• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همکاری در فروش

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
البته شخصی سازی نکنید
این دعوا هست ولی نیست
این اقا بیشتر از 6 ماه برای یک تغییر کوچیک مارو الاف کردن ؟
اگه مایل باشید تا لیست کنم مشکلات رو + باگ ها و امکانات ساده و کوچیکی که باید میبود ولی نیست
ور در اخرین بار جواب منو اینجوری دادن مگه روز اول سیستم رو ندید ؟همون موقع یا نمیخریدید یا همون موقع ایراد رو میگفتید ؟
قابل توجه دوستانی هم باشه که یوزر تازه هستن
من اولین نفری هستم که این سیستم رو خریدم و دیباگ کردم و در تمام مراحل اماده سازیش زحمت کشیدم پس بی حساب حرفی نمیزنم و ........

نمیخواستم جواب بدم ولی با این پست کمی موافقم..
دوستان جو سازی نکنید..
محسن خان از مشتریان ماست و زحمت زیادی برای این سیستم کشیده و هر انتقادی کنند من با کمال میل میپذیرم ، انتقاد باعث پیشرفت هست.
گرچه شاید کمی عصبانی بشند و بعضا تند حرف بزنند..

من با کمبود های سیستم اشنا هستم و قول دادم تا اخر تابستون سیستم را با بهترین و بی نظیر ترین امکانات در ایران اپدیت کنم تا بتونم رضایت شما و بقیه را جلب کنم.

فقط ازتون خواهش میکنم در مکان های عمومی کمی ملایم تر صحبت کنید تا برخی دوستان از اب گل آلود ماهی نگیرند..

hosseincpu

Registered User
لایک‌ها
8
پی پرسل رو کی راه اندازی کرده؟و چقدر هزینه شده؟

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
منظورت فك كنم key هست
`تابستون پارسال من عضو شدم

فکر کنم منظورشون همون کی(شخص)هست :D

فکر کنم بهترین مشاوره رو یکی مثل جناب mr_net می تونه بده که مدت زیادی همکاری در فروش داره.(منظورم در مورد سیستم نیست،در مورد خوبی ها و بدی هاش و صودش و...)

MEHDIshop

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من کار جالبی نیست توی کاری که هنوز شک داری 900 هزار تومن پول سیستم همکاری در فروش بدی که تکلیفش معلوم نیست و ناراضیانی هم داره و . . .

یک توصیه به یک سری دوستان در پیام خصوصی دادم به شما هم می دم برید پارس پیک از اینجا کلیک کنید

پارس پیک سیستمش فوق العاده هست در همکاری فروش / حداقل خیالت راحته داری از یک شرکت می خری نه از یک شخص ( در لباس یک شرکت ) ;)

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
تو این آشفته بازار اینترنت ایران روی سیستم همکاری در فروش کار نکن! همش ضرره اگه تجربه نداشته باشی

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
داداش اگه میخوای سیستم همکاری قوی بزنی باید یه 10 تومنی خرج کنی باید یه دو تومن بدی سیستم (اگه پادینا آپدیت شد مناسب هست) قیمتش 800 و خرده ایه ولی تو 2 تومن خرجش کن و سفارشیش کن یعنی یه سری چیزاش با بقیه فرق کنه مثلا قالبش حرفه ای تر و زیبا تر باشه یه سری امکانات و ایده ها که برای سفارشی سازی سیستم باشه میشه 2 تومن 4 تومن پول جنس و 4 تومن هم پول تبلیغات باید بدی تازه اینجوری کارت کم کم رونق پیدا میکنه البته با 2 تومن هم میشه نه که نمیشه ولی کارت سخت تره هر چی بیشتر بزاری کارت آسونتره یعنی تنوع محصولاتت که بره بالا بازاریاب بهتر جذب میکنی و پول تبلیغات هم بدی همون قدر بازخورد داری با 4 تومن میشه تا 4 ماه توی اینترنت تبلیغ کرد اونم تبلیغ وسیع ولی باید بلد باشی که کجاها تبلیغ بدی اگه مدیریتت خوب باشه و برنامه ریزی درستی داشته باشی کارت میگیره شما وقتی سیستمو میزنی باید باید اولا سیستمت خاص تر از بقیه باشه و همین طور شیک تر محصولاتت هم کمی باید فرق داشته باشه مثلا دیگه ساعت سامورایی نیاری چون همه آوردن چزیز بیاری که کمتر کسی آورده باشه خلاصه باید تحقیق کنی و بری توی کار محصولات تاپ و متنوع و همچنین باید به قیمت هم توجه کنی مثلا طرف میاد توی فروشگاهت میبینه عینک زدی 40 تومن سر کوچه میده مثلا 20 تومن و خود شما از عمده فروش میخری 10 تومن در انجور مواقع باید قیمت خوبی ارائه بدی که نه سیخ بسوزه نه کباب!!!

یه ترفند: شما محصولی که میاری اگه بتونی قیمتشو پایین تز از بقیه بدی نونت تو روغنه مثلا عینکو همه میخرن مثلا 10 تومن میدن 40 تومن شما بخر 10 تومن بده 25 تومن 7 تومن بده پورسانت بازاریاب و 8 تومن هم سود خالص برای خودت اینطوری ماله کی زودتر به فروش میره؟؟؟:f34r:

باید ایده های ناب داشته باشی و همچنین مدیریت بحران (اگه کفگیرت خورد ته دیگ بلد باشی چطور خودتو از نو بسازی) خلاصه راه کار زیاده ولی باید زیر آبی بری یعنی اینکه بخوای مثل بقیه رفتار کنی هیچی نمیشی باید تو هر کاری میری متفاوت تر از بقیه باشی مثلا یه سوپر مارکت که ماله 15 ساله پیشه بهتره یا یه سوپر مارکت در سال 1390 که محصولاتش تاپه و همه میپسندن و با کلاس و شیک و مردن و با قیمت مناسب میگیری چی میگم دیگه الان این روشهای همکاری که برای صاحبانشون سود نداره منسوخ شده باید ایده داشته باشی و فکرت کار کنه در غیر اینصورت همش ضرره حتی اگه 100 میلیون هم سرمایه داشته باشی باید یه کاغذ برداری و تمام مراحل رو برای خودت ترسیم کنی و بعد مشورت کنی و بعد با توکل بر خدا راهش بندازی!!!!

کلا راه زیاده ولی راه رفتن متفاوته!!!!:cool:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
تایپک خوبی شده است دوستان لطفا بیشتر اطلاعات را بگذارند به نظرم از اول شروع کنید بهتره .
اولین سوال الان کدام شرکت بهتر است از لحاظ طراحی و چه کار های روی سیستم انجام می دهد و چه قدر می گیرد .
دومین سوال مثلا ایشون چه قدر باید وقت بگذارند روی سیستمشان
سومین سوال اگر همکاری در فروش نزند ایا با این پولی که ایشون دارد که می خواهد فروشگاه بزند مثلا در اینترنت دنبال یک کار دیگر برود بهتر نیست استاتید بیایند نظر بدهند .

بالا