• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
توی وقتای اضافی بازی پرسپولیس با نفت به نظرم یه پنالتی صد در صد برای نفت گرفته نشه ... جالب این بود که فغانی کاملا به صحنه مشرف بود ...
فغانیه دیگه. همه دیگه میدونن این بابا همیشه کدوم وری غش میکنه!!! به جز اون ، مثل آب خوردن به بازیکنای نفت کارت زرد نشون میداد. معلوم بود داره دنبال فرصت میگرده که تیم نفت رو 9 نفره کنه!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
فغانیه دیگه. همه دیگه میدونن این بابا همیشه کدوم وری غش میکنه!!! به جز اون ، مثل آب خوردن به بازیکنای نفت کارت زرد نشون میداد. معلوم بود داره دنبال فرصت میگرده که تیم نفت رو 9 نفره کنه!

در مورد صحنه ی اخراج هم به نظرم سخت گیری بیش از اندازه کرد .... اون خطا کارت قرمز داشت در صورتی که بازیکن با کف پا رفته باشه توی شکم و پهلوی دروازه بان ولی اگه دقت کنین میبینین که لحظه ی آخر پاشو جمع میکنه ... به نظرم باید فقط یه کارت زرد داده میشد ... اون صحنه ای هم که بازیکن نفت مدعی پنالتی شد من تعجب کردم که به چه علتی بش کارت زرد داده شد ؟ فریب داور آیا ؟!

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
sepahan-penalti1.jpg

sepahan-penalti2.jpg

نوید مظفری در مورد نحوه قضات محمدرضا اکبریان داور مسابقه پرسپولیس و سپاهان گفت: من بازی را دیدم و از اینکه اشتباهات داور در نتیجه بازی تأثیرگذار بود متأسف و ناراحت شدم. محمدرضا اکبریان در نیمه اول بازی را خیلی خوب کنترل و قضاوت کرد اما در شروع نیمه دوم اتفاقی افتاد که بازی برگشت.

وی افزود: در دقیقه 53 مدافع سپاهان بر روی مهدی طارمی مرتکب خطای آشکار پنالتی شد که داور طبق قوانین باید یک پنالتی به سود پرسپولیس اعلام و مدافع سپاهان را از بازی اخراج می‌کرد در صحنه‌های تلویزیونی به خوبی مشخص بود که مدافع سپاهان مهاجم پرسپولیس را با هل دادن متوقف کرده است. بعد از این صحنه بازی برگشت زیرا داور به اشتباه خطای شبیه‌سازی از مهاجم پرسپولیس را گرفت و کارت زرد به او نشان داد.

مظفری با اشاره به صحنه بحث‌ برانگیز دیگر این مسابقه گفت: گلی که سپاهان در دقیقه 76 به ثمر رساند به نظر صحیح بود اما تشخیص این صحنه بسیار سخت بود با این حال متأسفانه این گل سپاهان هم درست بود که به اشتباه آفساید اعلام شد.

وی در مورد اینکه اکبریان با چه نمره‌ای قضاوت این دیدار می‌گیرد، گفت: با توجه به اینکه داور اشتباهات تأثیرگذاری در این بازی داشت نمی‌توان به او نمره بالایی داد کلید این مسابقه بود پنالتی بود که در دقیقه53 به سود پرسپولیس اعلام نشد البته در دقایق پایانی داور به درستی شبیه‌سازی مهاجم پرسپولیس را اعلام کرد.

نوذر رودنیل در گفتگو با سایت باشگاه پرسپولیس افزود: در صحنه‌ای که روی مهدی طارمی مهاجم پرسپولیس خطا روی داد، داور باید اعلام پنالتی می‌کرد و بازیکن سپاهان نیز باید با کارت قرمز اخراج می‌شد.

وی ادامه داد: مثال این صحنه به وزنه چند تنی می‌ماند که توسط جرثقیل بلند شده است و یک آدم عادی می‌تواند آن را حرکت دهد چون تعادل نداشته و معلق است.

وی افزود: در صحنه مورد اشاره نیز بازیکن پرسپولیس در شرایطی قرار داشت که با کوچکترین فشار مدافع حریف تعادلش را از دست می‌داد و انجام خطا قطعی بود که با توجه به قرار داشتن در محوطه جریمه باید اعلام پنالتی می‌شد و به جهت گرفتن موقعیت صد در صد گلزنی از حریف، مدافع سپاهان باید با کارت قرمز روبرو می‌شد.

کارشناس داوری فوتبال کشورمان درباره صحنه مورد اعتراض سپاهان گفت: اعلام آفساید در آن صحنه کار هنرمندانه‌ای از سوی کمک داور بود و آفساید به درستی اعلام شد.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
این هفته هم مثل هفته ی قبل یک بازیکن پرسپولیس باید مستقیم اخراج میشد که نشد!

دقیقه ی 36 بازی و در زمانی که توپ هم در گردش نبود بازیکن پرسپولیس با دست ضربه ی محکمی به صورت بازیکن تراکتورسازی زد و عجیب این بود که داور مسابقه صحنه رو کامل دید ولی از اخراج مسلم این بازیکن گذشت کرد!

درست مثل هفته ی قبل که بازیکن پرسپولیس با استفاده از دست مانع حرکت توپ و تک به تک شدن بازیکن حریف با دروازشون شد که این حرکت هم جریمش اخراج مستقیم بود که نشد!

البته من اعتقادم اینه که اشتباه جزوی از داوری و فوتباله ولی گفتم اینا رو اینجا بگم تا کسی نخواد سواستفاده کنه.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
این هفته هم مثل هفته ی قبل یک بازیکن پرسپولیس باید مستقیم اخراج میشد که نشد!

دقیقه ی 36 بازی و در زمانی که توپ هم در گردش نبود بازیکن پرسپولیس با دست ضربه ی محکمی به صورت بازیکن تراکتورسازی زد و عجیب این بود که داور مسابقه صحنه رو کامل دید ولی از اخراج مسلم این بازیکن گذشت کرد!

درست مثل هفته ی قبل که بازیکن پرسپولیس با استفاده از دست مانع حرکت توپ و تک به تک شدن بازیکن حریف با دروازشون شد که این حرکت هم جریمش اخراج مستقیم بود که نشد!

البته من اعتقادم اینه که اشتباه جزوی از داوری و فوتباله ولی گفتم اینا رو اینجا بگم تا کسی نخواد سواستفاده کنه.

نشون میده اینقدر تو این صحنه ها داورها به نفعتون پنالتی اخراج گرفتند دیگه عادت کردید فک می کنید درستش اینه:general304:

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
تو اون صحنه ضربه زده شد ولی قبلش دو سه باز نگاه کنید ضربه با پا زده شد
در هر صورت ضربه بنگر فکر کنم اشتباه بود و نباید میکرد. داور هم حتما ندید و گرنه 25 بار اخراح میکرد

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
نشون میده اینقدر تو این صحنه ها داورها به نفعتون پنالتی اخراج گرفتند دیگه عادت کردید فک می کنید درستش اینه:general304:
خودت فهمیدی چی گفتی؟ چه ربطی به حرفای من داشت؟

دوباره میگم دقیقه ی 36 بازیکن پرسپولیس با دست زد توی صورت بازیکن حریف ... داور دید و فقط کارت زرد داد ... یادو هم بنگر نبود کس دیگه ای بود

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
بازی راه اهن و استقلال داور چ میکنه واقعا دو پنالتی اشتباه و یک اخراج فقط مونده خودش گلزنی کنه

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
بازی راه اهن و استقلال داور چ میکنه واقعا دو پنالتی اشتباه و یک اخراج فقط مونده خودش گلزنی کنه
حتما دو تا پنالتی اشتباه به نفع استقلال بوده??
حتما دروازه بان راه اهن بازیکن استقلال را نوازش کرده?
حتما پنالتی راه اهن هم پنالتی بوده?
حتما خطای روی برهانی هم واقعا پنالتی نبوده?

Sent from my HTC One_E8 dual sim using Tapatalk

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
اینهم یک گل اشتباه به ضرر استقلال.حتما اینجا هم داور درست کار کرده

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
ختما در صحنه اول پنالتی رو به علت خطای باسن دروازه بان روی ساق پای بازیکن گرفته حتما حنیف دروازه بان حرف رو بهش دیگه اونم با یه کارت زرد حتما یارو بعد از سوت داور شوت میزنه اخطار داده حتما اول خطای بازیکن حریف روی دروازه بان راه اهن بود بعد ضربه که خطا باعث میشه بازیاز جریان بیفته و پنالتی دیگه نداره حتما شما از داوری ضربه خوردی

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
گل اشتباه هم فهمیدیم دوبازیکن تو افساید و اینکه یک یار برتری نتیجش حمله میشه دیگه 11 به یازده که همچین اتفاقاتی نیافتاد

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
ختما در صحنه اول پنالتی رو به علت خطای باسن دروازه بان روی ساق پای بازیکن گرفته حتما حنیف دروازه بان حرف رو بهش دیگه اونم با یه کارت زرد حتما یارو بعد از سوت داور شوت میزنه اخطار داده حتما اول خطای بازیکن حریف روی دروازه بان راه اهن بود بعد ضربه که خطا باعث میشه بازیاز جریان بیفته و پنالتی دیگه نداره حتما شما از داوری ضربه خوردی
جمله بندیتون افتضاحه. سه مرتبه خوندم متوجه نشدم.لطفا یکم واضح تر بنویسید.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
راستش واسه کسی که صحنه روی شهباز زاده رو پنالتی میدونه هر جور بنویسی متوجه نمیشه بیخیال بابا

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
راستش واسه کسی که صحنه روی شهباز زاده رو پنالتی میدونه هر جور بنویسی متوجه نمیشه بیخیال بابا
شما لطف کن برو تاپیک استقلال و ببین من بعد از پنالتی شهباززاده چی نوشتم.دیگه حرفی ندارم

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
به گزارش "ورزش سه"، سیدرضا غیاثی صحنه های مشکوک داوری را بدین گونه تشریح می کند:
دقیقه 20؛ حنیف عمران زاده دستش را روی پشت مهاجم پیش تاخته راه آهن گذاشته و به قول آقای نصیرزاده مهاجم راه آهن یک پنالتی شیک از حنیف عمران زاده گرفت
دقیقه 35؛ به ضرر تیم راه آهن یک پنالتی اعلام شد و به گلر اخطار داده شد که البته به اعتقاد من نه تنها این اخطار سختگیرانه بود بلکه می توانست پنالتی هم اعلام نشود. به نظر من در صحنه گل اول استقلال هم پنالتی اشتباه بود، هم اخطار ننزیچ دروازه بان تیم راه آهن.
دقیقه 45؛ صحنه های ویژه و درگیری ها از همین لحظه شروع شد و آنقدر مهم بود که من با آنکه تازه از مسافرت آمده و خسته بودم با چند نفر از دوستانم که کارشناس داوری هستند، به گفت و گو نشسته و آنچه می گویم ماحصل همین 15 دقیقه صحبت با آنهاست. اولا اینکه صحنه ای که قبل از پنالتی مشکوک دوم استقلال پیش آمد با خطا بر روی جاسم کرار بود. به اعتقاد من و دوستان کارشناسم خطای روی کرار درست نبود و اگر این خطا اعلام نمی شد، بقیه صحنه ها به وقوع نمی پیوست و این یک قانون است که برخی اوقات بعضی از اشتباهات به دنبال اشتباهات کوچک تر ایجاد و ثبت می شود.
بعد از آن صحنه ای پیش آمد که دروازه بان تیم راه آهن قصد برخاستن از زمین را داشت که عمران زاده روی او فول کرد و دروازه بان را عصبانی کرد بعد از آن هم میثم مجیدی خطا ایجاد کرد. داور باید به میثم مجیدی اخطار می داد ولی بعد گلر راه آهن با ضربه آرنج به شکم بازیکن حریف زد که در هر صورت باید اخراج می شد. البته اگر داور اخطار دوم را داده باشد، با توجه به اینکه اخطار اول غلط بوده این اخطار ناعادلانه می نماید البته اگر بعد از حرکت بازیکن اول استقلال خطا اعلام می شد کار به رفتار بازیکن عصبانی راه آهن نمی کشید و در هر صورت بعد از این صحنه پنالتی ایجاد شده صحیح نبوده است

patoshik2020

Registered User
لایک‌ها
256
بهتره لیگ تعطیل شه بنظر من داورا دارن نتیجه ها رو اوکی میکنن برای یه تیمی بقیه دارن بیهوده خودشونو خسته میکنن

بالا