اگر یکی پیدا میشد مطالب جالبش رو جدا کنه و توی یک بحث جدید می گذاشت عالی می شد
http://forum.persiantools.com/t63679.html
اگر یکی پیدا میشد مطالب جالبش رو جدا کنه و توی یک بحث جدید می گذاشت عالی می شد
دقیقا مرسی ...
آخ شرمنده ... من می خواستم بنویسم " اگه ویدئو واسه ات مهم نیست " ... اشتباها نوشتم : ضبط ... بنابراین همون جواب بالا ... ( الان اصلاحش می کنم که بقیه دچار سوء تفاهم نشن ) ...ممنون که یک تاپک جدید درست کردی
از اون شلوغی خیلی خیلی بهتره
>>>>>>>>>>>> بعد من گفتم ظبط برام مهم است <<<<<<<<<<<<<<<<
دوستان عزیز سلام
من تازه با این گروه اشنا شدم و امیدوارم بتونم از اطلاعات شما دوستان عزیز استفاده کنم .
من ipod 60G دارم . از این مدلی که هم فیلم پخش می کنه و هم عکس نمایش میده . 2 ماهی میشه که از قطر خریدمش .
1 بار هم که به اینترنت وصل بودم ، نرم افزار خودش را update کرد .
می خوام بدونم که آیا این ipod که من دارم قابلیت پخش رادیو هم داره یا نه ؟
اگه داره از کجا فعال میشه ، چون من گزینه مربوط به رادیو رو پیدا نکردم .
سوال دوم اینکه : 1 گزینه note در ipod وجود داره . کار اصلی این گزینه note چیه ؟ چگونه باید بهش note اضافه کرد ؟ ایا قابلیت خوندن فایلهای word(doc) , PDF در ipod وجود داره یا نه ؟
ارادتمند دوستان
پیشاپیش از راهنمایی شما تشکر می کنم
-----------------------------------------------------------------
سلام دوست عزیز
ورودت رو به این فروم خوشامد می گم.
درباره ی سوال اولت که آیا آیپاد شما موج رادیو رو می گیره یا نه؟؟؟؟؟؟؟ در جوابتون باید بگم بله ولی بدون قطعه ی ifm امکان نداره. شما این قطعه رو باید جداگانه خریداری کنید .
درباره ی سوال دومت باید بگم که فکر نکنم آیپاد شما فایل pdf و word رو اجرا کنه ولی می تونی این سوال رو از آقای seymour بپرسی .
فایل note در آیپاد برای ذخیره فایلهای متنی شما است که شما از طریق کامپیوترتان می توانید فایلهای خودتان را ذخیره و در آیپاد تان نشان دهید . درباره ی این که چجوری بتونید به این فایل دسترسی پیدا کنید باید بگم که از طریق درایو خود آیپاد که در کامپوتر بعد از نصب آیپاد ظاهر می شود دنبال فایل note بگردی و بعد از باز کردنش متن خودت رو تایپ و ذخیره کنی.
امیدوارم تونسته باشم تا حدی به سوالهای مطرح شدت پاسخ بدم.
متشکرم
فعلا خدانگهدار
سلام مجدد
آقا بسیار ممنونم از جوابت .
قطعه IFM در ایران پیدا میشه یا نه ؟
می دونید قیمتش بطور متوسط چقدره ؟
ایا شما فایلی که در آن آموزش استفاده از نرم افزار Itunes باشه رو دارید ؟
راستش رو بخواهید من خیلی با قابلیتهای ipod اشنا نیستم و دنبال این هستم که با قابلیتهاش بیشتر اشنا بشم و بتونم از تمام قابلیتهاش استفاده کنم .
باز هم بابت زحمتی که کشیدی ازت ممنونم .
ipod زیر 512 مگ نداره ... تازه این 512 مگ هم شافل هستش که طرفداراش کمترن ( صفحه نمایش نداره و خیلی ریزه اس ) ... و ضمنا این مدل 512 مگ هم مال نسل قبل بود ... الان پایین ترین حالتش 1 گیگه ( شافل نسل جدید و nano نسل قبل ) ..سلام
قیمت Mp3 128 هر مدلی در ipod را می خواستم
و یا اگر ممکن بود256 را
با تشکر
ببین 1 گیگ شافل باید 130 تومن و این حدودا باشه ... اما توصیه نمیشه ... چون صفحه نمایش نداره و اینا ...سلام
خوب همان یک گیگ جند است؟؟