H.K_R_I_N_K_L_E
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 49
- لایکها
- 0
تو رو خدا يكي اين سوال هاي منو جواب بده
عزيز usb قيمتش 15000 تومن هستشبه نقل از H.K_R_I_N_K_L_E :تو رو خدا يكي اين سوال هاي منو جواب بده
دوست عزيز تو علاالدين همين ديروز من قيمت كردم 15000 تومن اونجا منبعشه :lol:به نقل از darya_s :usb رو از کجا میشه پیدا کرد؟
آنتن دهي خوب و خوب البته باتري هم كاركد معقولي داره.به نقل از forrest_gump :آنتن دهي اين مدل چطوره؟
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=6 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=alt2 style="BORDER-RIGHT: 1px inset; BORDER-TOP: 1px inset; BORDER-LEFT: 1px inset; BORDER-BOTTOM: 1px inset">Originally Posted by SherlockHolmes
سلا حاج حسام
يه مشورت ميخواستم در مورد خريد گوشي
من الان يه 3650 دارم ميخوام عوضش كنم به دو دليل
1:قيافش خيلي ت×ميه!!:wacko:
2:خيلي خيلي خزه!!!!(يعني هرچي پيك من ديدم يا 6600 داشته يا 3650
3:خيلي گنده است!!مخصوصا تو تابستون كه با حداقل لباسي:blink: بائر كن جيبهاش شلوارم الان گشاد شدن از بس اين سگ مصب انداختم اون تو!!:lol:
حالا چند تا سوال داشتم
1:اصلا به نظر تو عاقلانه است گوشيمو بفروشم يه t630 يا k500 بگيرم؟(قيمت 3650 هم مناسب خريدم هم مناسب ميتونم بفروشم از لحاظ قيمت خيالي نيست)
2:t630 بهتره يا k500 ؟
اميدوارم قبل از جواب دادنت دست به عمل احمقانه اي نزده باشم!!:lol:
ممنون
</TD></TR></TBODY></TABLE>
سلام حاج شرلوك
من خودم قبلا T630 داشتم واقعا عاليه اما واسه تو كه به سيمبيين عادت كردي شايد يه نمه ابتدايي بياد هر چند كلاساي اين دو تا كلا متفاوتند و 630 و كي 500 هردو بيزنس كلاس هستن. من خودم منتظرم k750 سوني اريكسون بياد بگيرم و الانم يه سي 200 سامسونگ گرفتم واسه گذران زندگي
ولي فكر كنم واسه تو كار كردن با اين گوشيا كه سيستم عامل ندارن يه كم كسل كننده باشه واسه همين من پيشنهاد ميكنم 7610 نوكيا بگيري يا مثلا 6630 (هر چند كه اونا هم يه نمه گنده هستن) ولي اگه عجله نداري صبر كن k750 ويا w800 سوني اريكسون بگيري
باز خوبه اين 3650 رو خيلي وقته داري من الان داشتم به اين فكر ميكردم كه از تابستون سال پيش تا الان من 5 تا گوشي عوض كردم البته بخاطر كمبود جا در جيب من هميشه گوشي بيزنس كلاس گرفتم :lol:
كلا بين نوكيا و سوني اريكسون و سامسونگ كه داشتم سوني اريكسون يه چيز ديگه بود لامصب
راستي تو بيزنس ها 6230i هم هست ها (البته اگه با اون قيافه و ال سي دي آشغالش بتوني كنار بيايي)
پسر چه مقاله اي نوشتم ها ببخشيد يه نمه طولاني شد :blush:
دمت گرم حاج حسام
يه نمه بايد توضيحات بدم
من اصولا روزي 5تا 6 تا زنگ دارم كه معمولا 2,1 تاش رو جواب نميدم!!چون حالشو ندارم!!:lol:
يعني اينكه كلا امكاناتش خيلي برام مهم نيست.بيشترين استفاده اي كه من از اين موبايل كردم ديدن اون كليپه بود كه اونجا گذاشته بودم.(ديدي؟)
6630 و7610 هم خيلي گنده هستن!!:wacko:
6230 هم خواهرم داره ,خوشم نيومد ازش, گرافيكش(همونطور كه گفتي) از 3650 پايين تره به نظرم!
يه نمه هم شبيه راسوئه قيافش!!و كلا بهش اصلا 270 تومن نمياد!
من خيلي آدم بي ذوقي هستم نه؟
انتظارات من از گوشيم اينه:
1:زخامتش كم باشه
2:خيلي دست اين و اون نباشه
3:دكمه سايلنسش دم دست باشه
4:فيلم بتونه پخش كنه
5:حاج حسام توصيش كنه!!(چاپلوسي!!)
6:آنتن دهي معقول داشته باشه!
خلاصه خيلي عجله ندارم ولي اين گوشيه لامصب تابستون منو خواهد كشت!!