• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همیاری وب مسترها جهت معرفی سایت های جدید اسپم به گوگل

uf6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
این کامنت روزی چند بار برای من ارسال میشه

با سلام و درود...دوست عزیز یک پیشنهاد ویژه برای بالا بردن پیج رنک وبلاگت دارم و این کار بدون هزینه میباشد...رنک دایرکتوری ما یعنی "شارژ رایتل" با آدرس sharjerightel.ir/links میباشد و دارای پیج رنک 3 در گوگل بوده و و بهترین مکان برای قرار دادن لینک سایت شما هستش برای ثبت کردن لینک وبلاگ خودت اول سایت ما را با عنوان "شارژ رایتل" توی وبلاگت با آدرس sharjerightel.ir لینک کن و بعد به آدرس دایرکتوری ما که در بالا بهت گفتم برو و لینک وبلاگت رو ثبت کن...امیدوارم به زودی پیج رنک تو هم رتبه خوبی بدست بیاره...موفق باشید

مزاحمتش یه طرف، مهمتر از اون اینه که به دروغ میگه پیج دایرکتوری ما 3 هست در صورتی که صفحه ی سایت اصلیشون رنک سه داره نه جایی که لینک ما ثبت میشه که در واقع ربطی به کسی که لینکش ثبت میشه نداره، حتی بهش میل هم زدم که این قدر برای جذب بازدیدکننده مزاحمت ایجاد نکن، اما باز هم داره ادامه میده.

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
دوستان اینو گذارش کنید لطفا
likeee.ir

A-L pc

Registered User
لایک‌ها
180

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
این mdir.ir تبلیغات نداره یا من نمی بینم ؟ کلا هدف این بشر چیه از رفتن رو اعصاب کاربر و وب مستر ؟ :general210:

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
4 تا پاپ آپ باز میشه !!
دیدم این سایت و matlabgah سایت های پ و رنو گرافی ایرانی رو هم فریم کردن... از طریق گزارش اونا به فتا و فیلترینگ میشه کله پاشون کرد

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
سایتایی که کپی پیست میکنن چی ؟
کسی فکری به حال اونا نداره ؟؟؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
fun13 . ir

mehrsell . ir

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
نمیرسه به حساب من رسید که کلی واسه سایت اختصاصیم تلاش کردم و لی به جای من سایتای کپی پیست پیشرفت کردن

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
آقا این Matlabgah روانی کرد مارو
کلی از بازدیدا رو میخوره این بشر
دقیقا سایت های دیگه رو کرده پله داره ازشون بالا میره٬ اخرشم به امید خدا میوفته تیکه پاره میشه :general106:

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
گوگل متاسفانه بخش فارسی رو ول کرده به امون خدا...
چون درآمد تداره از ایران, اون چند نفری که تو گوگل تبلیغ می کنند, پول یک روز بندوایدی که ایرانی ها مصرف می کنند هم نمی شه
رو این حساب اصلا انگیزه ای نداره برای رسیدگی بهش ولی Bing به نسبت نتایجش فکر می کنم بهتر باشه برا بخش فارسی, ولی کسی ازش استفاده نمی کنه

A-L pc

Registered User
لایک‌ها
180

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
دوستان از این کد استفاده کنید تا این دزد ها به سزای اعمالشون برسن ! :
این کد باعث میشه هر کسی که صفحه شما رو آیفریم نشون میده مرورگر بفهمه و صفحه رو ریدایرکت کنه به آدرس اصلی که سایت خود شما میشه و شما بازدیدتون رو پس مییرید از این دزد ها و در نهایت بدلیل ریدایرکتی که روی سایت نمایش دهنده آیفریم میشه باعث گرفتن امتیاز منفی از نظر سئو برای اون سایت دزد میشه

سایت های معروف از قبیل ورزش 3 هم از همین کد بهره میبرن

کد:
<script type="text/javascript"> if (top != self) top.location.replace(location); </script>

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
چند روز پیش لینک های پ*ورن Matlabgah.com به فیلترینگ گزارش و با موفقیت فیلتر شد :general206:

من یه ریپورتم ;)

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
چند روز پیش لینک های پ*ورن Matlabgah.com به فیلترینگ گزارش و با موفقیت فیلتر شد :general206:

من یه ریپورتم ;)

دمت گرم.
اون گزینه هاشو چی زدی؟؟ چندتای دیگه هم هست . من معرفیش کنم.

farzande-khoda

Registered User
لایک‌ها
23
این خزنده ها رتبه شمارو پایین نمیارن تو کلمات گیج میان بالا مثلا تو کلمه دانلود نیماد بالا تو کلمه دانلود جدیدترین متن از آقای ناصیری
یه جورایی از آب گلالود ماهی گرفتنه

بالا