hosseincpu
Registered User
برا سیستم همکاری در فروش چقدر سرمایه لازم هست و چه سختی هایی داره و درامدش چطوره؟
برا سیستم همکاری در فروش چقدر سرمایه لازم هست و چه سختی هایی داره و درامدش چطوره؟
همكاري در فروش جواب ميده به شرط
برنامه درست + سرمايه خوب +پشتكار+ تخصص
فک می کنم پولتون رو یه سایت بزنید که آمار داشته باشه و با یک سیستم همکاری در فروش کار کنید موفق تر خواهید بود.
الان پستت حدف میشهبه نظر اینا گوش نکن به نظر من کسی که داره کار میکنه گوش کن
اول نیاد توی این کار با سرمایه کم
دوم نیاد توی این کار با تجربه کم و نداشتن تخصص
حالا اومده به هیچ وجه از پادینا سیستم نه کمک بگیر نه سیستم بخر حرفه اینایی هم که تایید میکنن گوش نکون کدومشون سیستم دارن ؟
من که دارم مثل چی پشیمونم نه خودشون پشتیبانی میکنن نه هیچ کس پشتیبانی این سیستم داغون رو قبول میکنه
پادینا سیستم = حروم کردن وقت و سرمایه
چرا چند تا سایت پر بازدید باید بیان با یک همکاری در فروشی که با 1 میلیون شروع به کار کرده همکاری کنن؟
تبلیغلات خفن میتونن کنن؟ محصولات زیاد دارن؟
حالا باز خودشون تصمیم گیرندن، من فقط نظرمو گفتم.
Alli
شما نمی خوای با بقیه هم کار کنی اول خودت یه فروشگاه کوچیک بزن ببین از پسش بر میای، همکاری در فروش پیش کش!
ابلته من جواب دادن دست زیاد نشهدوست من شما 10 میلیون هم هزینه تبلیغات بکنید شاید نتونید جواب بگیرید..
با 1-2 میلیون هم میشه نتیجه گرفت ! به شرط برنامه ریزی درست و بهره گیری درست از تخصص..
همه چیز تنها تبلیغات نیست !
من دیگه پستی نخواهم داد . زیرا به برخی از دوستان بر میخوره و نمیخوان دست زیاد بشه یا ... !
کاربرانی که میخواهند از شرکت پادینا خدمات بگیرند با عقل و اراده خود کامل تحقیق کنند و گول مشتی افراد سن پایین و حسود را نخورند !!!
موفق باشید..
کاربرانی که میخواهند از شرکت پادینا خدمات بگیرند با عقل و اراده خود کامل تحقیق کنند و گول مشتی افراد سن پایین و حسود را نخورند !!!
البته شخصی سازی نکنیدآخ جون دعوا :blink: اونم وقت افطار :hmm: