من فقط یه سوال دارم:
الان استارتر این سایت رو گذاشته برای فروش یا نیاز به همکار برای ادامه کار داره یا .... ( تو یه تاپیک برای فروشه. اینجا داره سرش دعوا میکنه! )
کی به کیه؟
با عرض معذرت به دلیل اینکه وارد دعوا میشم سعی کردم خیلی محترمانه صحبت کنم اما...
پ ن : من وبمستر هستم و در پرشین تولز یه فعالیت ساده دارم. میام بخش وب مسترا و فقط از تجربیات با ارزششون استفاده می کنم. User : روح سگ ولگرد رو از روی آواتارش تشخیص میدم و میدونم کیه و از تجربیات بالای ایشون با خبر هستم. ضمن عرض معذرت دوباره جهت دخالت در بحث شما ...
اما باید عرض کنم که دوران این گرگ بازیا خیلی وقته به سر رسیده. حق به طور 100% با User : روح سگ ولگرد هست. پنهان کاری های زیادی رو استارتر تایپیک انجام دادن و در مقابل انتقاد دیگران ، برخورد مناسبی رو نداشتن. از جمله این پنهان کاری ها می توان به : عدم در اختیار گذاشتن دسترسی کامل که مهم ترینش بود اشاره کرد. موفق باشید
مشکلی داره که آدم سایتش رو برای فروش گذاشته باشه و اگه به قیمت خوب خواستنش بفروشه؟ الان شما انجمن پرشین تولز رو به قیمت خوب خریدار باشی احسان نمیفروشه؟من فقط یه سوال دارم:
الان استارتر این سایت رو گذاشته برای فروش یا نیاز به همکار برای ادامه کار داره یا .... ( تو یه تاپیک برای فروشه. اینجا داره سرش دعوا میکنه! )
کی به کیه؟
شما به هرکسی که ایمان داری من حاضرم دسترسی ادمین بدم تا بره بررسی کنه!
حتی حاضرم تیم ویور بدم تا بیاد روی سیستم خودم وبره بررسی کنه!
شما نگران این کاربر با سابقه نباش مطمئن باش فردا تکلیفش معلوم میشه!
من به اندازه ی مجموع سن کاربرهایی که تو این انجمن پست دادن سابقه تو همین انجمن دارم
مشکل اینجاست که وقتم رو گذاشتم با یه اسپمر که کل کارش 4 تا اسپم تو گفت و گوی آزاد بوده دارم بحث می کنم!
مشکلی داره که آدم سایتش رو برای فروش گذاشته باشه و اگه به قیمت خوب خواستنش بفروشه؟ الان شما انجمن پرشین تولز رو به قیمت خوب خریدار باشی احسان نمیفروشه؟
بعد حرف چرت میزنید همگی باهم بدونه این که اصلا عنوان تاپیک رو بخونید!
آقا مگه نمیگید بوت داره میاد الکی بید میزنه؟
مگه نمیگید سود سرشار داره؟
خب من حرفم این بود که بیاید کالا بذارید تو مزایده پول تک تک بیدهایی که خورد رو بگیرید!
باسلام خسته نباشید
متاسفانه خیلی افراد به دلیل حسادت های شخصی یا عدم توانایی در برنامه نویسی ، میگند سیستم نول شده هست و ... که کاملا این حرف ها بی پایه و اساس هست .
شما کلاساختار سایت رو مقایسه کن . لیتکی که صفحات میگیره رو مقایسه کن . حتی ما 3 نسخه مختلف دادیم که هر کدوم تفاوت هایی زیادی کردند به خصوصی ورژن 3 که کلا سیستم رزرو شد که هیچ سایت خارجی به این شکل عمل نمیکن .
پس الکی که کسی تهمت نزنید و زحمت و کار یک گروه رو با حرف های پوچ هدر ندید .
طراحی سایت های مزایده توسط Persian-Designers.ir
با تشکر