FIFA 09 System Requirements
- Operating Systems: Windows XP SP2 / Windows Vista
- CPU: 2.4 GHz
- RAM: 512 Megabytes of RAM (1 GB required for Windows Vista)
- DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 128 MB video card or equivalent (must support Shader Model 2.0 or above)
- DirectX® 9.0c Compatible Sound Card
512Kbps or greater broadband connection for online gameplay
- 1.63 GB free hard disk space for DVD format and additional space required for DirectX® 9.0c installation
- 8x or faster DVD-ROM drive
منم امروز بازي کردم, نميدونم " بهترین Fifa ه تاریخ " برازنده اين بازي هست يا نه ( نظرشخصي : نه )
نسخه X360 هست و دمو 4 دقيقه اي, تفاوت خاصي به نظرم نرسید نسبت 2 مورد قبلی, مگر نسخه Full متفاوت باشه که بايد ديد ( که البته تریلرهاش همین بود )
منم امروز بازي کردم, نميدونم " بهترین Fifa ه تاریخ " برازنده اين بازي هست يا نه ( نظرشخصي : نه )
نسخه X360 هست و دمو 4 دقيقه اي, تفاوت خاصي به نظرم نرسید نسبت 2 مورد قبلی, مگر نسخه Full متفاوت باشه که بايد ديد ( که البته تریلرهاش همین بود )
من بازی رو نصب کردم اما بازیکنا مثل فوتبال دستی و مثل صلیب سیخ ایستادن و سیخکی حرکت می کنند و همون حالت می مونند گرافیک و رم هم میخوره اما cpu رو نمیدونم.(رم 512 گرافیکGeForce 5200 ) مرا لطفا دریابید
من یه راهنمایی میخواستم...ما اینجا تو شبکه یه زمانی اوقات بیکاریمون رو فیفا07 میزدیم!!!الان با این 09 یه مشکلی داریم اونم کنترل هاشونه.نه اینکه ما به 07 عادت کردیم هر جور این 09 رو میچینیم مثل اون نمیشه!مثلا دکمه W تو 07 که کارش حرکت بدون توپ بازیکن کناری بود ویا توی توپ گیری و زدن ضربه های چیپ هم کاربرد داشت رو نتونستیم درست ست کنیم.حالا اگه دوستان مثل ما همچین مشکلی دارند و پروفایلشون رو مثل 07 تنظیم کردن به من هم برسونن که این مشکل ما هم حل بشه!مرسی.
من یه مشکلی با فیفا 09 دارم که تا حالا چیزی در موردش توی نت پِیدا نکردم !! بازی ران میشه و و صفحه سیاه میشه یعد مانیتور پیغام mode not suppored میده یعنی همون پیغامی که وقتی ریفرش ریت بیشتر از کنجایش مانیتور باشه میده !! حالا از جائی میشه تنظیمات گرافیکی فیفا رو قبل بازی ردست کرد ؟!
7300GS 512
C2D 6600
2gb ram