• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد GODFATHER

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از foxy :
آقا تو این بازی برای PC چه جوری از ماشین پیاده می شن؟؟؟
همه کلیدا رو امتحان کردم نشد که نشد

شما اگه میخوای تا فردا میتونی به من pm بدی وگرنه بعدش نمیتونم کمکت کنم بعدش میتونی به موزمار pm بدی.:D

lucky4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از foxy :
آقا تو این بازی برای PC چه جوری از ماشین پیاده می شن؟؟؟
همه کلیدا رو امتحان کردم نشد که نشد

بله همونطور که دوستان گفتن کرک مشکل داره .. باید از ایمیج و برنامه daemon tools 4.0 استفاده کنی ...

من ایمیج رو دارم اگر خواستی بگو اپلود کنم برات و فایل زیپ 4 مگابایت هست اما اکسترکتش که کنی میشه 4 یا 5 گیگ

:f34r:

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از lucky4ever :
بله همونطور که دوستان گفتن کرک مشکل داره .. باید از ایمیج و برنامه daemon tools 4.0 استفاده کنی ...

من ایمیج رو دارم اگر خواستی بگو اپلود کنم برات و فایل زیپ 4 مگابایت هست اما اکسترکتش که کنی میشه 4 یا 5 گیگ

:f34r:
ولی اونی که من دارم 1.5 مگ هستش اکسترک کنی میسه 2.64 گیگ بازی را هم راحت اجرا کردم با هاش بدون مشکل.:rolleyes:

armandesign

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از cyrusempire :
من هم از همين كرك براي dvd استفاده كردم همه مشكلاتش حل شد. بازيش بد هم نيست! البته مافيا يك چيز ديگه است ولي اين قدر هم كه ميگين مشكل نداره! اما يك مورد من توي راهنماها و جاهاي ديگه ديدم كه ميگه با پولي كه به دست ميارين ميشه اسلحه و لباس... خريد. من همه‌اش غير لباس رو خريدم. لباس چه طور ميشه خريد؟ كسي ميدونه؟

وقتی میخوای بازی رو load کنی یک گزینه هست به نام EDIT روی اون کلیک کن بعد روی Apparel کلیک کن لیست
لباسها و کلاه و کفش و ... میاد که میتونی بخریشون .

Load Game --> Edit --> Apparel

lucky4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از soheilstar :
ولی اونی که من دارم 1.5 مگ هستش اکسترک کنی میسه 2.64 گیگ بازی را هم راحت اجرا کردم با هاش بدون مشکل.:rolleyes:

بله درسته همینه من با ایمیج هیتمن اشتباه گرفتم سایزش رو ...

webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوباره سلام ... آقا من تقریبا تمومش کردم همه hit ها رو هم تموم کردم هیچ کاره دیگه ای هم نمونده ! DNY هم شدیم رفت ... حالا چی؟

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از webmaster :
دوباره سلام ... آقا من تقریبا تمومش کردم همه hit ها رو هم تموم کردم هیچ کاره دیگه ای هم نمونده ! DNY هم شدیم رفت ... حالا چی؟

خوب اگه don نیویورک شدی و همه چیز را 100% کردی دیگه کاری نمونده که:D

webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از soheilstar :
خوب اگه don نیویورک شدی و همه چیز را 100% کردی دیگه کاری نمونده که:D

یعنی دیگه بازیش تموم شد؟! :blink:

اگه واقعا اینجوری تموم بشه که واقعا **** با این بازی درست کردنشون !!! :hmm:

webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به همه کسایی که می خوان این بازی رو بخرن اصلا توصیش نمی کنم !
چون اولا خیلی تکراریه !
دوما اصلا سخت نیست و واقعا خسته کنندس !

s@mir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به همه کسایی که می خوان این بازی رو بخرن اصلا توصیش نمی کنم !
چون اولا خیلی تکراریه !
دوما اصلا سخت نیست و واقعا خسته کنندس !

منم تا حدودي موافقم. به نظر من ماموريت هاش جالبه ولي بعد از اين كه ماموريت هاش تموم مي شه و بايد تمام جاها رو بگيري خسته كننده مي شه.راستي بعد از اينكه don of nyc شدم بازم نوشته بود 96% بازي تموم شده.بعد يه كمي از اين صندوق ها رو كه منفجر نكرده بودم منفجر كردم شد 96.5%.الان بازي تمومه يا بايد 100% شه؟ديگه چيكارش كنم آخه؟

ariansa3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه دوستان
من دویله دارینوس بازی the godfather رو به اسم بازی اصلی اش خربدم ولی موقع نصبش فهمیدم بازی مال دارینوسه و همونطور که میدونید بازیهای این شرکت احتیاج به کد مخصوص برای نصب دارد که توی دفترچه این بازی نوشته شده کسی هستش که بتونه توی این زمینه کمکم کنه
ممنون

Isatis-popstar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا تورو خدا يكي كمك من كنه . من اين بازي خيلي دوست دارم . الانم كه نصب كردم با هيچ دكمه اي از ماشين پياده نميشه !!! با اسپيس سوار ميشه اما ديگه پياده نميشه . دمتون گرم .تورو خدا يكي كمك كنه.

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
آقا تورو خدا يكي كمك من كنه . من اين بازي خيلي دوست دارم . الانم كه نصب كردم با هيچ دكمه اي از ماشين پياده نميشه !!! با اسپيس سوار ميشه اما ديگه پياده نميشه . دمتون گرم .تورو خدا يكي كمك كنه.

دکمه ی E رو امتحان کن دوست عزیز ;)

بالا