• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همکاری در فروش

hosseincpu

Registered User
لایک‌ها
8
برا سیستم همکاری در فروش چقدر سرمایه لازم هست و چه سختی هایی داره و درامدش چطوره؟

hosseincpu

Registered User
لایک‌ها
8
اصلا ایا سیستم همکاری در فروش جواب میده یا نه؟بنظر شما بهترین راه برای کسب درامد در اینترنت با 1یا2تومن سرمایه چیه؟
البته با درامد خوب

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
همكاري در فروش جواب ميده به شرط
برنامه درست + سرمايه خوب +پشتكار+ تخصص

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
برا سیستم همکاری در فروش چقدر سرمایه لازم هست و چه سختی هایی داره و درامدش چطوره؟

ریز هزینه های شما به طور میانگین و به ترتیب اولویت که باید انجام بدید :

1. خرید پنل پستی ( حدودا 150 هزار تومان )
2. خرید سیستم همکاری در فروش ( این مورد را خودتون تحقیق کنید )
3. طراحی بنر و کاور برای محصولات ( حدودا 400 هزار تومان )
4. طراحی قالب اختصاصی در صورت تمایل ( هر قالب حدودا 150 هزار تومان )
5. سفارش محصولات به طور عمده و از هر جنس برای شروع 7-8 مورد کافی هست ( میانگین 400-500 هزار تومان )
6. تبلیغات و شروع کار هم دیگه بستگی به خودتون داره.. ( از 200تومن تا... )

موارد بالا طبق تجربه ما و به طور میانگین هست و به عواملی مثل تعداد و ... بستگی داره که کم و زیاد میشه..

با این سرمایه ای که دارید هیچ کجای دنیا چه دنیای فیزیکی و چه مجازی نمیتونید همچین کاری را شروع کنید که مثل سیستم همکاری فروش سود ده و پتانسیل بالایی داشته باشد.

همكاري در فروش جواب ميده به شرط
برنامه درست + سرمايه خوب +پشتكار+ تخصص

100% با گذشت زمان و تلاش و پشتکار به سود دهی خوبی میرسه..

موفق باشید.

The Rock

Registered User
لایک‌ها
421
گه با برنامه ریزی درست و حسابی شروع کنی حتما کسب و کارت رونق پیدا میکنه ، واسه سیستم همکاری در فروش هم پادینا توصیه میشه امکانات کاملی داره

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
به نظرم من هم سيستم فرشاد فعلا بهترين قيمت و بهترين امكانات رو داره .اين رو واسه اين نميگم كه فرشاد دوستامه ولي در كل همه ميدونن با اين قيمت امكانات زيادي ارائه ميده
فرشاد پورسانت من يادت نره:دي

Alli

Registered User
لایک‌ها
0
من به نظرم خیلی بیشتر از یکی دو میلیون هزینه میخواد چون الان کسایی هستند که خیلی قوی و با سرمایه بالا دارن کار می کنن و این باعث میشه کسی با شما کار نکنه. حداقل شما باید 5 تومن رو بزاری.
فک می کنم پولتون رو یه سایت بزنید که آمار داشته باشه و با یک سیستم همکاری در فروش کار کنید موفق تر خواهید بود.

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
فک می کنم پولتون رو یه سایت بزنید که آمار داشته باشه و با یک سیستم همکاری در فروش کار کنید موفق تر خواهید بود.

دوست عزیز کدوم منطقی تر هست ؟

1. یک سایت پر بازدید و کار با همکاری فروش ( دید محدود )
2. یک سیستم همکاری فروش و کار با چندین سایت پر بازدید ( دید نامحدود )

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.

ارادتمند

Alli

Registered User
لایک‌ها
0
چرا چند تا سایت پر بازدید باید بیان با یک همکاری در فروشی که با 1 میلیون شروع به کار کرده همکاری کنن؟
تبلیغلات خفن میتونن کنن؟ محصولات زیاد دارن؟
حالا باز خودشون تصمیم گیرندن، من فقط نظرمو گفتم.

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
به نظر اینا گوش نکن به نظر من کسی که داره کار میکنه گوش کن
اول نیاد توی این کار با سرمایه کم
دوم نیاد توی این کار با تجربه کم و نداشتن تخصص
حالا اومده به هیچ وجه از پادینا سیستم نه کمک بگیر نه سیستم بخر حرفه اینایی هم که تایید میکنن گوش نکون کدومشون سیستم دارن ؟
من که دارم مثل چی پشیمونم نه خودشون پشتیبانی میکنن نه هیچ کس پشتیبانی این سیستم داغون رو قبول میکنه
سیستم های همکاری در فروش که ساپورت نکنن = حروم کردن و ...

Last edited:

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
به نظر اینا گوش نکن به نظر من کسی که داره کار میکنه گوش کن
اول نیاد توی این کار با سرمایه کم
دوم نیاد توی این کار با تجربه کم و نداشتن تخصص
حالا اومده به هیچ وجه از پادینا سیستم نه کمک بگیر نه سیستم بخر حرفه اینایی هم که تایید میکنن گوش نکون کدومشون سیستم دارن ؟
من که دارم مثل چی پشیمونم نه خودشون پشتیبانی میکنن نه هیچ کس پشتیبانی این سیستم داغون رو قبول میکنه
پادینا سیستم = حروم کردن وقت و سرمایه
الان پستت حدف میشه :D

Alli

Registered User
لایک‌ها
0
شما نمی خوای با بقیه هم کار کنی اول خودت یه فروشگاه کوچیک بزن ببین از پسش بر میای، همکاری در فروش پیش کش! ;)

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
چرا چند تا سایت پر بازدید باید بیان با یک همکاری در فروشی که با 1 میلیون شروع به کار کرده همکاری کنن؟
تبلیغلات خفن میتونن کنن؟ محصولات زیاد دارن؟
حالا باز خودشون تصمیم گیرندن، من فقط نظرمو گفتم.

دوست من شما 10 میلیون هم هزینه تبلیغات بکنید شاید نتونید جواب بگیرید..

با 1-2 میلیون هم میشه نتیجه گرفت ! به شرط برنامه ریزی درست و بهره گیری درست از تخصص..

همه چیز تنها تبلیغات نیست !

من دیگه پستی نخواهم داد . زیرا به برخی از دوستان بر میخوره و نمیخوان دست زیاد بشه یا ... !

کاربرانی که میخواهند از شرکت پادینا خدمات بگیرند با عقل و اراده خود کامل تحقیق کنند و گول مشتی افراد سن پایین و حسود را نخورند !!!

موفق باشید..

Last edited:

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
سلام

اول باید به این کار بصورت تمام وقت نگاه کنی .
دوم اینکه باید توی این کار حتما تخصص داشته باشی.پس به این نکته حتما توجه کن:

Alli
شما نمی خوای با بقیه هم کار کنی اول خودت یه فروشگاه کوچیک بزن ببین از پسش بر میای، همکاری در فروش پیش کش!

MEHDIshop

Registered User
لایک‌ها
0
حق با بعضی از دوستان هست.
من هم نظرم اینه تایید یک عده را ملاک قرار ندهید و خودتان تحقیق کنید.

خود من گول همین چیزا را خوردم که چند سال پیش اندازه یک سکه ضرر دادم!!!! و یک نوشابه هم روش خوردن
خلاصه تو اینترنت حواسمون باید باشه;)

خوب همکاری در فروش با برنامه اگه جلو بره خیلی عالی هست و در ضمن سیستم های همکاری در فروش خیلی خوبی وجود دارد.
هر سیستم همکاری در فروشی را نخرید از من به شما نصیحت دوستانه و برادرانه

تو پیغام خصوصی توضیح خواهم داد همانطور که به خیلی ها توضیح دادم و کلا وظیفه من هست از شکست عده ای از هموطنان جلوگیری کنم
;)

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
دوست من شما 10 میلیون هم هزینه تبلیغات بکنید شاید نتونید جواب بگیرید..

با 1-2 میلیون هم میشه نتیجه گرفت ! به شرط برنامه ریزی درست و بهره گیری درست از تخصص..

همه چیز تنها تبلیغات نیست !

من دیگه پستی نخواهم داد . زیرا به برخی از دوستان بر میخوره و نمیخوان دست زیاد بشه یا ... !

کاربرانی که میخواهند از شرکت پادینا خدمات بگیرند با عقل و اراده خود کامل تحقیق کنند و گول مشتی افراد سن پایین و حسود را نخورند !!!

موفق باشید..
ابلته من جواب دادن دست زیاد نشه
ایشون که راهنمای نکردن که سیستمشون رو بندازن به ملت
برای من مثل همین سیستم های درپیتی هست که زدن و با اسکرپت بدرد نخوره شما هیچ کاری نمیتونن از پیش ببرن
بعضیاشون زده به سرشون اونوری توهم پولداری جایزه ملیاری از این حرفا بابا جمع کنید کاسه کوزه کلاه برداریتونو بو گنده کارای یو و امسال تو که خودشون میدونن تا کلومتر ها اونور مرزه ایرانم داره میره بابا

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
بچه گانه دیگه
خودتم جمع سنتو زدی دیدی که نیاید اینو میگفتی که ویرایش کردی دیگه اره ؟اخه من چی بگم ؟17-18 بیشتره میخوای شما بگو ؟

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
آخ جون دعوا :blink: اونم وقت افطار :hmm:

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
من كاملا اقا فرشاد و سيستم رو تاييد مي كنم هم نسبت به قيمت هم نسبت به برخورد - خودم هم اين سيستم رو داشتم اما مشكلات نذاشت ادامه بدم

در كل بخوام بگم براي شروع هر كاري نياز به سرمايه مناسبه - سيستم همكاري هم 1000 تا بشه اما همه اصولي باز هم جوابگو هست - مشكل اينجاس كه طرف 500 تومان جور مي كنه سيستم مي گيره بعد با 10 نفر هم حرف مي زنه اونارو هم از زندگي كاسبي مي ندازه بعد يه دفعه يادش مي افته پول نداره محصول بخره و توقع داره فرش دسته دوم خونشو سايتا براش بفروشن

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
آخ جون دعوا :blink: اونم وقت افطار :hmm:
البته شخصی سازی نکنید
این دعوا هست ولی نیست
این اقا بیشتر از 6 ماه برای یک تغییر کوچیک مارو الاف کردن ؟
اگه مایل باشید تا لیست کنم مشکلات رو + باگ ها و امکانات ساده و کوچیکی که باید میبود ولی نیست
ور در اخرین بار جواب منو اینجوری دادن مگه روز اول سیستم رو ندید ؟همون موقع یا نمیخریدید یا همون موقع ایراد رو میگفتید ؟
قابل توجه دوستانی هم باشه که یوزر تازه هستن
من اولین نفری هستم که این سیستم رو خریدم و دیباگ کردم و در تمام مراحل اماده سازیش زحمت کشیدم پس بی حساب حرفی نمیزنم و ........

بالا