• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همکار برای راه اندازی سایت

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام

در هر صورت من خوشحال میشم که اینطوری که میگید باشه اما معمولا باید این موارد رو ثابت کرد و بازه زمانی مورد نظرت میتونه خیلی مهم باشه طرف اگه قرار باشه توی مدت 2 سال یا 3 سال که کمترین رو عرض کردم به برداشت مالی برسه 100 البته که مبلغ قابل توجه نخواهد بود

بنظر شما پرسین تولز ماهانه چقدر میتونه از تبلیغات بگیره؟ حالا سوخت پروژه رو مثل فیلتر شدن و . . رو کاری نداریم

خیلی خیلی ممنون از جوابتون و سلام
بله با شما موافقم ولی ببینید,

هر کسی که میخواد یه پروژه ای رو شروع کنه سیاست هایی برای مدیریت اون پروژه داره منم طبیعتا دارم و اون سیاست ها میتونه یه پروژه رو به موفقیت برسونه یا همون پروژه رو نابود کنه و میشه به جای این که دنبال نو آوری در خود طرح باشیم سراغ طرحی بریم که هنوز بازار داره و توی این سیاست ها نو آوری داشته باشیم! با این پاراگراف موافقید؟
در ضمن من روی پروژه کار میکنم. و به خودم اطمینان دارم که میتونم توی همین دوسال سود رو به مبلغ قابل توجهی هم برسونم. به خاطر این که به سیاست های خودم اطمینان دارم و روی هوا حرف نمیزنم.

همین پرشین تولز رو نگاه کنید! میشد استفاده های بهتری از این سایت کرد ولی مدیران اون متاسفانه به همین درامد تبلیغاتی که دارن قانع شدن البته کار اصلیشون هاسته و کاری به این نداریم . در حالی که سایت با پتانسیل بالایی رو در اختیار داشتن!
به پروژه کلوب هم دقت کنید. CLOOB.COM به نظر من دست یه گروه خوب اداره میشه. مرتبا" در حال ایجاد سرویس های جدید هست. هم از کاربران برای هر حرکت هزینه دریافت میکنه هم درامد تبلیغاتی داره. فکر میکنی کلوب چند تا عضو داره؟
من حدود پونصد هزار نفر تخمین میزنم! این هم یه حدس رو هوا نیست. یه بررسی اجمالی انجام دادم. این پروژه به نظر من پروژه ای هست که از روی یکی از نو آوری های شرکت گوگل به نام ORKUT تقلید شده مثل ده ها پروژه دیگه ولی این پروژه (cloob) با سیاست های خوبی اداره شده و الان از چند راه درامد داره. فقط هم با همون پونصد هزار عضوش!

1. دریافت هزینه از کاربران
2. دریافت هزینه تبلیغاتی و آگهی کاربران
3. اینترنت هوشمند
و ...

به این میگن یه گروه خوب.
نه به سایت پرشین تولز. چون پرشین تولز از جای رشدی که داره درست استفاده نمیکنه.

من دنبال یه پروژه کاملا تقلیدی نیستم.
من دنبال یه پروژه هستم که هنوز بازار داره و به خودم اطمینان دارم که میتونم با پیاده سازی سیاست های خودم روی اون پروژه, پروژه رو به موفقیت برسونم.

پس نوشت: سایت های بسیاری از روی اورکات تقلید شدند و خیلی ها فکر میکردن این سیستم ها با وجود غول هایی مثل اورکات و یاهو سیصد و شصت و ... دیگه بازار ندارن ولی میبینیم که با وجود همین غول ها هم سایت هایی که مدتها بعد پا به عرصه وجود گزاشتن الان موفق هستند. این به نظر من به خاطر نو آوری در اصل طرح نیست. بلکه در اصل به خاطر سیاست های صاحبان اون پروژه ها در اداره پروژه و نو آوری های جنبی هست! که تونست اون ها رو به انسان های موفق تبدیل کنه.

با حرف های من موافقید؟

دوستان دیگه چرا نظر نمیدن؟

vela

Registered User
لایک‌ها
4

هر کسی که میخواد یه پروژه ای رو شروع کنه سیاست هایی برای مدیریت اون پروژه داره منم طبیعتا دارم و اون سیاست ها میتونه یه پروژه رو به موفقیت برسونه یا همون پروژه رو نابود کنه و میشه به جای این که دنبال نو آوری در خود طرح باشیم سراغ طرحی بریم که هنوز بازار داره و توی این سیاست ها نو آوری داشته باشیم! با این پاراگراف موافقید؟
در ضمن من روی پروژه کار میکنم. و به خودم اطمینان دارم که میتونم توی همین دوسال سود رو به مبلغ قابل توجهی هم برسونم. به خاطر این که به سیاست های خودم اطمینان دارم و روی هوا حرف نمیزنم.

همین پرشین تولز رو نگاه کنید! میشد استفاده های بهتری از این سایت کرد ولی مدیران اون متاسفانه به همین درامد تبلیغاتی که دارن قانع شدن البته کار اصلیشون هاسته و کاری به این نداریم . در حالی که سایت با پتانسیل بالایی رو در اختیار داشتن!
به پروژه کلوب هم دقت کنید. CLOOB.COM به نظر من دست یه گروه خوب اداره میشه. مرتبا" در حال ایجاد سرویس های جدید هست. هم از کاربران برای هر حرکت هزینه دریافت میکنه هم درامد تبلیغاتی داره. فکر میکنی کلوب چند تا عضو داره؟
من حدود پونصد هزار نفر تخمین میزنم! این هم یه حدس رو هوا نیست. یه بررسی اجمالی انجام دادم. این پروژه به نظر من پروژه ای هست که از روی یکی از نو آوری های شرکت گوگل به نام ORKUT تقلید شده مثل ده ها پروژه دیگه ولی این پروژه (cloob) با سیاست های خوبی اداره شده و الان از چند راه درامد داره. فقط هم با همون پونصد هزار عضوش!

3. اینترنت هوشمند
و ...

به این میگن یه گروه خوب.

من دنبال یه پروژه هستم که هنوز بازار داره و به خودم اطمینان دارم که میتونم با پیاده سازی سیاست های خودم روی اون پروژه, پروژه رو به موفقیت برسونم.

پس نوشت: سایت های بسیاری از روی اورکات تقلید شدند و خیلی ها فکر میکردن این سیستم ها با وجود غول هایی مثل اورکات و یاهو سیصد و شصت و ... دیگه بازار ندارن ولی میبینیم که با وجود همین غول ها هم سایت هایی که مدتها بعد پا به عرصه وجود گزاشتن الان موفق هستند. این به نظر من به خاطر نو آوری در اصل طرح نیست. بلکه در اصل به خاطر سیاست های صاحبان اون پروژه ها در اداره پروژه و نو آوری های جنبی هست! که تونست اون ها رو به انسان های موفق تبدیل کنه.

با حرف های من موافقید؟

سلام
در کل حرفتون مورد تایید هست ولی به قول خودت یه تیم قوی و خوب دارن رو سایتایی مثل کلوب کار می کنند و به طور همیشگی , شما که میگید" من به شخصه اوایل کار اصلا انتظار درامد ندارم بیشتر دلم میخواد وقت آزاد رو روی یه کار مفید بزارم." پس انتظار ندارید بقیه کسایی که با شما کار می کنند وقت مفیدشون رو روی پروژه بزارند؟؟
من به شدت پایه هستم برای فروم البته یه طرح دیگه دارم که با آقا سیاوش در مورد برنامه نویسیش صحبت کردم ولی برای اون هم نیاز به شریک دارم به دو دلیل هم اینکه خودم ایران نیستم هم در حال حاضر سرمایه کافی واسه تبلیغ ندارم .
اگر جدی دنبال یه پروژه هستید بهتر تو یاهو کنفرانس بزاریم , راحت تر میشه بحث کرد. در هر صورت رو من حساب کنید.

به نظر من اگه هدف کسب درآمد هست ,سایت های بهتری میشه زد ولی اگه هدف ایجاد یک فروم و رسوندش به مرحله خاصی هست بازم هدفه خوبیه و جای کار کردن داره

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
در کل حرفتون مورد تایید هست ولی به قول خودت یه تیم قوی و خوب دارن رو سایتایی مثل کلوب کار می کنند و به طور همیشگی , شما که میگید" من به شخصه اوایل کار اصلا انتظار درامد ندارم بیشتر دلم میخواد وقت آزاد رو روی یه کار مفید بزارم." پس انتظار ندارید بقیه کسایی که با شما کار می کنند وقت مفیدشون رو روی پروژه بزارند؟؟
من به شدت پایه هستم برای فروم البته یه طرح دیگه دارم که با آقا سیاوش در مورد برنامه نویسیش صحبت کردم ولی برای اون هم نیاز به شریک دارم به دو دلیل هم اینکه خودم ایران نیستم هم در حال حاضر سرمایه کافی واسه تبلیغ ندارم .
اگر جدی دنبال یه پروژه هستید بهتر تو یاهو کنفرانس بزاریم , راحت تر میشه بحث کرد. در هر صورت رو من حساب کنید.

به نظر من اگه هدف کسب درآمد هست ,سایت های بهتری میشه زد ولی اگه هدف ایجاد یک فروم و رسوندش به مرحله خاصی هست بازم هدفه خوبیه و جای کار کردن داره

سلام
و خیلی ممنون از جوابتون.
من در کل به فروم بیشتر از طرح های دیگه که در همین سطح باشن اعتقاد دارم.
من دنبال یه پروژه هستم. فروم رو قبلا هم قصد تاسیسشو داشتم ولی جدی نگرفتم و ...
شما هم در مورد پروژه اگه محرمانه و ... نیست توضیح بدین. شاید یه چیز بسیار آس بود و کلی آدم رو جذب کرد. :)
یکی دوتا سوال.
شما دنبال چند تا شریکین؟
چقدر هزینه داره این شراکت و کی به برداشت میرسه؟ اصل سرمایه کجا میره؟ :)
فعلا خدانگهدا
در ضمن یاهو آیدی من این کنار زیر آواتارمه. اگه لطف کنید ادش کنید خیلی عالی میشه. :)

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
خوب من برای فروم زدن پایه می باشم. کسی هست شروع کنیم؟

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
من چند تا سوال دارم .
فوروم راجع به رشته خاصیه یا عمومیه ؟
زبانش فارسیه یا انگلیسی ؟ یعنی عمده کاربرا ایرانین یا خارجی ؟
سایت حدودا بعد چند وقت اصل سرمایه رو در میاره ؟
بعد مطمئنین با 1 میلیون میشه هم دیتا خرید هم هاست گرفت هم تبلیغ کرد ؟ اگه تو سایتای معتبر بخواین تبلیغ کنین که .... !!

ممنون

MR.100

Registered User
لایک‌ها
0

3. اینترنت هوشمند
و ...

به این میگن یه گروه خوب.

با حرف های من موافقید؟

صحبتهاي شما براي من جالب بود.مايلم بيشتر از برنامه هاتون مطلع باشم.ظاهرا خيلي مطمئن صحبت ميكنيد.شايد بتونيم با هم كار كنيم.لطفا اي ديتون رو براي من پخ كنيد و بفرستيد.

persian2000

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
فروم فارسی با 60 هزار عضو ارزش داره برای اینکار ؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
ببخشید دوستان
من توی این تاپیک یه مدت نبودم.
ببخشید که جواب ندادم.
اگه کاری دارین توی یاهو همیشه در خدمتم :)

masoudz

Registered User
لایک‌ها
2
این کار واسه منم جالبه
مخصوصا اگه یه فروم انگلیسی مالی باشه همون چیزی که امیر باحال گفت
یا اینکه یه فروم انگلیسی باش از این ad revenue sharing forum

EhsanETS

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
منم این بحث رو الان دیدم و امیوارم که مثل بحث علی بابا نباشه که بی نتیجه موند و رفت چی کارش
منم پایه هستم برای شراکت و همکاریسلام
فروم فارسی با 60 هزار عضو ارزش داره برای اینکار ؟
خوب این فروم چند و چی جوریه؟ موضوعش چیه ؟
همچنین من شخصا فکر نکنم که بشه با محتوی فارسی درآمد قابل توجه و یا حتی قانع کننده ای داشت. سایت های انگلیسی چون تبلیغ کنندگانشون زیادن درآمد بیشتری دارن.

یه سوال قیمت معمولی یه فرووم انگلیسی برای شروع که بازدید و کاربران و محتوای نسبتا خوبی داشته باشه حدودا چه قدره؟

EhsanETS

Registered User
لایک‌ها
1
راستی یه سوال دیگه که یکم متفرقه هست:
شما تو توضیحاتتون از قیمت های 500 دلار به بالا برای شروع گفتین؟ من یه حساب کردم دیدم هزینه اولیه اگر قرار باشه که از صفر شروع بشه (هاست و دومین و نهایتا لیسانس) خیلی کمتر در میاد. پس برای تبلیغات این هزینه باید صرف بشه. حالا این تبلیغات اگر بخواد موثر باشه باید کجا ها باشه و چه قیمت حدودا در میاد تا به درد بخور بشه؟

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
اقا برای اینکار به 2 تا3 نفر جهت همکاری نیازه.
سایت خبری انگلیسی هست ( در زمینه و بخش های مختلف) -یه چیزی شبیه نیک صالحی (اینگلیش البته)!
حداقل باید روزی 6 ساعت وقت برای مطلب گذاشتن داشته باشید
اگه دوستانی میتونن همکاری کنن سوابق و تخصصشونو هم بگن

Hayyan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام . مثلا من یه انجمن vbulletin دارم . کجا می تونم براش به طور رایگان تبلیغ کنم ؟

Hayyan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقا برای اینکار به 2 تا3 نفر جهت همکاری نیازه.
سایت خبری انگلیسی هست ( در زمینه و بخش های مختلف) -یه چیزی شبیه نیک صالحی (اینگلیش البته)!
حداقل باید روزی 6 ساعت وقت برای مطلب گذاشتن داشته باشید
اگه دوستانی میتونن همکاری کنن سوابق و تخصصشونو هم بگن

سلام.
به نظرت مي شه با دو سه نفر كار رو درست كرد؟ فكر نكنم .
حداقل يه تيم بايد تشكيل بدي كه 10 نفر و روزانه حداقل 10 پست بزنند تا سر 1 ماه به 3000 تا پست برسيد . در ضمن ، هنوز انجمن رو نزديد ؟

بالا