Reza364
Registered User
- نوشتهها
- 2,490
- لایکها
- 9
تو الاغتو ناز کن الاغ ذلیل :lol: :lol: :lol:به نقل از Reza364 :بابا اين بنده خدا نميتونه كلاشوصاف نگه داره GF ميخواد چيكار![]()
به نقل از Queen_of_hearts :! Burberry brit for men
خيلييييييييييى دوسش دارم !
اين كه معرفي كردي چه جور عطري داره ؟به نقل از payaab :سلام
بقول بعضي از كاربران تاييد ميشه! البته من از مدل Touch بيشتر خوشم مياد. ( عكس ضميمه)
ضمنا بايد يادآوري كنم كه ادوكلن شانل مدل آلور (Alloure) محشره ، ولي قيمتش بالاست!
راستي CK One و Adidas هم خوبه ، ولي CK خنك تره و ماندگاري زيادي نداره ، البته ماندگاري بستگي به ترشحات غده هاي چربي زير پوست داره . شايد روي پوست شما ماندگاري طولاني داشته باشه!
يادتون باشه دوستان ، وقتي ميخواين عطر بخرين اول 2 تا مورد رو در نظر بگيرين ، يكي اينكه ميخواين ماندگاري طولاني داشته باشه يا نه ، دوم اينكه ميخواين خنك باشه يا شيرين يا تلخ. بعدش راحت تر مي تونين انتخاب كنين.
پاياب
به نقل از meysam1162 :به نظر من نوع عطر در درجه دوم قرار داره !!! در درجه اول اصل بودنه که مهمه![]()
![]()
کی میتونه بگه عطری که استفاده میکنه اصله و از کجا فهمیده؟؟؟
به نقل از mohsenmx :اين كه معرفي كردي چه جور عطري داره ؟![]()
به نقل از f@rshad_it :payaab جان این شانل آلور بوش چقدر شیرینی داره؟ در ضمن خنکه یا گرم؟ قیمتش چقدره عزیز؟
به نقل از f@rshad_it :من تعريف آراميس رو زياد شنيدم ... كسي از حدود قيمتش اطلاع داره؟ ارسطو جان آرامیس چه نوع بویی داره؟
payaab جان قیمت 100 میل شانل آلور مردونه رو داری؟