• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد نوكيا N95 ٠

MsHa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تا حالا نشنيدم كه ضد خش باشه

اما حالا كه همشیره گرامیتون این گوشی رو داره ...میتونید با كشيدن يه ميخ يا هر چیز تیز دیگه ای روی لنز گوشی امتحان کنید

بعد اگه زخمی شد خوب یعنی ضد خش نیست
ولی اگه زخمی نشد ... حرف شما درسته ولنرش ضد خشه !!

به آزمایشش میرزه

نتیجه رو هم اگه ممکنه بگید
خش ورداشت گارانتی اش می کنید؟:lol:

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
نه خير !!

خش برداشتن گوشي نشانه استفاده غير صحيح از گوشيه ، كه صاحابش بايد جورش رو متحمل بشه !

لوووول

mohsen_h

Registered User
لایک‌ها
1
سلام منم این گوشیو خریدم یه سری سوال دارم ممنون میشم جواب بدید تو استفاده از جی پی اس گوشی مشکل دارم از میشه نقشه هاشو پیدا کرد اینمه دیروز گوشیو اپدیت کردم در مورد ان گیج کسی میتونه یه توضیح بده

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام به همه 95 جيا ... ما هم بلاخره بعد از 5 ماه فكر كردن و سبك سنگين كردن بين K850 و N95 تصميم گرفتيم

بريم سراغ N95 و واقعا هم سر تره نصبت به k 850 ... اما ميخوام بدونم اين لقيه درش كه ميگن بعد از باز و بسته

كردن اتفاق ميفته ايا حقيقت يا نه ... و كلا در چند جمله كوتاه معايب و خصوصياتش رو بگيد ( خيلي خلاصه ) :)

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
خیلی شدید لق نمیزنه ، اگه دقت کنید متوجه میشید .
302.gif

مشکل حادی نیست در مجموع
302.gif

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
معمولیش شدیدا لق میزنه ... گوشی یکی رو گرفتم دستم لق زدنش اعصابمو خورد کرد !
ولی 8gb لقیش در برابر معمولی هیچیه ! موقع کار حس نمی کنید ... مگه اینکه کرم بریزید !! :D و با دستتون تکونش بدید ( شاید بشه گفت یه جور بازیه !! :D )

mohsen_h

Registered User
لایک‌ها
1
یه سری سوال دارم ممنون میشم جواب بدید تو استفاده از جی پی اس گوشی مشکل دارم از میشه نقشه هاشو پیدا کرد اینمه دیروز گوشیو اپدیت کردم در مورد ان گیج کسی میتونه یه توضیح بده

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
با N95 هشت گیگ دوستم داشتم کار می کردم اتفاقی از فاصله خیلی خیلی نزدیک که 20 سانتیمتر هم نمیشد گوشی رو عمدا از دستم انداختم.....کلا گوشی خاموش شد !

چند بار تست زدم دیدم بله کلا با کوچکترین ضربه گوشی خاموش می شه !

این مورد طبیعیه؟به خاطر سنسور شتاب سنجش هست یا مشکل سخت افزاریه؟

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
یه سری سوال دارم ممنون میشم جواب بدید تو استفاده از جی پی اس گوشی مشکل دارم از میشه نقشه هاشو پیدا کرد اینمه دیروز گوشیو اپدیت کردم در مورد ان گیج کسی میتونه یه توضیح بده
در مورد جي بي اس :
متأسفانه براي ايران نقشه ساخته نشده !!

حدودا 7 تا برنامه جي بي اس حسابي براي نوكيا سري 60 (V3) ساخته شده ، كه براي هيج كدومش نقشه ايران نيست ، به جز برنامه جارمن ... اونم نقشه اش خيلي مفصل نيست !
يعني فقط راه هاي اصلي توش هست !!
ولي ميكَن نقشه كاملش رو يكي ساخته و20 تومن ميفروشه !! نميدونم !
ولي من كه تو بحرين هستم ، نقشه بحرين هست !!
خيلي عمليه ، وقابل استفاده هست !!

با N95 هشت گیگ دوستم داشتم کار می کردم اتفاقی از فاصله خیلی خیلی نزدیک که 20 سانتیمتر هم نمیشد گوشی رو عمدا از دستم انداختم.....کلا گوشی خاموش شد !

چند بار تست زدم دیدم بله کلا با کوچکترین ضربه گوشی خاموش می شه !

این مورد طبیعیه؟به خاطر سنسور شتاب سنجش هست یا مشکل سخت افزاریه؟
آقا امير عزيز ...
خيلي ببخشيد هاا
در حالت طبيعي مگه آدم مرض داره گوشيش رو از دستش بندازه ؟؟

حالا كه دوست داره گوشيت رو بندازي ... فكر كنم بخاطر اينه كه باطريش لقه
وقتي كاور باطري رو ور ميداري ، باطري خودش ميوفته !! يعني محكم نيست
شايد علتش اين باشه

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
آقا امير عزيز ...
خيلي ببخشيد هاا
در حالت طبيعي مگه آدم مرض داره گوشيش رو از دستش بندازه ؟؟

شايد علتش اين باشه

استاد بحرینی

اتفاقه دیگه.گوشی می افته ! تاحالا هیچ ادمی پیدا نشده که گوشیش یه بار هم نیافته.گوشی 5700 م اتفاقی چند روز پیش افتاد و دل و رودش ریخت بیرون ! دلم به حالش سوخت.چند وقت پیش K750 دوستم از فاصله یه متری افتاد و هر تیکه اش یه ور افتاده.تنها تیکه ای که ازش بیرون نیافتاد سیم کارت و باتریش بود.حتی شیشه ال سی دی هم یه طرف بود (کاور ال سی دی ) فلیپ کی پد هم پاره شد !! اما تنها نکته جالبش برای من این بود که گوشی هنوز روشن بود و تصویر دسکتاپ گوشی روی ال سی دی بودش (هنگ نبود ) !!!!!!!

شايد علتش اين باشه

جدا فکر می کنی من نمی تونم تشخیص بدم که باتری لقه؟چطور باتری لقه؟اگر کاور رو ور دارم و باتری لق بشه که این ضعف نوکیا رو می رسونه.اصلا پشت گوشی طوری طراحی شده که باتری به همین راحتی داخلش نمی ره و حالا به هر حال توسط یه ضامن یا هر چیزی باتری رو قفل می کنه.یه چیزی بگید منطقی !

حتی اگر این مورد هم باید بازم منطقی نیست چون کاور گوشی بر اثر افتادن در نیومد.البته برای من جالب اینه که گوشی ریست نمی کنه.خاموش می شه ! بهتره یه ایمیل به نوکیا بزنم.شاید جواب گرفتم

افرادی که N95 هشت گیگ دارن یه تست بزنن.این مورد برام جالب شده.می خوام بدونم فقط این گوشی این مشکل رو داره یا خدای نکرده ..... !

البته خارج از بحث یه مورد هم عرض کنم.دوستم بهم گفت اگر به گوشیش کوچکترین ضربه ای بخوره گوشیش خاموش می شه.منم عمدی تست زدم و گوشی رو انداختم.البته فاصله خیلی خیلی کم بود.مگر نه به قول شما کسی مرض نداره گوشیش رو بیخودی زمین بندازه

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
استاد بحرینی

اتفاقه دیگه.گوشی می افته ! تاحالا هیچ ادمی پیدا نشده که گوشیش یه بار هم نیافته.گوشی 5700 م اتفاقی چند روز پیش افتاد و دل و رودش ریخت بیرون ! دلم به حالش سوخت.چند وقت پیش K750 دوستم از فاصله یه متری افتاد و هر تیکه اش یه ور افتاده.تنها تیکه ای که ازش بیرون نیافتاد سیم کارت و باتریش بود.حتی شیشه ال سی دی هم یه طرف بود (کاور ال سی دی ) فلیپ کی پد هم پاره شد !! اما تنها نکته جالبش برای من این بود که گوشی هنوز روشن بود و تصویر دسکتاپ گوشی روی ال سی دی بودش (هنگ نبود ) !!!!!!!

جدا فکر می کنی من نمی تونم تشخیص بدم که باتری لقه؟چطور باتری لقه؟اگر کاور رو ور دارم و باتری لق بشه که این ضعف نوکیا رو می رسونه.اصلا پشت گوشی طوری طراحی شده که باتری به همین راحتی داخلش نمی ره و حالا به هر حال توسط یه ضامن یا هر چیزی باتری رو قفل می کنه.یه چیزی بگید منطقی !

حتی اگر این مورد هم باید بازم منطقی نیست چون کاور گوشی بر اثر افتادن در نیومد.البته برای من جالب اینه که گوشی ریست نمی کنه.خاموش می شه ! بهتره یه ایمیل به نوکیا بزنم.شاید جواب گرفتم

افرادی که N95 هشت گیگ دارن یه تست بزنن.این مورد برام جالب شده.می خوام بدونم فقط این گوشی این مشکل رو داره یا خدای نکرده ..... !

البته خارج از بحث یه مورد هم عرض کنم.دوستم بهم گفت اگر به گوشیش کوچکترین ضربه ای بخوره گوشیش خاموش می شه.منم عمدی تست زدم و گوشی رو انداختم.البته فاصله خیلی خیلی کم بود.مگر نه به قول شما کسی مرض نداره گوشیش رو بیخودی زمین بندازه
من این مشکلو قبلا توی یه ن 73 که قاب غیر اصلی داشت دیدم...ایراد همون باطریه(در اصل درب باطری) که با کوچکترین ضربه از جاش خارج میشه و برق گوشی قطع میشه
وضعیت طوری بود که وقتی گوشی رو روی میز مینداختم (از ارتفاع 4-5 سانتی) اونطوری میشد.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
من این مشکلو قبلا توی یه ن 73 که قاب غیر اصلی داشت دیدم...ایراد همون باطریه(در اصل درب باطری) که با کوچکترین ضربه از جاش خارج میشه و برق گوشی قطع میشه
وضعیت طوری بود که وقتی گوشی رو روی میز مینداختم (از ارتفاع 4-5 سانتی) اونطوری میشد.

خوب قاب این ارجیناله.پشت درب هم اصلا لقی نداره....

مشکل اینم دقیقا همینه.با کوچکترین ضربه خاموش می شه.یعنی تموم ان 95 های هشت گیگ این مشکل رو دارند؟

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
من خیلی وقته از نقشه gps‏ ایران اصفهان و شهرهای دیگه استفاده می کنم.
برنامه همه کاره smartcomgps‏ دوای این درده!
اگرم gprs‏ دسترسی دارید برنامه mgmaps‏ یا googlemaps‏ بد نیستند.
من که خونمونم تو این برنامه می بینم.
ولی اگه اسمارت را نصب نکردی نصف عمرت بر فناست.

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
AmirSteve

الان به خاطر شما كَوشي خودم رو از فاصله تقريبا 1 متر ونيم انداختم ، ولي خاموش نشد !!

amini_bio

آيا برنامه smartcomgps‏ راهنماي صوتي داره ؟؟
يعني مثلا بهش آدرس بدي بهت بكَه الان كجا بري ....؟؟؟
چون كه اكَه فقط در بياره رو نقشه كجا هستي كه به درد نميخوره !

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
اتفاقا منم یه بار گوشیم از یه متری افتاد رو موکت که همزمان قلب منم باهاش افتاد! ولی خوب چیزیش نشد.
شما اگه از کاور شیشه ای ان 95 استفاده کنید هم خیلی شیک تر میشه هم سالم تر می مونه. مخصوصا برا lcd‏ خیلی مفیده.
برا اسمارت جی پی اس و اطلاعات تکمیلی هم به اینجا یه سری بزنید پشیمون نمیشید:
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=29477

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان گوشیشونو به ورژن جدید (21) که 3 روزه اومده آپدیت کردند؟
من که کردم. خیلی خوب شده.
حتما ان 95 تون را آبدیت کنید تا از زندگی لذت ببرید!

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
واسه بک آپ گرفتن از اس ام اس ها چیکار باید کرد؟

یه سوال دیگه اینکه همراه گوشی چه مموری ای میدن؟

onlypayam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
میشه صدای دوربین موقع عکس گرفتن و یا چراغ قرمز موقع فیلمبرداری را قطع کرد؟
روی 95 معمولی.
اگر نمیشه مجبورم گوشی را عوض کنم. گوشی 4 ماه کارکرده را چند میخرن؟

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
واسه بک آپ گرفتن از اس ام اس ها چیکار باید کرد؟

یه سوال دیگه اینکه همراه گوشی چه مموری ای میدن؟

شما pcsuite‏ ورژن جدید را از سایت نوکیا دانلود کنید، خودش این امکان را داره.

بالا