Amirbahal3
Registered User
- نوشتهها
- 3,197
- لایکها
- 538
سلام
در هر صورت من خوشحال میشم که اینطوری که میگید باشه اما معمولا باید این موارد رو ثابت کرد و بازه زمانی مورد نظرت میتونه خیلی مهم باشه طرف اگه قرار باشه توی مدت 2 سال یا 3 سال که کمترین رو عرض کردم به برداشت مالی برسه 100 البته که مبلغ قابل توجه نخواهد بود
بنظر شما پرسین تولز ماهانه چقدر میتونه از تبلیغات بگیره؟ حالا سوخت پروژه رو مثل فیلتر شدن و . . رو کاری نداریم
خیلی خیلی ممنون از جوابتون و سلام
بله با شما موافقم ولی ببینید,
هر کسی که میخواد یه پروژه ای رو شروع کنه سیاست هایی برای مدیریت اون پروژه داره منم طبیعتا دارم و اون سیاست ها میتونه یه پروژه رو به موفقیت برسونه یا همون پروژه رو نابود کنه و میشه به جای این که دنبال نو آوری در خود طرح باشیم سراغ طرحی بریم که هنوز بازار داره و توی این سیاست ها نو آوری داشته باشیم! با این پاراگراف موافقید؟
در ضمن من روی پروژه کار میکنم. و به خودم اطمینان دارم که میتونم توی همین دوسال سود رو به مبلغ قابل توجهی هم برسونم. به خاطر این که به سیاست های خودم اطمینان دارم و روی هوا حرف نمیزنم.
همین پرشین تولز رو نگاه کنید! میشد استفاده های بهتری از این سایت کرد ولی مدیران اون متاسفانه به همین درامد تبلیغاتی که دارن قانع شدن البته کار اصلیشون هاسته و کاری به این نداریم . در حالی که سایت با پتانسیل بالایی رو در اختیار داشتن!
به پروژه کلوب هم دقت کنید. CLOOB.COM به نظر من دست یه گروه خوب اداره میشه. مرتبا" در حال ایجاد سرویس های جدید هست. هم از کاربران برای هر حرکت هزینه دریافت میکنه هم درامد تبلیغاتی داره. فکر میکنی کلوب چند تا عضو داره؟
من حدود پونصد هزار نفر تخمین میزنم! این هم یه حدس رو هوا نیست. یه بررسی اجمالی انجام دادم. این پروژه به نظر من پروژه ای هست که از روی یکی از نو آوری های شرکت گوگل به نام ORKUT تقلید شده مثل ده ها پروژه دیگه ولی این پروژه (cloob) با سیاست های خوبی اداره شده و الان از چند راه درامد داره. فقط هم با همون پونصد هزار عضوش!
1. دریافت هزینه از کاربران
2. دریافت هزینه تبلیغاتی و آگهی کاربران
3. اینترنت هوشمند
و ...
به این میگن یه گروه خوب.
نه به سایت پرشین تولز. چون پرشین تولز از جای رشدی که داره درست استفاده نمیکنه.
من دنبال یه پروژه کاملا تقلیدی نیستم.
من دنبال یه پروژه هستم که هنوز بازار داره و به خودم اطمینان دارم که میتونم با پیاده سازی سیاست های خودم روی اون پروژه, پروژه رو به موفقیت برسونم.
پس نوشت: سایت های بسیاری از روی اورکات تقلید شدند و خیلی ها فکر میکردن این سیستم ها با وجود غول هایی مثل اورکات و یاهو سیصد و شصت و ... دیگه بازار ندارن ولی میبینیم که با وجود همین غول ها هم سایت هایی که مدتها بعد پا به عرصه وجود گزاشتن الان موفق هستند. این به نظر من به خاطر نو آوری در اصل طرح نیست. بلکه در اصل به خاطر سیاست های صاحبان اون پروژه ها در اداره پروژه و نو آوری های جنبی هست! که تونست اون ها رو به انسان های موفق تبدیل کنه.
با حرف های من موافقید؟
دوستان دیگه چرا نظر نمیدن؟