سایت اگهی ای فروش ، نیاز پرداز ، سید ، ایستگاه همه کلیک دزدن از استارتر عزیز خواهش میکنم اینا رو هم به پلیس فتا گزارش بدن
ایستگاه دیگه کلیک دزد نیست
کلیک دزد باشه سایت های دانلود هم کلیک دزدند
چون بعضی وقت ها تگ های میدن که واقعا تو پستشون نیست
دیگه زیاده روی نکنید
فقط همونایی که قدیمی تر ها و وبمسترهای باتجربه میگن گزارش بدین
بچه پرو مگه تو استارتر هستی ؟استارتر و پلیس فتا بهتر میدونن چیکار کنن
چون با توجه به اطلاعات من استارتر از اعضای پلیس فتا هست
از مدیران محترم پرشین تولز خیلی خیلی ممنونم که تاپیک رو در بخش وبمسترها بصورت ثابت در ابتدا قرار دادند.مخصوصا از مدیر محترم Bhrzk
از کاربران عزیز خواهش میکنم جو رو دوستانه نگه دارن و از دعوا پرهیز کنن
بنده از بهروز خان تقاضا کردم که تاپیک رو مهم کنن چون به نظرم این کار و این روش در کم شدن و از بین رفتن اسپمرها خیلی تاثیر مثبت و مفیدی خواهد داشت
به نظرم به پليس فتا حتما بايد گزارش داده بشه. تا اين شخص كلا از اينترنت بره بيرون.
به گوگل ريپورت دادم. اگه حذف كنه خوبه.
گوگل سابقه خوبي نداره بعضي اسپم ها رو حذف نكرد بعضي ها رو نكرد
مثلا payamsara.com هم يع جورايي اسپمر هست. كافيه وقتي از گوگل وارد ميشيد به عنوان لينك و ادرس لينك نگاه كنيد و به مطالبي كه نشونتون ميده. جالبه گوگل نه تنها حذف نكرده رتبه خوبي هم بهش داده و صفحات اول هست اكثرا!!!!!!!!!!!!!
در مورد اين اسپمر جديد گوگل نشون داد كه هنوز نتونسته با اون اپديتهاش و مبارزه با اسپم و كپي. همچنين پنگوئن و پاندا سايتهاي خوب رو به كاربر نشون بده
سايتهاي توليد كننده محتوا رو يا بن ميكنه يا رتبه خوبي نميده. بر عكس سايتهاي زرد كپي كار و اسپمر رو در صفحات اول نشون ميده!!!!!!!!!!!!
خیر دوست عزیز و عصبانی از این تاپیک
مدیر این سایت نیستم و فقط به این سایت تبلیغ دادم
البته من نمیخواستم دخالت کنم ولی از اونجایی که شما افراد اینجارو خر فرض کردید مجبورم بگم
تشکر از دوستان ولی سایت همین دوست عزیزمون روی با مظمون hide lyer text اونم برای ای پی های غیر ایرانی میزنه ارسال کنید تشکر
کسی کسی رو خر فرض نکرده مگر اینکه خودتون همچین تصوری از خودتون داشته باشید
فرض غلط شما ، شما رو به نتایج اشتباه دیگری میرسونه
هر سایتی رو که فکر میکنی پیدا کردی اسپم هست، گزارشش رو بده، چون مال من نیست که بخوام ترسی از این موضوع داشته باشم.هدف تاپیک هم همینه