• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد یاهو مسنجر Yahoo Messenger ا

shahin1132

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
منم همین مشکل رو دارم با مسنجر ساین این نمی شه ولی با میل می شه خداااااااااااااااااااااااااااااااهر کاری هم کردم نشد.:evil2:

wikionline

Registered User
لایک‌ها
33
status messanger 11.5 رو چه طور میشه از زیجستری پاک کرد ؟

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
منم همین مشکل رو دارم با مسنجر ساین این نمی شه ولی با میل می شه خداااااااااااااااااااااااااااااااهر کاری هم کردم نشد.:evil2:

از messenger
connection
connect via a proxy server رو بزنید درست میشه

barangostar

Registered User
لایک‌ها
64
من تو یاهو مسنجر رو یک آی دی هیچ کسی رو نمی تونم اد کنم می تونن من رو ادد کنم ولی من نمی تونم و اررو سرور می ده تا نت سرچ کردم یاهو فقط عذرخواهی کرده
با آی دی دیگم می تونم با این نمی تونم کسی می دونه مشکل کجاست ؟
آخرین نسخه مسنجر رو هم نصب کردم
خیلی ضروریه

YM: megaip

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
Change is in the Air: Updates to Yahoo! Messenger Features
November 30, 2012 on 5:27 pm | In Features, Other services, Pingbox, Uncategorized, Voice | Comments Off

Here at Yahoo!, we aspire to make the world’s daily habits inspiring and entertaining. More than ever, we’re focused on building products that are beautiful and meaningful for our users. Sometimes, this means we have to make tough decisions — like closing down features that we feel aren’t adding enough value for you. This helps us spend more energy on creating experiences that make Yahoo! the most fun way to spend your time.

With this in mind, we have decided to discontinue several Yahoo! product features. This will enable us to refocus our efforts on modernizing our core Yahoo! products experiences and of course, create new ones. You can find more details below, including how the closures will work.

Yahoo! Messenger Public Chat Rooms
The Yahoo! Messenger Public Chat Rooms will close down on December 14, 2012.

Yahoo! Messenger Pingbox
As of December 14, 2012, Pingbox will no longer be available on Yahoo! Messenger. If you’ve installed Pingbox on your blog or social networks, please click here to learn how to uninstall it.

Yahoo! Messenger interoperability with Microsoft Windows Live Messenger
Yahoo! Messenger will no longer be interoperable with Microsoft Windows Live Messenger as of December 14, 2012. Microsoft buddies will still appear on your Messenger contact list, but they will be greyed out, and if you try to send instant messages to them, the messages will not be delivered.

Yahoo! Voice Phone In and Phone Out feature
Effective January 30, 2013, we will no longer offer Yahoo! Voice Phone In and Phone Out capabilities, our co-branded landline and mobile phone service from Jajah. As of today, users can no longer add new funds to their accounts, and active users who currently have a balance in their accounts will receive emailed instructions in December from Jajah on how to request a refund. You can find more information on how to ask for a refund here, and you can contact Jajah with any questions at [email protected]. Free Messenger-to-Messenger calls will still be offered through Yahoo! Messenger.

Thank you to everyone who have used these features. We plan to keep innovating and building great Yahoo! products that will delight our users in the years to come.​

Microsoft Corporation

Registered User
لایک‌ها
309
صفحه سفید شده هرچی پی ام میدن دیده نمیشه
پی ام میدم دیده نمیشه
تمام نسخه هارو تست کردم درست نشد
از طریق cmd و reg هم تست کردم نشد
آخرین جاوارو نصب کردم نشد
با Malwarebytes Anti-Malware اسکن کردم نشد
نود هم آپدیته
ویندوزم 7 اورجیناله (لپتاپ)

حالم دیگه داره به هم میخوره
چکار کنم؟

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
آره هستم که میام اینجا پست میدم دیگه :upsided:
با وی.....ان هم باز همین ارور رو میده !
چیکار کنم من آخه ؟

Last edited:

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
آره هستم که میام اینجا پست میدم دیگه :upsided:
با وی.....ان هم باز همین ارور رو میده !
چیکار کنم آخه ؟
شما به سن قانونی(18)نرسیدید! و اجازه ورود به آن دنیای تاریک و فاسد را ندارید!! چند سال دیگر تلاش کنید!!:D

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
شما به سن قانونی(18)نرسیدید! و اجازه ورود به آن دنیای تاریک و فاسد را ندارید!! چند سال دیگر تلاش کنید!!:D
اولین تلاشم که برمیگرده به 10 سال پیش ... کار از کار گذشته :D
حالا بعد چند وقت دوباره دلم حوس فساد و فحشا و آن زباله دانی را کرده است حال چه کنم آه.... :lol:
جدا چیکار میتونم بکنم راهی نیست ؟
یکی به دادم برسه

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
سلام یاهو مسنجر من این خطا رو میده چیکار کنم ؟
مشاهده پیوست 266213
این ارور به کانکشنتون مربوطه.یک قسمتی از پیغام ارور را سرچ کنید شاید دیگران هم این مشکل را مطرح و جواب گرفته باشند.یاهو مسنجر را آنینستال کنید و یکبار دیگر نصب کنید.

armin_

Registered User
لایک‌ها
27
سلام
دوستان کسی می دونه چطور باید به یاهو مسنجر لاگین کرد؟این ارور رو می ده
troubleshooter

Ali-K7

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
132