• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد یاهو مسنجر Yahoo Messenger ا

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
ممنون از همه دوستان برای راهنمایی . اما یک سوال
این علامت برخی اوقات در مقابل اسم کسانی می آید که من میدانم از این سیستم اصلا استفاده نمی کنند .

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از Behrooz :
ممنون از همه دوستان برای راهنمایی . اما یک سوال
این علامت برخی اوقات در مقابل اسم کسانی می آید که من میدانم از این سیستم اصلا استفاده نمی کنند .

این علامت (ستاره زرد) فقط برای یاهو 360 درجه هست شما رو اون علامته بزنین پروفایل 360 شون رو میتونین ببینین این علامت در واقع وقتی عکسشون یا صفحه وبلاگشون رو اپدیت میکنن میاد و 24 ساعتی هست و میره تا اپدیت بعدی

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
من چون خيلي سال بود از ياهو مسنجر استفاده نمي كردم و دوباره مدتي است براي ارتباط با بچه هاي پرشين تولز از آن استفاده مي كنم ، خيلي به اين مسائل ورژن هاي جديد تسلط ندارم .

مدتي است كه يك ID مي خواهد مرا ADD كند كه البته من اين ID را نمي شناسم . چند بار هم IGNORE كرده ام اما باز هم مرا ADD مي كند و درخواست ADD كردن دارد .

0001.JPG

پروفايل را هم كه مي خواهم ببينم . مي نويسد چنين پروفايلي وجود ندارد . البته مي دانم كه اين مي تواند از ID هاي فرعي ID اصلي باشد .

0002.JPG

دوستان اگر اطلاعاتي در اين مورد دارند محبت كنند بفرمايند . :)

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Behrooz :
من چون خيلي سال بود از ياهو مسنجر استفاده نمي كردم و دوباره مدتي است براي ارتباط با بچه هاي پرشين تولز از آن استفاده مي كنم ، خيلي به اين مسائل ورژن هاي جديد تسلط ندارم .

مدتي است كه يك ID مي خواهد مرا ADD كند كه البته من اين ID را نمي شناسم . چند بار هم IGNORE كرده ام اما باز هم مرا ADD مي كند و درخواست ADD كردن دارد .

0001.JPG

پروفايل را هم كه مي خواهم ببينم . مي نويسد چنين پروفايلي وجود ندارد . البته مي دانم كه اين مي تواند از ID هاي فرعي ID اصلي باشد .

0002.JPG

دوستان اگر اطلاعاتي در اين مورد دارند محبت كنند بفرمايند . :)

احتمالاً شخص مورد نظر چندبار Y! نصب كرده براي همين چون در ورژنهاي اخير در يكي از مراحل نصب از شما مي پرسد كه "آيا مايليد براي آدرس بوكتان درخواست ADD بفرستم" و ايشان هم فقط Next-Next كرده چندبار اين تقاضا براي شما آمده است.
راستي اين ID فرعي شما نباشد!

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از saanei :
احتمالاً شخص مورد نظر چندبار Y! نصب كرده براي همين چون در ورژنهاي اخير در يكي از مراحل نصب از شما مي پرسد كه "آيا مايليد براي آدرس بوكتان درخواست ADD بفرستم" و ايشان هم فقط Next-Next كرده چندبار اين تقاضا براي شما آمده است.
راستي اين ID فرعي شما نباشد!
نه اين آدرس فرعي من نيست .
ممنون بابت راهنمايي اما يك سوال
من بارها اين ID راIgnore كردم اما در ignore ليست من هم قرار نمي گيرد .

اين تقاضا تا چند بار ممكن است اتفاق بيفتد . قسمت مشكوك اين است كه من هر چي هم به اين ID پي ام مي زنم جوابي نمي آيد .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به اين آدرس هم چند بار ايميل زدم اما هميشه برگشت مي زند و مي گويد همچين ID وجود ندارد .

Hi. This is the qmail-send program at yahoo.com.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following
addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

<[email protected]>:
64.156.215.18 failed after I sent the message.
Remote host said: 554 delivery error: dd This user doesn't have a
yahoo.com account ([email protected]) [0] - mta355.mail.scd.yahoo.com

اگر آدرس فرعي بود بايد لاقل ايميل را دريافت مي كرد ( اينطوري فكر مي كنم )

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
مساله جالب اينجاست كه با يكي ديگر از اكانت هاي ياهو هم چك كردم . اينبار هم با ID

saha_erwe4df مي خواهد كه مرا اضافه كند .

اين ديگه آخرشه . فكر نمي كنم ويروس باشه . چون با اكانت يكي ديگر از دوستانم كه لاگين مي كنم كسي نمي خواهد كه در ياهم ADD شود . فقط براي اكانت هاي من مي آيد و هر بار هم با يك ID كه اول همه آنها saha دارد .

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Behrooz :
مساله جالب اينجاست كه با يكي ديگر از اكانت هاي ياهو هم چك كردم . اينبار هم با ID

saha_erwe4df مي خواهد كه مرا اضافه كند .

اين ديگه آخرشه . فكر نمي كنم ويروس باشه . چون با اكانت يكي ديگر از دوستانم كه لاگين مي كنم كسي نمي خواهد كه در ياهم ADD شود . فقط براي اكانت هاي من مي آيد و هر بار هم با يك ID كه اول همه آنها saha دارد .

خيلي عجيب است!:eek:

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
با بيش از 20 اكانت دوستان مختلف امتحان كردم . در هيچكدام اين اتفاق نمي افتد . فقط در 2 اكانت من اين مساله وجود دارد . من خودم هم خيلي تعجب مي كنم . بيش از 20 يا 30 بار هم مسنجر را باز و بسته كردم كه شايد تمام شود اما خب هر بار باز هم اين اتفاق مي افتد .

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
به نقل از Behrooz :
با بيش از 20 اكانت دوستان مختلف امتحان كردم . در هيچكدام اين اتفاق نمي افتد . فقط در 2 اكانت من اين مساله وجود دارد . من خودم هم خيلي تعجب مي كنم . بيش از 20 يا 30 بار هم مسنجر را باز و بسته كردم كه شايد تمام شود اما خب هر بار باز هم اين اتفاق مي افتد .
میتونید از گزینه ی Report As Spam استفاده کنید!

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از P30Tools :
میتونید از گزینه ی Report As Spam استفاده کنید!
يعني چي اونوقت ؟؟

اگر منظور hgnore است كه بارها كردم اما نشد

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از Behrooz :
يعني چي اونوقت ؟؟

آخه مطلب جالب اينجاست كه وقتي هم مي خواهم ADD كنم كه از شرش خلاص شوم ADD هم نمي شود .

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
به نقل از Behrooz :
يعني چي اونوقت ؟؟

نه Ignore رو نمیگم! وقتی با یک نفر در حال چت کردن هستید که در لیستتون نیست. همچین گزینه ای میاد!! ولی در حالت عادی نمیدونم ....

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
اگر منظور شما اين قسمت است بيش از 10 بار هم از اين قابليت به عنوان spam معرفي كردن استفاده كردم . اما هنوز هم اين پيام add كردن مي آيد .

0003.JPG

shima31330

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام

من فكر مي كنم اين روش شايد جواب دهد ...

در ياهو مسنجر وارد شويد سپس در قسمت messenger كه در بالاي صفحه در كنار قسمت هاي ديگر مثل contacts . actions . help هست وارد شويد preferences روي ignore list در قسمت category كليك كنيد وبعد ID اين شخص را وارد كنيد . البته 2 option در اين قسمت وجود دارد و اگر بخواهيد از هيچ شخص غريبه اي پيام دريافت نكنيد گزينه اول را انتخاب مي كنيد و اگر بخواهيد فقط از اين شخص پيامي دريافت نكنيد اسم ايشان را وارد كرده و add مي كنيد .

اگر باز هم نشد بايد به yehoo help يكسري بزنيد و report بدهيد تا مشكل شما را حل كنند .

saman_uv

Registered User
لایک‌ها
0
سلام... يكي با يه پروفايل ساخته با اون شما رو اد كرده بعد اونو پاك كرده به عبارتي همون اد كردنه بدونه اجازه كه تو ورزنهاي قبلي مسنجر بود اينجا ازش نميشه استفاده كرد و اينجوري ميشه. در واقع همچين پروفايلي الان موجود نيستا ولي پيغام ادش با هر بار لانگين كردن برات مياد

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از shima31330 :
سلام

من فكر مي كنم اين روش شايد جواب دهد ...

در ياهو مسنجر وارد شويد سپس در قسمت messenger كه در بالاي صفحه در كنار قسمت هاي ديگر مثل contacts . actions . help هست وارد شويد preferences روي ignore list در قسمت category كليك كنيد وبعد ID اين شخص را وارد كنيد . البته 2 option در اين قسمت وجود دارد و اگر بخواهيد از هيچ شخص غريبه اي پيام دريافت نكنيد گزينه اول را انتخاب مي كنيد و اگر بخواهيد فقط از اين شخص پيامي دريافت نكنيد اسم ايشان را وارد كرده و add مي كنيد .

اگر باز هم نشد بايد به yehoo help يكسري بزنيد و report بدهيد تا مشكل شما را حل كنند .
ممنون شيما خانوم
حتما بايد ريپورت بدهم .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از saman_uv :
سلام... يكي با يه پروفايل ساخته با اون شما رو اد كرده بعد اونو پاك كرده به عبارتي همون اد كردنه بدونه اجازه كه تو ورزنهاي قبلي مسنجر بود اينجا ازش نميشه استفاده كرد و اينجوري ميشه. در واقع همچين پروفايلي الان موجود نيستا ولي پيغام ادش با هر بار لانگين كردن برات مياد
خب راه حل آن به غير از ريپورت دادن به ياهو چه مي تواند باشد ؟؟

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
دوستان راه حل ديگري به نظرشان نمي رسد ؟؟

به ياهم هم ايميل زدم اما فعلا كه جوابي نداده اند .

بالا