• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد GODFATHER

najvagar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Getto and Proud In My 6Mbps Internet Cable!! :D
نزديك به 7 ماه ديگر شاهكار Mario Puzo باز خواهد گشت اما نر پرده سينما...
بازي The Godfather كه برگرفته از شاهكار سينماي سال 1972 فرانسيس فورد كاپولاست قطعا امسال يكي از بمب هاي دنياي بازي هاي رايانه اي خواهد بود...
مخصوصا براي طرفداران خانواده Corleone , طرفداران بازی مافیا...و طرفداران Mario Puzo
و البته بازی دوستانی که هنوز با دنیای خطرناک مافیا آشنا نشدند...می تونند این بازی رو با صدای بازیگران نام آشنایی همچون Robert Duvall تجربه کنند...
و واو...خبر بسیار خوب برای GTA بازها...این بازی بر اساس استایل پرقدرت GTA بنا شده...
بازی شامل صدای 20 هنر پیشه اصلی فیلم خواهد بود...از Robert Duvall و James Caan گرفته تا خدای فقید بازیگری Marlon Brando...
کاراکتر بازی بر اساس علایق شما پیکره بندی شده و در سالهای میان 1944 تا 1955 در فضای مافیایی شهر نیو یورک قرار خواهد گرفت...
خوب بقیه اطلاعات رو می سپرم به بازی دوستان که حوصله ترجمه preview رو دارند...

Preview

Marlon Brando هنوز نفس می کشد...

attachment.php

نیویورک افسانه ای...

attachment.php

در آخر هم این پست رو تقدیم می کنم به دوست عزیزم شرلوک که عاشق بازی مافیاست...
امیدوارم هرچه زود تر به آخر سال 2005 نزدیک و هردو باهم وارد خانواده Corleone بشیم ;)

فایل های ضمیمه

• god1.jpg
    god1.jpg
    51.9 KB · نمایش ها: 354
  • god2.jpg
    god2.jpg
    67.7 KB · نمایش ها: 364

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
عجب گرافيكي :blink:

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
عاليه.
گرافيكشم عاليه و اصولا من هم فيلم ها و مخصوصا كتاب پدرخوانده رو خيلي دوست دارم. بارها خوندمش.
اتفاقا ديروز پريروز كه تو برف تو خونه زنداني شده بوديم گذاشتم يه بخشهايي از پدرخوانده 1 رو ديدم. خيلي توپه.

imt.Amir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Godfather قسمت اول بهترين فيلم تاريخ سينماست. هنوز آهنگش تو سرم و زمزمه ميكنمش. اولين كتاب انگليسي كه تا آخر خوندم همين كتاب پدرخوانده بود كه خيلي خوب بود. الان نميدونم اگه ترحمه شده يا نه.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
من كه اهل بازي كردن نيستم ولي با هرچيزي كه بويي از پدرخوانده درش باشه حال ميكنم.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
همون كاميونها همون ماشينها همون آدمها!! :rolleyes: :rolleyes:
چه از اين به ارمغاني!!!
بازم تشكر! :)

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من اينو توي دي وي دي بازينما ديده بودم دموشو.پاييز 2005 مياد.تو بازي كده هم راجع بهش نوشته بود

night wolf

Registered User
لایک‌ها
5
واي اين گرافيكش خداست :blink:
از حالا كه معلومه چي ميشه:
گرافيك خدا, داستان كه ديگه كره, با صداي خود بازيگرا هم كه هست.
ديگه بازي بهتر از اين هم هست؟
برای سیستم مورد نیاز هم این isp احمق ما ea.com رو هم فيلتر كرده. نتونستم وارد سايت بشم ولي حتما اونجا يه چيزايي نوشته.

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
همون بهتر كه فيلترش كردن همه بازيها رو نوشته غير از اصل كاري.توي خود سايتش هم اسم بازي رو سرچ
زدم هيچ نتيجه اي يافت نشد.البته فكر نميكنم به اين زودي سيستم مورد نيازش رو اعلام كنن حداقل تا اومدن دموي بازي بايد صبر كرد.
اما اطلاعاتي درباره بازي.
در اين بازي ما نقش يك جنايتكار را بازي ميكنيم كه موفق شده به گروه Corleone راه پيدا كند.
در اين بازي ميتوان قيافه شخصيت بازي را طراحي كرد اما با اين محدوديت كه ظاهر او بايد شبيه يك ايتاليايي
-امريكايي باشد.
بازي شباهتهاي زيادي به بازي هاي gta دارد.اما تفاوتها و نواوريهاي مهمي هم در اين بازي وجود دارد.
مثلا زمان بازي در بين سالهاي 1944 تا 1955 اتفاق ميافتد.در گرافيك بازي به طراحي جزييات اهميت زيادي
داده شده از طراحي چهره ها و طراحي خطوط چهره و ايجاد حالات و احساسات به شكل طبيعيتر در صورت افراد گرفته تا قسمتهاي مربوط به فيزيك بازي مثل شكستن يك ليوان.
در گيم پلي بازي نواوريهاي مهمي وجود دارد كه مهترين انها داشتن ازادي عمل بالا در بازي است.اتفاقاتي كه شما در بازي تجربه ميكنيد به نحوه عملكرد و رفتار شما با مردم بستگي دارد.مثلا وقتي ميخواهيد از يك
نفر براي تضمين امنيت او باج بگيريد ميتوانيد با صحبت كردن يا تهديد با اسلحه او را وادار به اين كار كنيد و حتي ميتوانيد او را بكشيد.اين انتخابها توسط اكشن منو صورت ميگيرد به اين ترتيب كه مثلا هنگام روبرو شدن با يك شخص منويي ظاهر ميشود و شما ميتوانيد نحوه برخورد خود با او را انتخاب كنيد.
به دليل وجود همين ازادي عمل در بازي شما ميتوانيد پايانهاي مختلفي را نيز تجربه كنيد.
نكته مهم ديگري كه در بازي وجود دارد لزوم احتياط در بكار بردن خشونت است.اگر شما بيش از اندازه ادم بكشيد و خشونت به خرج دهيد يا در حضور ديگران و بدون مخفي كاري اينكار را انجام دهيد ميزان احترام و اعتبار شما نزد مردم پايين ميايد و اين يك امتياز منفي در اين بازي به شمار ميرود و تاثير منفي در پيشرفت شما خواهد داشت.اين سيستم احترام و اعتبار قبلا در بازي fable بكار رفته بود ولي در اين بازي به شكلي پيشرفته تر طراحي شده و در واقع گام جديدي در اين سبك بشمار ميرود.
همينطور به نظر ميرسد در سيستم beating بازي يا بطور كلي حركاتي كه كه مربوط به زدن و يا كشتن دشمنان هست و نيز در زمينه كنترل بازي نواوريهايي انجام شده كه سازندگان بازي ترجيح داده اند فعلا
در اين مورد صحبتي نكنند.

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
دست شما هم درد نکنه Ajabshirkhan جان(!) :) ;)
موفق باشید

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععع :wacko:

920130_20050210_screen011.jpg

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
حيفم مياد اينو نگم :cool: :
روح براندو شاد. هيچكس غير از اون نميتونست پدرخوانده رو پدرخوانده كنه !
مگه نه حسين؟ ;)

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Kako :
حيفم مياد اينو نگم :cool: :
روح براندو شاد. هيچكس غير از اون نميتونست پدرخوانده رو پدرخوانده كنه !
مگه نه حسين؟ ;)

واقعا ياسر جان گل گفتي.
(قديما يه داش به ما ميگفتي...ميگفتي داش حسين....چي شده ديگه به برادري قبولمون نداري؟ :( )

mori

Registered User
لایک‌ها
14
شديدا منتظر اين بازي هستم....

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام .
gamespot اين بازي رو در گروه بازيهاي action قرار داده وفكر ميكنم هم تيپ mafia نباشه چون تو نمايشات بازي هيچ اسمي از mafia برده نشده ولي احتمالا بازي قشنگي خواهد بود .
يه خبر ديگه اينه كه گرچه mafia 2 در نمايشگاه e3 2005 شركت نكرد بود ولي اخباري از ساخت نسخه دوم اين بازي مثل اينكه هست حقيقتا من خودم خيلي اين بازي رو دوست دارم

بالا