• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

f@rzad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
15 آگوست 2007
نوشته‌ها
8,501
لایک‌ها
18,797
محل سکونت
Tehran
چهره هاى داورى سال ۸۷

ماركوپولوى كميته داوران
عنايت- در دوره رياست مصطفوى عضو كميته روابط بين الملل بود. در مقطعى كه مجددا مصطفوى پس از تعليق فوتبال ايران به عنوان دبير كل موقت اعلام شد، براى كميته داوران در نظر گرفته شد و بعد از نامه كنفدراسيون آسيا به عنوان مدرس AFC مشخص شد. سفرهاى متعدد او براى سمينارها باعث نام گذارى او به نام ماركوپولوى كميته داوران شده است. شهامت او در استفاده از داوران جوان نظير فغانى، مظفرى زاده، جهانبازى و بخشى زاده براى سوت هاى پخش زنده باعث شده تا براى جامعه داورى پشتوانه سازى شود.

كارشناس برجسته
نصيرزاده- در زمانى كه كيومرث هاشمى به طور خصوصى براى تصدى كميته داوران در سازمان تربيت بدنى گفت وگو مى كرد گروه ديگرى با اين استدلال كه او در تهران سكونت ندارد وى را براى اين تصدى مناسب ندانستند. اما وارد شدن نصيرزاده به دوره هاى مديريت فوتبال و شركت در سمينارهاى لاهور و دهلى نو باعث شد علاوه بر داورى او روى تدريس مديريت فوتبال هم متمركز شود، موضوعى كه به او اين اجازه را مى دهد درخصوص كار فدراسيون ها و باشگاه ها و آيين نامه ها اظهار نظر كرده و فراتر از ساير همكارانش نمود رسانه اى داشته باشد.

قانون نيوتن
مرادى- اگرچه گفته مى شود خوش استيل ترين داور ايران است ولى هر گاه براى هر كدام از سوت هايش مقصر بوده و مورد انتقاد قرار گرفته است، دست به مصاحبه هايى مى زند كه لجاجت افكار عمومى را سبب مى شود. داستان واهى بردن فيلم ها به فيفا باعث شد كه حتى جزو كانديداى داور دربى تهران هم نباشد. معروف است كه او در خارج از كشور عالى و در داخل كشور با ترديد سوت مى زند و پديده اتفاقات بحرانى در بازى هاى او از ۸۰ تا ۹۰ موضوع را به عجايب ۷ گانه تبديل كرده است. موضوعى كه مصطفوى آن را به قوانين نيوتن هم ربط داد.

با پرچم سوت مى زند
كامرانى فر- بعد از عدم موفقيت سخندان در جام ملت هاى آسيا حسن كامرانى فر جانشين او شد. اين جوان محجوب مشهدى تا به حال ۴ پنالتى را با پرچم خود براى داوران اعلام كرده است تا نشان دهد قادر است با پرچمش سوت بزند. تغيير نام خانوادگى او از كرباس فروش به كامرانى فر باعث جر و بحث وى با فيروز كريمى شد و به نظر مى رسد به اعتبار پنالتى هايى كه گرفته براى دربى ۶۶ انتخاب شد. او عادت دارد كه با پرچم هايش فرياد بزند.

يوزارسيف داورى
مظفرى زاده- سعيد مظفرى زاده يزدى مهندس راه و ساختمان كه فقط هفته اى دو روز به شركت خود سركشى مى كند حرفه اى ترين داور ايران است. او براى تمرينات خود داراى مربى است، كلاس زبان مى رود و مهارت خوبى در انجام مصاحبه هاى رسانه اى دارد. معروف است كه هيچ داورى محبوب نمى شود اما بعد از سوت موفقيت آميز بازى سپاهان- پرسپوليس در ۴ برنامه تلويزيونى شركت كرد و عكس خانوادگى او روى جلد مجلات خانوادگى رفت. گفته مى شود او يوزارسيف داوران ايران است.

گوش اتمى
قهرمانى- معمولا بيشتر عادت دارد براى شنيده هايش كارت بدهد تا ديدنى هايش در يك مسابقه. داورى هاى او و نپذيرفتن گل سالم مس باعث شد كه مدتى در صحنه داورى حضور نداشته باشد و در يك كلام بايد گفت نمايش هايش در داورى كار دستش داده است. تنبلى قهرمانى در كم كردن اضافه وزنش سوژه خوبى به دست مطبوعاتى ها داده كه از او انتقاد كنند و كاريكاتوريست يكى از نشريات با كشيدن كاريكاتور او سه بار در هفته نشان داده چقدر به سوژه اضافه وزن قهرمانى علاقه دارد. او جزو سه نفر مثلث محسن ها در مشهد است. محسن قهرمانى، محسن تركى و محسن فريمانى.

به جيبش نگاه مى كند
تركى- جوان سر به زير به اين دليل به سر به زير معروف شده است كه هميشه به جيب خود نگاه مى كند كه كارت هايش را خارج كند. در يك قضاوت براى تيم ملى عراق بيش از ۹ بار از كارت خود استفاده كرد و در واقع به تمام آنها اخطار داد. انتخاب او براى دربى ۶۶ نه تنها باعث تعجب همكاران او شده بود بلكه شنيده ها حاكى از آن است كه اعضاى تازه انتخاب شده كميته داوران نيز روى اين داور كمتر نظر داشتند. تركى جوانى است بى طرف و محجوب كه صادقانه سوت مى زند اما اگر قوانين اجازه مى داد قبل از اخطار دادن مشورت كند به او توصيه مى كرديم قبل از اخطارها با بيرون زمين مشورت كند تا مثل دعوت ميهمان ها به عروسى به همه كارت ندهد.

شهردار اهواز
ممبينى- ممبينى بعد از اينكه به عنوان مسوول شهردارى ورزش اهواز انتخاب شد دقتش نسبت به قضاوت هايش كمتر شده است و تمركز خود را در محوطه جريمه از دست داده به گونه اى كه محسن كامرانى فر براى او و داود رفعتى يك بار برايش پنالتى گرفتند. فيزيك بدنى او حاكى از آن است كه دونده خوب و پرسرعتى است اما گفته مى شود كه يكى از زانوهايش احتياج به درمان دارد و همين باعث شده كه نتواند در كل بازى به خوبى بدود.

پرتنش ترين داور
جهانبازى- اقامت او در شهر كرد كه مرتفع ترين نقطه ايران است و داراى اكسيژن كمترى است به وى اين اجازه را مى دهد كه در يك مسابقه بيشتر از تمام بازيكنان دوندگى داشته باشد. او به اندازه على دايى خوش شانس است زيرا درون محوطه جريمه اى كه او قضاوت مى كند معمولا پنالتى اتفاق نمى افتد. با وجود اينكه شخص تنومندى است و در بلندى با مظفرى زاده برابرى مى كند ولى كسى به او هنوز لقب چاق نداده است.

از بچگى داور بود
فغانى- عليرضا فعانى كه پدرش نيز داور ملى فوتبال بوده است با خانواده داوران وصلت كرده و بايد گفت كه به طور كامل خانواده داورى است. بعد از اسماعيل صفيرى زبان انگليسى را بهتر از بقيه صحبت مى كند. او شخص كم حرفى است و در اولين بازى پخش زنده نشان داد به دليل نزديك بودن سنش به بازيكنان فراموش كرد داور بازى است و با چشم غره جواب بازيكنان را مى داد. در سه بازى پخش زنده تصميمات خوبى گرفته كه به دليل نقص تصويربرداران ماجرا به شكل ديگرى براى بيننده نمايش داده شده است.

داور فرانسوى
بخشى زاده- سعيد بخشى زاده كه شبيه داوران فرانسوى است در اولين سوت پخش زنده خود در سال گذشته بازى پرسپوليس را سوت زد كه موفقيت آميز بود. او تركيبى است از تركى، جهانبازى و فغانى. آمادگى بدنى خوبى دارد، خطاها را به خوبى مى شناسد و سعى كرده كه هميشه تمرينات بدنى اش مرتب و هماهنگ باشد. بخشى زاده اهل شهر فومن در استان گيلان است و امسال به جاى افشاريان وارد ليست بين المللى شده است.
 

f@rzad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
15 آگوست 2007
نوشته‌ها
8,501
لایک‌ها
18,797
محل سکونت
Tehran
بدون سوت و پرچم خارج مستطيل سبز

210882.jpg


كمتر كسى با زندگى روزمره داوران آشنايى دارد زيرا نگاه افكار عمومى و قضاوت در مورد داوران بيشتر به ۹۰ دقيقه اى است كه آنها در زمين حضور دارند. خوب و بد قضاوت آنها در برنامه ۹۰ افشا مى شود. خودشان مى گويند مانند مرغ در عزا و عروسى سرمان را مى برند و كسى نيست كه از آنها دفاع كند. آنها داراى كوتاه ترين ديوار براى بالا رفتن به هنگام باخت تيم ها هستند. اين نكته بسيار داراى اهميت است كه اين داورها مهارت مصاحبه كردن هم ندارند و هميشه در بعد از بازى كم آورده و باعث شبهه در بين خوانندگان جرايد و مطبوعات مى شوند. آشنايى با نحوه زندگى خصوصى آنها مى تواند كمك كند كه بدانيم آنها چقدر براى رسيدن به آمادگى مطلوب زحمت مى كشند و از حق الزحمه بسيار كمى برخوردارند كه اين پول را بايد خرج تمرينات بدنى و تغذيه مناسب و حتى كرايه فرودگاه كنند و اگر براى آنها از نظر اقتصادى جدول سود و زيان تهيه كنيم بايد بگوييم كه آنها هيچ سود مادى از اين داورى نمى برند و تنها به اين دليل آن را ادامه مى دهند كه به ممتاز بودن شخصيت خودشان در داورى علاقه مند هستند و از اينكه روى آنتن باشند لذت مى برند. براى تان جالب است كه بدانيد از بين اينها مظفرى زاده وضع مالى مناسب ترى دارد و كمتر به محل كارش مى رود و بيشتر به داورى مى پردازد. برخى ديگر كه كار ادارى دارند مانند مسعود مرادى كه كارمند مخابرات است يا قهرمانى كه در اداره پست كار مى كند يا ممبينى كه در شهردارى اهواز مشغول است بايد از صبح با سرويس اداره به محل كار بروند و براى داورى هاى خود از رييس اداره اجازه بگيرند. همين چند وقت پيش بود كه وقتى محسن قهرمانى مجبور بود براى بازى بحث برانگيز مس- راه آهن به تهران آمده و در جلسه كميته انضباطى شركت كند مجبور شد از اداره پست مرخصى بگيرد و ۱۱ صبح خودش را به تهران برساند. داورها در مقابل سوت هايى كه به صدا درمى آورند و باب ميل طرفداران هم نيست هميشه بايد جواب بدهند. آنها مى گويند گاهى در فرودگاه بايد اعتراضات عمومى را بشنويم و هنوز به خانه نرسيده SMS هاى تهديد آميز دريافت كنيم. سعيد مظفرى زاده كه يكى از چند چهره برتر جامعه داورى است و چهره او باعث شده تا نام يوزارسيف كميته داوران را براى او برگزيند و يكى از متمول ترين داورهاى ايرانى است و در رشته مهندسى عمران تحصيل كرده است. به لطف شركت راه سازى كه دارد برخلاف ساير داوران نيازى به شغل دوم ندارد و تمام هوش و حواس خود را متوجه به داورى كرده است و كاملاً اين شغل روى نحوه زندگى او اثر گذاشته است. در مورد زندگى خود خارج از مستطيل سبز مى گويد: «مواقعى مى شود كه مردم به خاطر اينكه چهره شناخته شده اى هستم در بانك و ادارات ديگر جاى خود را به من مى دهند تا كارم زودتر راه بيفتد اما بعد از بازى هاى حساس پرسپوليس يا استقلال به عنوان مثال پرسپوليس - صباباترى توسط هواداران حريف تهديد مى شوم و امنيت جانى و خودم و خانواده ام به خطر مى افتد.»
جالب است بدانيد مظفرى دو فرزند دو دختر دارد و در اوقات فراغت، وقت خود را صرف بازى با دو دخترش مى كند اما خداداد افشاريان كه اهل ياسوج است و ۴۳ سال سن دارد و در دانشكده ياسوج تربيت بدنى تدريس مى كند پدر چهار فرزند است ۳ دختر و يك پسر يكى از دخترهاى افشاريان با يك داور ياسوجى ازدواج كرده است. افشاريان آنقدر از داماد خود راضى است كه سفارش مى كند تمام دخترها با پسرى ازدواج كنند كه شغلش داورى است! داور ياسوجى كشورمان در مورد بازتاب شغلش در زندگى شخصى اين طور مى گويد: «به نظرم داورها آدم هاى موفقى هستند. بعضى از وقت ها مى شود كه به خاطر مسائلى از اين كار لذت نمى بريم مثل زمانى كه من به اشتباه دو گل سالم استقلال را مقابل فجر سپاسى نگرفتم و فرزندم مجبور شد دو روز مدرسه نرود اما در كل داورى شغل شيرينى است. همسرم آنقدر با كار من آميخته شده است كه خودش يك پا داور است فقط سوت و پرچم ندارد.) عليرضا فغانى كه با ۳۱ سال سن جوانترين داور ليگ برتر محسوب مى شود فوق ديپلم زبان انگليسى و داماد عرب براقى است. فغانى غير از كار داورى كارمند شهردارى منطقه ۲۰ است.

در مورد فغانى جالب است بدانيد كه پدر، پدر زن، همسر، برادر، برادرزن وى نيز داور هستند. اين داور جوان سال ۷۹ ازدواج كرده و يك پسر ۷ ساله دارد البته فغانى از اين كه مجبور است از صبح تا ۵ بعداز ظهر در شهردارى كار كند و بعد هم تا شب به تمرين بپردازد و وقت كمى براى خانواده اش بگذارد ناراحت است اما از اينكه در خانواده داورى بزرگ شده كه مى توانند به آن در امر داورى كمك كنند ابراز رضايت مى كند. يدالله جهانبازى كه امسال جزو سه داورى است كه به ليست اليت آسيا وارد شدند ۳۵ سال دارد. اين داور كه ليسانس ادبيات است غير از داورى در آموزش و پرورش مشغول به كار است. پدر دو دختر است كه در كلاس پنجم و دوم ابتدايى تحصيل مى كنند. اهل چهارمحال و بختيارى است جهانبازى مى گويد: داورى جزو زندگى شخصى ما شده است. در كوچه و خيابان همه مردم در مورد داورى مى پرسند. بايد درست قضاوت كنى تا با خاطره بد مستطيل سبز را ترك نكنى خاطره بد جهانبازى به دو سال پيش برمى گردد وقتى كه از ليست اليت خط خورد اما وقتى قهرمانى مصدوم مى شود و جزو هفت داور بين المللى قرار مى گيرد از خوشحالى در پوست خود نمى گنجد البته نه به خاطر مصدوميت قهرمانى بلكه به دليل اينكه به آرزوى خود رسيده است. خلاصه اينكه وقتى با هر كدام از داوران ليگ صحبت مى كنى و از زندگى شخصى آنها مى پرسى متوجه مى شوى زندگى داورى آنها با زندگى شخصى شان عجين شده است و قضاوت آنها در مستطيل سبز در زندگى آنها تاثير مى گذارد.

نقل از ایران ورزشی.
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
در سکوت و در بی خبری اهالی فوتبال؛ نشان لیاقت داوری فیفا به حسین عسگری تعلق گرفت
عسگری: ای کاش در ایران یک بازی خداحافظی برای داوران بازنشسته می گذاشتند


خوشبختانه من تنها داور ایرانی هستم که تاکنون موفق شده به این نشان دست یابد

ایلنا: حسین عسگری از جمله داوران خوب فوتبال ایران است که در دهه 60 و اوایل دهه 70 شاهد قضاوت های خوب و بدون حاشیه او در ایران و جهان بودیم. عسگری در شرایطی که امروز داوران ایرانی از قضاوت دیدارهای استقلال و پرسپولیس طفره می روند به راحتی و با کوچکترین استرسی از پس قضاوت این دیدار سنتی بر می آمد ضمن اینکه در آسیا نیز یک چهره شناخته شده بود.
او در دورانی داوری می کرد که بعضا با مینی بوس یا حتی کامیون به مسافرت شهرستانها می رفت تا قضاوت کند با این وجود سلامت و عزت نفس خود را همواره حفظ کرد تا امروز اولین داور ایرانی باشد که نشان لیاقت فیفا را می گیرد.
با این وجود این نشان لیاقت را در سکوت و در نهایت مظلومیت دریافت کرده و هیچ سروصدایی از فدراسیون بلند نشده ولی اگر فلان بازیکن فوتسال یا فوتبال یک کاپ درجه چندم غرب آسیا را می گرفت فدراسیون چنان در بوق و کرنا می کرد که انگار کاپ قهرمانی جهان را بدست آورده است. با این وجود گفت و گوی همکار ما با حسین عسگری شاید بازگو کننده بخشی از شایستگی های این داور بزرگ و شاسیته فوتبال ایران باشد که در زیر می خوانید:
تنها داور فوتبال کشورمان که توانسته نشان با ارزش لیاقت را از فیفا دریافت کند پس از دریافت نشان لیاقت از سوی مسوولان فیفا گفت: این نشان لیاقت به داورانی مربوط می شود که در هنگام قضاوت خود به یکسری از فاکتورها رسیده باشند.
حسین عسگری، یکی از داوران بزرگ و بین المللی ایران در گذشته و یکی از کارشناسان و ناظران داوری ایران در حال حاضر و از پیشکسوتان داوری کشورمان در گفت وگو با ایلنا افزود: کمیته داوران فیفا یک معیارهایی دارد که براساس آن از داوران بین المللی که بازنشسته شده اند و در زمان قضاوت های خود به آن معیارها دست یا فته اند به آنها نشان لیاقت تعلق خواهد گرفت.
وی ادامه داد: از جمله این فاکتورها این است که یک داور حداقل ده سال به عنوان داور بین المللی قضاوت کرده باشد. حداقل قضاوت در 20 مسابقه از رقابت های بین المللی را در کارنامه اش دیده شود و این آمار در رده سنی بزرگسالان حائز اهمیت است. همچنین زمان داوری خود را به صورت طبیعی پشت سر گذاشته باشد یعنی برحسب اتفاق از لیست داوران بین المللی خارج نشده باشد. در نهایت اینکه در قضاوت های خارجی و داخلی ناظران و کارشناسان از عملکردش راضی باشند. ضمن اینکه همکاری خوبی با کمیته داوران کشورش داشته باشد. بررسی این سری فاکتورها باعث می شود کمیته داوران فیفا نشان لیاقت را به داوران اهدا کند .
داور پیشکسوت فوتبال کشور اضافه کرد: خوشبختانه من تنها داور ایرانی هستم که تاکنون موفق شده به این نشان دست یابد. این مساله شرایطی را برایم فراهم کرده که با خود می گویم چرا در فدراسیون فوتبال چنین برنامه هایی برای داورانی که یک عمر به قضاوت در شرایط دشوار پرداخته اند توجه چندانی نمی شود . البته نمی توان این نشان لیاقت فیفا را با چیز دیگری عوض کنم و این قبیل مسائل ما را دلگرم می کند. متاسفانه فدراسیون فوتبال کشورمان با این همه سابقه ای که من دارم یک بازی خداحافظی برای ما نگذاشتند. اما در فیفا آنها قدر کسانی که توانایی دارند و زحمت کشیده اند را می دانند. هر داوری فاکتورهای تعیین شده را داشته باشد مورد تقدیر قرار می گیرد. حالا برایشان فرقی ندارد فرد مورد نظر از چه کشوری است. به هر حال یک داور برای پیشرفت زحمت کشیده است و سرمایه عمرش را گذاشته و برای خود من همین تقدیرنامه کافی است و آن را با هیچ چیز مادی مقایسه نمی کنم.
عسگری گفت: داوری در فوتبال کشور روی همه رفته بد نیست ، با اینکه تشکیلات خاصی برای آموزش داوری نداریم اما با زحمت خود داوران توانسته ایم جزو چهار و پنج کشور برتر آسیایی در رده داوران قرار بگیریم. در سایر کشورها به صورت کلان در رشته داروی سرمایه گذاری می کنند.
وی گفت: اما بحث اصلی بر روی آموزش داوری است. در کشور ما طبق سنت گذشته در طول سال فقط یک یا دو کلاس آموزشی داوری برگزار می شود در حالی که ما باید داوران تیم های پایه، دسته دو و سه را زیر نظر بگیریم و با انتخاب نخبگان، آموزش های لازم را به آنها بدهیم تا در نهایت به وضعیت داوری کشور خود سر و سامان دهیم.
وی افزود: حتی انتخاب ناظر داوری نیز نیاز به آموزش دارد. اینطور نیست که یک داور بلافاصله بعد از آنکه بازنشسته شد به عنوان ناظر فعالیت کند. مثل برخی از بازیکنان که بعد از اتمام بازیگری به جرگه مربی گری می پیوندند ، و زمانی که کار می کنند متوجه می شوند خیلی کار دارند تا یک مربی موفق شوند .ناظران داوری نیز باید امتحان عملی بدهند که آیا می توانند نقش ناظر را به نحو عالی انجام دهند یا خیر.
دارنده مدال لیاقت داوری فیفا ادامه داد: قوانین داوری مشکل نیست ، شاید یک نوجوان 15 ساله هم آن را بداند اما اجرای آن نیاز به فاکتورهایی دارد که باید با زیر نظر گرفتن آنها داوران برتر را انتخاب کرد و به آنها سایر آموزش های عالی را داد تا یک داور حرفه ای و بین المللی شوند. اما الان تمامی داوران ما با زحمات خودشان به پیشرفت های نسبی دست می یابند . در گذشته که ما برای قضاوت در شهرستان ها با ماشین ،کامیون و اتوبوس سفر می کردیم فقط یک حق الزحمه ناچیزی به ما می دادند و ما بر اساس عشق و علاقه ایی که به کار خود داشتیم همه این مشکلات را به جان می خریدیم.
عسگری اضافه کرد:با این وجود داوران فعلی با این وضعیت موجود شاهکار کرده اند که خود را در بین چهار پنج کشور برتر داوری آسیا قرار داده اند. البته توانایی ما در داوری بیشتر از اینهاست. فدراسیون فوتبال باید با سرمایه گذاری و پرورش صحیح داوران در راستای پیشرفت این رشته سهیم باشد در حالی که الان فدراسیون فقط به عنوان وسیله از داور می خواهد تا مسابقات را قضاوت کند.
البته این مساله به فدراسیون فعلی مربوط نمی شود بلکه از گذشته همین طور بوده است.
وی افزود: از زمان مدیریت محسن صفایی فراهانی در فدراسیون فوتبال فیفا به کشورهای در حال توسعه هر ساله 250 هزار دلار بابت آموزش و گسترش فوتبال که داوری هم شامل آن می شود اهدا می کند اما معلوم نیست این پول ها چه می شود و چرا به آموزش داوری توجه چندانی صورت نمی گیرد ؟
کشوری مثل عربستان هزینه می کند و با التماس به کشوری مانند انگلستان از آنها تقاضا دارد یک داور این کشور در مسابقات لیگ دسته اول و برتر انگلیس قضاوت کند تا تجربه لازم را به دست بیاورند و این قبیل کارها را انجام می دهند تا پیشرفت کنند اما در کشور ما سوای مسابقات لیگ برتر که شرایط خاصی دارد در سایر رده ها داوران در حدود دو سه سال است حقوق نگرفته اند.
حسین عسگری افزود: با این مشکلات داوران ما هنر کرده اند که از سایر کشورها زیاد عقب نمانده اند و در ردیف بهترین داوران آسیا و جهان قرار دارند.

منبع:ایلنا
 

jerii

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
11 مارس 2007
نوشته‌ها
7,946
لایک‌ها
9,663
سن
39
محل سکونت
اهواز
در پايان تست از داوران و كمك‌داوران؛ "محسن قهرماني" مردود شد!
پس از انجام تست آمادگي جسماني از داوران و کمک داوران ليگ برتري، 63 شرکت کننده قبول و 13 داور و كمك داور مردود شدند كه نام "محسن قهرماني" هم در ميان مردودشدگان داوري بود.
بنابر اعلام روابط عمومي فدراسيون فوتبال، در کلاس‌هاي توجيهي داوران و کمک داوران که از 15 لغايت 19 تير ماه در آکادمي ملي فوتبال برگزار شد از ميان 29 داوري که از آنها تست آمادگي جسماني به عمل آمده ، 3 نفر و از 46 کمک داور ،10 نفر مردود شدند.

بنابراين مسعود مرادي-محسن ترکي-سعيد مظفري زاده-هدايت ممبيني-يدالله جهانبازي-عليرضا فغاني-سعيد بخشي زاده-خداداد افشاريان-محمود رفيعي-احمد صالحي-قاسم واحدي-شاهين حاج بابايي-رحيم مهر پيشه-جمشيد دانش مهر-ايرج ساعدي-جمشيد محمدي-حسين نيکوزاده-بابک وسيله بر-محمد رضا اکبريان-اسماعيل عامري-فرشيد افشار-مهدي سيد علي-رسول رهبرفام-منصور نوري-تورج حق وردي-غلامرضا جباري به عنوان داوران قبول شده در تست‌ها مي‌توانند در نهمين دوره مسابقات ليگ برتر قضاوت کنند.

همچنين حسن کامراني فر-رضا سخندان-حيدر شکور-داوود رفعتي-مرتضي کريمي-رسول فروغي-عليرضا کهوري-محمد رضا ابوالفضلي-محمد جواد تقي پور-حسين خانبان-محسن فريماني-صادق نوري-سعيد علي نژاديان-محمدرضا منصوري-حسين سنجري-رحيم شاهين-مهرداد تقي زادگان-محمد رضا اميني-علي موغلي-عباس انتظاري –مجيد شمس-سعيد زارع-کيانوش داوود زاده-سجاد طوري-بهرام نقوي-بهرام کياني-سعيد قاسمي-آرمان اسعدي- مصطفي فراهاني-غلام آموزگار-محبت علي رضايي تبار-مهدي عاليقدر-عليرضا کناري-حميد غمزه-حسن يوسفي-بابک داوري و حسين طالقاني کمک داوراني هستند که مي‌توانند در ليگ برتر قضاوت کنند.

طبق اعلام کميته داوران فقط نفرات قبول شده مي توانند در مسابقات ليگ برتر قضاوت کنند و نفراتي که مردود شده اند مي‌توانند مجددا در دوره تست آمادگي جسماني که در شروع نيم فصل دوم برگزار مي شود ، شرکت نمايند.

همچنين داوران مردود مي توانند در تست آمادگي جسماني ليگ دسته يک که در مرداد ماه برگزار مي شود ، شرکت کرده و در صورت قبولي تا شروع نيم فصل دوم و تست مجدد ، در ليگ دسته 1 به قضاوت بپردازند .
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
هشدار «مسعود عنايت» به اعضاي تيم‌ها:عوامل تنش‌زاي روي نيمكت بدون تذكر اخراج مي‌شوند
سعي داريم در فصل جاري اشتباهات سهوي را به حداقل برسانيم


رييس كميته‌ي داوران فدراسيون فوتبال گفت: در فصل جديد داوران با عوامل تنش‌زاي حاضر روي نيمكت مماشات نخواهند كرد.

مسعود عنايت در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به تنش‌هايي كه در برخي بازي‌هاي فصل گذشته از روي نيمكت به داخل زمين منتقل شد، اظهار كرد: در جلسه‌اي كه اخيرا با حضور داوران و كمك داوران برگزار شد، تمامي حاضران تاكيد كردند كه امسال با عوامل تنش‌زاي حاضر روي نيمكت مماشات نخواهند كرد و اگر فرد يا افرادي بخواهند از روي نيمكت در مساله داوري دخالت كنند يا از روي نيمكت تنش را به تماشاگران انتقال دهند و با بالا و پايين پريدن هواداران را تحريك كنند بدون كوچكترين تذكري اخراج مي‌شوند.

وي افزود: من از همين جا هشدار مي‌دهم و تمامي اعضاي يك تيم شامل سرمربي، مربي، سرپرست و بازيكنان بدانند كه داوران ما سخت‌گيري فراواني امسال به خرج خواهند داد. داوران چهارم زماني كه مربيان مسايل تاكتيكي را به بازيكنان گوشزد مي‌كنند، كاري به آنها ندارند اما، اگر كوچكترين موردي از دخالت در امر داور ديده شود، قطعا بدون اغماض با برخورد داوران روبه‌رو مي‌شوند.

عنايت درباره تمهيدات كميته‌ي داوران براي قضاوت داوران در ليگ نهم گفت: در سابق كلاس‌هاي توجيهي داوران سه روزه برگزار مي‌شد كه دو روز آ‌ن به مباحث داوري و يك روز آن به تست از داوران مربوط مي‌شد اما، امسال اين كلاس توجيهي پنج روزه بود و در اين مدت مباحث كامل داوري و تست‌هاي هفت‌گانه در مركز تحقيقات علوم پزشكي دانشگاه تهران انجام گرفت. همچنين در يك روز، فوق تخصص روانشناسي ورزشي درباره مديريت استرس براي داوران صحبت كرد همچنين صحنه‌هايي كه سال گذشته رقم خورد با حضور و فعاليت داوران مورد تحليل قرار گرفت.

وي با بيان اينكه پس از انجام تست 27 داور و 37 كمك داور شرايط قضاوت در رقابت‌هاي فصل بعد ليگ برتر را بدست آوردند، گفت: الزامي نيست كه از همه اين داوران استفاده كنيم اما، سعي مي‌كنيم با ميدان دادن به همه ‌آنها وضعيت به مراتب بهتري را نسبت به سال‌هاي گذشته ايجاد كنيم.

عنايت در پاسخ به اين سوال كه چقدر اميدواريد كه مشكلات سال گذشته تكرار نشود، گفت: فصل قبل هم قضاوت‌ها به مراتب از فصل گذشته بهتر بود، در گذشته قضاوت بازي‌هايي كه يك طرف آن استقلال يا پرسپوليس حضور داشتند محدود به چهار يا پنج داور مي‌شد اما، فصل گذشته ما اين سنت را از بين برديم. امسال هم با استفاده از داوران شايسته سعي در به حداقل رساندن اشتباهات سهوي داوران داريم.

عنايت درباره احتمال استفاده داوران از سيستم راديويي در قضاوت فصل آينده گفت: در حالي كه سيستم راديويي مورد استفاده از داوران خارجي 9 تا 140 هزار دلار است، يك شركت ايراني سيستم‌هاي راديويي را توليد كرده كه قيمت آ‌ن حدود يك و نيم ميليون تومان است. ما به فدراسيون فوتبال اعلام كرده‌ايم كه با توجه به منابع مالي كه پيشنهاد داده‌ايم، سي ست از اين سيستم راديويي براي داوران خريداري كنند و مسووليت آنها را هم به خود داوران بدهند. تا به حال دو دستگاه از اين سيستم توسط داوران تست شده و جواب مثبت داده است.

عنايت در پاسخ به اين سوال كه آيا دستمزد داوران در فصل جديد افزايشي خواهد داشت يا خير؟ گفت: خيلي وقت پيش جدولي را تقديم رييس، دبير و هيات رييسه فدراسيون فوتبال كرديم كه در آن دستمزد داوران تمامي رده‌هاي فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلي در دو بخش بانوان و آقايان افزايش پيدا كند كه اميدواريم تا شروع ليگ اين افزايش دستمزد صورت گيرد.

عنايت در پايان در پاسخ به اين سوال كه آيا بدهي به داوران پرداخت شد يا خير؟ گفت: داوران ليگ برتري طلبي ندارند اما، در ليگ‌هاي ديگر هنوز حقوق‌ها به روز نشده و اميدواريم تا پيش از شروع ليگ‌ها اين پرداخت‌ها به روز شوند.
منبع : ایسنا
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
بنظر من بهتره اول يه فكري به حال اشتباهات عمدي بكني آقاي عنايت كچل ميرزا!
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
دریافتی داوران از تدارکاتچی‌ها هم کمتر است / این پرداخت ها توهین است

کارشناس داوری فوتبال با طرح این موضوع که حقوق پرکارترین داور لیگ برتر در فصل گذشته از تدارکاتچی یک تیم هم کمتر بوده است، پرداخت 200 هزار تومان برای قضاوت یک بازی را به نوعی توهین به داوران عنوان کرد.
هوشنگ نصیرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: در فصل گذشته بیشترین قضاوت در لیگ برتر را داوری داشته که در طول فصل 23 بازی را سوت زده است. در فصل گذشته حق الزحمه داوران برای هر بازی 200 هزار تومان بود، حتی اگر حق الزحمه آنها را یک میلیون تومان حساب می کردیم، دریافتی این داور برای یک فصل با احتساب 10 درصد کسر مالیات کمی بیشتر از 20 میلیون تومانی می شود.

وی در ادامه افزود: این رقم به مراتب کمتر از قرارداد یک بازیکن درجه چندم فوتبال است و حتی به اندازه رقم قرارداد یک تدارکاتچی لیگ برتری هم نیست.

این کارشناس داوری فوتبال در ادامه به افزایش حقوق داوران تاکید کرد و گفت: حقوق داوران باید افزایش پیدا کند، در عین حال باید برای آنها جرایمی هم در نظر گرفته شود که در صورت هر اشتباه از حقوق‌شان کاسته شود. دقیقا به گونه‌ای که در فوتبال اروپا عمل می شود در عین فراهم آوردن رفاه داوران برای آنها در صورت ارتکاب اشتباه جرایمی هم در نظر گرفته می شود.

نصیرزاده در ادامه از جذب یک حامی مالی برای کمیته داوران فدراسیون فوتبال خبر داد که در صورت حمایت مالی از داوران مبلغی بالغ بر 900 میلیون به این کمیته تعلق خواهد گرفت. وی در این خصوص افزود: پیشنهاد می کنم اگر این رقم به کمیته داوران پرداخت شد برای داوران لیگ برتری از بابت قضاوت در هر مسابقه یک میلیون تومان پرداخت شود و به کمک داوران نیز 600 هزار تومان تعلق گیرد.

وی در ادامه پرداخت به اندازه حقوق داوران را باعث امنیت مالی آنها خواند و تصریح کرد: با پولی که داوران تا فصل گذشته دریافت می کردند، قضاوت آنها در هر بازی به نوعی رایگان بود. در فوتبال حرفه‌ای پرداخت این رقم به داوران به نوعی توهین است. متاسفانه داوران با دریافت 200 هزار تومان باید اتهامات و توهین‌های دوستداران فوتبال، مربیان، بازیکنان و ... را هم تحمل می کردند.

منبع:خبرگزاری مهر
 

1408

Registered User
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
1,043
لایک‌ها
57
محل سکونت
باغستان نیوز
داوری دیروز مظفری زاده خیلی باحال بود
اول کارت زرد نشون داد به شیث بعد دوباره اخراجش کرد بعدش تو بازی موند

در کل داوری خوبی بود مخصوصا در پنالتی
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
داوران هفته‌ي سوم درباره‌ي قضاوت‌هايشان چه مي‌گويند؟
حسين نيكوزاده: قبل از بازي استرس داشتم
مرادي: تيم‌ها حرفه‌اي‌تر شده‌اند



برخي از داوران ليگ‌برتر فوتبال به بيان نظرات خود در خصوص قضاوت‌هاي هفته سوم ليگ‌برتر پرداختند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) _ منطقه خراسان، برخي از داوران هفته‌ي سوم مسابقات ليگ‌برتر فوتبال به اظهارنظر و بررسي قضاوت‌هاي خود در اين هفته پرداختند.

* ممبيني و بازي ذوب‌آهن ـ استيل آذين

هدايت‌الله ممبيني پس از پايان بازي تيم‌هاي ذوب‌آهن و استيل آذين گفت: بازي از كيفيت خوبي برخوردار بود و دو تيم به فكر بازي سالم بودند كه اين موضوع به كار قضاوت نيز كمك كرد.

وي تصريح كرد: بازيكن اخراجي مستحق دريافت اخطار دوم بود كه منجر به اخراج وي مي‌شد.

ممبيني افزود: در صحنه‌اي كه اعلام پنالتي شد، بازيكن مدافع بي‌پروا به سمت بازيكن مهاجم تكل رفت و نهايتا منجر به اعلام پنالتي به نفع استيل آذين شد.

وي تاکيد کرد: در مجموع يك روز خوب داوري برايم بود.

* حسين نيكوزاده: قبل از بازي استرس داشتم

حسين نيكوزاده، داور مشهدي بازي راه‌آهن ـ سايپا كرج پس از اين بازي گفت: دو فصل پيش در ليگ‌برتر، يك قضاوت را انجام دادم كه متاسفانه خاطره بدي را به جا گذاشت و وقتي كه قضاوت اين بازي به من محول شد،كمي به علت آن بازي دو فصل پيش، استرس داشتم.

وي افزود: اما وقتي سوت شروع بازي را زدم، همه چيز فراموش شد و به همان كار داوري خودم پرداختم.

نيکوزاده در خصوص قضاوت اين بازي گفت: بايد بگويم كه هر دو تيم بازي جوانمردانه‌اي را به نمايش گذاشتند. در نيمه اول از كارت‌هاي رنگي خود استفاده نكردم و در نهايت فوتبال سالمي را شاهد بوديم.

وي ادامه داد: بايد از لطف و همكاري كمك داوران اين بازي هم ياد كنم، به خصوص از رضا سخندان ممنونم كه با من چه در مشهد و چه هنگامي كه به تهران آمديم، صحبت مي‌كرد و روحيه مي‌دادند.

* فغاني و بازي استقلال تهران ـ فولاد خوزستان

عليرضا فغاني پس از ديدار تيم‌هاي استقلال تهران و فولاد خوزستان گفت: نكته مهم براي من كيفيت كار يك تيم داوري است كه به نظر من تيم داوري امروز هماهنگ و خوب كار كرد.

وي افزود: هر دو تيم بازي سالم و به دور از حاشيه‌اي را انجام دادند.

فغاني در خصوص قضاوتش در اين بازي گفت: شايد در بعضي از صحنه‌ها مي‌توانستم نسبت به نشان دادن اخطار اقدام كنم كه سعي كردم با مديريت از اين كار صرفنظر كنم. اخطارهايي هم كه داده شد به علت اتلاف وقت در بازي و اعتراض بود.

* مرادي: رفتار تيم‌ها حرفه‌اي‌تر شده است

مسعود مرادي پس از پايان ديدار دو تيم پاس همدان و پرسپوليس تهران، در مورد شرايط بازي گفت: خوشبختانه شاهد بازي جالبي بوديم و شرايط بازي مطلوب بود.

وي ادامه داد: در واقع حاشيه‌اي در اين مسابقه به وجود نيامد. اما اين دومين قضاوت من در طي سه هفته ابتدايي ليگ‌برتر نهم بود و بايد اشاره كنم كه رفتار تيم‌ها نسبت به فصل پيش حرفه‌اي‌تر شده است.

مرادي افزود: در همين دو بازي از تعداد كارت زرد كمي استفاده كرده‌ام و رفتار كلي بازيكنان و مجموعه تيم نسبت به فصل پيش بهتر شده است.

داور بين المللي ايران در خصوص استفاده از سيستم راديويي در اين بازي خاطرنشان كرد: نكته مهم ديگر در اين بازي استفاده از سيستم مخابراتي و راديويي بود كه تاثير بسزايي در كار تيم داوري داشت، البته اين سيستم راديويي را شخصا تهيه كرده‌ام و اميدوارم با پيشنهاداتي كه به فدراسيون شده است، اين سيستم را براي داوران خود فراهم كند كه قطعا كمك بسياري در كيفيت قضاوت‌ها خواهد بود.

منبع: ایسنا
 

1408

Registered User
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
1,043
لایک‌ها
57
محل سکونت
باغستان نیوز
نمي توانيم به هر داور يک ميليون تومان بدهيم
رئيس سازمان ليگ : امسال هم داور دربي ايراني است


رئيس سازمان ليگ برتر فدراسيون فوتبال گفت : بازي اين فصل پرسپوليس و استقلال را داور ايراني قضاوت خواهد كرد

به گزارش سرويس ورزشي برنا ، عزيز الله محمدي با اعلام اين خبر اظهار داشت : بازي فصل قبل در شرايط بسيار دشوار برگزار شد و كادر داوري به خوبي توانست بازي را قضاوت كند و از اين پس از داور ايراني در بازي استقلال و پرسپوليس استفاده خواهيم كرد .
نايب رئيس فدراسيون فوتبال گفت: فردا جلسه اي با مسئولان فدراسيون و كميته داوران برگزار خواهيم كرد تا وضع حقوقي داوران را مشخص كنيم ولي امكان پرداخت يك ميليون تومان براي هر بازي براي ما وجود ندارد.
رئيس سازمان ليگ برتر درباره نامه دو باشگاه پرسپوليس و استقلال مبني بر اينكه بليت فروشي مسابقاتشان به اين دو باشگاه واگذار شود نيز گفت : بر اساس آئين نامه ليگ برتر اين كار برعهده سازمان ليگ است و به هيچ عنوان تا زماني كه اين آئين در حال اجراست به ديگري واگذار نخواهد شد .
محمدي تصريح كرد : اينكه مسئولان اين باشگاه گفته اند سازمان ليگ بليت مجاني در اختيار ارگان هاي ديگر قرار مي دهد به هيچ عنوان صحت ندارد ولي در برخي از بازي ها كه تماشاگر زيادي به ورزشگاه مي آيند شوراي تامين استان به بليت فروشي نظارت خواهد كرد .
وي خاطرنشان كرد :در همه بازي هاي برگزار شده ليگ همه باشگاه ها سهم خود را از بليت فروشي دريافت كرده اند و به هيچ عنوان بدهي از اين بابت به باشگاه ها نداريم.

منبع
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
خواسته‌ي داوران فوتبال تحقق يافت؛
افزايش 50 درصدي دستمزد داوران ليگ برتر


پيشنهاد افزايش 50 درصدي دستمزد داوران در مسابقات ليگ برتر امروز (سه‌شنبه) در فدراسيون فوتبال بررسي شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيشنهاد افزايش 50 درصدي دستمزد داوران و كمك داوران، نمايندگان فدراسيون و ناظران بازي‌ها در جلسه‌اي كه امروز (سه‌شنبه) در فدراسيون فوتبال در حال برگزاري است، بررسي و به تصويب خواهد رسيد.

اين پيشنهاد كه از سوي مهدي تاج نايب رييس فدراسيون فوتبال مطرح شده است، به دنبال اعتراضات گسترده‌اي بود كه جامعه‌ي داوري نسبت به كمي حقوق و دستمزدهاي داوران در مسابقات ليگ داشته‌اند.

براساس اين پيشنهاد، براي هر بازي دستمزد داوران مبلغ 300 هزار تومان، كمك‌ها 200 هزار تومان و همچنين داور چهارم، نماينده‌ي فدراسيون و ناظر بازي 100 هزار تومان خواهد بود.

منبع:ایسنا
 

1408

Registered User
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
1,043
لایک‌ها
57
محل سکونت
باغستان نیوز
600 هزار چوق پایین آمدند!

هوای صبح‌های این روزهای شهریور خنک‌تر از هر سال است. بوی پاییز به مشام مي‌رسد و خیابان سئول از سوز ملایم هوای ساعت 8صبح که حالا کم‌کم مي‌خواهد به گرما برسد با نور آفتاب صبحگاهی روشن شده است. در همین اثنا سر و کله داوران کم‌کم پیدا مي‌شود. داورانی که تازه دیشب سوت‌هایشان را چاق کرده بودند و کلی دویده بودند، حالا برای رسیدگی به خواسته‌شان به فدراسیون فوتبال آمده بودند تا به مبلغی که مي‌خواستند برسند.


davarh.jpg


یک میلیون تومان برای داور وسط و ششصد هزار تومان برای کمک‌ها در هر بازی کمترین تقاضایی بود که داوران از فوتبالی مي‌خواستند که سالیانه 300میلیارد تومان در آن هزینه مي‌شود. اکثر داوران بودند؛ از سعید مظفری‌زاده بگیرید تا مسعود مرادی، از فغانی تا افشاریانی که تهدید به عزاداری در هفته پنجم گرفته بود. همه بودند. آنها همراه با عنایت وارد جلسه‌ای شدند که کفاشیان، تاج و عزیزمحمدی هم حضور داشتند. تقریبا مي‌شود گفت که به غیر از کفاشیان که عنایت را خیلی قبول دارد، تاج موضعی ممتنع و عزیزمحمدی از روزها قبل در موضعی مخالف با او قرار دارد. احتمالا به خاطر این است که عنایت برابر زیرنظر رفتن داوران لیگ برتری در سازمان لیگ مخالفت مي‌کند.

همه چیز خوب بود؟

خبرگزاری‌ها خبر از این مي‌دادند که همه چیز در جلسه خوب بوده اما چیزهای دیگری هم از این جلسه به بیرون درز کرده است. جلسه‌ای که در آن کفاشیان و تاج از افشاریان گله کرده‌اند که چرا نام تحصن و اعتصاب و عزاداری را برده است. البته در این محیط صمیمانه، سردار عزیزمحمدی از عنایت هم گله مي‌کند که چرا اجازه مي‌دهد چنین اتفاقی بیفتد اما عنایت با نام بردن از هزینه‌هایی که در سازمان لیگ و فدراسیون خرج مي‌شود نکاتی را درباره اين هزینه‌ها يادآور مي‌شود. ماجرا به اینجا ختم نمی‌شود چون بریده‌های روزنامه‌هایی که داوران و عنایت در آنها مصاحبه کرده‌اند توسط فدراسیونی‌ها به داوران نشان داده مي‌شود تا آنها پاسخگو باشند. اما عنایت و داوران روی مواضعشان مي‌ایستند و هزینه‌های برگزاری رقابت‌ها را با هزینه‌هایشان مقایسه مي‌کنند. در اين جلسه حتی درباره برنامه توپ طلایی بعدازظهر جمعه هم بحث مي‌شود؛ جایی که غیاثی با محاسبه حقوق داوران در یک فصل باعث شد مهدی تاج مات و مبهوت بماند.

اشکالات کارشناس برنامه توپ طلایی

البته غیاثی در محاسباتش اشکالاتی هم داشت. همانطور که مهدی تاج هم در محاسباتش، اسکان و غذای داوران را به پای فدراسیون گذاشته بود در حالی که این هزینه‌ها سال‌های سال است که توسط باشگاه‌ها حساب مي‌شود و فقط این فدراسیون است که بلیت هواپیما مي‌دهد. البته رقمی که اعلام شده یعنی 4میلیارد و هفتصد میلیون تومان چیزی حدود یک میلیارد و دویست میلیون تومان (با احتساب اسکان در هتل و غذا) باید از آن کسر شود. آن وقت هزینه‌های واقعی به سه میلیارد و نیم مي‌رسد. البته فدراسیون فوتبال عدد فوق را برای کلیه رقابت‌های فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی در کلیه رده‌های سنی خانم‌ها و اقایان حساب کرده است که حتی رده نونهالان را هم شامل مي‌شود. طبق آمار استخراجی 900 بازی بانوان، 1050 بازی سالنی خانم‌ها و آقایان، 100 دیدار فوتبال ساحلی و 2050 بازی لیگ‌های مختلف فوتبال از لیگ برتر تا لیگ منطقه‌ای خانم‌ها و آقایان انجام مي‌شود که غیاثی به آنها اشاره‌ای نکرد. اشتباه دوم غیاثی مربوط به اعلام تعرفه‌های داوری در رده‌های مختلف بود که در جدول ملاحظه مي‌کنید.

پیش‌بینی درآمد وظیفه کیست؟

علی کفاشیان از وقتی با تقاضای داوران روبرو شده به خواسته آنها به خوبی فکر کرده است. او حین جلسه حسابی عوض شده و اتفاقا صحبت‌هایی که در رسانه‌ها در این باره مطرح شده به او کمک کرد تا بتواند تصمیمی مناسب بگیرد. او در جلسه بارها به زحمات داوران و اینکه پولی که داوران مي‌گیرند حقشان نیست، اشاره کرد. پیشنهاد یک میلیونی بالاخره سرشکن شد تا اینکه داوران با رقم 400هزار و کمک داوران با رقم 300 هزار تومان راضی شوند. کفاشیان به داوران مي‌گوید برای افزایش حقوق داوران باید فدراسیون بتواند به دنبال منبع درآمدی‌اش باشد اما آیا این مشکل داوران است؟ مسلما این مشکل فدراسیون فوتبال است که نمی‌تواند از پس هزینه‌های داوران و حتی خودش برآید.

اخبار تایید نشده از داخل جلسه

هفته آینده جلسه دیگری درباره مسائل داوران تشکیل خواهد شد که دو نفر به نمایندگی از همه داوران باید به فدراسیون فوتبال بروند و به عنایت هم تاکید شده این جلسه رسانه‌ای نشود. البته به خداداد افشاریان و سعید مظفری‌زاده دوستانه اخطار داده شده که فعلا مصاحبه نکنند. البته اين اخبار هنوز تایید نشده اما فدراسیون فوتبال اعلام کرده که روی پیشنهاد داوران فکر مي‌کند. هنوز هیچ چیز معلوم نیست اما تنها چیزی که معلوم است این است که داوران 600هزار چوق کوتاه آمده‌اند!600 هزار چوق کم نیست. هست؟
منبع
 

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
3 نوامبر 2007
نوشته‌ها
1,157
لایک‌ها
14
سن
36
محل سکونت
Tehran
14258_c8f7095235ee36e951bb3ab8c3d785e0a702c32f.jpg


کارشناس داوری فوتبال ایران گفت: هنوز هم می‌گویم مسعود مرادی ژن قضاوت در بازی‌های حساس را ندارد و این موضوع در دیدار دیشب ثابت شد.
هادی دزفولی درباره قضاوت مسعود مرادی در جریان بازی شب گذشته استقلال مقابل سایپا عنوان کرد: قبل از این که بخواهم در مورد وقت های اضافه صحبت کنم باید بگویم گل اول استقلال خطا بود و بازیکن استقلال دروازه‌بان سایپا را شارژ کرد.
وی افزود: در وقت های اضافه اتفاقی رخ نداد که مرادی بخواهد زمان بیشتری بگیرد. در مجموع قضاوت او خوب نبود. در چند صحنه هم اشتباهی اوت ها را کرنر گرفت و یا برعکس.
دزفولی اضافه کرد: من چند ماه قبل گفته بودم که مرادی ژن داوری در بازی های حساس را ندارد و هنوز هم این موضوع را می گویم و به آن اعتقاد دارم.
این کارشناس داوری خاطرنشان کرد: تا زمانی که حمایت های قاطعانه از چنین داوری هایی باشد داوری ایران به سمت قهقرا خواهد رفت.
 

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
تاریخ عضویت
14 فوریه 2007
نوشته‌ها
4,241
لایک‌ها
653
سن
37
محل سکونت
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
ناظر داوري: مرادي قضاوت قابل قبولي داشت

ناظر داوري فدراسيون فوتبال و عضو كميته داوران قضاوت مسعود مرادي در ديدار استقلال تهران- سايپاي كرج را قابل قبول و بدون اشتباه ارزيابي كرد.

حميد خوشخوان روز سه شنبه به ايرنا، گفت: عملكرد مرادي در اين ديدار خوب بود و مشكل خاصي كه به قضاوت وي بازگردد مشاهده نكردم.

وي درخصوص گل دوم استقلال كه محل مناقشه بين برخي افراد ، كادر فني و بازيكنان سايپا است نيز گفت: آنها كه اين مسايل را مطرح مي‌كنند از خانواده داوري نيستند.

وي تصريح كرد: گل دوم بازيكنان تيم استقلال كاملا صحيح بود و هيچگونه خطايي بر روي دروازه بان سايپا اتفاق نيفتاد.

كارشناس داوري فوتبال ايران تصريح كرد: تنها مساله‌اي كه طرفداران تيم سايپا بر روي آن تكيه مي‌كنند زمان به ثمر رسيدن اين گل در وقت اضافه اين ديدار است چرا كه سايپايي‌ها فرصت جبران نداشتند.

به گفته وي عملكرد داوران در ليگ برتر تا پايان هفته پنجم بسيار بهتر از زمان مشابه در ليگ هشتم بوده از اين رو قضاوت‌هاي بهتري را در ادامه ليگ برتر از داوران شاهد خواهيم بود.


http://www2.irna.ir/fa/news/view/menu-154/8806169096172744.htm
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
كانديداهاي داوري دربي سرخابي‌ها معرفي شدند
عنایت: دیدار استقلال و پرسپولیس را یک داورایرانی قضاوت می کند



از بين هفت گزينه مسعود مرادي، محسن تركي، سعيد مظفري‌زاده، خداداد افشاريان، عليرضا فغاني، يداله جهانبازي و هدايت‌ا.... ممبيني يك نفر قضاوت بازي 10 مهرماه سرخابي‌ها را بر عهده خواهدداشت.

مسعود عنايت رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال اعلام كرد كه از بين هفت گزينه مسعود مرادي، محسن تركي، سعيد مظفري‌زاده، خداداد افشاريان، عليرضا فغاني، يداله جهانبازي و هدايت‌ا.... ممبيني يك نفر قضاوت بازي 10 مهرماه سرخابي‌ها را بر عهده خواهدداشت.
به گزارش ایلنا، عنايت گفت: هنوز گزينه قطعي كميته داوران به طور صد در صد مشخص نيست، اما آمادگي روحي، رواني و نيز آمادگی جسمانی نقش بسياري در انتخاب داور بازي روز 10 مهرماه خواهد داشت.
مسعود عنايت رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال در باره تیم داوری بازی تراکتور سازی و استقلال گفت: تيم داوري ديدار تراكتورسازي تبريز و استقلال در آن فضای سنگين و پرفشار تماشاگر بسيار خوب بود و آقاي تركي توانستند به خوبي آن بازي را اداره و قضاوت كنند.
عنايت در ادامه درباره عملكرد داوران در شش هفته گذشته گفت: در اين شش هفته و در مجموع عملكرد داوران قابل قبول بوده است، هر چند كه در چند بازي هم مشكلاتي از سوي تيم داوري مشاهده شد كه در این خصوص تذاكرات لازم به آنها داده شد.
رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال در اين ارتباط گفت: داور بازي شاهين بوشهر و تراكتورسازي بايد دروازه‌بان تراكتورسازي را در دقيقه 18 اخراج مي‌كرد و این کار را نكرد تا شاهين بوشهر با حساب چهار بر دو بازنده آن ديدار باشد. ضمن اينكه داور بازي سپاهاني اصفهان و استقلال اهواز هم اشتباهاتي داشت كه به اودر اين خصوص تذكر لازم داده شد.
عنايت گت: پيش از شروع ليگ و از تاريخ 15 تا 19 تيرماه يك كلاس توجيهي داوري را براي تمامي داوران برگزار و در پايان نيز از آنها تست گرفتيم و تا به امروز هم از مردودين آن تست‌ها استفاده نكرده‌ايم، اما اين واقعيت را هم بايد بگوئيم كه آمادگي جسماني داوران ما نسبت به قبل بهتر شده است.
رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال در ادامه گفت: من اعتقاد دارم كه اگر در پايان هر بازي فيلم آن ديدار در اختيار ناظر داوري قرار بگيرد، قضاوت در مورد تيم داوري آسان‌تر خواهد بود كه متاسفانه تا امروز اين مورد رعايت نشده است. در حالي‌كه قانون به صراحت مي‌گويد: اين وظيفه تيم ميزبان است كه پس از پايان هر بازي دو حلقه فيلم را به ناظر بازي و ناظر داوري تحويل بدهد كه تا به امروز اين مورد در بسياري از شهرها رعايت نشده است.

منبع:ایلنا
 

1408

Registered User
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
1,043
لایک‌ها
57
محل سکونت
باغستان نیوز
كميته داوران فدراسيون فوتبال فهرست داوران قضاوت‌كننده در هفته هفتم ليگ برتر را اعلام كرد. به گزارش روز دوشنبه ايرنا و به نقل از روابط عمومي فدراسيون فوتبال؟در اين هفته هدايت ممبيني و احمد صالحي به ترتيب براي استقلال و پرسپوليس قضاوت خواهند داشت. فهرست نهايي داوران به اين شرح است:
جمعه:‪-۸۸/۶/۲۷‬هفته هفتم-ساعت ‪۲۱:۰۰‬
استقلال تهران-استيل آذين-آزادي-تهران
هدايت ممبيني-حيدر شكور-حسن كامراني فر-محمد حسين فتاحي-ناظر:منوچهر نظري شنبه:‪-۸۸/۶/۲۸‬هفته هفتم-ساعت ‪۲۱:۰۰‬
ذوب آهن-استقلال اهواز-ذوب آهن-فولاد شهر
محسن تركي-جواد تقي پور-محمدرضا منصوري-جمشيد دانشمهر-ناظر:بهرام مهر پيما
صبا قم-پاس همدان-يادگار امام-قم
عليرضا فغاني-مجيد شمس-سعيد زارع-بهروز رنجبر-ناظر:غلامرضا بهروان شاهين بوشهر-مس كرمان-شهيد بهشتي-بوشهر
مسعود مرادي-بهرام كياني-محمدرضا اميني-خداپرست-ناظر:عبود سنگاشكن پيكان قزوين-ابومسلم-شهيد رجايي-قزوين
منصور نوري-رحيم شاهين-مهرداد تقي زادگان-رسول **** فام-ناظر:ابراهيم ميرزابيگي
يكشنبه:‪-۸۸/۶/۲۹‬هفته هفتم
فولاد خوزستان-سايپا-اختصاصي فولاد-اهواز ساعت ‪۱۸:۳۰‬
حسين نيكوزاده-حسين سنجري-حسين طالقاني-جمشيد محمدي-ناظر:حسين خوشخوان مقاومت سپاسي-تراكتورسازي -حافظيه-شيراز-ساعت ‪۱۸:۳۰‬
نويد مظفري-حميد غمزه-سعيد قاسمي-پيمان فرخي مهر-ناظر:ايرج نظري ملوان انزلي-فولاد مباركه سپاهان-تختي-انزلي
شاهين حاج بابايي-مصطفي فراهاني-آرمان اسعدي-حسين زرگر-ناظر:خاتم بيك پور راه آهن-پيروزي تهران-آزادي-تهران
 

referee

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 ژانویه 2010
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
0
سایت تخصصی داوری فوتبال و فوتسال
جدیدترین اخبار، مسائل و قوانین داوری فوتبال و فوتسال همراه با انجمن های گفتگو
www.FootballReferee.ir - www.Davaran.ir

FootballReferee.ir
دوستان هر سوالی که در این زمینه داشتند مطرح کنند، در خدمتتون هستم.
با تشکر
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
داور دیدار پیروزی و استقلال تهران مشخص شد


100899411565.jpg

کمیته داوران اسامی داوران قضاوت کننده دردیدار دو تیم پیروزی و استقلال تهران را اعلام کرد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون،دیدار دو تیم پیروزی و استقلال در ورزشگاه آزادی فردا ظهر راس ساعت 14:30 در حالی برگزار می شود که سعید مظفری زاده به عنوان داور وسط این دیدار را قضاوت می کند.
گفتنی است،محمد جواد تقی پور،حسن کامرانی فر و علیرضا فغانی کمک های مظفری زاده می باشند.
همچنین کمک داور ذخیره نیز مرتضی کریمی می باشد.

منبع: سایت فدراسیون فوتبال
 
Last edited:
بالا