• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هم فکری انتخاب شغل

Rogfan

Registered User
لایک‌ها
40
درود و وقت خوش!
قانون اول کار:

محل کار فقط محل کاره و کسی نمیاد سر کار رفیق پیدا کنه و دنبال معاشرت و هم صحبتی بگرده. پیشنهاد جدی من به شما تجدید نظر و بررسی مجدد این باورتونه.
متاسفانه اعتماد کردن کار سختی هست و شجاعت زیادی میخواد. شخص و جامعه یا هر کسی که با خنجر زدن به رفاقتها ریشه اعتماد کردن رو سوزونده باعث شده ایشون دنبال دوستانی خارج از منطقه عرف خودش بگرده و بین همکار دنبال چنین موردی باشه.
فرموده شما متین هست و انجام کار اولویت داره ولی برقرار کردن رابطه با همکار باعث این میشه که از یکنواختی و دلزده شدن جلوگیری بشه و حتی تاثیر مثبت روی کار داشته باشه

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
متاسفانه اعتماد کردن کار سختی هست و شجاعت زیادی میخواد. شخص و جامعه یا هر کسی که با خنجر زدن به رفاقتها ریشه اعتماد کردن رو سوزونده باعث شده ایشون دنبال دوستانی خارج از منطقه عرف خودش بگرده و بین همکار دنبال چنین موردی باشه.
فرموده شما متین هست و انجام کار اولویت داره ولی برقرار کردن رابطه با همکار باعث این میشه که از یکنواختی و دلزده شدن جلوگیری بشه و حتی تاثیر مثبت روی کار داشته باشه
محل کار؛ جای پیگیری منافع مادی و غیر مادی (مثل جایگاه سازمانی ) است و بدیهیه که همکار به شکل رقیب دیده میشه و در صورت بروز تضاد منافع؛ فرد منفعت خودش رو در نظر می گیره نه رقیبش رو . رقابت قانون خودش رو داره؛ رفاقت قانون خودش رو . کسی که نتونسته در جایی که قوانین رقابت حاکم نیست؛ برای خودش همدم و هم صحبتی پیدا کنه؛ چطور می تونه دنبال این فرد در جایی بگرده که رقابت حرف اول رو میزنه؟!
من در سخن ایشون ندیدم که فقط دنبال سلام علیک متداول در محل کار و بین همکارها باشه. به نظرم اومد نیازش بیشتر از اینه. حدود 50 سال سن دارم و خواستم تجربه سه دهه حضور در محل کار رو به اشتراک بگذارم.

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
سلام تشکر از همه دوستان واقعا از تجربیاتتون استفاده کردم
به نظر منم محل کار که فضای همکاری باشه بهتره یعنی همکارت رفیقت باشه تا اینکه همکارت رقیبت باشه
ولی خب زیادش هم خوب نیست مثلا من خودم یه شرکت (همه مرد) کار میکردم معاون بامرام بود و به بقیه احترام میذاشت و خلاصه سعی میکرد جو دوستانه باشه
حتی خودش میگفت دوست ندارم رییس بشم چون هر چند وقت با سیاست چندتا از همکارا رو تعدیل میکردن روال همیشگی این بود!!!
این رفتار معاون باعث شده بود که چند نفر از افراد کارشونو درست انجام نمیدادن
بعد از اینکه اون کار رو گذاشتم کنار تازه بعضی هاشونو شناختم مثلا یکیشون پشت سر آدم یه چی میگفت جلومون یه چیز دیگه جالبتر اینکه من توی دفتر بودم وشماره منو همه
داشتن بعد از کار نه کسی بهم زنگ زد و نه پیام داد خودمم دنبال رفیق صمیمی اونجا نبودم
نتیجه نهایی :::: روابط دوستانه ورای روابط کاریه اصلا بعضی وقتها با کسایی همکاری، که در حالت عادی رفیقت که هیچ حتی دلت نمیخاد دشمنتم باشن
مخصوصا ما ایرانی ها که واقعا احساساتی هستیم باید توجه کنیم که رفیق همکار نیست و همکار رفیق
چون توقعاتمون از رفیق چیزدیگه ای هست کتابهای مارک منسن رو بخونید من دیگه خسته شدم ...

Rogfan

Registered User
لایک‌ها
40
محل کار؛ جای پیگیری منافع مادی و غیر مادی (مثل جایگاه سازمانی ) است و بدیهیه که همکار به شکل رقیب دیده میشه و در صورت بروز تضاد منافع؛ فرد منفعت خودش رو در نظر می گیره نه رقیبش رو . رقابت قانون خودش رو داره؛ رفاقت قانون خودش رو . کسی که نتونسته در جایی که قوانین رقابت حاکم نیست؛ برای خودش همدم و هم صحبتی پیدا کنه؛ چطور می تونه دنبال این فرد در جایی بگرده که رقابت حرف اول رو میزنه؟!
من در سخن ایشون ندیدم که فقط دنبال سلام علیک متداول در محل کار و بین همکارها باشه. به نظرم اومد نیازش بیشتر از اینه. حدود 50 سال سن دارم و خواستم تجربه سه دهه حضور در محل کار رو به اشتراک بگذارم.
متاسفانه صحبتهای شما در مورد شرکتها و سازمانهای دولتی و خصوصی که به صورت پله کانی اداره میشه کاملا صادق هست.
منظور بنده از رفاقت بیشتر توی محیط هایی بود که با همکار میشه رفاقت هم کرد بدون اینکه وجهه کاری زیر سوال بره

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
درود و وقت خوش!
قانون اول کار:

محل کار فقط محل کاره و کسی نمیاد سر کار رفیق پیدا کنه و دنبال معاشرت و هم صحبتی بگرده. پیشنهاد جدی من به شما تجدید نظر و بررسی مجدد این باورتونه.
متوجه حرف شما هستم..
ولی انگیزه من یه محیط اجتماعی بود که روزانه تردد داشته باشم توش..

یه کاری هم رفته بودم توش ازش بیرون اومدم..
تصمیم گرفتم جایی که میرم اصلا فضای کاری نباشه..احتمالا کاقه یا یاشگاهی چیزی پاتوق کنم

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
متوجه حرف شما هستم..

تصمیم گرفتم جایی که میرم اصلا فضای کاری نباشه..احتمالا کاقه یا یاشگاهی چیزی پاتوق کنم
مربی باشگاه شو

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
متوجه حرف شما هستم..

از شرکته اومدی بیرون؟

بالا