• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد یاهو مسنجر Yahoo Messenger ا

WEB RIPPER

Registered User
لایک‌ها
0
ایراد هنگام ورود به اتاقهای یاهو

کمک کنید

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
من میخام از یاهو دانلودش کنم نمیشه میگه جاوا نداری
جاوا هم دانلود نمیشه
کسی چاره ای نداره ؟

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سئوالی از دوستان داشتم.
آیا امکان Voice و Cam در یاهو مسنجر برای ارتباط صوتی و تصویری از ایران با خارج فعال است یا نه؟ و اگر فعال نیست بهترین نرم افزار و یا برنامه ای که بشود توسط آن بدون مشکل، ارتباط صوتی و تصویری با خارج برقرار کرد را معرفی کنید.

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
سئوالی از دوستان داشتم.
آیا امکان Voice و Cam در یاهو مسنجر برای ارتباط صوتی و تصویری از ایران با خارج فعال است یا نه؟ و اگر فعال نیست بهترین نرم افزار و یا برنامه ای که بشود توسط آن بدون مشکل، ارتباط صوتی و تصویری با خارج برقرار کرد را معرفی کنید.
بله.
Skype هم هست.

mani261

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام؛
من یه مشکلی با ویندوز 7 پیدا کردم. درایور صدای لپ‌تاپ (میکروفون و بلندگو) درست نصب شده و با sound recorder تست هم کردم اما با هیچ‌کدوم از نرم‌افزارهای چت (یاهو مسنجر ۹ و ۱۰، گوگل تاک و اووو) میکروفون کار نمی‌کنه و صدا ارسال نمی‌شه. صدای طرف مقابل رو دارم اما میکروفون من کار نمی‌کنه.
تمام تنظیماتی که به نظرم رسید رو توی کنترل پنل و توی option نرم‌افزارها چک کردم.

Alireza_hsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی میتونه مشکل منو حل کنه آبروم داره میره

آقا موقع تایپ توی یاهو مسنجر یکدفعه نشانگر میپره وسط متن اگر نگاه به متن نکنی داری تایپ میکنی میبینی که تایپت خورده وسط متنت رو قاطی کرده!!

من روی یک لپ تاپ که ویستا داشت این مشکل رو داشتم الان ورژن 10 روی ویندوز 7 نصبه خودم راحت کار میکنم برای کسی نصب کردم این مشکل پیش آمده کسی میدونه چرا؟:eek:

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
سلام.
دوست عزیز معمولا این جور مشکلات عجیب(!) با Re Install کردن حل خواهند شد.شماهم یکبار امتحان کنید.
موفق باشید.

Pink-Floyd

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
بعضی وقتا (90% مواقع) وقتی میخوام با یاهو مسنجر لوگین کنم با این ارور مواجه میشم و بعد از troubleshoot و sign in مجدد به راحتی لوگین میشم,برای هر بار لوگین کردن باید این مراحل رو طی کنم ...
با تغییر کانکشن از directly به HTTP Proxy هم مشکل حل نشد:(
با عوض کردن ویندوز و تغییر ورژن یاهو مسنجر(آپدیت) هم مشکل حل نشد:(
از پروکسی هم استفاده نمیکنم و سرعت اینترنتم خیلی کم نیست ...:(

cb82db7b450a4423be9c.jpg

ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید ...:rolleyes:

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
دوستان کسی میتونه مشکل منو حل کنه آبروم داره میره

آقا موقع تایپ توی یاهو مسنجر یکدفعه نشانگر میپره وسط متن اگر نگاه به متن نکنی داری تایپ میکنی میبینی که تایپت خورده وسط متنت رو قاطی کرده!!

من روی یک لپ تاپ که ویستا داشت این مشکل رو داشتم الان ورژن 10 روی ویندوز 7 نصبه خودم راحت کار میکنم برای کسی نصب کردم این مشکل پیش آمده کسی میدونه چرا؟:eek:
سلام دوست عزیز!
احتمال میدم از تنظیمات تاچ پد لپتاپتون باشه مثل حساسیت بالا نسبت به فشار... بهتره اول درایورها را مجددا نصب کنید!

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
سلام دوستان
بعضی وقتا (90% مواقع) وقتی میخوام با یاهو مسنجر لوگین کنم با این ارور مواجه میشم و بعد از troubleshoot و sign in مجدد به راحتی لوگین میشم,برای هر بار لوگین کردن باید این مراحل رو طی کنم ...
با تغییر کانکشن از directly به HTTP Proxy هم مشکل حل نشد:(
با عوض کردن ویندوز و تغییر ورژن یاهو مسنجر(آپدیت) هم مشکل حل نشد:(
از پروکسی هم استفاده نمیکنم و سرعت اینترنتم خیلی کم نیست ...:(

cb82db7b450a4423be9c.jpg

ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید ...:rolleyes:
این مشکل جدیدا خیلی دیده میشه من که راه حل قطعی براش پیدا نکردم ولی اکثرا وقتی با حالت مخفی وارد بشیدمشکل حل میشه در ضمن این مشکل معمولا وقتی پیش میآد که چند ساعت داخل میل نرفته باشید!

Alireza_hsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز!
احتمال میدم از تنظیمات تاچ پد لپتاپتون باشه مثل حساسیت بالا نسبت به فشار... بهتره اول درایورها را مجددا نصب کنید!

مرسی دوست عزیز .. چون لپ تاپ خانمی هست که الان نمیتونم برم خونشون دوباره درایور نصب کنم میخواستم بدونم راحی هست در ویندوز 7 که حساسیت تاچ رو تنظیم کرد؟؟

مرسی و ببخشید که به این انجمن مربوط نیست

shooreshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من مدتي هستش كه با ياهو مسنجر مشكل دارم و از ورژن 8 تا الان كه 10 دارم همين مشكل هستش!!!
ياهو مسنجر من تقريبا مرتب يكباره هنگ مي كنه و چند لحظه بعد دوباره به حالت عادي برمي گيرده، بعضي وقت ها هم بر نميگرده و بايد End Task بشه... مخصوصا وقتي از روم هاي ياهو استفاده مي كنم اين اتفاق آخر بيشتر رخ مي دهد، تقريبا حدود 2 سال است كه اين مشكل را دارم...

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام دوستان

من مدتي هستش كه با ياهو مسنجر مشكل دارم و از ورژن 8 تا الان كه 10 دارم همين مشكل هستش!!!
ياهو مسنجر من تقريبا مرتب يكباره هنگ مي كنه و چند لحظه بعد دوباره به حالت عادي برمي گيرده، بعضي وقت ها هم بر نميگرده و بايد End Task بشه... مخصوصا وقتي از روم هاي ياهو استفاده مي كنم اين اتفاق آخر بيشتر رخ مي دهد، تقريبا حدود 2 سال است كه اين مشكل را دارم...

sلام

این مشکل به خاطر سرعت اینترنت هست که متاسفانه پایین ِ و بعضی مواقع هنگ میکنه ، البته یه دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه اونم اینکه PM های زیادی رو باز گذاشته باشید و در حال جواب دادن باشید که اینم باعث میشه یاهو هنگ کنه.

shooreshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
sلام

این مشکل به خاطر سرعت اینترنت هست که متاسفانه پایین ِ و بعضی مواقع هنگ میکنه ، البته یه دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه اونم اینکه PM های زیادی رو باز گذاشته باشید و در حال جواب دادن باشید که اینم باعث میشه یاهو هنگ کنه.

اين مشكل در حالت نرمال هم هستش يعني به نظرم دليل دومي درست نيست! اما سرعتم ADSL 64 هستش، قبلا كه 128 هم بود همين قصه بود، هنگ مي كنه ولي دوباره آزاد ميشه... همه ي ورژن هاشم همينه!!!

solbi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به دوستان
مشكل من در ياهو مسنجر اينه كه وقتي يك آي دي رو اد ميكنم ، نام و نام خانوادگي من براي اون آي دي نشان داده ميشه ( بجاي آي دي خودم )
چكار بايد بكنم تا فقط آي دي خودم نشان داده بشه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام

برید توی پروفایلتون و به جای مثلا علی اصحابی آیدیتون رو بزنید تا آیدی نمایش داده بشه.

solbi

Registered User
لایک‌ها
1
آخه مشكل من اينه كه تو پروفايلم جايي رو پيدا نميكنم كه اسم و فاميلم رو نوشته باشه كه بخوام تغييرش بدم

half_moon

Registered User
لایک‌ها
0
آخه مشكل من اينه كه تو پروفايلم جايي رو پيدا نميكنم كه اسم و فاميلم رو نوشته باشه كه بخوام تغييرش بدم
شما از طریق سایت یاهو وارد میلتون بشید،اگه ایمیلتون Classic هست قسمت بالای صفحه میل که نوشته ...Hi
کلیک کنین و پروفایل بزنین،بعد قسمت info برید Full name رو تغییر بدین یا میتونین حذف کنین که فقط میاتون تو ادلیست های طرف مقابل نشون داده بشه

اگر هم میل تون Plus هست وارد میاتون بشید و سمت راست صفحه option کلیک کنیدو mail information رو بزنید و تغییرات و انجام دهید

بالا