• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

Mehrdad-58

Registered User
تاریخ عضویت
29 نوامبر 2006
نوشته‌ها
1,368
لایک‌ها
263
محل سکونت
لوكيشين
داور دیدار پیروزی و استقلال تهران مشخص شد

کمیته داوران اسامی داوران قضاوت کننده دردیدار دو تیم پیروزی و استقلال تهران را اعلام کرد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون،دیدار دو تیم پیروزی و استقلال در ورزشگاه آزادی فردا ظهر راس ساعت 14:30 در حالی برگزار می شود که سعید مظفری زاده به عنوان داور وسط این دیدار را قضاوت می کند.
گفتنی است،محمد جواد تقی پور،حسن کامرانی فر و علیرضا فغانی کمک های مظفری زاده می باشند.
همچنین کمک داور ذخیره نیز مرتضی کریمی می باشد.

منبع: سایت فدراسیون فوتبال

مظفری زاده داور خوبیه ... امیدوارم فقط جوگیر نشه :)
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
کامرانی فر کمک داور ایرانی جام جهانی شد

زوریخ – چهار تریو داوری آسیا برای جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی مشخص شدند که نام حسن کامرانی فر کمک داور ایرانی در میان آنها بود.
تریو واژه ای است که به سیستم جدید ترکیب سه نفره داوری برای هر بازی اطلاق می شود.


تریوهای انتخاب شده :

1- داور: حلیل الغمدی – عربستان
کمک داور 1 : حسن کامرانی فر – ایران
کمک داور 2 – صالح محمد المرزوق – امارات

2- داور: راوشان ایرماتوف – ازبکستان
کمک داور 1 : رافائل ایلیاسوف – ازبکستان
کمک داور 2 : بهادیر کوچکاروف – قرقیزستان

3- داور: موهد صالح سوبخیدین مالزی
کمک داور 1 : یوژین مو - چین
کمک داور2 : جفری گوه گک فنگ – سنگاپور

4- داور: یوئیچی نیشیمورا – ژاپن
کمک داور 1 : تورو ساگارا – ژاپن
کمک داور2 : هائه سانگ جئونگ – کره جنوبی

کمیته داوران فیفا بعد از جلسه روز جمعه نام نفرات فوق را اعلام کرد. در مجموع 30 تریو داوری که داوران 28 کشور را در بر می گیرند در جام جهانی حضور خواهند داشت.

منبع: سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا


کامراني فر: براي حضور در جام جهاني فوتبال نيازمند حمايت هستم

کمک داور بين المللي فوتبال ايران گفت: براي حضور قدرتمندانه در جام جهاني فوتبال نيازمند حمايت مسئولان ورزش کشور هستم.

حسن کامراني فر روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، افزود: در صورتي که حضورم در جام جهاني قطعي شود، بعد از محمد فنايي اين افتخار پس از 16 سال بار ديگر نصيب ايران خواهد شد.
وي گفت: براي رسيدن به اين مهم از تمامي مسئولان ورزش کشور مي خواهم از من حمايت کنند، زيرا بدون حمايت آن ها نمي توان به موفقيت رسيد.
کمک داور بين المللي فوتبال ايران افزود: براي قطعي شدن حضورم در جام جهاني بايد تا يک ماه ديگر در تست پزشکي FIFA در سوييس و همچنين تست داوري در اسپانيا شرکت کنم.
وي تصريح کرد: براي گذراندن اين تست ها مشکلي ندارم و اگر اتفاق خاصي رخ ندهد مي توانم با موفقيت از اين آزمون ها سر بلند بيرون بيايم.
کامراني فر گفت:‌ براي حضور موفق داوران آسيايي در مسابقات فوتبال جام جهاني تنها موفقيت من مهم نيست، بلکه ساير گزينه هاي داوري قاره آسيا نيز بايد در تست هاي پيشرو موفق شوند.
وي با اشاره به اين که با حضور در جام جهاني از حيثيت فوتبال ايران دفاع خواهم کرد، افزود:‌ حضور در مسابقات جام ملت هاي آفريقا کمک زيادي به انتخابم براي جام جهاني بود، زيرا مسئولان داوري از عملکردم در اين مسابقات رضايت کامل داشتند.
وي گفت: با توجه به انتخابم براي حضور در مسابقات جام جهاني احتمال دارد تا تعدادي از قضاوت هايم در باشگاه هاي آسيا و ليگ برتر حذف شود.

منبع: ایرنا
 
Last edited:

referee

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 ژانویه 2010
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
0
مسعود مرادی: جایگاه بد داوران در فوتبال ایران یکی از دلایل غیبت است

moradi5-450x338.jpg

داور بین‌المللی فوتبال ایران گفت: جام ملت‌های آسیا صحنه‌ای برای حضور داوران شایسته قاره است و من فکر می‌کنم که جای یک داور ایرانی در این مسابقات خالی است.

مسعود مرادی درباره غیبت داوران ایرانی در جام ملت‌های آسیا گفت: من از فاکتورهایی که مورد نظر کنفدراسیون آسیا بوده اطلاعی ندارم و نمی‌دانم که آنها براساس چه معیاری داوران را انتخاب کرده‌اند. فکر می‌کنم کمیته داوران فدراسیون فوتبال دلیل غیبت داوران ایرانی را بهتر بداند. با این حال نبودن داوران ایرانی در جام ملت‌های آسیا نمی‌تواند آینده روشنی را از وضعیت داوری ایران پیش پایمان بگذارد.

مرادی در پاسخ به این سوال که آیا فکر نمی‌کنید لابی‌های فدراسیون فوتبال ایران در کنفدراسیون فوتبال آسیا ضعیف بوده و این مسئله باعث این تصمیم AFC شده است؟ گفت: من دو بار تا به حال در جام ملت‌های آسیا قضاوت کردم و تا جایی که می‌دانم کنفدراسیون فوتبال آسیا براساس شایستگی داوران را برای جام ملت‌های آسیا انتخاب می‌کند. جام ملت‌های آسیا بزرگترین تورنمنت در قاره کهن است و کمیته داوران کنفدراسیون همواره بهترین داورانش را برای مسابقات انتخاب می‌کند. با این حال من معتقدم که جای یک داور ایرانی در این رقابت‌ها خالی است. نمی‌دانم که آیا تا زمان باقیمانده تا شروع رقابت‌ها می‌توان برای حضور داوران ایرانی در این رقابت‌ها کاری کرد یا خیر؟ اما امیدوارم شرایط برای حضور داوران ایرانی در این رقابت‌ها فراهم شود.

وی با بیان اینکه در پایان سال ۲۰۱۰ از قضاوت در بازی‌های بین‌المللی بازنشسته خواهد شد گفت: همیشه تلاش داشتم تا نماینده خوبی برای جامعه داوری ایران در مسابقات آسیایی و جهانی باشم. توان من هم تا همین حد بوده است. همواره آرزوی قلبی‌ام این بوده جانشینم بتواند بهتر از من از جامعه داوری فوتبال ایران در آسیا و جهان دفاع کند.

مرادی در پاسخ به این سوال که آیا پس از بازنشستگی از قضاوت در بازی‌های بین‌المللی به کار خودتان در قضاوت در بازی‌های داخلی هم پایان خواهید داد، گفت: ‌بستگی به شرایط دارد اما با شرایطی که در داخل کشورمان وجود دارد خیلی علاقمند نیستم که پس از پایان این فصل در لیگ ایران داوری کنم. با این حال اهل جاروجنجال نیستم و پس از پایان این فصل با آرامش تصمیم می‌گیرم که آیا به قضاوت در لیگ ایران ادامه بدهم یا خیر. متاسفانه جایگاه داوران در فوتبال ایران جایگاه شایسته‌ای نیست و فکر می‌کنم این یکی از دلایل غیبت داوران ایرانی در رقابت‌های جام ملت‌های آسیاست.
 

referee

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 ژانویه 2010
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
0
اعلام اسامی داوران قضاوت کننده در هفته ششم لیگ برتر

haghverdi.jpg

کمیته داوران اسامی داوران قضاوت کننده در رقابتهای لیگ برتر باشگاههای کشور از هفته ششم را اعلام کرد.
به گزارش سایت تخصصی داوری فوتبال و فوتسال (Davaran.ir) اسامی داوران به شرح زیر می باشد.


یکشنبه ۳۱ مرداد
نفت تهران – استقلال ۲۱:۳۰ -اکباتان- تهران
محمود رفیعی-صادق نوری-سعید زارع-اسماعیل آمری

مس کرمان – فولاد خوزستان ۲۱:۳۰ – شهید باهنر – کرمان
سعید مظفری زاده-محمدرضا امینی-مهدی عالیقدر-اسماعیل بابلی

پیکان قزوین – استیل آذین ۲۱:۳۰ – شهید رجایی – قزوین
احمد صالحی-محسن فریمانی-سعید قاسمی-هادی حاج عباسی

سپاهان – پاس همدان ۲۱:۳۰- ذوب آهن – فولاد شهر
هدایت ممبینی-رسول فروغی-داوود رفعتی-مرداس جابری

تراکتورسازی – ملوان ۲۱:۳۰- یادگار امام – تبریز
تورج حق وردی-حمید نظری-تورج عیوض محمدی-محمد دوستی

دوشنبه اول شهریور
سایپا – راه آهن ۲۱:۳۰- انقلاب – کرج
شاهین حاج بابایی-مسعود فرح نیا-حسن یوسفی-سید مهدی سید علی

صبای قم – شهرداری تبریز ۲۱:۳۰ -یادگار امام – قم
محمد رضا اکبریان-مهدی الوندی-علی میرزابیگی-بیژن حیدری

نفت آبادان – ذوب آهن ۲۱:۳۰ – تختی – آبادان
یدالله جهانبازی-مجید شمس-محبت علی رضایی تبار-محمدرضا فغانی

پرسپولیس – شاهین بوشهر ۲۱:۳۰ – آزادی – تهران
علیرضا فغانی-رضا سخندان-علی موغلی-سعید فتاحی
 
Last edited:

referee

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 ژانویه 2010
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
0
عنایت: داوران با وجود فشردگی لیگ در ۵ هفته گذشته، قضاوت خوبی داشته اند

Test_R-31.jpg


رئیس کمیته داوران قضاوت داوران بازیهای هفته پنجم لیگ برتر را مناسب ارزیابی کرد.

مسعود عنایت درباره قضاوت داوران در لیگ برتر گفت: «امسال به خاطر ترافیک بازیهای غرب آسیا، بازیهای گوانگجو ، جام ملت های آسیا و لیگ قهرمانان آسیا ، لیگ برتر فشرده برگزار می شود تا همین هفته در عرض ۲۵ روز ۴۵ بازی برگزار شد و با این ترافیک مطمئنا به داوران هم از لحاظ روحی و هم از لحاظ بدنی به داوران فشار وارد خواهد شد. محسن ترکی و هدایت ممبینی هر کدام ۴ بار قضاوت کرده اند ، مسعود مرادی و سعید مظفری زاده ۳ بازی از ۵ بازی را سوت زده اند. اما خوشبختانه کار داوران در این ۴۵ بازی خوب بوده است.»

رئیس کمیته داوران درباره صحنه های مشکوک قضاوتها در هفته پنجم لیگ برتر گفت: «در ۳ بازی ، صحنه هایی داشتیم که بحث برانگیز بود اما خوشبختانه داوران توانستند به خوبی سوت بزنند . در بازی ملوان و سایپا در انزلی هردو پنالتی گرفته شده درست بود. این در حالی است که برخی گفته اند داور می خواسته سایپا ببازد و ملوان ببرد. اما این سوال مطرح نمی شود که اگر داور می خواست سایپا ببازد و ملوان ببرد چرا گل ملوان را به درستی مردود اعلام کرد؟»

وی در باره بازی ذوب آهن و سپاهان گفت: «داربی اصفهان با توجه به نامش قضاوت سختی داشت اما داور به خوبی از عهده این بازی برآمد و تنها در یک صحنه در محوطه جریمه روی بازیکن سپاهان خطایی انجام شد ، تشخیص اینکه تکل خطا بوده باشد به سختی قابل تشخیص است. اما مطمئنا خود داور نزدیک ترین فرد به صحنه بوده و علت عدم اعلام پنالتی از نظر داور درست بوده است. ضمن اینکه ممکن است داور در این صحنه اشتباه کرده باشد، چون در تصویر تلویزیونی تکل بازیکن ذوب آهن روی پای مهاجم سپاهان قابل تشخیص است. ضمن اینکه ۲ گل آفساید سپاهان به درستی مردود اعلام شد که نشان دهنده تصمیم های درست کمک داوران بازی بود.»

عنایت ادامه داد: «در بازی پیروزی و راه آهن شاهد قضاوت خوبی بودیم این بازی ۲ صحنه داشت که در صحنه اول داور به درستی خطای پنالتی روی مهاجم پیروزی اعلام کرد و با توجه به اینکه مدافع راه آهن اعتقادی به ضربه پنالتی نداشت اما اظهارات خود مدافع در مقابل دوربین تلویزیونی مبنی بر اینکه روی مهاجم پیروزی از هوا فرود آمده و او را نقش زمین کرده ، نشان می دهد که قبول دارد مهاجم پیروزی را سرنگون کرده است.»

وی در ادامه گفت:« اما در صحنه ای که کربکندی روی آن اعتراض کرد و از زمین بازی اخراج شد، از روی تصاویر تلویزیونی هم مشخص بود که خطایی روی مهاجم راه آهن انجام نگرفته و تصمیم داور درست بوده است. اخراج کربکندی به دلیل دخالت در امر داوری بود و با توجه به بافت فوتبال ایران هیچ داوری حاضر نیست برای خودش دردسر درست کند و مربی یک تیم را اخراج کند ، ولی مطمئنا افشاریان تخلف آشکار مربی را دیده و او را اخراج کرده است. در کل ، با توجه به اینکه ما در کلاس های توجیهی داوری به داوران می گوییم با قدرت و قاطعیت با نیمکت نشینانی که قوانین را رعایت نمی کنند برخورد کنند اما متاسفانه داوران با کسانی که روی نیمکت ذخیره جنجال می کنند و قانون را زیر پا می گذارند با مماشات رفتار می کند.این در حالیست که در لیگ های اروپایی به جز سرمربی همه روی نیمکت آرام نشسته اند و تنها لحظاتی که تیم به گل می رسد شادی می کنند ، اما در ایران و در اکثر تیم ها افراد حاضر روی نیمکت ذخیره، درست مثل سرمربی قصد تذکر به بازیکنان در داخل زمین را دارند!»

عنایت در پایان گفت: «البته امسال ما با یک پدیده جدید هم روبرو هستیم . مدیران عامل باشگاهها در باره داوری هم اظهار نظر می کنند. من از جامعه فوتبال می پرسم، کدام مدیرعامل یکی از باشگاههای تراز اول جهان مثل منچستر یونایتد ، اینترمیلان ، بارسلونا و رئال و دیگر باشگاههای بزرگ درباره نحوه قضاوت داوران اظهار نظر می کنند؟»
 
Last edited:

referee

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 ژانویه 2010
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
0
هرچه از لیگ می‌گذرد، انتقاد از داوری آسان‌تر می‌شود.

به گزارش سایت داوران، مربیان و مسئولان با گذشت زمان با خیال راحت‌تری از داوران انتقاد می‌کنند و حالا که ۵ هفته از شروع لیگ گذشته، دیگر کسی این حس را ندارد که برای انتقاد از داوری، زود است.

تا چند هفته قبل که کمتر کسی به داوری‌ها انتقاد می‌کرد، تصور می‌شد تازه لیگ شروع شده و زود است که کسی از داوران انتقاد کند اما حالا دیگر قبح انتقاد از داوری از بین رفته و همه با خیال راحت از داوران انتقاد می‌کنند. امیر قلعه‌نویی سرمربی سپاهان که همیشه جزو منتقدان است، این هفته در ردیف اول صف منتقدان قرار گرفت و از داور مسابقه تیمش با ذوب‌آهن انتقاد کرد.

داور مسابقه سپاهان – ذوب‌آهن دو گل سپاهان را مردود اعلام کرد که این اتفاقات با اعتراض‌های شدید قلعه‌نویی مواجه شد. قلعه‌نویی در یکی از صحنه‌ها به سمت کمک داوری که گل ابراهیم توره را آفساید اعلام کرده بود رفت و با نشان دادن اسکوربورد ورزشگاه به کمک داور، به او گفت: «نگاه کن ببین گل درست نیست؟»

او پس از مسابقه هم مقابل خبرنگاران قرار گرفت و از عملکرد تیم داوری مسابقه انتقاد کرد. البته مسعود عنایت رئیس کمیته داوران حرف‌های قلعه‌نویی را قبول ندارد. او می‌گوید: «در داربی اصفهان داور به خوبی از عهده بازی برآمد. مطمئنا خود داور نزدیک‌ترین فرد به صحنه بوده و علت عدم اعلام پنالتی از نظر داور درست بوده است. ضمن اینکه ممکن است داور در این صحنه اشتباه کرده باشد، چون در تصویر تلویزیونی تکل بازیکن ذوب آهن روی پای مهاجم سپاهان قابل تشخیص است. ضمن اینکه ۲ گل آفساید سپاهان به درستی مردود اعلام شد که نشان دهنده تصمیم‌های درست کمک داوران بازی بود.»

با این حال باشگاه سپاهان روی سایت رسمی خود چند عکس از صحنه‌ای که مدافع ذوب‌آهن بر روی میلوراد یانوش مهاجم سپاهان تکل رفته قرار داده و با استناد به آن‌ها مدعی شده که داور در آن صحنه اشتباه کرده است.



منبع: www.davaran.ir (داوران.آی آر)​
 

referee

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 ژانویه 2010
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
0
سریع‌ترین کارت قرمز تاریخ بوندس‌لیگا

ucl2009.jpg

به گزارش سایت تخصصی داوری فوتبال و فوتسال،مدافع لبنانی تیم فوتبال کلن آلمان دیروز سریع‌ترین کارت قرمز را در رقابت‌های بوندس لیگا دریافت کرد. ، یوسف محمد، مدافع آخرتیم فوتبال کلن آلمان ،در جریان بازی کلن با تیم تازه صعود کرده کایزرسلاترن و در حالی که تنها نود و دو ثانیه از آغاز بازی گذشته بود با کارت قرمز داور روبرو و از زمین اخراج شد. کلن در نهایت این بازی را با نتیجه سه بر یک واگذار کرد. زمانی که مهاجم اتریشی کایزرسلاترن ،اروین هافر خود را بر پشت یوسف محمد انداخت با یک ضربه آرنج وی روبرو شد و به زمین افتاد. دکتر فلیکس بریخ داور این بازی نیز بلافاصله این بازیکن را با کارت قرمز از زمین اخراج کرد. پیشتر این رکورد در اختیار آندرآس ایوانشیتز اتریشی قرار داشت که سوم آوریل گذشته و در جریان بازی ماینس در برابر نورمبرگ در ثانیه صد و هشتاد و هشتم ثانیه از بازی اخراج شد.
 

referee

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 ژانویه 2010
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
0
علیرضا فغانی: دایی از همه طلبکار است!
faghani5.jpg

به گزارش سایت داوران ( davaran.ir )، علیرضا فغانی ، داور بازی پرسپولیس – شاهین می گوید از اینکه دایی بعد از بازی به شدت از قضاوت او انتقاد کرده ، متعجب نیست.
فغانی در گفت و گویی با سایت گل مدعی شده که به اعتراض های هیشگی دایی عادت کرده است.او در عین حال مدعی شده که برایش دایی با دیگران هیچ تفاوتی ندارد.

آقای فعانی شنیده می‌شود یکی از بازیکنان در بازی دیروز مواد محترقه به داخل زمین آورده است، شما چه می‌گوید؟

من این مسأله را از شما می‌شنوم و هیچ اطلاعی ندارم.

آیا از قضاوت خودتان در این بازی راضی بودید؟
چطور؟

به نظر می‌رسد در مسابقاتی که شما داوری می‌کنید باید منتظر بعضی اتفاقات غیرمنتظره بود؛ مثلا اخطار اول فشنگچی که به نظر خطای خاصی انجام نداده بود.

من به فشنگچی به دلیل اعتراض کارت زرد دادم، اخطار دومش هم که کاملا درست بود.

اما این مسأله باعث اعتراض شدید آقای دایی شد؟

آقای دایی که از همه طلبکار است این چیز تازه‌ای نیست. البته ایشان زرنگی می‌کنند و جدیدا‌ واکنش‌شان را در آخر بازی و کنفرانس مطبوعاتی انجام می‌دهند.

بالاخره ایشان علی دایی است.

برای من تفاوتی بین آقای دایی با آن همه افتخار و آقای تارتار نیست. اگر کسی در محوطه فنی رفتار غیرمسئولانه‌ای انجام دهد به بالا هدایت خواهد شد. من آخر بازی دیدم که ایشان به داور چهارم اعتراض می‌کنند که به نظرم خیلی طبیعی رسید چون اگر ایشان اعتراض نکنند جای تعجب دارد. من فقط ۳۰ ثانیه وقت تلف شده گرفتم و این توجیه داشت اولا شاهین بوشهر در وضعیت حمله بود و ثانیاً‌ دو، سه توپی که بیرون از زمین رفت دو، سه دقیقه وقت را تلف کرد و این موضوع خیلی مهمی نبود.

درباره اینکه آقای استیلی گفته شما اجازه ندادید ستار پنالتی بزند چه؟

من به قانون عمل می‌کنم، من بعد از اعلام ضربه پنالتی بالای سرآقای زارع رفتم و ایشان گفت که به پزشک احتیاج دارد. وقتی که پزشک داخل زمین می‌آید طبق قانون بازیکن باید از زمین بیرون برود و با اجازه داور وارد زمین شود و کل ماجرا همین بود.

در بازی فولاد و سپاهان هم بحث دو پنالتی گرفته نشده از سوی شما جنجال‌ساز شد.

پنالتی دوم که به نظر من پنالتی نبود، در مورد پنالتی اول و اینکه بیرون از محوطه جریمه رخ داد یا داخل آن باید کمک داور نظر می‌داد که نظر ایشان همین بود.
 

referee

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 ژانویه 2010
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
0
123455.jpg


اسامي داوران رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال در هفته هفتم

اسامي داوران رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال در هفته هفتم اعلام شد.
به گزارش سايت داوران.آي آر(www.davaran.ir)، اسامي داوران به شرح زير است:
*جمعه پنجم شهريور
استقلال – سپاهان 21:30 آزادي – تهران
سعيد مظفري زاده-رضا سخندان-مرتضي کريمي-بابک وسيله بر-ناظر:ابراهيم ميرزا بيگي
نفت تهران – مس کرمان 21:30 اکباتان – تهران
محسن ترکي-مصطفي فراهاني-آرمان اسعدي-اشکان خورشيدي-ناظر:عبود سنگاشکن
*شنبه ششم شهريور
استيل آذين – تراکتور سازي 21:30 دستگردي – تهران
خداداد افشاريان-صفدر احمدي-بهرام کياني-محمد حسن کاظميان-ناظر:حسين عسکري
فولاد خوزستان – پرسپوليس 21:30 تختي – اهواز
محسن قهرماني-حيدر شکور-حسن کامراني فر-رحيم مهر پيشه-ناظر:محمد رياحي
شاهين بوشهر – راه آهن 21:30 شهيد بهشتي – بوشهر
مسعود مرادي-حسين خانبان-حسين سنجري-جمشيد محمدي-ناظر:سعيد بطهايي
ملوان – نفت آبادان 21:30 تختي – انزلي
محمد حسين اسدي-بهرام نقوي-رحيم شاهين-منصور نوري-ناظر:غلامرضا بهروان
ذوب آهن – صباي قم 21:30 ذوب آهن – فولادشهر
البرز حاجي پور-عباس انتظاري-محمدرضا غنو-حسين زرگر-ناظر:عبدالله با عزم
شهرداري تبريز – پيکان 21:30 يادگار امام – تبريز
غلامرضا جباري-بابک داوري-محمدرضا منصوري-حسين محبوبي-نظر:فريدون اصفهانيان
پاس – سايپا 21:30 قدس – همدان
سعيد بخشي زاده-مجيد ويشگاهي-حميد غمزه-ايرج ساعدي-ناظر:حبيب الله شيرازي
 
Last edited:

referee

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 ژانویه 2010
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
0
داور چاقوکش برزیلی بازیکن فوتبال را در زمین مسابقه به قتل رساند!

به گزارش سایت داوران فوتبال و فوتسال (www.davaran.ir) ؛ فرانسیسکو چاوز در دیداری از لیگ آماتوری منقطه باریرا در شمال شرقی ایالت سررا، باعث مرگ خوزه داسیلوا، بازیکن ۳۵ ساله شد.
این داور با زدن ضربات متعدد چاقو به شکم این بازیکن مجرب وی را هنگام بازی به قتل رساند و حتی برادر این بازیکن را بشدت مصدوم کرد.
در این جدال عجیب مقتول پس از گرفتن یک ضربه آزاد به سود تیم رقیب،‌ به داور اعتراض کرد. در این هنگام برادرش نیز که هم‌تیمی او بود، نسبت به رای قاضی این جدال معترض شد، اما چاوز به جای رفتاری متناسب با شان یک داور، از جیب خود چاقو در آورد و داسیلوا را با ضرباتی نقش بر زمین کرد.
با وقوع این اتفاق داسیلوا به علت اصابت چاقو به قلبش، در زمین بازی جان داد و داور قاتل نیز با توجه به کمبود نیروهای امنیتی، پا به فرا گذاشت.
مارچلو پائولو، شهردار باریرا درباره وقوع این اتفاق تلخ گفت: در محل مسابقه نیروی امنتیی کافی وجود نداشت و فرد قاتل توانست فرار کند، ولی ما امیدواریم هرچه سریع‌تر دستگیر شود.
 

sinnaa

Registered User
تاریخ عضویت
27 جولای 2010
نوشته‌ها
6,537
لایک‌ها
3,555
محل سکونت
بر بال خوش خیالی
پیشنهاد رشوه به یک داور ایرانی فوتبال + سند

این تنها یک نمونه از پشت پرده کثیف وقایعی است که گاهی اوقات در فوتبال کشورمان رخ داده و دل علاقمندان و کارشناسان منصف را به درد آورده است.

یکی از کارشناسان معروف داوری، در زمان فدراسیون فوتبال محمد دادکان به اتهام اشاعه فساد در فوتبال مدتی ممنوع الفعالیت شد و دیگر به او در امر داوری هیچ مسئولیتی اعم از نظارت و تدریس داوری سپرده نشده است.

161269_727.jpg


در این نامه که به امضا محمد دادکان رئیس وقت فدراسیون فوتبال رسیده و نسخه‌ای از آن نیز در اختیار سایت آتی نیوز قرار گرفته است، به پیشنهاد رشوه یک دستگاه سمند به داور مسابقه استقلال اهواز و سپاهان در جام حذفی سال ۸۳ نیز اشاره شده تا تیم داوری این دیدار را به سود استقلال اهواز که میزبان این دیدار بوده قضاوت کند.

این تنها یک نمونه از پشت پرده کثیف وقایعی است که گاهی اوقات در فوتبال کشورمان رخ داده و دل علاقمندان و کارشناسان منصف را به درد آورده است.
 

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
15 آگوست 2007
نوشته‌ها
3,554
لایک‌ها
1,136
سن
36
محل سکونت
در اتاقی که به اندازه یک تنهاییست
اختصاصي فارس/
عنايت از رياست كميته داوران فدراسيون فوتبال استعفا كرد


خبرگزاري فارس: مسعود عنايت، رئيس كميته داوران از سمت خود در فدراسيون فوتبال كناره‌گيري كرد.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، مسعود عنايت عصر امروز استعفا نامه خود را به علي كفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال تحويل داد. هنوز از قبول يا رد اين استعفانامه خبري در دست نيست و كفاشيان بايد در اين مورد تصميم‌گيري كند.
يكي از حاضران در كميته داوران در گفت و گو با خبرنگار ورزشي فارس، اين خبر را تاييد كرد؛ اما از جزئيات آن اظهار بي‌اطلاعي كرد.

در هفته‌هاي اخير انتقادات بسياري نسبت به عملكرد كميته داوران و عنايت، رئيس اين كميته در جامعه ورزش و رسانه‌اي مطرح مي‌شد كه به نظر مي‌رسد مسعود عنايت در واكنش به اين اتفاقات استعفا كرده است. در روزهاي اخير درگيري‌هاي لفظي هم بين برخي داوران و عنايت در مطبوعات شكل گرفته بود.
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
عسگری: شنیده‌ام قرار است رئیس کمیته داوران شوم! / هنوز کسی از فدراسیون به من زنگ نزده

پیشکسوت داوری فوتبال گفت: «کفاشیان هموراه نسبت به من لطف داشته است، اما هنوز تماسی با من برای قبول مسئولیت کمیته داوران گرفته نشده است.»

حسین عسگری درباره شایعات مطرح شده پیرامون حضورش در راس کمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت: «هنوز تماسی با من برای حضور در کمیته داوران گرفته نشده است. در مورد قبول استعفای عنایت هم خبری ندارم. من هم از طریق رسانه‌ها شایعاتی در مورد حضورم در کمیته داوران شنیده‌ام. کفاشیان هموراه نسبت به من لطف داشته است، اما هنوز تماسی با من برای قبول این مسئولیت گرفته نشده است.»

عسگری ادامه داد: «من هم دوست دارم با تجربیاتی که دارم به داوری کمک کنم. بیش از نیمی از عمر خود را در این راه گذاشته‌ام و اگر موفق شوم کمک کنم خوشحال می‌شوم. شرایط خوبی در داوری نداریم. به هر حال کار بزرگ نیاز به آستانه تحمل بالا دارد. جو فوتبال خوبی هم نداریم. مدیریت کمیته داوران کار ساده‌ای نیست و سخت ترین قسمت فدراسیون فوتبال همین بخش است.»

پس از استعفای مسعود عنایت، رئیس پیشین کمیته داروان از حسین عسگری به عنوان بخت نخست قبول این کمیته نام برده می‌شود.

منبع:خبرآنلاین
 

referee

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 ژانویه 2010
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
0
حسین عسگری: مسوولیت کمیته داوران را می‌پذیرم

تغییر مسعود عنایت به جامعه فوتبال و داوری شوک وارد کرد​

حسین عسگری از تصمیم فدراسیون فوتبال برای انتخابش به عنوان مسوول کمیته داوران استقبال کرد و گفت: در صورت پیشنهاد فدراسیون، این سمت را می‌پذیرد.

پیشکسوت داوری فوتبال در واکنش به اظهارات تاج مبنی بر این که او جدی‌ترین گزینه سرپرستی کمیته داوران فدراسیون فوتبال است، اظهار کرد: تاج به من لطف دارد ولی فعلا با من صحبتی نشده است.

وی در پاسخ به این پرسش که در صورت پیشنهاد فدراسیون آیا این سمت را می‌پذیرید؟ تاکید کرد: من دوست دارم به داوری کمک کنم و اگر فدراسیون این پیشنهاد را بدهد خوشحال می‌شوم و می‌پذیرم.

عسگری در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر این که آیا برای بهبود شرایط داوری برنامه‌ای دارید؟ خاطرنشان کرد: بله. باید دید چه می‌شود و شرایط چگونه است. خوشبختانه در کشور ما آن قدر افراد متخصص هستند که اگر کسی بخواهد کار کند به راحتی می‌تواند از این افراد استفاده کند. متاسفانه داورانی هستند که در طول ۴ ، ۵ سال گذشته به کار گرفته نشدند و نتیجه‌اش همین است که می‌بینید.

جدی‌ترین گزینه سرپرستی کمیته داوری فدراسیون فوتبال با انتقاد از عملکرد عنایت گفت: سرنوشت کسی که می‌خواهد همه چیز را در دست خود داشته باشد همین است. عنایت به تنهایی تصمیم می‌گرفت و همه امورات را در دست خود داشت. او بسیاری از مواقع خارج از کشور بود و به کار کمیته داوران نمی‌رسید.

وی در پاسخ به این پرسش مبنی بر این که آیا با تغییر عنایت می‌توان به ایجاد جوی آرام در داوری امیدوار بود، تصریح کرد: فدراسیون راه دیگری جز تغییر عنایت نداشت. چه کار دیگری می‌توانست بکند. تغییر عنایت باعث شد شوکی به جامعه فوتبال و داوری وارد شود و فدراسیون هم نشان دهد که به فکر پاسخ به انتقادات است و واکنش نشان می‌دهد. تنها کاری که فدراسیون می‌توانست بکند همین بود. این تغییر نویدبخش شرایط بهتر در آینده است. به امید خدا شرایط بهتر می‌شود.
 

referee

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 ژانویه 2010
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
0
ترکی و فغانی داوران چهارم بازی‌های اول و دوم جام ملت‌ها

davaran_irani.jpg

داوران بازی‌های اول تا چهارم جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۱ قطر رسماً معرفی شدند.

از سوی کمیته داوران کنفدراسیون فوتبال آسیا اسامی داوران دیدارهای دور اول مرحله مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۱ دوحه قطر به شرح زیر اعلام شد.

۷ ژانویه – ۱۷ دی
* قطر – ازبکستان، استادیوم خلیفه، ساعت (۱۹:۴۵)
داور: یوئیچی نیشیمورا (ژاپن)
کمک اول: تورو ساگارا (ژاپن)
کمک دوم: توشیوکی ناگی (ژاپن)
داور چهارم: محسن ترکی (ایران)

۸ ژانویه – ۱۸ دی
* کویت – چین، استادیوم الغرافه، ساعت (۱۶:۴۵)
داور: بنیامین ویلیامز (استرالیا)
کمک اول: بنیامین ویلسن (استرالیا)
کمک دوم: هاکان آناز (استرالیا)
داور چهارم: علیرضا فغانی (ایران)

۹ ژانویه – ۱۹ دی
* ژاپن – اردن، استادیوم قطر اسپورتس، ساعت (۱۶:۴۵)
داور: عبدالمالک (سنگاپور)
کمک اول: جفری گوه (سنگاپور)
کمک دوم: هاجا مایدین (سنگاپور)
داور چهارم: والنتین کووالنکو

* عربستان – سوریه، استادیوم الریان، ساعت (۱۹:۴۵)
داور: کیم دونگ جین (کره جنوبی)
کمک اول: جئونگ هائه سانگ (کره جنوبی)
کمک دوم: جانگ جونگ مو (کره جنوبی)
داور چهارم: عبدالله بلیده (قطر)

پانزدهمین دوره جام ملت‌های ۲۰۱۱ آسیا از ۱۷ دی‌ماه با حضور ۱۶ تیم به میزبانی دوحه قطر آغاز می‌شود.


طبقه بندی: اخبار داوری​
 

referee

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 ژانویه 2010
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
0
*******: عنایت به جای داوران، به فکر سفرهای خارجی‌اش بود

یدالله *******، در مورد استعفای مسعود عنایت گفت: ایشان در اظهاراتی گفت بودند که فقط ۱۰ تا ۱۵ سفر خارجی داشتند و به همین دلیل ناراحت بودند؛ اما عملکردش به هیچ وجه قابل دفاع نیست. او در پاسخ به انتقادهای محسن ترکی عنوان می‌کند، داوران ما به دلیل قضاوت ضعیفشان در جام ملت‌ها نیستند.
وی ادامه داد: داوران ایران همواره در مسابقات خارجی بهتر از بازی‌های داخلی سوت زده‌اند چرا که در خارج استرس ندارند. در کجای دنیا داوری که ۹ ساعت پرواز داشت و ۱۵ روز خارج از ایران بود، برای قضاوت یک مسابقه انتخاب می‌شود؟ به بخشی زاده گفتم با این شرایط بهتر است بازی مس کرمان و ذوب آهن اصفهان را سوت نزنی؛ اما گفت عنایت جواب تلفنم را نداد. به او گفتم با ارسال یک پیامک خود را راحت می‌کردی. در هیچ جای دنیا اینگونه به داور قضاوت نمی‌دهند.
******* با انتقاد از شیوه مدیریت مسعود عنایت در کمیته داوران، گفت: در این کمیته یک نفر تمام داوران را چینش می‌کرد؛ از داوران بازی‌ جوانان تا لیگ برتر. عنایت حتی روی چینش داوری در لیگ برتر تسلط نداشت. مگر می‌شود کشورهایی مانند سنگاپور، بحرین و سوریه در جام ملت‌ها داور وسط داشته باشند؛ اما فوتبال ایران بدون داور باشد؛ آن هم در حالی که فوتبال ما با این کشورها قابل قیاس نیست؟
وی افزود: تمامی کشورهای عربی برای استفاده از داورانشان لابی می‌کنند؛ اما عنایت به جای آنکه به فکر داوران ما باشد و از حق آنها دفاع کند، فقط به سفرهای خارجی خود بود.

******* در مورد اینکه وی یکی از نامزدهای ریاست کمیته داوران است، گفت: تا زمانی که پیشکسوتانی مانند رضا غیاثی در ایران حضور دارند، نمی‌توانم چنین سمتی را قبول کنم. آنها اشراف بیشتری نسبت به من دارند.
 

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2009
نوشته‌ها
8,194
لایک‌ها
18,108
محل سکونت
Somewhere close to here
"سفر" عنایت رااز کمیته داوران فوتبال گرفت/ پایان کنترل نامحسوس داوران!

خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: جوانگرایی، پذیرفتن تبعات اشتباهات داوران، صداقت، پرهیز از پارتی بازی و البته سفرهای پرتعداد خصلت‌های رئیسی بود که نزدیک به چهار سال و نیم کمیته داوران فدراسیون فوتبال را اداره کرد و در نهایت سفر پایانی‌اش را از کمیته به بیرون انجام داد!

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود عنایت در تاریخ هفتم مرداد سال 1385 با حکمی از سوی کیومرث هاشمی، سرپرست وقت فدراسیون فوتبال به عنوان رئیس کمیته داوران این فدراسیون انتخاب شد. او براساس مفادی که در حکمش قید شده بود، آمد تا از آراء و نظرات کارشناسان و متخصصان داوری در تصمیم گیری‌ها بهره گیرد، داوران آگاه، شجاع و دلسوز آموزش دهد، بر رعایت قوانین و مقررات و اعمال آنها در کلیه مسابقات تاکید مستمر داشته باشد، از مصلحت اندیشی و تقویت روح انصاف و رعایت حقوق همه افراد در جامعه داوری پرهیز کند، به داوران مسلط و کارآمد برای ارتقاء در سطوح بین المللی بها دهد، در جهت برقراری نظم و قانونمند سازی نحوه ارتقاء داوران گام بردارد و ...

این کمک داور پیشین فوتبال ایران که 1620 روز مسند ریاست کمیته داوران فدراسیون فوتبال را در اختیار داشت، در شرایطی ناچار به استعفا شد یا مجبور به استعفایش کردند که داوری فوتبال ایران روزگار نابسامانی را پشت سر می گذارد. در بیست هفته‌ای که از لیگ برتر گذشته نوک پیکان انتقادات همه تیم‌ها و مربیان به سمت داوری بوده و با شاهکاری که در دیدار ذوب آهن اصفهان - مس کرمان رخ داد، سناریوی اشتباهات داوری تکمیل شد تا فشار افکار عمومی منجر به وداع عنایت با کمیته داوران شود.



در این مدت مسعود عنایت منتقد کم نداشت و در عین حال بودند، گروهی که از او حمایت می کردند. شاید سردسته مخالفان او سیدرضا غیاثی رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال در زمان حضور محمد دادکان در فدراسیون فوتبال باشد، که بارها از نحوه فعالیت کمیته داوران، عملکرد داوران و ... ایراد گرفت. او حالا که عنایت از کمیته داوران رفته است، حاضر نیست در موردش حرف بزند. غیاثی که در تماس خبرنگار مهر حاضر به گفتگو در این مورد نشد، با گفتن این بیت شعر که " مردی نبود فتاده را پای زدن"، گفت: من در کمیته داوران رئیس عنایت بودم و درست نیست الان در مورد او حرف بزنم!

قطعا عنایتی که بیش از چهار سال رئیس کمیته داوران بود، "فتاده" نیست اما بدون شک در کارش ضعف‌ها و قوت‌هایی بود که سرانجامش به اینجا رسیده است. نقاط قوت عنایت را از نصیرزاده جویا شدیم. او به خبرنگار مهر گفت: جوانگرایی، شهامت در استفاده از داوران جوان در دیدارهایی که پخش زنده داشت، پذیرفتن تبعات اشتباهات داوران، صداقت در کار و پرهیز از پارتی بازی از جمله خصوصیات مثبت عنایت بود.

نصیرزاده بیش از این از محسنات عنایت نگفت، یعنی رئیسی که 1620 روز کمیته داوران را هدایت کرده است، بیش از این نقطه قوت ندارد؟، غلامرضا ******* که سال‌ها در کنار عنایت در کمیته داوران بوده است، در خصوص نقاط قوت عنایت به مهر گفت: آموزش داوران، دایر کردن کلاس‌های داوری در ایران، مدیریت خوب بر کمیته داوران و جایگاه ویژه‌ای که ایشان در امر آموزش داوری بین المللی داشت. در کل نقاط قوت عنایت بیش از نقاط ضعف او بود.

اما چه شد که عنایت در نهایت ناچار به وداع از کمیته داوران شد؟ او چه نقاط ضعفی داشت و آیا نقاط ضعفش بیش از نقاط قوتش بوده است؟ طرح این پرسش با نصیرزاده، این پاسخ را به دنبال داشت: "یکی از مهمترین نقاط ضعف عنایت دور بودن او از کمیته داوران و سفرهای بیش از حدش بود. او در قبال مخالفان و منتقدانش ادبیات خوبی نداشت. عنایت حتی به اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال نیز حملات زبانی می کرد. او در گفتگوهای رسانه‌ای مهارت نداشت و گاها حرف‌هایی می زد که برای خودش و کمیته داوران حاشیه ساز می شد و... ."

******* هم اینکه عنایت همیشه در کمیته داوران نبود را از نقاط ضعف او بر می شمرد. او در این خصوص گفت: عنایت آنطور که باید و شاید روی کار داوران اشراف نداشت و زیر مجموعه‌اش نیز توانایی این کار را نداشتند. همین مسئله باعث شده بود، همیشه در تیررس انتقادات باشد.

نقاط ضعف عنایت زیاد بود تا حدی که نصیرزاده مدعی می شود، "افکار عمومی به سود رئیس پیشین کمیته داوران نیست". اما چرا و چطور چنین اتفاقی صورت گرفت و افکار عمومی به ضرر عنایت شد؟ نصیرزاده در این خصوص از وجود جریانی مخرب علیه عنایت خبر داد و گفت: گروهی انتقادات علیه عنایت را ساماندهی می کردند. اینکه مثلا داور در زمین بازی پنالتی می گرفت یا نمی گرفت مستقیما به رئیس کمیته داوران ربط می دادند و او را محکوم می کردند. این مسئله فشار زیادی را به عنایت وارد آورد.

نبود یک کمیته داوران منسجم در کنار عنایت از دیگر عوامل افت داوران و البته کناره گیری او از ریاست این کمیته عنوان می شود. نصیرزاده می گوید:"عنایت برای انتخاب اعضای کمیته داوران دنبال افراد مطیع بود. دوست و دشمن را نمی شناخت و احساس می کرد بیشتر از منتقدانش می داند."

******* هم به نوعی دیگر این موضوع را مطرح کرد و گفت: روزگاری در کمیته داوران افرادی چون دوردیان، عسگری، میرزابیگی، یدالله ******* و... بودند. اما امروز افرادی در کمیته داوران هستند که جایگاه آنها خیلی با این عزیزان فاصله دارد. ای کاش آقای عنایت از افرادی قوی تر در کمیته داوران استفاده می کرد.

اگر بخواهیم دلیل وداع عنایت با کمیته داوران فدراسیون فوتبال را مشخصا بیان کنیم، "اشتباهات داوری" گزینه اول و عامل اصلی کنار رفتن او از میزی است که نزدیک به چهار و نیم سال بر آن تکیه زده بود. اما چه تضمینی هست که با آمدن رئیس جدید اشتباهات داوری از بین برود؟

نصیرزاده در پاسخ به این پرسش گفت: نه! به هیچ عنوان. امروز فردی برای ریاست بر کمیته داوران مطرح شده است که بیشتر داوران ما دوره‌های ارتقا خود به سطح ملی را در کلاس‌های او گذرانده اند. داورانی که عنایت در اختیار داشت، از دیگ یک آشپز بیرون آمده بودند! حالا چه تضمینی است که آنها اشتباهاتی که تا همین هفته قبل مرتکب می شدند را در آینده تکرار نکنند؟!

******* موضوعی که نصیرزاده بدان اشاره کرد را به نوعی دیگر تایید کرد و گفت: هیچ تضمینی نیست که از هفته بیست و یکم داوران دیگر اشتباه کنند. حتی اگر قوی ترین مدیر هم برای کمیته داوران انتخاب شود، نمی تواند تضمین دهد که داور در زمین اشتباه نخواهد کرد.

بدون شک فرد جدید می تواند راهکارهایی برای رشد داوری ایرانی به کار ببندد. شاید جریانی تازه، سیاستی جدید و نو بتواند کمیته داوران را زنده کند. یدالله ******* با ابراز امیدواری از اینکه چنین شود، می گوید: با نظارت بیشتر، اعمال تنبیه و تشویق می شود انگیره داوران را تقویت کرد. کاری که من بارها به عنایت توصیه کردم آن را انجام دهد. من به عنایت می گفتم، هفته‌ای یکبار به ورزشگاه‌ها برود و قضاوت داوران را از نزدیک تماشا کند. داور که رئیس را بالای سر خود ببیند، بهتر قضاوت می کند اما رئیس کمیته داوران فرصت انجام این کار را نداشت.



عنایت بیش از اینکه به کمیته داوران بپردازد، بیشتر مشغول دوره‌های داوری اش در خارج از کشور بود. موردی که از بزرگترین تا کوچکترین منتقدانش آن را به رخ رئیس پیشین کمیته داوران می کشیدند. ******* هم با اینکه از جبهه موافقان عنایت است اما در این خصوص به او ایراد می گیرد:" رئیس کمیته داوران باید تمام وقتش را صرف کمیته داوران کند. عنایت باتوجه به اینکه درگیر کلاس‌های خارجی بود، بیشتر هم و غمش را معطوف آن کلاس‌ها کرده بود. من شاهدم او بارها دعوتنامه های فیفا و AFC را رد می کرد اما بازهم حضورش در ایران کافی نبود."


نصیرزاده هم با اشاره به این حضور در دوره‌های روز داوری دنیا را عاملی توهم زا برای عنایت خواند و گفت: رفتن به سفرهای خارجی این توهم را برای عنایت به وجود آورده بود که استانداردها را بیش از دیگران می داند. او احساس می کرد، بیشتر منتقدانش سواد ندارند و استانداردهای جدید را نمی شناسند و بصورت زبانی به آنها حمله می کرد. در نهایت همین مسئله یکی از عواملی شد که عنایت از ریاست کمیته داوران کناره گیری کند.

رئیس پیشین کمیته داوران درگیر می شد و از درگیر شدن ترسی نداشت. او خود را محق می دانست از داورانش دفاع کند به همین خاطر به عضو هیئت رئیسه فدراسیون هم می تاخت. نصیرزاده می گوید،" خودش شاهد بوده که رضا علی، رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال یکبار وساطت می کرد تا عنایت و بهروان را باهم آشتی دهد، آنهم به خاطر اینکه رئیس کمیته داوران علیه عضو هیئت رئیسه فدراسیون ادبیاتی نه چندان درست به کار برده بود. او حتی از حمله به مهدی تاج، نایب رئیس فدراسیون فوتبال هم ابا نمی کرد و به قول نصیرزاده، نه تنها با دو دست، بلکه با دست‌هایی فراوان به جنگ و درگیری با منتقدان داوری می پرداخت."

هر چه بود عنایت از کمیته داوران رفت. او رفت و حالا ما این امید را داریم که رئیس جدید کمیته داوران، این کمیته مهم را سروسامان بخشد. داوران کمتر اشتباه کنند و دیگر هیچ تیمی از سوت و پرچم داوران ضربه نخورد. این امیدواری را با خود نگاه می داریم تا رئیس جدید کمیته داوران انتخاب شود.
 

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2009
نوشته‌ها
8,194
لایک‌ها
18,108
محل سکونت
Somewhere close to here
عنايت: براي گرفتن پول مثل بعضي‌ها سرپرست باشگاه نمي‌شوم

مسعود عنايت در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در باره دلايل استعفايش و انتقاداتي كه به وي وارد شد، صحبت‌هاي زير را انجام داد:

* فارس: دليل استعفاي شما در اين برهه زماني چه بود؟
قبل از شروع فصل من از كفاشيان خواستم استعفا دهم و به او گفتم كه اكنون موقع رفتن من است كه قبول نكرد و گفت كه بايد خودم به كارم ادامه دهم اما اكنون بار ديگر شرايط را طوري ديدم كه بهتر است بروم و نفر بعدي بيايد.

فارس: قبول داريد داوري‌هاي اين چند فصل اخير مشكلاتي را داشت؟
من نمي‌گويم داور‌ها هيچ وقت مشكل نداشته است اما داوري كمترين مشكل را نسبت به ديگر اجزاي فوتبال دارد. داوران با كمترين پاداش و حق‌الزحمه كار مي‌كنند منتهي اشتباهات ديگر اجزاي فوتبال پذيرفته مي‌شود اما اشتباهات داوري هميشه مقابل چشم است. هيچ مربي و بازيكن نيست كه وقتي بد بازي مي‌كند يا بد نتيجه مي‌گيرد از تيم‌ عذرخواهي كند. هر گاه مي‌برند پيروزي را به حساب خودشان مي‌گذارند و هرگاه مي‌بازند داور مقصر مي‌شود.

فارس: اما اين اواخر صداي همه تيم‌ها درآمده بود؟
صداي همه تيم‌ها درآمده چون همه مشكلات خود را به گردن داور مي‌اندازند. جنجال‌هايي كه براي داوري شد ‌منصفانه نبود. طرف مدير است . تيمش را نمي‌تواند اداره كند، بازيكنان در تمرين شركت نمي‌كنند و به همين دليل سر مسابقه تمركز لازم را ندارند اما به داوري ايراد مي‌گيرند. همين آقاي كنگاني از روي سكوها به داخل زمين مي‌رود، مشكلات مديريتي خود را حل نمي‌كند اما به داوري ايراد مي‌گيرد. در تمام رقابت‌ها اشتباهات وحشتناك داوري رخ مي‌دهد اما در كشورهاي اروپايي اين همه به داور ايراد نمي‌گيرند. شب گذشته يوونتوس 4 گل از پارما خورد، آيا مربي اين تيم از داور ايراد گرفت؟ در بازي سپاهان و پرسپوليس كه داور به نفع پرسپوليس سوت زده بود، پرسپوليسي‌ها به داور ايراد مي‌گرفتند. من اعتقادي به اينكه معضل و بحران داوري داريم، ندارم. اين اشتباهات كه پيش مي‌آيد طبيعي است. چرا كسي نمي‌گويد كه در هفته بيستم 9 بازي انجام شد، 4-5 بازي اصلا صحنه داوري نداشت. حتي در برنامه نود فردوسي‌پور از چند بازي نتوانسته بود ايراد داوري پيدا كند. وقتي سالانه 170 بازي برگزار مي‌شود، چرا فكر مي‌كنيد نبايد اشتباه داوري رخ دهد؟

فارس: گفته مي‌شود به دليل ديدار مس و ذوب‌آهن استفعا كرده‌ايد؟
اصلا چنين چيزي نيست. مگر شماها نمي‌گفتيد كه داوري مشكل دارد. اكنون من رفتم اين گوي و اين ميدان. حالا هر كسي كه مي‌خواهيد بياوريد تا مشكلات را برطرف كند.

فارس: آقاي عنايت سفرهاي مكرر شما براي كلاس‌هاي داوري كه از دلايلي بود كه باعث مي‌شد به شما انتقاد وارد شود؟ ظاهرا اين سفرها مانع تمركز شما از كنترل كميته داوران شد؟
مگر عهد فتحعلي شاه است كه سفر باعث عدم تمركز شود. وقتي بازي برگزار مي‌شود تمام صحنه‌هاي آن بازي ضبط مي‌شود. ما در فدارسيون گروه آناليز و نظارت داشتيم و بررسي بازي‌ها ربطي به حضور فيزيكي من ندارد. در تمام بازي‌هاي ليگ برتر ناظر داشتيم. مشكلي كه وجود دارد اين است كه همگي كميته داوران را با دپارتمان داوري اشتباه مي‌گيريد. اين دپارتمان داوري است كه چيدمان داورها و ابلاغ‌ها را به عهده دارد.

فارس: شما به عملكرد خود در مدت حضورتان در كميته داوران چه نمره‌اي مي‌دهيد؟
من نبايد به خودم نمره بدم و ديگران بايد در مورد عملكردم قضاوت كنند. اما 5-6 نفري هستند كه ناجوانمردانه به داوران ما حمله كردند. من مي‌گويم مگر من يك نفر مورد انتقاد آنها نبودم. حالا از اين 5-6 نفر يك نفر را به عنوان رئيس كميته داوران بگذارند تا مشكلات را حل كند. حرف زدن كه ملاك نيست.

فارس: به نظر مي رسد رئيس كميته داوران بايد عضو هيات رئيسه فوتبال باشد؟
در بخشنامه كه از طرف فيفا آمده چنين چيزي وجود ندارد. براي من جالب است كه اين مسئله چه ربطي به كارشناسان داوري دارد. مگر نبايد فدراسيون فوتبال در اين زمينه پاسخگوي فيفا باشد. پس كارشناسان داوري در اين وسط چه مي‌گويند؟ آنها بايد در مورد مسائل فني داوري و در جهت بهبود داوري صحبت كنند. وگرنه امور اداري فدراسيون به آنها چه ربطي دارد. من از يكي از نمايندگان فيفا در باره همين مسئله سؤال پرسيدم و او جواب داد كه هر فدراسيوني اساسنامه دارد و براساس آن مي‌تواند تصميم‌گيري كند. من مي‌خواهم اين را بگويم كه اكنون ما در هيات رئيسه فوتبال اعضايي داريم كه نمايندگان باشگاه‌ها هستند و ساير نفرات هم مشغله‌هاي خود را دارند پس با اين حساب اينكه بايد رئيس كميته داوران حتما عضو هيات رئيسه باشد چيز غلطي است و به طور كلي فيفا با كميته‌ها كاري ندارد. آنها دپارتمان را قبول دارند و معتقدند كميته نبايد در فدراسيون كار كند. اگر مي‌خواهيم مدل فيفا را پياده كنيم بايد رئيس دپارتمان داوري را در فدراسيون مستقر كنيم و مسئوليت اجرايي را به عهده كميته بگذاريم.

فارس: در مدت حضورتان در كميته داوران آيا با مشكلاتي مثل تماس دلال‌ها يا تحت فشار گذاشتن توسط برخي افراد روبرو بوديد؟
در مدت زماني كه من در كميته بودم كسي جرات نمي‌كرد به من چنين پيشنهاداتي بدهد. يك زماني بود كه رئيس كميته داوران هر ابلاغي كه انجام مي‌داد توسط رئيس كميته فدراسيون وقت جابجا مي‌شد اما وقتي من رئيس كميته داوران شدم همان رئيس فدراسيون سمتش دبير موقت فدراسيون شد و هيچ يك از ابلاغ‌هاي من را جابجا نكرد.

414200_orig.jpg



فارس: به شما انتقادات زيادي در اين مدت وارد شده در اين باره چه نظري داريد؟
براي من از همه چيز مهمتر اين است كه كساني كه انتقاد مي‌كنند اول پارادوكس حرفهايشان را حل كنند. يكي از منتقدانم يك بار مصاحبه مي‌كرد و گفت عنايت همه كلاس‌هاي داوري را در ايران براي خودش برمي‌دارد. روز ديگر مصاحبه كرد كه چرا عنايت حضور فيزيكي در فدراسيون فوتبال ندارد. يكي ديگر مصاحبه كرد كه عنايت هيچ اختياري از خود ندارد و براي او تصميم مي‌گيرند. روز ديگر همان كارشناس گفت عنايت لجباز و يك‌دنده است و براي خود مشاور نمي‌گيرد. به نظر شما اين صحبت‌ها پارادوكس نيست؟ اين صحبت‌ها جز خراب كردن نيست.

فارس: اكنون چه تصميمي داريد؟
من هميشه در خدمت داوري هستم و هر كسي كه مسئول كميته داوري شود من براي همكاري مشكلي ندارم و مثل بعضي‌ها نيستم كه براي گرفتن پول سرپرست باشگاه شوم. كسي كه عاشق كار داوري است نبايد سراغ كاري ديگري برود. اين را هم بگويم كه اشتباهات داوري هميشه وجود دارد. مهم اين است كه بگذارند داوران با تمركز و آرامش قضاوت كنند. اگر همه فكر مي‌كنند ضعف فوتبال اين است مطمئن باشند با اين شرايط نه تنها كمتر نمي‌شود بلكه بيشتر هم مي‌شود. مسابقات ليگ انگليس گواه اين قضيه است كه داور تا چه اندازه نياز به تمركز دارد. در آنجا فاصله بين زمين و تماشاگران بسيار كم است و براي داورانشان هيچ اتفاقي نمي‌افتد. اما مثلا براي بازي در تبريز كه فاصله بين زمين و تماشاگران خيلي زياد داست داوران ما دچار مشكل مي‌شوند. در واقع قضاوت بازي در تبريز از قضاوت بازي در ليگ انگليس سخت‌تر است.

فارس: از شما خواسته نشده كه به كميته داوران بازگرديد؟
نه.صلاح هم نيست كه بازگردم.

فارس: حرف پاياني؟
از آقاي كفاشيان ممنونم كه در اين مدت از من حمايت كرد. با وجودي كه او ار متهم مي‌كنند كه فوتبالي نيست اما از همه فوتبالي‌ها بيشتر از ما حمايت مي‌كند.
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
سلام خدمت دوستان
خب خداروشکر ظاهرا حداقل کمکهای داور ما میتونن ادامه مسابقات جام ملتها رو هم حضور داشته باشند: سه خبر زیر به نقل از خبرآنلاین بیشتر از وضعیت داوران به ما اطلاع رسانی می کند:

محسن ترکی:با تماشاگران سوری عکس یادگاری انداختیم!

محسن ترکی از عملکردش در قضاوت دیدار تیم‌های ژاپن و سوریه راضی است و معتقد است واکنش‌های ناظران و حتی تماشاگران سوری نشان می دهد که او در تصمیماتش اشتباه نکرده است.


در حالی که طبق تصمیم کمیته داوران کنفدراسیون فوتبال آسیا قرار بود ایران در جام ملت‌های آسیا داور وسط نداشته باشد، با مصدومیت داور عربستانی قضاوت به ترکی رسید. این داور ایرانی بازی تیم‌های ژاپن و سوریه را سوت زد که اتفاقا از دیدارهای جنجالی و پرحرف و حدیث این دوره از رقابت‌ها بود.

با توجه به قوانین، تمام اعضای تیم‌های داوری در حین برگزاری رقابت‌ها از مصاحبه کردن منع شده اند و به همین دلیل محسن ترکی احتیاط را چاشنی صحبت‌هایش کرده بود.

متن گفت و گوی خبرنگار ایسنا با محسن ترکی در ادامه آمده است.

* چطور شد که قضاوت به شما رسید؟

ـ طبق آنچه که پیش از این اعلام شده بود، قرار نبود من از اول قضاوت کنم. نام من و سه داور دیگر به عنوان داور چهارم اعلام شده بود و طبق چیزی که پیش از این به ما ابلاغ شده بود قرار بود من، علیرضا فغانی، بلوچی از قطر و کوالنکو از مالزی تنها داور چهارم این دوره از رقابت‌ها باشیم اما آقای الغمدی متاسفانه مصدوم شدو..

* متاسفانه یا خوشبختانه!؟

ـ نه واقعا متاسف شدم که این داور مصدوم شد و شرایط قضاوت کردن را نداشت و باعث شد که بازی ژاپن و سوریه را من سوت بزنم در حالی که من اصلا جزو تیم داوری آن‌ها نبودم و تیم داوری آن‌ها شامل الغمدی از عربستان و کامرانی فر و سخندان کمک‌داوران کشورمان بود.

* خودتان از قضاوت‌تان راضی بودید؟

ـ بله صددرصد. تصاویر تلویزیونی هم صحت تصمیم‌های من را تایید کرد.

* در مورد صحنه‌های مشکوکی که در بازی تیم‌های ژاپن و سوریه به وجود آمد اظهار نظرهای متفاوتی صورت گرفت. نظر شما چیست؟

ـ من حق اظهار نظر ندارم و تیم‌های داوری از مصاحبه کردن با رسانه‌ها منع شده‌اند اما در مورد صحنه‌های مشکوک باید بگویم به نظر من قضاوتم درست بود. در صحنه‌ای که برای سوریه پنالتی اعلام کردم، آقای کامرانی فر پرچمش را بالا برد، اما من دیدم که توپ با touch (تماس) با مدافع ژاپن به مهاجم سوریه رسید و به همین دلیل پرچم آقای کامرانی فر را قبول نکردم و نقطه‌ی پنالتی را نشان دادم. با توجه به اینکه دروازه‌بان ژاپن موقعیت صددرصد گل سوریه را گرفته بود، به او کارت قرمز نشان دادم.

* صحنه پنالتی ژاپن چطور؟

ـ در مورد این صحنه هیچ شک و تردیدی وجود نداشت چرا که مدافع سوریه از پشت مرتکب خطا شد و خطای آشکاری انجام داد. پس از اینکه این صحنه توسط ناظران و کمیته داوران بررسی شد همه با تایید تصمیم من، پنالتی را تایید کردند.

* شما در این بازی دو بار از کارت قرمز خود استفاده کردید. درباره این صحنه‌ها هم توضیح می‌دهید.

ـ دروازه‌بان ژاپن که موقعیت مسلم گلزنی را گرفت و باید اخراج می‌شد. مدافع سوری هم یک بار به علت اعتراض کارت زرد گرفته بود و در دقایق پایانی بازی هم هنگام ضربه آزاد ژاپن فاصله قانونی را رعایت نکرد و با گرفتن کارت زرد دوم اخراج شد.

* برخی کارشناسان معتقدند شما باید با تیم داوری خود هماهنگ بوده و تصمیم کامرانی‌فر را رد نمی‌کردید.

ـ نه، من اصلا با این موضوع موافق نیستم. کامرانی فر کارش را به خوبی انجام داد چرا که در لحظه‌ای که توپ برای مهاجم سوریه ارسال شد این بازیکن در موقعیت آفساید قرار داشت و کامرانی فر به درستی پرچمش را بالا برد. وظیفه‌ی کمک داور این است که هنگام ضربه تشخیص دهد بازیکن در موقعیت آفساید بوده یا خیر که کامرانی فر وظیفه‌اش را به خوبی انجام داد، اما من دیدم که مدافع ژاپن به توپ ضربه زده و صحنه نمی‌تواند آفساید باشد و این مساله را به او گفتم. آقای کامرانی فر هم پذیرفت و به نظر من تیم داوری همکاری خوبی در دیدار تیم‌های ژاپن و سوریه داشت و اینکه می‌گویند داور با کمکش هماهنگ نبوده، به نظر حرف درستی نیست.

* ناظران و مسئولان کمیته داوران AFC پس از قضاوت شما چه واکنشی داشتند؟

ـ پس از اینکه بازی تمام شد و از زمین خارج شدیم، ناظران و اعضای کمیته داوران تیم داوری را تشویق و از تصمیمات ما حمایت کردند. صحنه‌های مشکوک که پخش شد مثلا پنالتی که برای سوریه گرفتم به راحتی مورد تایید تمام کارشناسان قرار گرفت و همه پس از یک بار پخش تصاویر خطای آشکار مدافع سوریه را تایید کردند. علاوه بر این دیروز که با تیم داوری ایرانی برای صرف شام به رستوران رفته بودیم، عده‌ای از فوتبال‌دوستان سوری را در رستوران دیدیم. ابتدا من ترسیدم که بخواهند واکنش بدی نشان دهند اما آن‌ها ما را به خوبی شناختند جلو آمدند با ما خوش و بش کردند و عکس یادگاری انداختند و این نشان می‌داد که از عملکرد تیم داوری در بازی ژاپن و سوریه ناراضی نیستند. در همین هتل محل اقامت داوران هم چند کارمند سوری هستند که پس از بازگشت ما از بازی و ورود به هتل از ما استقبال کردند و واکنش خوبی داشتند.

* ادامه کار شما در جام ملت‌های آسیا به کجا خواهد کشید؟

ـ ببینید من از ابتدا قرار بود به عنوان داور چهارم در بازی‌ها باشم اما پیش از بازی ژاپن با سوریه ابلاغی به دست من رسید که نام من را به عنوان داور وسط اعلام کرده بود که این مساله تنها به دلیل مصدومیت آقای الغمدی بود. طبق خبرهایی که دارم مصدومیت ایشان برطرف شده و دو روز است که با سایر تیم‌های داوری تمرین می‌کند و به همین دلیل با بازگشت ایشان، کامرانی فر و سخندان در بازی‌های آینده کمک‌داور او خواهند بود. من هم هر ابلاغی به دستم برسد بر مبنای همان عمل می‌کنم.

* بازی ایران و کره شمالی را دیدید؟ قضاوت داور بحرینی هم با انتقادهای زیادی روبه‌رو شد. گل انصاری فرد به عقیده بسیاری از کارشناسان سالم بود. نظر شما چیست؟

ـ من در این باره اظهار نظر نمی‌کنم و حق این کار را ندارم. اصولا مصاحبه کردن برای تمام داوران ممنوع شده و این مساله برای من دردسرساز خواهد شد.

اتفاق نادر در فوتبال دنیا/ دعوای کلامی و قهر داوران ایرانی در دوحه!

محسن ترکی و کمک هایش در دوحه با هم درگیری لفظی پیدا کرده و قهر هستند!

به گزارش خبرآنلاین ماجرای قضاوت داوران ایرانی در جام ملتهای آسیا خود به قصه ای هزار و یک شب بدل شده است. بر اساس اخبار رسیده از محل بازی ها یکی از دلایل حذف نام محسن ترکی از لیست داوران مسابقات اختلاف شدید او با حسن کامرانی فر بوده است. درحالی که حتی مسئولان فدراسیون ایران در پایان مسابقه سعی کردند ادعا کنند تصمیمات ترکی را کمیته داوران مسئول برگزاری مسابقات پذیرفته اما بین ترکی و کامرانی فر به دلیل رد تصمیم کامرانی فر از سوی ترکی در صحنه اخراج دروازه بان ژاپن و اینکه بعد از بازی سعی شد شرایط طوری القا شود که انگار حسن کامرانی فر اشتباه کرده است ، بحث در می گیرد و این دو با هم قهر می کنند. کمیته داوران کنفدراسیون هم به دلیل نیاز به کمک داوری که تجربه داوری در جام جهانی را دارد ، از الغمدی داور مصدوم عربستانی خواهش می کند تا خود را برای مسابقات آماده کند . حذف عربستان از یک سو و مشکلات رخ داده بین داوران ایرانی یکی از دلایلی بود که سبب شد نام ترکی از لیست داوران حذف شده و دوباره الغمدی مصدوم در تیم داوری ایرانی قرار بگیرد!

ترکی «نه»،اما کامرانی فر و سخندان کره جنوبی –هند را قضاوت می کنند

کمک داوران ایرانی دیدار کره‌جنوبی و هند را قضاوت خواهند کرد.

کمیته داوران از قضاوت کمک داوران ایرانی در دیدار دو تیم هند و کره جنوبی خبر داد.


بر اساس اعلام کمیته داوران کنفدراسیون فوتبال آسیا، قضاوت بازی کره جنوبی و هند به داوری خلیل الغمدی از عربستان و حسن کامرانی فر و رضا سخندان به عنوان کمک داور واگذار شد.

پیش از این، دیدار تیم‌های ژاپن و سوریه را این داوران ایرانی قضاوت کرده بودند.

شاد و پیروز باشید
 

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2009
نوشته‌ها
8,194
لایک‌ها
18,108
محل سکونت
Somewhere close to here
عسگري سرپرست كميته داوران فدراسيون فوتبال شد

به گزارش خبرگزاري فارس، در حكمي از سوي علي كفاشيان، حسين عسگري، پيشكسوت داوري كشور به عنوان سرپرست كميته داوران منصوب شد.
در بخشي از اين حكم آمده است: اميد است با اتكال به خداوند متعال، در زمينه پيشرفت داوري كشور كه يكي از اركان اساسي فوتبال كشور است موفق و مويد باشيد.
پيش از اين مسعود عنايت رياست اين كميته را بر عهده داشت كه از اين سمت استعفا كرد.


askari.jpg


داوري جرات نخواهد كرد بگويد بزرگتر از كميته داوران است
عسگري: يك فصل زمان مي‌خواهم تا داوري ايران را به استاندارد دنيا برسانم


داوران گفت: تمام تلاشم را خواهم كرد تا وظايف كميته داوران را به بهترين شكل انجام دهم. اين وظايف بسيار گسترده است و فقط چينش داوري نيست. بايد خط مشي داوري را آن طور كه فيفا، AFC و فدراسيون فوتبال مي‌خواهد ترسيم كنيم و توسعه داوري را از نظر كيفي و كمي در دستور كار خود قرار بدهيم. البته توسعه كيفي در اولويت است و بيشتر هم و غم خود را روي اين مسئله مي‌گذاريم.
وي ادامه داد: توسعه كمي به زمان بيشتري نياز دارد اما ما مي‌خواهيم در كوتاه مدت توسعه كيفي را در دستور قرار بدهيم و از همه اقشار جامعه فوتبال و به ويژه پيشكسوتان داوري درخواست كمك داريم. مي‌خواهم پيشكسوتان داوري كه از كميته داوري دور و فراري شده بودند دوباره در اين كميته جمع و از نظرات همگي آنها و مشاوره‌هايشان استفاده كنم. البته تصميم نهايي را كميته داوران خواهد گرفت ولي معتقدم چند تفكر بهتر از يك فكر است.

عسگري تصريح كرد: با استفاده از نظرات پيشكسوتان داوري مي‌توانيم سطح داوري را بهبود ببخشيم و شاهد پيشرفت داوري باشيم تا ديگر شاهد بي‌مهري و بي احترامي به داور در جامعه فوتبال نباشيم و آن طور كه شايسته نام داور است داوران مورد احترام قرار بگيرند.
سرپرست كميته داوران تأكيد كرد: قصد داريم داوري را در ليگ برتر و ليگ دسته اول بهبود ببخشيم تا ديگر شاهد فشارها و اعتراض به تيم‌ها نباشيم. در برخي مواقع تيم‌ها حق دارند كه اعتراض مي‌كنند زيرا زحمات يك گروه 60-70 نفره با سهل انگاري داور زير سؤال مي‌رود. اين مسئله به غير از هزينه‌هايي است كه براي اداره باشگاه انجام مي‌شود.
عسگري با اشاره به تعامل با رسانه‌ها به فارس گفت: از تمام رسانه‌ها انتظار داريم نگاه مهربانانه‌اي به كميته داوران داشته باشند نه اينكه انتقاد نكنند بلكه همان طور كه براي حمايت از تيم ملي همه رسانه‌ها كمك مي‌كنند براي بهبود داوري نيز ما را كمك كنند قول مي‌دهم داوري را پس از گذشتن يك فصل به سطح مطلوب برسانم.

سرپرست كميته داوران در مورد اينكه مسعود عنايت بارها گفته بود هر شخصي پس از من رئيس شود اشتباهات داوري ادامه خواهد داشت گفت: بله اشتباهات داوري در تمام دنيا وجود دارد اما اين اشتباهات حد و حدودي دارد و نبايد اين گونه باشد كه يك داور از 20 مسابقه اي كه سوت مي‌زند در 8 ديدار به دليل اشتباهات تأثيرگذارش نتيجه تغيير كند. نه تنها من بلكه رئيس كميته داوران فيفا هم اگر به ايران بيايد باز هم اشتباهات داوري ادامه دارد. اين اشتباهات از نظر فيفا 10 تا 15 درصد قابل قبول است و اگر داوري 15 درصد اشتباه داشته باشد و حتي در اين 15 درصد باعث تغيير نتيجه يك ديدار شود باز هم فيفا مي‌گويد او داور خوبي است زيرا از هر 10 نمره 8.5 مي‌گيرد. اگر به من زمان بدهيد در پايان يك فصل سطح داوري ايران را به سطح استاندارد جهاني مي‌رسانم، به اينكه يك داور فقط 15 درصد اشتباه داشته باشد.
عسگري تأكيد كرد: اگر ميزان اشتباهات داوري بيش از 15 درصد باشد نشان دهنده آن است كه كار كميته داوران و گرداننده آن اشكال دارد و بايد تغيير پيدا كند. من به زمان نياز دارم اما اگر اين زمان داده شود قول مي‌دهم كه داوري ايران را بهبود بخشم و از شرايط فعلي اين داوري را خارج كنم.

عسگري در مورد اينكه قصد دارد از فريدون اصفهانيان و اسماعيل صفيري در كميته داوران استفاده كند به فارس گفت: سعي مي‌كنم افرادي را در كميته به كار بگيريم كه اگر بزرگترين داور ايران هم به كميته داوران آمد احساس بزرگي بر كميته داوران نكند و جرأت نكند بگويد من بزرگتر از كميته داوران هستم. من از تمامي پيشكسوتان داوري كه مقبوليت و محبوبيت دارند و در زمان كار قضاوتشان توانايي بالايي داشته‌اند استفاده خواهم كرد.
وي در مورد اينكه فروردين ماه طبق دستور فيفا بايد يك رئيس جديد براي كميته داوران انتخاب شود گفت: طبق اعلام فيفا اول آوريل بايد يكي از اعضاي هيات رئيسه، رئيس كميته داوران شود اما اين رياست سمبليك است و كار اصلي را نفر دوم كميته كه نايب رئيس است انجام خواهد داد.
 
Last edited:
بالا