• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
تا کی میخان داورا ضرباتی که پیام صادقیان میزنه به بازیکنای حریفا نبینند ؟ :eek:

والا آندو یه خطا فنی کرد عادل 55بار نشون داد و کلی مصداق خارجی آورد . ولی این بازیکن تو این فصل حداقل 3بار باید اخراج میشده به قول شما یا نمیبیین یا روز خداحافظی شون میگن با کارت قرمز خداحافظی نکنیم از داوری . .

منم تعجب مکینم که کمیته انضباتی تا کسی بهش نگه دخالت نمیکنه! وگرنه باید تا الان 4تا 3جلسه اخراج میشد از تیم .

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
نامه فیفا به ما ارجاع نشده است
اصفهانیان: فیفا حق ورود به پرونده محسن قهرمانی را دارد
رئیس کمیته داوران فدارسیون فوتبال گفت: فیفا حق ورود به پرونده محسن قهرمانی را دارد.

13920728000595_PhotoA.jpg

• فریدون اصفهانیان در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد نامه فیفا برای دریافت اطلاعات پرونده محسن قهرمانی قهرمانی گفت: فیفا حق ورود به پرونده قهرمانی را دارد. فوتبال تمامی قاره‌ها زیر نظر فیفاست بنابراین می‌تواند چنین درخواستی هم از فدراسیون فوتبال ما در مورد یک پرونده داشته باشد. مگر در سال 2006 یادتان نیست که در بحث محمد دادکان ورود کرد و فدراسیون ما تعلیق شد؟ البته من نمی‌دانم فیفا در این مورد به چه دلیل ورود کرده و خواسته‌اش چیست اما حق ورود دارد همانطوری که اگر یک هیات فوتبالی رایی صادر کند، فدراسیون فوتبال اگر بخواهد حق ورد دارد.

رئیس کمیته داوران در مورد اینکه چطور نامه فیفا به شما اطلاع داده نشده، گفت: نمی‌دانم واقعا خواسته‌ آنها چیست و به چه دلیل فیفا نامه‌ای زده است زیرا تاکنون نامه‌ به ما ارجاع نشده است. طبق قانون اگر نامه‌ به ما مربوط شود باید به ما هم خبر بدهند ولی تاکنون به ما چیزی گفته نشده است.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
عده‌ای از داخل آتش‌بیار معرکه شده‌اند!
خسروی: قهرمانی تبانی نکرده، بلکه رفتار غیرحرفه‌ای داشته است/ چرا فدراسیون ورود نکرد؟
پیشکسوت داوری فوتبال کشورمان گفت:‌ فکر می‌کنم کسانی از داخل کشور هستند که بر علیه قهرمانی در مجامع بین‌المللی فعالیت می‌کنند.

13910520000136_PhotoA.jpg

• علی خسروی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص صحبت‌هایی که این روزها درباره ورود فیفا به پرونده قضاوت محسن قهرمانی شنیده می‌شود، گفت: با شنیدن این اخبار برای من چند سؤال پیش می‌آید. آیا سال گذشته شهرداری تبریز که تبانی‌اش اثبات شد فیفا به این پرونده ورود کرد؟ آن موقع چند نفر و چند تیم محروم بودند آیا فیفا به این پرونده ورود کرد؟ جالب اینجاست که در پرونده اخیر فقط بحث محسن قهرمانی وجود دارد اما نامی از خیلی از طرفین در این میان شنیده نمی‌شود و باید پرسید چرا فقط قهرمانی؟!

وی ادامه داد: اگر طبق قوانین این پرونده به فیفا گزارش شده چرا درباره تیم فوتبال شهرداری تبریز این اتفاق نیفتاد؟ چرا فدراسیون ورود پیدا نکرد؟ آقای علیپور هم گفته موضوع قهرمانی تبانی نیست بلکه رفتار غیرحرفه‌ای است چون اثبات تبانی به این سادگی‌ها نیست چرا که باید 10 کارشناس خبره داوری بازی را ببینند و بعد راجع به تبانی نظر بدهند. اما قهرمانی تبانی نکرده و محرومیت او به دلیل رفتار غیرحرفه‌ ای بوده که من هم با این موضوع موافق هستم و حد این مسئله مشخص است، اما این رفتارها یعنی چه؟

خسروی افزود: فکر می‌کنم از داخل کشور همکاران قهرمانی باعث شدند که این اتفاق بیفتد و کمیته رسیدگی به تخلفات حرفه‌‌ای و کمیته انضباطی باید دست به کار شوند تا مشخص شود که چه کسانی در این میان آتش‌بیار معرکه شده‌‌اند.

داور پیشکسوت فوتبال کشورمان با انتقاد از هجمه‌هایی که علیه قهرمانی صورت گرفته، تصریح کرد: اگر کسی قتلی انجام بدهد حکم او اعدام یا دیه است اما حالا که آبروی شخصی را می‌بریم چیست؟ آیا کسی به فکر آبروی خانواده قهرمانی است؟ باید مشخص شود که چه کسانی از بازگشت قهرمانی به داوری می‌ترسند و هراسانند. خود قهرمانی قبول کرده اشتباه کرده و رفتار غیرحرفه‌ای انجام داده اما تبانی نکرده و اگر تبانی در میان بود باید تیم تبانی‌کننده همانند شهرداری تبریز به لیگ دسته دوم سقوط می‌کرد. به نظرم این پرونده باید مجددا بررسی شود چرا که ما داورانی داشته‌ایم که به مجامع بین‌المللی اعلام می‌کردند فلان کمک داور سیگار می‌کشد و یا او را با هم در یک تیم نگذارید.

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
ادامه الطاف ارکان فوتبال به فولاد در لیگ برتر/ پنالتی برابر تراکتور با خطای پشت محوطه
220x124xfoolad-penalti1.jpg.pagespeed.ic.7EYbxy_L6U.jpg
پرسپولیس نیوز : تیم فوتبال فولاد خوزستان در حالی طی یک مسابقه بحث برانگیز دیگر صاحب برتری شد که این بار مقابل تراکتورسازی دو پنالتی برای این تیم اعلام شد.

تیم فوتبال فولاد خوزستان صدرنشین لیگ برتر که از بیشترین اشتباهات داوری در فصل جاری سود برده است در مسابقه هفته بیست و هشتم لیگ برتر نیز بی نصیب نماند و در حالی که با یک گل از مهمان تبریزی خود عقب بود با دو پنالتی بازی را با برتری به پایان برد. این در حالی است که دومین خطای پنالتی این تیم کاملا خارج از محوطه جریمه رخ داده و به وضوح یک ضربه پنالتی به این تیم تقدیم شده است. پاهای علی کریمی بازیکن تراکتورسازی و غلامرضا رضایی بازیکن فولاد هنگام برخورد کاملا پشت خط محوطه جریمه قرار دارد و آن طور که در تصاویر مشخص است خط محوطه جریمه اصلا قابل مشاهده نبوده و هر دو بازیکن بیرون این محوطه قرار دارند.

این تنها لطف داوران به فولاد نبوده و در یکی دیگر از مسابقات مستقیم نیز این تیم با خطای هند آشکار آرش افشین در دقیقه 90 مسابقه برابر پرسپولیس گل برتری را به ثمر رساند و در صورتی که دو امتیاز آن برد از فولاد کسر شده و یک امتیاز پرسپولیس به حساب این تیم فقط برای همان مسابقه واریز شود جای تیم های اول و دوم جدول یعنی فولاد و پرسپولیس تغییر خواهد کرد.

علاوه بر این اشتباهات داوری و بسیاری اشتباهات غیرقابل شمارش دیگر احکام انضباطی و رفتارهای تماشاگران فولاد نیز نسبت به سایر تیم ها با تبعیض مواجه بوده است. در حالی که اکثر تیم های بالانشین و پرطرفدار بالای جدول از جمله پرسپولیس و استقلال با جریمه کسر امتیاز به دلیل رفتار تماشاگران خود مواجه شده اند اما فولادی ها که در فصل جاری سابقه شکافتن ابروی سعید مظفری زاده و کمکش با صندلی را داشته و با باران سنگ و بطری از علی دایی سرمربی پرسپولیس و دستیارانش نیز پذیرایی کرده اند تا جایی که به شکستن سر ماساژور پرسپولیس منجر شده اما تنها با جریمه نقدی و برگزاری بازی بدون تماشاگر جریمه شده اند و این تیم تنها تیمی بوده است که از جریمه کسر امتیاز مصون مانده است.

در زیر می توانید عکس صحنه وقوع خطای دوم تراکتورسازی مقابل فولاد را تماشا کنید و باید دید این رفتارهای یکجانبه برای کمک به قهرمانی یک تیم تا کجا ادامه دار خواهد بود:

xfoolad-penalti1.jpg.pagespeed.ic.Glh9bg60r8.jpg

640x322xfoolad-penalti2.jpg.pagespeed.ic.7G9QIXjQYB.jpg

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
به نظرم امسال داوری ها به به سود تیم های مثل استقلال و سپاهان بود ولی خدا رو شکر تیم های رده های بالا رو گرفتند که لیاقتش رو داشتند

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
به نظرم امسال داوری ها به به سود تیم های مثل استقلال و سپاهان بود ولی خدا رو شکر تیم های رده های بالا رو گرفتند که لیاقتش رو داشتند
دوست عزیز باز شما راه افتادی مسلسل وار در تاپیک ها به استقلال تیکه بندازی؟؟ بس کن اقا

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Last edited:

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
این رو هم بگید دقیقه 15 شروع لیگ به نفع بغضی از تیما و به نا حق پنالتی میگیرن!

Sent from my C5303 using Tapatalk

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
بازینکی x روی y خطا میکنه بعد خطای بازیکن y رو میگیرن y رو الکی اخراج میکنن به x ها پنالتی هم میدن میگن بزنین حال کنین برا خودتون این تیمی هست که میخوایم سرشو ببریم...:D
باز خوبه این یارو توپو با دست راحت میگیره میزاره جلو پاش بعد میزنه تو گل میگن خب جای داور بد بوده ندیدم اصلا به شما چه میخوایم سرتونو ببریم...:D
باز خدا رو شکر مزد زحماتو گرفتیم این داوری بود که پیشمون رو سیاه شد

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
صحنه پنالتی بازی استقلال رو دیدم
توپ کامل به دست اولادی میخوره و اولادی با دستش جلوی توپ رو میگیره
مطمئنا کارشناسی نود میگه نبوده چون نمیشه حقیقت رو گفت(مصلحت نیست) ولی به هر حال تو این بازی داوری عملکرد خوبی داشت

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
صحنه پنالتی بازی استقلال رو دیدم
توپ کامل به دست اولادی میخوره و اولادی با دستش جلوی توپ رو میگیره
مطمئنا کارشناسی نود میگه نبوده چون نمیشه حقیقت رو گفت(مصلحت نیست) ولی به هر حال تو این بازی داوری عملکرد خوبی داشت
شما وقتی استقلال بازی میکنه تا یه مطلب ضد استقلال نزنی و با روح و روان بقیه بازی نکنی صبحت شب نمیشه...
این که شما میای خودت رو بالاتر از همه کارشناسان میدونی و از قبل حکم صادر میکنی و میگی حرف کولینا و کل جهان قبول نیست و داوری خوب بود!! خیلی جالبه!!
شما لطفا به صراحت بفرمایید چرا نمیشه حقیقت رو در برنامه 90 گفت و چرا به مصلحت نیست...؟
برنامه 90 و شخص عادل که رابطه خوبی با قلعه نویی نداره و همه هم میدونیم که استقلالی نیست چرا باید این حقیقت رو که پنالتی بوده انکار کنند؟؟؟
در صورتی که پاسخ روشنی به این اتهام ندید به طور مستقیم از شما به مدیران شکایت خواهم کرد...
بار اولتون هم نیست که تهمت میزنید.روز های قبل هم استقلال رو به طور مستقیم به قهرمانی ناپاک در فصول گذشته متهم کردید ..
باید دید که چرا با شما برخورد قاطع صورت نمیگیره.

Last edited:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
شما وقتی استقلال بازی میکنه تا یه مطلب ضد استقلال نزنی و با روح و روان بقیه بازی نکنی صبحت شب نمیشه...
این که شما میای خودت رو بالاتر از همه کارشناسان میدونی و از قبل حکم صادر میکنی و میگی حرف کولینا و کل جهان قبول نیست و داوری خوب بود!! خیلی جالبه!!
شما لطفا به صراحت بفرمایید چرا نمیشه حقیقت رو در برنامه 90 گفت و چرا به مصلحت نیست...؟
برنامه 90 و شخص عادل که رابطه خوبی با قلعه نویی نداره و همه هم میدونیم که استقلالی نیست چرا باید این حقیقت رو که پنالتی بوده انکار کنند؟؟؟
در صورتی که پاسخ روشنی به این اتهام ندید به طور مستقیم از شما به مدیران شکایت خواهم کرد...
بار اولتون هم نیست که تهمت میزنید.
دوست عزیز شما فیلم بازی رو به دور از هر گونه تعصب ببینید متوجه میشید داور حق داشته پنالتی بگیره چون دست باز اولادی به صورت کامل مانع توپ شد.در ثانی من یادم نمیاد هر بازی اومده باشم چون بارها بوده که نفع و ضرری در داوری نبوده و مسائل خاصی هم نداشته.
من دیشب بازی رو ندیدم ، امروز در محل کارم از ورزش 3 کلیپ بازی رو دیدم میخواستم ببینیم حرفهای قلعه نویی که قطعا باید مورد توبیخ قرار بگیره ( به دلیل اتهام زنی به AFC) چقدر صحت داره و مطمئن باشید که اگر جور دیگه بود قضیه میگفتم.

در برنامه نود نمیشه گفت چون
1- کارشناس برنامه مغز خر نخورده که جلوی 10-15 میلیون طرفدار استقلال وایسه و برای جلب نظرشون حرف استقلالیها رو خواهد زد.
2- قطعا عادل کسی رو نمیاره که باعث بشه از بینندگان 90 کم بکنه ، چون بارها خود عادل گفته که کارشناس ها گزینش میشن
نمی دونم اینکه بیام بگم پنالتی نبود میشه حرف درست و حالا که گفتم پنالتی بوده میشه تهمت؟
دوست عزیز شما با توجه به نتایج بسیار بدی که برای تیم استقلال خورده از جمله پنجمی در لیگ برتر، حذف شدن از جام حذفی توسط مس،و حذف از مرحله گروهی لیگ قهرمانان و صد البته عدم کسب سهمیه عصبانی هستید و حق هم میدم ولی من توی تاپیک هواداری استقلال این موارد رو مطرح نکردم بلکه در تاپیکی که در مورد مسائل داوری هست مورد مشکوک این بازی رو در موردش نظر دادم.
مدیران محترم هم قطعا برای بنده محترم هستند ولی این جور که شما میفرمایید انگار روابطی هست که بعد این پست اتفاقاتی برای یوزر بنده میفته.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خیر! تهمت شما دقیقا این جمله هست :

مطمئنا کارشناسی نود میگه نبوده چون نمیشه حقیقت رو گفت(مصلحت نیست)

شما کلا برنامه 90 رو نگاه میکنی؟؟؟ بارها شده که کارشناس 90 برخلاف نظر استقلالی ها کارشناسی کرده...لابد بعضی مواقع کارشناس برنامه مغز خر میل میفرمایند نه؟
بارها عادل فردوسی پور به خاطر مسائلی که در برنامه 90 صورت گرفته مورد غضب استقلالی ها واقع شده این به صورت کاملا مستدل چه در تاپیک استقلال و چه در فیس بوک موجوده...چطور میشه که شما میفرمایید عادل کسی نیست که بیاد حقیقت رو راجع به پنالتی استقلال بگه چون از بینندگان 90 کم میشه!!!!؟؟؟

شما دچار توهماتی هستید که کاملا مردود هست...اونم به صورت مستدل و با مدرک مردوده!!

بعد خیلی عذر میخوام جنابعالی به چه حقی در تاپیک تیم های خوزستانی به استقلال تهمت زدید که قهرمانی هاش توسط فدراسیون از قبل مشخص شده؟ خود من پست شما رو ریپورت دادم و اگه تهمت نبود پاک نمیشد... لابد اونجا هم تاپیک بررسی صحت و سقم پاک بودن قهرمانی ها بوده نه؟

شما تنها کسی هستید که بعد از حرکت رحمتی بارها و بارها مقالاتی از سایت های زرد مثل گوگولی میرزا و جیک جیک فوتبال در مورد اینکه رحمتی باید مادامالعمر محروم بشه در تاپیک ها گذاشتید...چرا بقیه پرسپولیسی ها این کارهای شما رو تکرار نمیکنند؟؟ در پشت همه این نیش و کنایات و تهمت ها و پست هایی که همش راجع به تیم استقلال هست....فقط شما حضور داری! چرا؟

دلیل نمیشه چون اینجا تاپیک داوری هست شما بیای بگی این فصل داوری ها به نفع استقلال و سپاهان بود و تیم هایی رده های بالا رو گرفتند که لیاقت داشتند! این حرف ها همه نیش و کنایه هست...و به هیچ عنوان هم مدرک مستدلی برای اثبات این ندارید که بیشتر داوری ها به نفع استقلال بوده....شما باید دقیقا فیلم صحنه ها رو مستدل بیارید اینجا بذارید و بعد این حرف رو بزنید.

شما کاملا مختار هستید که نظرتون رو راجع به هر مورد داوری اینجا بگید...منتهی فقط به این صورت که : نظر من اینه که پنالتی درست بود...

نه اینکه از قبل نظرات بقیه کارشناسان رو که هنوز زده نشده! و صادر نشده محکوم کنید و تهمت بزنید که فلان کارشناس حقیقت رو باجع به داوری استقلال نخواهد گفت چون فلان و بهمان؟؟ به چه حقی؟ شما حاکم شهر هستی؟

این بخش تهمت آمیز قضیه هست! نه صرفا نظر شما...

اینکه قلعه نویی به afc اتهام زده یا نزده یا باید توبیخ بشه یا نشه چه سودی به حال شما داره؟؟ جز اینه که از محروم شدن یک استقلالی خوشحال میشید؟؟؟ یعنی اگر این حرف ها رو علی دایی یا هر مربی دیگه پرسپولیس بعد از ناداوری در کنفرانس خبری میزد شما حاضری قسم بخوری که همین جمله رو اینجا میگفتی؟؟؟ که باید توبیخ بشه یا نشه؟ یا قبل بازی آه و فغانتون بلند میشد که آی چرا برای بازی پرسپولیس با یک تیم عربی یک داور عربی انتخاب کردند؟
حالا چون استقلال بوده مشکلی نداره نه؟ یا چون قلعه نویی انی حرف ها رو زده از نظر شما توبیخ باید بشه وگرنه عدالت جهانی فوتبال برقرار نشده و شما شب خوابت نمیبره نه؟؟ پیشنهاد میکنم شما کنفرانس های خبری همه مربیان اروپایی مخصوصا لیگ جزیره رو هم هر هفته گوش کن...هر وقت موردی به داور اتهام زده شد بیا مطرح کن! چرا نمیکنی؟ فقط به استقلال و قلعه نویی حساس هستی نه؟ اینا گنده میشه که بیای مطرحشون کنی نه؟؟؟ در ذهنت بقیه مهم نیستن در دنیا...فقط دنبال اینی که مربی یا سرپرست یا آبدارچی استقلال چه حرفی زد سریع باید توبیخ یا محکوم بشه آی بمیرم برای afc !
دوست عزیز...روی سر ما شاخی وجود نداره.. شما هر چی بگی منظورت مشخصه ....بهتره اینجا نقش کسی رو بازی نکنی که دلت برای عدالت و اخلاق در کنفرانس های خبری میسوزه یا عاشق حیثیت afc هستی! یعنی شما میخوای من باور کنم که تمایلات رنگی شما هیچ نقشی در این پست ها نداره و اگه تیم فجر سپاسی هم بود این قضایا رو مطرح میکردید؟

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اگه از نظر دوستان استقلالی اشکالی نداشته باشه نظرم رو راجع به پنالتی گرفته شده میگم. تو بازی برگشت دورتموند رءال همین هفته پیش، اوایل بازی داور یک پنالتی برای رءال گرفت که من با دیدنش شدیدا شاکی شدم که آخه این کجاش پنالتی بود. بازیکن رءال خواست سانتر کنه که مدافع دورتموند پرید بالا و در حالیکه پشتش به توپ بود و اصلا به توپ نگاه نمیکرد، توپ خورد به دستش. بین دو نیمه با نصیرزاده تماس گرفتن که نظرش این بود: بازیکن دورتموند دستش باز بود و ریسک برخورد توپ بدستش و تغییر جهت ناشی از اون برخورد رو پذیرفته پس با برخورد توپ بدستش اعلام پنالتی درست بود. البته نصیرزاده بنظر من یک اشتباه کرد چون تو صحنه آهسته نشون داد بازیکن دورتموند هنگام بلند شدن از زمین یک دستش باز بود و یک دستش بسته و توپ به دستی برخورد کرد که بسته بود. در هر حال نظر ایشون این بود. من صحنه پنالتی که به ضرر استقلال گرفته شد رو دیدم و بنظر من میتونه مشابه خطای هند مدافع دورتموند باشه. موقع برخورد توپ به دست اولادی دستش باز بود و با برخورد توپ به دستش، توپ تغییر مسیر پیدا کرد. اولادی هم مثل مدافع دورتموند پشتش به توپ بود. البته من چون توضیحات نصیرزاده رو شنیدم فکر میکنم علت اعلام پنالتی میتونه این موضوع باشه و در کل اعلام اینجور پنالتیها همونطور که گزارشگر بازی گفت خیلی سختگیرانه است.
پ.ن: در هر حال من که کارشناس داوری نیستم و باید صبر کرد و دید نظر کارشناسان داوری داخلی و خارجی و AFC چی هستش.

Last edited:

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
اینم نظر آقای فنایی

فنايي: پنالتي الشباب درست نبود

کارشناس داوري با نادرست خواندن تصميم داور بحريني درباره پنالتي که عليه استقلال گرفت، از احتمال برخورد AFC‌ با امير قلعه‌نويي خبر داد.
00028670.jpg

تيم فوتبال استقلال ايران در بازي حساس خود مقابل الشباب عربستان با نتيجه دو بر يک شکست خورد و از ليگ قهرمانان آسيا کنار رفت. امير قلعه‌نويي بعد از اين بازي اعتراض زيادي به قضاوت داور بحريني داشت و اعلام کرد پنالتي که به نفع الشباب گرفته شد، اشتباه بود.

محمد فنايي در گفت و گو با ايسنا، درباره عملکرد داور بازي الشباب و استقلال تصريح کرد: بازي را نتوانستم به صورت کامل تماشا کنم اما درباره پنالتي بايد بگويم، داور مرتکب اشتباه شد. حرکت اولادي به هيچ وجه خطاي هند نبود و بايد ادامه بازي اعلام مي شد.

سرمربي استقلال در نشست خبري بعد از اين بازي انتقاد بسيار تندي عليه AFC مطرح کرد و گفت: فوتبال آسيا با اين وضعيت داوري پيشرفت نخواهد کرد، چرا که مسئولان کنفدراسيون فوتبال آسيا عرب هستند و داور اين ديدار هم عرب بود و اين فوتبال نيست.

فنايي درباره صحبت‌هاي قلعه‌نويي و احتمال محروميت‌اش در بازي‌هاي آسيايي توضيح داد: اگر اين صحبت ها در رسانه هاي غير ايراني منعکس شود و به گوش مسئولان کنفدراسيون فوتبال آسيا برسد، قطعا سرمربي استقلال را اذيت خواهند کرد. همانطور که مي دانيد، شيخ سلمان رئيس AFC هم بحريني است و مي تواند تبعات منفي براي قلعه‌نويي داشته باشد. آنها اگر مبنا را لجبازي بگذارند، مي‌توانند قلعه‌نويي را در کميته انضباطي AFC مواخذه کنند.

وي ادامه داد: به هر حال آقاي قلعه‌نويي مربي رسمي اين مملکت است و نامش در AFC ثبت شده است. به همين دليل در بازي هاي بين المللي بايد سعي کند آنچه که در حيطه اختيارات خودش است را به زبان بياورد. صحبت‌هايي که از جانب مجامع بين المللي دال بر توهين و افترا باشد، بدون پاسخ نخواهد ماند

لینک خبر

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
مراعات فرم خبر گذاشتن طبق روال جدید، مختص تاپیکهای هواداری نیست و همه جا لازمه... دوستان لطفا دقت کنن...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
با احتساب اینکه مشکل داوری در ایران برای همه تیمها هست...

جدول واقعی لیگ برتر اخیر ایران بعد از رفع اشتباهات داوری برای همه تیمها :

aaa.jpg

منبع : هفته نامه تماشاگر... همین هفته​

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
قسمتی از مصاحبه ی غیاثی در مورد داوری دیدار فولاد - پرسپولیس :

به گزارش فارس، غياثي درباره اخراج پيام صادقيان گفت: ديدم که صادقيان بعد از سوت داور به سمت او رفت ولي دستش با داور برخورد نداشت و به سينه داور اثابت نکرد، گفتماني بين آنها ردوبدل شد که تصور مي‌کنم صادقيان به خاطر کلامي که گفته است کارت قرمز گرفت و اگر او به داور اهانت کرده باشد اخراجش درست است در غير اين صورت اعتراض به تصميم داور جريمه‌اش يک کارت زرد است. نمي‌دانم بين داور و صادقيان چه کلامي ردوبدل شده اما ديدم که مربيان و کادرفني پرسپوليس به کنار خط آمدند و در اين مورد به داور توضيح دادند.

وي ادامه داد: اميدوارم صادقيان همانطور که دستش را کنترل کرد تا برخورد فيزيکي با داور نداشته باشد کلامش را هم کنترل کرده باشد.

بنده ی خدا تمام تلاشش رو کرده که قضیه ی ضربه ی دست صادقیان به داوری رو کم رنگ کنه! فکر کرده داره با کور تیلیت میخوره .
کلا تو این مملکت دیگه همه یاد گرفتن مردم رو شیرین فرض کنن ....

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
قسمتی از مصاحبه ی غیاثی در مورد داوری دیدار فولاد - پرسپولیس :

بنده ی خدا تمام تلاشش رو کرده که قضیه ی ضربه ی دست صادقیان به داوری رو کم رنگ کنه! فکر کرده داره با کور تیلیت میخوره .
کلا تو این مملکت دیگه همه یاد گرفتن مردم رو شیرین فرض کنن ....
شما اون وسط بودی استریو اهانت صادقاین رو شنیدین؟
اگه با چشمهایی باز به صحنه نگاه کنید
صاقیان چسبیده بود توی سینه داور درست ولی دیگه اگه کسی (کور) نباشه میبینه چقدر داشت خودشو دستشو میزد مسئله ای هندو مطرح کنه اینجا به جای اینکه داور زرد نشون بده آروم کنه رفته قرمز نشون داده که اگه فحشی نداده شده باشه کاملا اشتباه هست
اما اون حرکت بعد صادقایان هر محرومیت داشته باشه صحیح هست و نیاز هست... اصلا هم به هند بودن نبودن ربطی نداره

رفتار بازیکن پرسپولیس را به کمیته انضباطی گزارش می کنیم اصفهانیان: اشتباه داوری در عدم اعلام خطا، رفتار بازیکن پرسپولیس را توجیه نمی کند

صادقيان: ازداور بازي عذر مي خواهم
صادقيان به خبرنگار ورزش سه مي گويد: من به هيچ عنوان اهانت و بي احترامي به داور نکردم و فقط با صداي بلند گفتم که خطاي هند بود.

صادقيان در ادامه مي گويد: من سوالم اين است که آيا يک فوتباليست به هنگام برگزاري يک بازي پرفشار و بعد از تلاش زيادي که کرده و خسته است حتي حق ندارد با صداي بلند حرف بزند و جريمه با صداي بلند حرف زدن اخراج است؟!

http://www.ghatreh.com/news/nn21306448/فوق-ستاره-برزیلی-بازی-سید-جلال-حسینی

کاملا همه موافق اینن که سر پرپسولیسو باس برید توسط داوری
نمیدونم شما الان چی طلب دارید اینکه داور به عمد خطای مارو نگرفت چون پرسپولیسم خوشحالتون نکرد؟ اینکه داور به جای دادن زرد. قرمز داد خوشحالتون نکرد؟
نترسین خودمون هم محرومش میکنیم هم فدراسیون
دیگه چی میخواین؟بازم ترس؟

Last edited:

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
عجب پنالتی ناحقی گرفت که بحق گل نشد یعنی کل لیگ درپیت داوریم که اخرتشه ولی چه فحشهای تاپی میداد بازیکن استقلال خوزستان

Sent from my LT29i using Tapatalk 4 Beta

• Like
Reactions: usl

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
شما اون وسط بودی استریو اهانت صادقاین رو شنیدین؟
من کجا صحبت از اهانت کردم ؟! جلل الخالق ...

اگه با چشمهایی باز به صحنه نگاه کنید
صاقیان چسبیده بود توی سینه داور درست ولی دیگه اگه کسی (کور) نباشه میبینه چقدر داشت خودشو دستشو میزد مسئله ای هندو مطرح کنه اینجا به جای اینکه داور زرد نشون بده آروم کنه رفته قرمز نشون داده که اگه فحشی نداده شده باشه کاملا اشتباه هست
ضمن اینکه هیچ داوری بازیکن رو به خاطر اعتراض به داوری مستقیم اخراج نمیکنه
اما اون حرکت بعد صادقایان هر محرومیت داشته باشه صحیح هست و نیاز هست... اصلا هم به هند بودن نبودن ربطی نداره
خوب حالا مشکل شما با حرفی که من زدم چیه ؟ منم گفتم که همه ضربه ای که با کف دست به سینه ی داور زد رو دیدن ... من که نفهمیدم مشکل شما چیه!
کاملا همه موافق اینن که سر پرپسولیسو باس برید توسط داوری
آره ... همه ی دوستان پرسپولیسی موافقن ... البته به جز علی دایی
نمیدونم شما الان چی طلب دارید اینکه داور به عمد خطای مارو نگرفت چون پرسپولیسم خوشحالتون نکرد؟ اینکه داور به جای دادن زرد. قرمز داد خوشحالتون نکرد؟
طلب؟!
اصلا کی چیزی از تو طلب کرد که پریدی وسط ؟
نترسین خودمون هم محرومش میکنیم هم فدراسیون
دیگه چی میخواین؟بازم ترس؟
ترس ؟ اینجا تاپیک کل کل نیست که بخوام جواب بت بدم ...

بالا