حالا ایکس دی ای هم نشد وقتی اپن سورس هست اندروید بلاخره یه بلایی سرش میاریم دیگه...میشه بلاخره 2 رو بهش نصب کرد...شاید هم خود سونی بعد براش اپدیت بده
1- ترجیح میدم یه TFT داشته باشم که تو نور مستقیم خورشید بتونم عالی باهاش کار کنم و زیر نور لامپ و نور مصنوعی هم خوب باشه تا یه OLED داشته باشم که تو نور لامپ و نور مصنوعی خیلی عالی باشه ولی تو نور خورشید هیچی دیده نشه و عذاب باشه
2- مالتی تاچینگ هم میاد ..صبر کن.
3- UI که سلیقه ای هست و به نظر من هم خیلی خوبه...
4- بتا تستر گفته از نظر نرم افزار نگفته که سخت افزار...نرم افزار هم خودت میدونی که اندروید هنوز کار داره تا خوب جا بیفته ولی تا 5-6 ماه دیگه اوضاعش خیلی مناسب میشه...
5- بی خیال بحث 16 میلیون ..به نظر من با توجه به رزولوشن و کیفیت ساختی که از سونی سراغ دارم مشکلی نیست
6- من که اصلا از قطب نمای دیجیتال هیچ استفاده ای نمیکنم..نمیگم بده یا نبودنش مهم نیست..باشه بهتر از اینه که نباشه ولی در حقیقت زیاد هم کاربرد نداره...
1- فعلا سامسونگه که داره هرچی گوشی میزنه با صفحه AMOLED میزنه ، نوکیا هم توی دو سه تا گوشیش از این صفحه استفاده کرده اما فعلا این تکنولوژی دست سامسونگه !
2- فکر کنم مالتی تاچ مربوط به هاردویر باشه نه سافت ویر که با اپگرید بهش اضافه بشه ، الان اچ تی سی اج دی 2 ویندوز موبایل 6.5 داره و صفحه مالتی تاچ اما این مالتی تاچ فعلا به درد نمیخوره تا وقتی که اپگرید برای ویندوز موبایل سون بیاد ، پس اینم اگه قرار بود با اپگرید بهش مالتی تاچ اضافه بشه باید از نظر سخت افزاری صفحه اش رو مالتی تاچ میساختن !
3- UI اش به نظر من فوق العاده و خیلی زیباست
----
---
6- قطب نمای دیجیتال مهمترین کاربردش قبله نماست ، الان چه برای ایفون 3 جی اس و چه برای سمبین تاچ (اومنیا اچ دی و ان 97) برنامه هایی هستن که از طریق قطب نما قبله رو به طور دقیق نشون میدن ، که خودش قابلیت خوبی میتونه باشه .
حالا در کل این گوشی اگه الان بیاد توی بازار یا نهایت یکی دو ماه دیگه واقعا فروش خوبی خواهد داشت ، اما اگه بخواهن مثل ساتیو ، پی 990 ، ایکس ون و ... 10 ماه بعد از معرفی وارد بازار بشه فکر کنم تا اون موقع سامسونگ و اچ تی سی و بقیه برندها 10 تا بهتر از این رو بزنن !
الان Motorola DROID رو بخواهید با این مقایسه بکنید خیلی بهتره فقط بد قواره و بد قیافه است یه ذزه ولی امکاناتش خیلی بهتره از دوربینش بگذریم صفحه مالتی تاچ و سیستم اندروید 2 ، صفحه نمایش 16 ملیون رنگ ، حافظه داخلی 16 گیگ و .... ، منتهاش سیپیوش یه کم ضعیفه !
حالا چی میشد امکانات این و اون رو باهم جمع میکردن با قیافه ایکس 10 تا یه چیز درست حسابی در میومد !