وبلاگ های اسپم بایدغیر از گوگل به سرویس دهنده هم گزارش بشهmusic4pedia.com
هر روز دارن زیادتر میشن
یکی نمیخواد یه فکر اساسی بکنه ؟ !
کافیه گوگل سرور پنگوئن رو به قول خودش ! روشن کنه همین این ها + خبرخوان وبلاگ به دلیل عدم رعایت Hiiden Text اسپم میشنmusic4pedia.com
هر روز دارن زیادتر میشن
یکی نمیخواد یه فکر اساسی بکنه ؟ !
مکزیک ۱۰۰٪ دستی پست میده.مکزیک دستی پست نمیزنه با رباته مکزیک هم داره رتبش میاد پایین چون فیلتر شده ولی مدیرش چندتا نمونه مثل اون داره که هنوز داره میتازه
مکزیک دستی پست نمیزنه با رباته مکزیک هم داره رتبش میاد پایین چون فیلتر شده ولی مدیرش چندتا نمونه مثل اون داره که هنوز داره میتازه
خوب شما که مدیرش نیستیمکزیک ۱۰۰٪ دستی پست میده.
از من بپرس
نکنه مال شماس؟ خب مگه بیکاره این رباتش هست دیگه :general404:مکزیک ۱۰۰٪ دستی پست میده.
از من بپرس
نه عزیزم گوگل نمیتونه تشخیص بده مگه اینکه ریپورت ها بالا بره تا انسان چک کنهکافیه گوگل سرور پنگوئن رو به قول خودش ! روشن کنه همین این ها + خبرخوان وبلاگ به دلیل عدم رعایت Hiiden Text اسپم میشن
همچنین ایران وب فا هم با تلاش وب مستران گرامی اسپم شده !
بلاگ ریدر هم به شدت افت داشته همشون دارن به فنا میرن !
جز یکیشون که کارش درسته (مکزیک) چون دستی پست میزنن :|
نه عزیزم گوگل نمیتونه تشخیص بده مگه اینکه ریپورت ها بالا بره تا انسان چک کنه
مکزیک هم ربات داره ولی دستی هم پست میده رباتشم مال این پسره اسپمر ایران learndl بود که بن شد چون از ادمین مکزیک بهم لینک داد فهمیدم راست میگه
عزیزم تو فکر کردی میاد بهت بگه رباته ؟
عزیز من مکزیک دستیه ... باید حتما تو هر چیزی که نمیدونید نظر بدید ؟
[email protected]
ایمیل بدید بپرسید ...
دلیل عدم پیشرفت وب فارسی هم همینه ! هر کسی تو هر زمینه ای میاد نظر میده و این میشه وضع وب فارسی و سئو کارامون و وب های اسپم :
downloader.ir
نه عزیزم گوگل نمیتونه تشخیص بده مگه اینکه ریپورت ها بالا بره تا انسان چک کنه
مکزیک هم ربات داره ولی دستی هم پست میده رباتشم مال این پسره اسپمر ایران learndl بود که بن شد چون از ادمین مکزیک بهم لینک داد فهمیدم راست میگه
مکزیک دیگه وجود نداره بعد اینکه فیلتر شد ریدایرکت کرد به این http://downloadder.ir/ الانم اینو داره میاره بالا که این بدتره دوتا رباتو باهم داره استفاده میکنه
آخه گوساله تو که داری اسپمر میفروشی بعد اینجا چکار میکنی؟!!! چیو گزارش میدی؟ اسپمر گزارش میدی بعد اسکریپت اسپمر میفروشی؟! جالبهآره میدونم
اکثر کلماتشون و بالا اومدنشون به خاطر 18+ بودنه که کافیه فیلترینک ریپورت بدید
من مکزیکو انقدر گزارش دادم که پیام دادن تشکر بابت اطلاع رسانی وب سایت فساد اور ( تو بخش کاربرای عضو فیلترینگ )