SoheilStar
Registered User
به نقل از foxy :آقا تو این بازی برای PC چه جوری از ماشین پیاده می شن؟؟؟
همه کلیدا رو امتحان کردم نشد که نشد
شما اگه میخوای تا فردا میتونی به من pm بدی وگرنه بعدش نمیتونم کمکت کنم بعدش میتونی به موزمار pm بدی.
ولی اونی که من دارم 1.5 مگ هستش اکسترک کنی میسه 2.64 گیگ بازی را هم راحت اجرا کردم با هاش بدون مشکل.به نقل از lucky4ever :بله همونطور که دوستان گفتن کرک مشکل داره .. باید از ایمیج و برنامه daemon tools 4.0 استفاده کنی ...
من ایمیج رو دارم اگر خواستی بگو اپلود کنم برات و فایل زیپ 4 مگابایت هست اما اکسترکتش که کنی میشه 4 یا 5 گیگ
:f34r:
به نقل از cyrusempire :من هم از همين كرك براي dvd استفاده كردم همه مشكلاتش حل شد. بازيش بد هم نيست! البته مافيا يك چيز ديگه است ولي اين قدر هم كه ميگين مشكل نداره! اما يك مورد من توي راهنماها و جاهاي ديگه ديدم كه ميگه با پولي كه به دست ميارين ميشه اسلحه و لباس... خريد. من همهاش غير لباس رو خريدم. لباس چه طور ميشه خريد؟ كسي ميدونه؟
به نقل از soheilstar :ولی اونی که من دارم 1.5 مگ هستش اکسترک کنی میسه 2.64 گیگ بازی را هم راحت اجرا کردم با هاش بدون مشکل.
به نقل از webmaster :دوباره سلام ... آقا من تقریبا تمومش کردم همه hit ها رو هم تموم کردم هیچ کاره دیگه ای هم نمونده ! DNY هم شدیم رفت ... حالا چی؟
به نقل از soheilstar :خوب اگه don نیویورک شدی و همه چیز را 100% کردی دیگه کاری نمونده که
من به همه کسایی که می خوان این بازی رو بخرن اصلا توصیش نمی کنم !
چون اولا خیلی تکراریه !
دوما اصلا سخت نیست و واقعا خسته کنندس !
آقا تورو خدا يكي كمك من كنه . من اين بازي خيلي دوست دارم . الانم كه نصب كردم با هيچ دكمه اي از ماشين پياده نميشه !!! با اسپيس سوار ميشه اما ديگه پياده نميشه . دمتون گرم .تورو خدا يكي كمك كنه.