WEB RIPPER
Registered User
- نوشتهها
- 92
- لایکها
- 0
ایراد هنگام ورود به اتاقهای یاهو
کمک کنید
کمک کنید
ایراد هنگام ورود به اتاقهای یاهو
کمک کنید
بله.سئوالی از دوستان داشتم.
آیا امکان Voice و Cam در یاهو مسنجر برای ارتباط صوتی و تصویری از ایران با خارج فعال است یا نه؟ و اگر فعال نیست بهترین نرم افزار و یا برنامه ای که بشود توسط آن بدون مشکل، ارتباط صوتی و تصویری با خارج برقرار کرد را معرفی کنید.
مثلنکه با ورژن آخرش مشکل داریم اینجابله.
Skype هم هست.
سلام دوست عزیز!دوستان کسی میتونه مشکل منو حل کنه آبروم داره میره
آقا موقع تایپ توی یاهو مسنجر یکدفعه نشانگر میپره وسط متن اگر نگاه به متن نکنی داری تایپ میکنی میبینی که تایپت خورده وسط متنت رو قاطی کرده!!
من روی یک لپ تاپ که ویستا داشت این مشکل رو داشتم الان ورژن 10 روی ویندوز 7 نصبه خودم راحت کار میکنم برای کسی نصب کردم این مشکل پیش آمده کسی میدونه چرا؟
این مشکل جدیدا خیلی دیده میشه من که راه حل قطعی براش پیدا نکردم ولی اکثرا وقتی با حالت مخفی وارد بشیدمشکل حل میشه در ضمن این مشکل معمولا وقتی پیش میآد که چند ساعت داخل میل نرفته باشید!سلام دوستان
بعضی وقتا (90% مواقع) وقتی میخوام با یاهو مسنجر لوگین کنم با این ارور مواجه میشم و بعد از troubleshoot و sign in مجدد به راحتی لوگین میشم,برای هر بار لوگین کردن باید این مراحل رو طی کنم ...
با تغییر کانکشن از directly به HTTP Proxy هم مشکل حل نشد
با عوض کردن ویندوز و تغییر ورژن یاهو مسنجر(آپدیت) هم مشکل حل نشد
از پروکسی هم استفاده نمیکنم و سرعت اینترنتم خیلی کم نیست ...
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید ...
سلام دوست عزیز!
احتمال میدم از تنظیمات تاچ پد لپتاپتون باشه مثل حساسیت بالا نسبت به فشار... بهتره اول درایورها را مجددا نصب کنید!
سلام دوستان
من مدتي هستش كه با ياهو مسنجر مشكل دارم و از ورژن 8 تا الان كه 10 دارم همين مشكل هستش!!!
ياهو مسنجر من تقريبا مرتب يكباره هنگ مي كنه و چند لحظه بعد دوباره به حالت عادي برمي گيرده، بعضي وقت ها هم بر نميگرده و بايد End Task بشه... مخصوصا وقتي از روم هاي ياهو استفاده مي كنم اين اتفاق آخر بيشتر رخ مي دهد، تقريبا حدود 2 سال است كه اين مشكل را دارم...
sلام
این مشکل به خاطر سرعت اینترنت هست که متاسفانه پایین ِ و بعضی مواقع هنگ میکنه ، البته یه دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه اونم اینکه PM های زیادی رو باز گذاشته باشید و در حال جواب دادن باشید که اینم باعث میشه یاهو هنگ کنه.
شما از طریق سایت یاهو وارد میلتون بشید،اگه ایمیلتون Classic هست قسمت بالای صفحه میل که نوشته ...Hiآخه مشكل من اينه كه تو پروفايلم جايي رو پيدا نميكنم كه اسم و فاميلم رو نوشته باشه كه بخوام تغييرش بدم