خوب بچ ياهو خيلی وقت مشکل داشت / خيلی يعنی مشکل هنوز هم 100% رفع نشده / خوب کلا روی چه ورژنهايی این مشکل رو داشتی [ داری ] ؟! ورژنهای 7.0 + [ 0.1 , 0.2 , 0.3 ] يه dll اضافه میکردی از Neo-2Go درست میشد / حالا ورژن ياهو 'ت رو بگو ببينيم چه میشه کرد![]()
تقریبا 2 ساله که من دیگه offline نمیآد برام
دوست عزیز ! شما مسنجرتون رو روی درایو ویندوز نصب کرده بودید یا نه ؟ ( یعنی همراه ویندوز فرمت شده ) ؟!!!
بله متاسفانه همینطور است . شما باید همیشه از پی های خود backup بگیرید و به عنوان مثال روی سی دی رایت کنید تا هر زمان که نیاز شد بتوانید برگردانید .بله متاسفانه![]()
منظورتون اینه که این PM ها روی هارد save میشه ؟
بله متاسفانه همینطور است . شما باید همیشه از پی های خود backup بگیرید و به عنوان مثال روی سی دی رایت کنید تا هر زمان که نیاز شد بتوانید برگردانید .
متاسفانه اين يكي از نواقص Yahoo! messenger هستش شما ميتونيد از Messenger هاي ديگه استفاده ميكنيد
مثلا Messenger اي كه من ازش استفاده ميكنم خودبخود PM هاي من را داخل يك فايل Text ذخيره يا به اصطلاح Log ميكنه.
با شرایطی که شما فرمودید و با عنایت به فرمت شدن درایو حامل ویندوز و نصب مجدد سیستم عامل ؛ این فایل ها قابل دسترسی نیستند .یعنی هیچ راهی نداره ؟
برای بک آپ گرفتن فایلهای این مسیر رو کپی کنید به جایی که میخواهید البته قبلش باید archive messenger رو فعال کرده باشید :
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\[your ID]\Archive