار هم خودت میدونی که اندروید هنوز کار داره تا خوب جا بیفته ولی تا 5-6 ماه دیگه اوضاعش خیلی مناسب میشه...

5- بی خیال بحث 16 میلیون ..به نظر من با توجه به رزولوشن و کیفیت ساختی که از سونی سراغ دارم مشکلی نیست

6- من که اصلا از قطب نمای دیجیتال هیچ استفاده ای نمیکنم..نمیگم بده یا نبودنش مهم نیست..باشه بهتر از اینه که نباشه ولی در حقیقت زیاد هم کاربرد نداره...

1- فعلا سامسونگه که داره هرچی گوشی میزنه با صفحه AMOLED میزنه ، نوکیا هم توی دو سه تا گوشیش از این صفحه استفاده کرده اما فعلا این تکنولوژی دست سامسونگه !

2- فکر کنم مالتی تاچ مربوط به هاردویر باشه نه سافت ویر که با اپگرید بهش اضافه بشه ، الان اچ تی سی اج دی 2 ویندوز موبایل 6.5 داره و صفحه مالتی تاچ اما این مالتی تاچ فعلا به درد نمیخوره تا وقتی که اپگرید برای ویندوز موبایل سون بیاد ، پس اینم اگه قرار بود با اپگرید بهش مالتی تاچ اضافه بشه باید از نظر سخت افزاری صفحه اش رو مالتی تاچ میساختن !

3- UI اش به نظر من فوق العاده و خیلی زیباست

----

---

6- قطب نمای دیجیتال مهمترین کاربردش قبله نماست ، الان چه برای ایفون 3 جی اس و چه برای سمبین تاچ (اومنیا اچ دی و ان 97) برنامه هایی هستن که از طریق قطب نما قبله رو به طور دقیق نشون میدن ، که خودش قابلیت خوبی میتونه باشه .

حالا در کل این گوشی اگه الان بیاد توی بازار یا نهایت یکی دو ماه دیگه واقعا فروش خوبی خواهد داشت ، اما اگه بخواهن مثل ساتیو ، پی 990 ، ایکس ون و ... 10 ماه بعد از معرفی وارد بازار بشه فکر کنم تا اون موقع سامسونگ و اچ تی سی و بقیه برندها 10 تا بهتر از این رو بزنن !

الان Motorola DROID رو بخواهید با این مقایسه بکنید خیلی بهتره فقط بد قواره و بد قیافه است یه ذزه ولی امکاناتش خیلی بهتره از دوربینش بگذریم صفحه مالتی تاچ و سیستم اندروید 2 ، صفحه نمایش 16 ملیون رنگ ، حافظه داخلی 16 گیگ و .... ، منتهاش سیپیوش یه کم ضعیفه !

حالا چی میشد امکانات این و اون رو باهم جمع میکردن با قیافه ایکس 10 تا یه چیز درست حسابی در میومد !

Last edited:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تا 2-3 ماه دیگه در بازار هست...ایندفعه سریع میاد چون خودشون هم گفتن

Meshkati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله ولی در عوض با وجود صفحه 4 اینچی از 8910 کوچکتر و سبک تره
در عوض اون AMOLED یه
در عوض این CPU اش بسی سریعتره
اما اون فیلمبرداری 720 داره
بجاش این رخ بهتری داره
و ...

کلا من خیلی از 8910 خوشم میاد ولی حیف که زیادی یوقوره وگرنه قیمتش هم خوبه
مخلوطی از این دو گوشی به همراه کمی اومنیا 2 و البته ساتیو میشه همون گوشی رویایی که همه خوابشو می بینن !

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
آره قطب نمای دیجیتال رو بعدا اضافه کردن...پس اینم حل شد و دیگه نگران نباشید!

بالا