AmirSteve
Registered User
- نوشتهها
- 1,165
- لایکها
- 8
- Tehran-Karaj Cellphone:Samsung SGH-U700
دوستان عزيز ؛ من چند تا فايل jar از سايت موبايلستان گرفتم و روي گوشيم (6120) نصب كردم. بعد كه فايلها را با سيمانتك آپديت شده چك كردم ، ديدم حاوي تروجان هستند! (مطابق تصوير پيوست)
1/ آيا اين وضعيت ، براي گوشي ايجاد مشكل ميكنه ؟
بعد از اون با همون سيمانتك يه پاكروبي مناسب كردم. خب ! طبيعيه كه كارخودشو كرد. ولي حالا برنامه ها را نميتونم remove كنم . ريشه شون را هم نميتونم پيدا كنم كه دستي حذف كنم .
2/ .... چاره چيه ؟
ممنون از اينكه پاسخ ميديد....
از موبایلستان هیچی نگیرید !
فایل های ضمیمیش وایروس داره و جالبه که هیچ اقدامی نمی کنند و کم کم باید شک کرد که علت عمدی هست
وایروس کامپیوتری روی گوشی سیمبین یا سیستم عامل دار تاثیر منفی می زاره.اینو در نظر داشته باشید که حتی وایروس کامپیوتری روی گوشی های جاوا هم تاثیر منفی می زاره که می تونه شامل هنگ کردن و نمایش ندادن میوزیک و عکس ها و ریست شدن گوشی باشه
ریشه گیم ها تا اونجایی که اطلاع دارم در فولدر Private در داخل رم هست که باید در یکی از فولدرها پیداش کنید.دسترسی به این فولدر از طریق ریم ریدر امکان پذیر می باشد
ایا برای ایم گوشی قاب کرستال یا قاب خود گوشی اومده بازار؟
گوشی من پر از رد انگشت شده
چکار کنم
فکر کنم اومده باشه
ایا برای دیدن فیلم هایی که پسوند datدارند توی گوشی باید تز نرم افزار خاصی استفاده کرد؟اخه ریختم اصلا نمی شناسه!!!!!!!!
تاحالا هیچ پلایری برای Dat نیومده.ضمنا Wmv هم پخش نمی شه و فعلا یه پلایر اومده که می تونه کدک WMV7-8 رو بخونه و با محدودیت زیاد که برای 9.1 هست
ایا گه یک سیستم وصل به کامپیوتر باشه و من به اون بلوتوت usbوصل کنم ویتونم مو بایلم رو وصل به اینترنت کنم؟
سه بار این جملتون رو خوندم اصلا نفهمیدم جملتون جنبه سوالی داشت یا خبری !