• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هم ذات پنداری با شخصیتهای داستانی

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
weatherman.jpg

دیوید ... The Weather Man

-
نه به عنوان یه شخصیت محبوب, یا حتی یه کاراکتر سینمایی .. به عنوان یه " آدم " کمی بهش احساس نزدیکی می کنم. کوچکترین وجه مشترکی از نظر " کیفیت زندگی " باهاش ندارم. شاید کمی تا قسمتی خصوصیات اخلاقی مشابه
علیرضا ! ...
* این پستم رو پارسال توی محبوب ترین شخصیت زده بودم ... منم با دیوید همزاد پنداری دارم + همین توضیحاتی که خودت دادی !

و
Ramon توی Mar Adentro رو تقریبا خوب درک می کنم (یا شاید توهم فهمیدنش رو دارم!) ولی این ماجرای بودن یا نبودن ؟ و این کیفیت بودن ... کلا این مدل شر و ورا رو دوست دارم.

mar-adentro.jpg

Last edited:

omath

Registered User
لایک‌ها
1
استنلی کوالسکی | اتوبوسی به نام هوس

http://************/files/stujry0bnjpwqrrke766.jpg

براندوي كبير از اين شخصيت متنفر بوده. ميدوني كه؟

Ramon توی Mar Adentro رو تقریبا خوب درک می کنم (یا شاید توهم فهمیدنش رو دارم!) ولی این ماجرای بودن یا نبودن ؟ و این کیفیت بودن ... کلا این مدل شر و ورا رو دوست دارم.

خيلي شخصيتش را بيشتر از شخصيت اول Diving Bell and the Butterfly دوست دارم با اينكه يه شباهت‌هايي دارند.

راستي شخصيت گندالف هم توي ارباب حلقه‌ها برام تاثيرگذاري زيادي داشته.
بد نيست به اين موضوع هم نگاهي كنيم كه چه شخصيت‌هاي سينمايي را درك كرديم. مثلا در اطرافمون مثلش را ديديم. به شخصه شخصيت رندي توي كشتي‌گير را همونجوري كه توي نقدم هم گفتم اطرافم ديدم. با عرض شرمندگي شخصيت خيلي مشابه به الكس توي پرتغال كوكي را هم كه پتانسيلش را داشت را ديدم. نمونه‌هاي زيادتري هم هستند. يادمه ايبرت توي نقدش براي Into the Wild گفته بود كه مشابه شخصيت الكس مك‌كندلس توي همسايگيشون بوده. اين نمونه‌ها خيلي وقتها برامون فيلمها را ملموس‌تر ميكنه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
براندوي كبير از اين شخصيت متنفر بوده. ميدوني كه؟

آره میدونستم. ولی باور نمیکنم :D منظورم اینه که چطور برای چندین سال روی تئاتر و بعد هم روی پرده بازی اش کرد و اونوقت در اومد گفت از شخصیت استنلی کوالسکی متنفرم؟ این حرف رو فکر کنم در کتاب "آوازهایی که..." گفت. یعنی کتابی که عقاید اش رو در سال های آخر عمرش بیان کرده. اگه کتاب رو خونده باشی خودش هم اعتراف کرده با گذر زمان خیلی تفاوت کرده و نظرش نسبت به خیلی چیز ها عوض شده. مثلا گفته جوون بوده خیلی حس برتر جویی و سبقت گرفتن از بازیگر های همدوره اش داشته و غیره غیره ولی حالا اون حس ها از بین رفتن. حتی احساس تنفر نسبت به پدرش و اینکه بلاخره تصمیم میگیره ببخشدش. من شخصا این مورد رو هم میذارم به حساب اون تغییر عقایدش در گذر زمان. یعنی نمیتونم بپذریم براندوی بیست و خورده ای ساله از این شخصیت متنفر بوده ولی بار ها اجراش کرده، ولی میتونم بپذریم براندوی هفتاد و خورده ای ساله از این شخصیت بدش اومده باشه. حتی میتونم تصور کنم دلیل اینکه از این شخصیت بدش اومده این بوده که سکوی پرتاب کاریرش شد. براندو ئه دیگه...

omath

Registered User
لایک‌ها
1
آره میدونستم. ولی باور نمیکنم :D منظورم اینه که چطور برای چندین سال روی تئاتر و بعد هم روی پرده بازی اش کرد و اونوقت در اومد گفت از شخصیت استنلی کوالسکی متنفرم؟ این حرف رو فکر کنم در کتاب "آوازهایی که..." گفت. یعنی کتابی که عقاید اش رو در سال های آخر عمرش بیان کرده. اگه کتاب رو خونده باشی خودش هم اعتراف کرده با گذر زمان خیلی تفاوت کرده و نظرش نسبت به خیلی چیز ها عوض شده. مثلا گفته جوون بوده خیلی حس برتر جویی و سبقت گرفتن از بازیگر های همدوره اش داشته و غیره غیره ولی حالا اون حس ها از بین رفتن. حتی احساس تنفر نسبت به پدرش و اینکه بلاخره تصمیم میگیره ببخشدش. من شخصا این مورد رو هم میذارم به حساب اون تغییر عقایدش در گذر زمان. یعنی نمیتونم بپذریم براندوی بیست و خورده ای ساله از این شخصیت متنفر بوده ولی بار ها اجراش کرده، ولی میتونم بپذریم براندوی هفتاد و خورده ای ساله از این شخصیت بدش اومده باشه. حتی میتونم تصور کنم دلیل اینکه از این شخصیت بدش اومده این بوده که سکوی پرتاب کاریرش شد. براندو ئه دیگه...

كتابشو خوندم(مگه ميشه چنين كتابي را از چنين كسي نخونم!) ولي واقعا فكر مي‌كنم نظرش از همون اول نسبت به شخصيت همين بوده. كلا زنها كه 99 درصد از استنلي متنفرند و مردها هم درصد بالايي دارند در اين زمينه. شخصيت بي‌سواد و وحشي. بزرگترين قسمت شخصيت شناسي اين فرد كه توي اين فيلم هست يكيش اونجاييه كه در مورد كد ناپلئوني با كيم هانتر حرف مي‌زنه و يا جايي كه هي استلا ميگه. من به شخصه ازش متنفرم ولي بحث همذات پنداري چيز ديگه‌ايه. منم فكر كنم بعضي قسمتها باهاش همذات پنداري كرده باشم.
منم به شخصه هيچوقت نخواستم خودم تاثير بگيرم از شخصي ولي اتفاقاتي كه توي زندگي افتاده يا همون تاثيرات ناخودآگاه باعث ميشه يادم بياد مثل كي شدم.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
كتابشو خوندم(مگه ميشه چنين كتابي را از چنين كسي نخونم!) ولي واقعا فكر مي‌كنم نظرش از همون اول نسبت به شخصيت همين بوده. كلا زنها كه 99 درصد از استنلي متنفرند و مردها هم درصد بالايي دارند در اين زمينه. شخصيت بي‌سواد و وحشي. بزرگترين قسمت شخصيت شناسي اين فرد كه توي اين فيلم هست يكيش اونجاييه كه در مورد كد ناپلئوني با كيم هانتر حرف مي‌زنه و يا جايي كه هي استلا ميگه. من به شخصه ازش متنفرم ولي بحث همذات پنداري چيز ديگه‌ايه. منم فكر كنم بعضي قسمتها باهاش همذات پنداري كرده باشم.
منم به شخصه هيچوقت نخواستم خودم تاثير بگيرم از شخصي ولي اتفاقاتي كه توي زندگي افتاده يا همون تاثيرات ناخودآگاه باعث ميشه يادم بياد مثل كي شدم.
شاید. البته بحث اصلی من همذات پنداری بود و حتی زیرش هم خط کشیدم که اشتباه نشه. یعنی وقتی استنلی میفهمه بلانش اون کسی نیست که فکر میکرد و شروع میکنه به اذیت اش، میتونم با این شخصیت همذات پنداری کنم (نه تایید. نه تشابه). خصوصا به خاطر اینکه بلانش هم بی تقصیر نیست و به خاطر شخصیت ضعیف اش باعث همه ی اون اتفاق ها میشه.

کلا خیلی پیش اومده با شخصیت های منفی همذات پنداری کنم. نه اینکه دوست داشته باشم جای اونها باشم. یه مرز باریکی بین این دو تا مفهوم هست که هی میترسم اشتباه فهمیده بشن! مثلا نمونه ی دیگه اش همین دنیل پلینویو شخصیتی بود که واقعا چنین حسی رو نسبت بهش داشتم.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب ظاهرآ کمتر کسی هست که با شخصیتهای فیلمهای ایرانی ارتباط برقرار کرده باشه! هرچند خیلی هم برای جامعه ما چیز غریبی نیست.

محمود در درخت گلابی.

fullimage.jpg

omath

Registered User
لایک‌ها
1
خب ظاهرآ کمتر کسی هست که با شخصیتهای فیلمهای ایرانی ارتباط برقرار کرده باشه! هرچند خیلی هم برای جامعه ما چیز غریبی نیست.

محمود در درخت گلابی.

من بيشتر با شخصيت‌هاي داستاني ايران ارتباط بر قرار مي‌كنم تا فيلمي. شخصيت‌هاي فيلمي ما يه كم بعضي قسمت‌ها زيادي نامتعارف ميشن. ولي بيشترين شخصيتي كه باهاش همذات پنداري كردم و بهتر بگم اينكه خيلي روم تاثير گذاشته حسين سبزيان توي نماي نزديك كيارستميه. واقعا اين شخصيت به قول روزنباوم بيشترين شخصيته كه ميشه باهاش همذات پنداري كرد و خيلي كم هستند اشخاصي كه اونو لمس نكرده باشند.

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
من خیلی با شخصیت Alice Paul در فیلم Iron Jawed Angels هم ذات پنداری کردم مخصوصا در یه دوره ای خاص!
البته این شخصیت واقعا وجود داشته در تاریخ...

http://************/files/shgfx2tq91nxht4xago3.jpg

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
علیرضا ! ...
* این پستم رو پارسال توی محبوب ترین شخصیت زده بودم ... منم با دیوید همزاد پنداری دارم + همین توضیحاتی که خودت دادی !

bighug.gif

-

جدای خودش, پدرش ( رابرت = مایکل کین ) هم از شخصیت های محبوبم هست
ولی احساس نزدیکی بیشتری به دیوید می کنم! هرچند -شاید- به اندازه پدرش دوستش ندارم!

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504
زوليت در روميو وزوليت
جولياني در آسمان وانيلي

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من با شخصیبت Bert در Mary Poppins خیلی هم ذات پنداری کردم !
Bert.jpg

متنها شخصیت اصلی در فیلم S-x & Philosophy خیلی ارتباط فکری برقرار کردم ! یه جورایی انقلاب درونیش رو حس میکردم و میکنم . کلا با اینکه فلیم حوصلم رو سر میبرد به نظرم یکی از قشنگ تیرن فیلم هایی اه که دیدیم و این یه پرادکس جالب در زندگی منه !

بالا