محمدی
Registered User
160رو چند خریدی ؟؟
80 قیمتش چند بود ؟
80 قیمتش چند بود ؟
مبارکه ...سلام سيمور جان بالاخره پنج شنبه رفتم پاساژ پايتخت آي پاد 160 گيگ رو خريدم چيز باحاليه! يه هدفون گريفين هم گرفتم با يه كيف محافظ كيفيت صدا و تصويرش بيسته فقط بعضي وقتا دستگاه مي لرزه كه فروشنده گفت طبيعيه به خاطر حركت هارده itune رو هم نصب كردم كه يه خورده اذيت ميكنه هر چي رو كه مي خوام بريزم بايد دائما sync
كنم (كل play list ) راستي چند وقت به چند وقت بايد شارژ بشه؟خود دستگاه پيغام ميده؟
نه ... این اتفاق نمیفته ...سلام آقاي سيمور
من حدود 7000 آهنگ تو اي پادم ريختم سوال من اينه كه اگه من ويندوز كامپيوترم رو عوض كنم قاعدتا بايد itunes رو مجددا نصب كنم ولي در اين حالت اطلاعات مربوط به اهنگهاي من در itune جديد وجود ندارد و من اگه بخام آهنگ جديدي رو بريزم وقتي كه sync كنم تمام اهنگهاي قبلي اي پادم پاك ميشن پس چكار بايد بكنم؟
هر دوی اینایی که گفتی نیاز به تجهیزات جانبی آپیاد داره ... برو پاساژ پایتخت شاید چیزی گیرت بیاد ... ضبط صدا رو که فکر کنم پیدا کنیبا سلام خدمت همه
یه آیپاد 160گیگ کلاسیک رو تازه خریدم. خیلی ماهه جاتون خالی. خوشبختانه مشکلی هم نداره. لرزشی هم نداره و تا حالا 60% اون هم پر شده از ام پی تری
یه سری سوال هست (شما هم اگه سوالی دارین بگین میشه امتحان کرد روش):
1. وصل کردت هدست بلوتوث به آی پاد(بهترین روش برای اینکه از دست سیمهای هدست خلاص شد فک کنم بلوتوث باشه. در اینصورت کسی رابط بلوتوث به آی پاد سراغ داره؟ آخه یه هدست بلوتوث BH503 Nokia دارم که اگه بشه با آی پاد مچ کردش خیلی خوب میشه ).
2. ضبط کردن صدا روی آی پاد با میکروفون (در حالت معمولی نمیشه. ولی شاید با بلوتوث بشه یه کارایی کرد.)
خب اگه ایران نیستی که نباید مشکلی داشته باشی ... هرکدوم از اینا که گفتی رو چندین شرکت تولید می کنن ..شرمنده. ولی ایران نیستم. البته همه چیز زود ایران میرسه سر همین قضیه اینجا سوال رو پرسیدم. اگه کسی راجع به این تجهیزات جانبی آی پاد خبری داره بگه ممنون میشم.
سلام دوستان من هم یک ipod shufle 1G دارم که چند وقت پیش آنرا به کامپیوتر یکی از دوستان وصل کردم که تمام اطلاعات وآهنگهای موجود توی اون از بین رفت و دیگه از کار افتاد حالا فقط میتونم به عنوان یک حافظه جانبی از آن استفاده کنم .
لطفا من را راهنمایی کنید که آیا میتوانم آنرا دوباره احیا کنم و اگر مسشه لطفا روش کار را برای من مبتدی توضیح دهید .
با تشکر
دوست من خوب شما اگر ایپاد رو به یک ایتونز دیگر در یه کامپیوتر دیگه وصل کنید خوب با اطلاعات اون پی سی sync میشه و این چیز طبیعی هست :wacko:
خوب الان مشکلتون نمیشه یعنی چه روشن نمیشه ؟
ریستش کردین؟
ببین من خودم اینجا یه سوالی ازت دارم ببین وقتی ایپاد رو به پی سی وصل میکنی فولدری تو مای کامپیوتر ظاهر نمیشه به اسم ایپاد؟
چیا توش هست اخه شنیده بودم این ایپاد ها میشه از اون طزیقم توشون برنامه ریخت !!!
اما یه چیزی دیگه بصورت عادی شما میتونید برید به ایتونز در قسکت فایل که بالا سمت راست صفحه هست اد فولدر رو بزنید و فولدر موزیکتون رو انتخاب کنید و توی ایتونز ریخته میشه !!!
وقتی که ریخت اهنگ هار تو پلی لیستی میندازی و بعد sync میکنی تو ایپاد ...
ببخشید دوستان خواهشا به این سوال جواب بدین !!!
د رمورد ایپاد کلاسیک حالا اون یکی ها هم فرقی نمیکنند اون علامت تعجب زرد رنگپ مییاد موضوع چیه باید ریستور بکنیم ؟؟
و اینکه من نمیدونم چه جوری باید اینا رو ریستور بکنم به ریکاوری مد ببرم !!!
ممنون میشم بهم بگید ..
.......................
یه چیز دیگه ای هم هست که کلاسیک 6 تا نسل هست تاکنون دیگه ؟
راستی این FM TRANSFER چی هست موضوعش ؟مگه ایپاد کلاسیک داره ؟
ممنون میشم کمکم کنید ....