به نقل از Behrooz :ممنون از همه دوستان برای راهنمایی . اما یک سوال
این علامت برخی اوقات در مقابل اسم کسانی می آید که من میدانم از این سیستم اصلا استفاده نمی کنند .
به نقل از Behrooz :من چون خيلي سال بود از ياهو مسنجر استفاده نمي كردم و دوباره مدتي است براي ارتباط با بچه هاي پرشين تولز از آن استفاده مي كنم ، خيلي به اين مسائل ورژن هاي جديد تسلط ندارم .
مدتي است كه يك ID مي خواهد مرا ADD كند كه البته من اين ID را نمي شناسم . چند بار هم IGNORE كرده ام اما باز هم مرا ADD مي كند و درخواست ADD كردن دارد .
پروفايل را هم كه مي خواهم ببينم . مي نويسد چنين پروفايلي وجود ندارد . البته مي دانم كه اين مي تواند از ID هاي فرعي ID اصلي باشد .
دوستان اگر اطلاعاتي در اين مورد دارند محبت كنند بفرمايند .
نه اين آدرس فرعي من نيست .به نقل از saanei :احتمالاً شخص مورد نظر چندبار Y! نصب كرده براي همين چون در ورژنهاي اخير در يكي از مراحل نصب از شما مي پرسد كه "آيا مايليد براي آدرس بوكتان درخواست ADD بفرستم" و ايشان هم فقط Next-Next كرده چندبار اين تقاضا براي شما آمده است.
راستي اين ID فرعي شما نباشد!
به نقل از Behrooz :مساله جالب اينجاست كه با يكي ديگر از اكانت هاي ياهو هم چك كردم . اينبار هم با ID
saha_erwe4df مي خواهد كه مرا اضافه كند .
اين ديگه آخرشه . فكر نمي كنم ويروس باشه . چون با اكانت يكي ديگر از دوستانم كه لاگين مي كنم كسي نمي خواهد كه در ياهم ADD شود . فقط براي اكانت هاي من مي آيد و هر بار هم با يك ID كه اول همه آنها saha دارد .
میتونید از گزینه ی Report As Spam استفاده کنید!به نقل از Behrooz :با بيش از 20 اكانت دوستان مختلف امتحان كردم . در هيچكدام اين اتفاق نمي افتد . فقط در 2 اكانت من اين مساله وجود دارد . من خودم هم خيلي تعجب مي كنم . بيش از 20 يا 30 بار هم مسنجر را باز و بسته كردم كه شايد تمام شود اما خب هر بار باز هم اين اتفاق مي افتد .
يعني چي اونوقت ؟؟به نقل از P30Tools :میتونید از گزینه ی Report As Spam استفاده کنید!
آخه مطلب جالب اينجاست كه وقتي هم مي خواهم ADD كنم كه از شرش خلاص شوم ADD هم نمي شود .به نقل از Behrooz :يعني چي اونوقت ؟؟
اگر منظور hgnore است كه بارها كردم اما نشد
نه Ignore رو نمیگم! وقتی با یک نفر در حال چت کردن هستید که در لیستتون نیست. همچین گزینه ای میاد!! ولی در حالت عادی نمیدونم ....به نقل از Behrooz :يعني چي اونوقت ؟؟
اگر منظور hgnore است كه بارها كردم اما نشد
ممنون شيما خانومبه نقل از shima31330 :سلام
من فكر مي كنم اين روش شايد جواب دهد ...
در ياهو مسنجر وارد شويد سپس در قسمت messenger كه در بالاي صفحه در كنار قسمت هاي ديگر مثل contacts . actions . help هست وارد شويد preferences روي ignore list در قسمت category كليك كنيد وبعد ID اين شخص را وارد كنيد . البته 2 option در اين قسمت وجود دارد و اگر بخواهيد از هيچ شخص غريبه اي پيام دريافت نكنيد گزينه اول را انتخاب مي كنيد و اگر بخواهيد فقط از اين شخص پيامي دريافت نكنيد اسم ايشان را وارد كرده و add مي كنيد .
اگر باز هم نشد بايد به yehoo help يكسري بزنيد و report بدهيد تا مشكل شما را حل كنند .
خب راه حل آن به غير از ريپورت دادن به ياهو چه مي تواند باشد ؟؟به نقل از saman_uv :سلام... يكي با يه پروفايل ساخته با اون شما رو اد كرده بعد اونو پاك كرده به عبارتي همون اد كردنه بدونه اجازه كه تو ورزنهاي قبلي مسنجر بود اينجا ازش نميشه استفاده كرد و اينجوري ميشه. در واقع همچين پروفايلي الان موجود نيستا ولي پيغام ادش با هر بار لانگين كردن برات مياد