• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد یاهو مسنجر Yahoo Messenger ا

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
سلام

آخه دوست عزیز اینکه اسمش تعمیر نیست، ویندوز رو عوض کردن که کاره ساده و معقولانه ای نیست، شاید برای شما ساده و راحت باشه ولی برای یکی مثله من که صدتا برنامه توی ویندوزش نصبه، که نصب هر کدوم کلی زمان میگیره، کاره ساده ای نیست.

این مشکل به خاطره یاهو نیست، ایراد از خود ویندوزه، یه فایلی پاک شده که وظیفه اش دریافت اطلاعات از سرور وب بوده یا یه چیزی توی یه همچین مایه هایی. شایدم یه ویروس باشه یا ... .

ای کاش یه روزی علم ما ایرانی ها به اندازه ای برسه که توی یه همچین مشکل کوچیکی اینطور فلج نشیم.

آرزو بر جوانان عیب نیست :eek:

این مشکل ساده ای نیست دوست عزیز ، ( این مشکل رو پیدا کنی و نتونی کاری کنی متوجه میشی )

تمام ایمیل هایی که به یاهو زدم و جواب دادند رو دارم ! دیگه گنده تر از یاهو که ساپورتر هستن نتونستن کاری بکنن اونوقت شما ... :wacko:

و در اخر یاهو گفت از yahoo answer سوالتو مطرح کن شاید کسی حل کرد...
ما هم بیخیال شدیم و ویندوز عوض کردیم .

حالا شما اگه فکر میکنی میتونی حل کنی راهکارش رو به یوزر Captive اعلام کن :rolleyes:

saeedsd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
من وقتی به اینترنت Connect می شم، یاهو مسنجرم خود به خود لاگین می شه.
چطوری می تونم این مشکلو رفع کنم؟
لطفا راهنماییم کنید.
متشکرم

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
یه بار ازش خارج شد..هنگام لاگین سه تا گزینه هست که دومی رو اگه تیک خورده حذف کن.درست میشه.

saeedsd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه بار ازش خارج شد..هنگام لاگین سه تا گزینه هست که دومی رو اگه تیک خورده حذف کن.درست میشه.

ممنون بهنام (666) جان
باید یه اعترافی کنم... خیلی خنگم :rolleyes: اصلا دقت نکرده بودم.
بازم ممنون
موفق باشی

hermissoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوستان من وقتی تو یاهو تو قسمت چت...چیزی می نویسم ،نوشته هام برام نشون داده نمیشه ولی وقتی ارسال می کنم ،ارسال میشه.

مشکل از چیه؟

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
يه بار كامل پروسه اش رو كيل كن و دوباره بازش كن ببين درست ميشه

Ali_Wm

Registered User
لایک‌ها
7
سلام

دوستان من وقتی تو یاهو تو قسمت چت...چیزی می نویسم ،نوشته هام برام نشون داده نمیشه ولی وقتی ارسال می کنم ،ارسال میشه.

مشکل از چیه؟

واسه منم همین جوری شده نه موقع ارسال و نه موقع دریافت چیزی دیده نمیشه.
من که چند نوع ورژنش رو نصب کردم درست نشد به احتمال زیاد ویندوز خراب شده و کاریش نمیشه کرد.
من از ویندوز دیگم آن میشم .

elmvile

Registered User
لایک‌ها
41
از Malwarebytes استفاده کنید درست میشه

دانلود کنید ، آپدیتش کنید، سیستم رو اسکن کنید، ریستارت کنید

mili_k

Registered User
لایک‌ها
64
کسانی که هنوز با این مشکل دست و پنجه نرم می کنند می توانند به لینکی که برای اولین بار راه حل این مشکل رو ارایه کرد مراجعه کنند؛ یعنی این لینک

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
گفته های این دوستمون رو تایید میکنم. با نرم افزار Malware bytes میتونید از شر این مشکل خلاص بشید

Ali_Wm

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز من هم همین مشکل رو دارم با ویندوزم .
همه نوع نرم افزار از مالویر و آنتی اسپایور نصب کردم مشکل برطرف نشه.حتی با SFCویندوز رو ریپیر کردم .
ولی مشکل برطرف نشد
تنهی راه حلش ویندوز جدیده تمام :دی

djn97

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حل شد این مشکل خانمان سوز
فقط برید تو انترنت اکسپلور بعد toolsبعد internet options بعد سربرگ ادوانسید و روی دکمه ریزیت کلیک کنید اون تیک ریزیت تنظیمات شخصی رم بزنید
تمام:D

Last edited:

Ali_Wm

Registered User
لایک‌ها
7
حل شد این مشکل خانمان سوز
فقط برید تو انترنت اکسپلور بعد toolsبعد internet options بعد سربرگ ادوانسید و روی دکمه ریزیت کلیک کنید اون تیک ریزیت تنظیمات شخصی رم بزنید
تمام:D

آخه اینترنت اکسپلورر چه ربطی به یاهو مسنجر داره ؟

djn97

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

هیچ ربطی نداره
واسه امتحان برو تیک پروکسی رو تو تنظیمات بزن نه اینترنت اکسپلور کار میکنه نه یاهو
اما اگه فایر فاکس داشته باشی میبینی راحت کانکت میشه
در کل ارتباط با اینترنت اکسپلور نداره بلکه به تنطیمات اینترنت مربوطه من واسه دادن مسیر گفتم از اونجا برید

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734

اتفاقا ربط داره ...

تنظیمات جاوا و این جور چیزای مسنجر به اکسپلورر ربط داره...

به یاهو که میل میزدم واسه تنظیمات اکسپلورر هم گفت که ولی درست نشد :rolleyes:

شاید تنظیمات این دوستمون جواب بده...

maz1354

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام. یاهو مسنجر من از بعضی از کانتکتام، خود به خود پیغام مزخرف و اسپم می فرسته برام. مشکل از مسنجر منه؟ ممکنه ویروسی شده باشه؟

bigboss2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مشکل به خاطر وجود یک بد افزار به وجود میاد که با آنتی ویروس های موجود در بیشتر موارد که دیدم قابل شناسایی نیست و تنها راه حل این مشکل دانلود و نصب نرم افزار Malware Bytes می باشد
بعد از دانلود و نصب حتماً آپدیتش کنید و بعد با این برنامه سیستم خودتون رو quick scan کنید و بعد از پایان اسکن، حتماً سیستم رو ریستارت کنید

بعد از انجام این کارها می بینید که دیگه مشکلی به نام سفید بودن صفحه چت وجود نخواهد داشت!

*نکته: برنامه malware bytes به مدت 30 روز به صورت Trial (تمام امکاناتش توی ورژن Trial وجود داره) هست و تا 30 روز برای کار با این نرم افزار نیاز به کرک و ... ندارین و میتونین با همین لینکی که برای دانلود گذاشتم از شر این مشکل لعنتی راحت بشین.

لطفاً اگر جایی کپی می کنید منبع یادتون نره و دوستانی که مشکلشون با این روش رفع میشه همین جا اعلام کنن

http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html

mili_k

Registered User
لایک‌ها
64
این مشکل به خاطر وجود یک بد افزار به وجود میاد که با آنتی ویروس های موجود در بیشتر موارد که دیدم قابل شناسایی نیست و تنها راه حل این مشکل دانلود و نصب نرم افزار Malware Bytes می باشد
بعد از دانلود و نصب حتماً آپدیتش کنید و بعد با این برنامه سیستم خودتون رو quick scan کنید و بعد از پایان اسکن، حتماً سیستم رو ریستارت کنید

بعد از انجام این کارها می بینید که دیگه مشکلی به نام سفید بودن صفحه چت وجود نخواهد داشت!

*نکته: برنامه malware bytes به مدت 30 روز به صورت Trial (تمام امکاناتش توی ورژن Trial وجود داره) هست و تا 30 روز برای کار با این نرم افزار نیاز به کرک و ... ندارین و میتونین با همین لینکی که برای دانلود گذاشتم از شر این مشکل لعنتی راحت بشین.

لطفاً اگر جایی کپی می کنید منبع یادتون نره و دوستانی که مشکلشون با این روش رفع میشه همین جا اعلام کنن

http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html

:hmm::hmm::hmm: حالا خوبه گفتم اگر جایی کپی می کنید لطفاً! ذکر منبع یادتون نره!

من خودم برای اولین بار این مطلب رو در اینترنت و در فوروم پی سی ورلد منتشر کردم.

این هم لینک منبع واقعاً متأسفم برای اشخاصی مثل تو... :hmm:

bigboss2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:hmm::hmm::hmm: حالا خوبه گفتم اگر جایی کپی می کنید لطفاً! ذکر منبع یادتون نره!

من خودم برای اولین بار این مطلب رو در اینترنت و در فوروم پی سی ورلد منتشر کردم.

این هم لینک منبع واقعاً متأسفم برای اشخاصی مثل تو... :hmm:

سلام
من بلد نبودم فقط چون خودم همین مشکل و داشتم و خیلی گشتم گفتم بقیه هم بدونن ( ببین تازه عضو شدم )
1... از کمکت واقعا ممنونم و خدا میدونه قصدم همون بود که گفتم و آماتوریم :lol:
2... برا اشخاصی مثل شما متاسفم که خیلی ........
3.... دعوا داری آدرس بدم ؟ :blink::wacko:

بالا