StarSoheil
Registered User
آقا چطور میتونیم توی یاهو مسنجر کسانی که ما رو توی لیستشون add کردن کاری کنیم که از لیست اونا حذف بشیم؟
دوست عزیز از عمد که این کارو نکردم.به خاطر سرعت اینترنت که پایین بوده این اتفاق افتادبه نقل از Opera 8.0 :اقا چه خبره 10 تا تاپیک زدی؟
ممنون از شمابه نقل از shifte shab :با اين برنامه كه ضميمه كردم.
محسن ! اين فايله همون فايلس؟به نقل از shifte shab :با اين برنامه كه ضميمه كردم.
آره همونيه كه برات ميل زده بودمبه نقل از Shahedr :محسن ! اين فايله همون فايلس؟
به نقل از ehsan :مشکوک میزنید ها!
آره كار ميكنهبه نقل از ReD3ath++ :واقعا کار میده رو Version 7.0 ؟!؟!؟
آخرين باري كه ازش استفاده كرده بودم نورتون بهش گير نداده بود !! الان كه گفتي unrar كردم Hacktool.Flooderبه نقل از starsoheil :آقا این چه وضعشه من این فایل رو از حالت فشرده خارج کردم.این فایل ویروسیه!!!!!!!!
معلومه شما هم یا آنتی ویروس ندارین یا آپدیتش نکردین.اینم که همون فایل ویروسیه که جناب شیفت شب در صفحه قبلی گذاشتنبه نقل از cesoot :آقا منم اينو دارم تست كنيد شايد اين ويروسي نباشه من كه باهاش كار ميكنم آخرشه مشكلي هم نداره
نمعلومه شما هم یا آنتی ویروس ندارین یا آپدیتش نکردین.اینم که همون فایل ویروسیه که جناب شیفت شب در صفحه قبلی گذاشت
به نظر منم نورتون رو Stop كن از برنامه استفاده كن .. خطري نداره. ( البته اگه كارت اينقدر فوريه )به نقل از cesoot :ن
ويروس ياب من McAfee VirusScan Enterprise مخصوص شبكه با آخرين آ پديت اينو بعنوان ويروس نشناخته شما به نورتونت شك كن زيادي رو توپولوژي ويروس يابيش براي كشف ويروس كار كردن