اصلا معلوم نیست تو بازار چی میگذره , تقریبا یکماه و نیم قبل تبلت Samsung Tab S 10.5 قیمتش کلی افتاد و رسید به 1540 . منم که خیلی وقت بود دنبال این تبلت بودم دیدم بهترین موقع برای خریدن هست.
رفتم بازار شهر خودمون یه چرخی زدم و مطمئن شدم 1540 هست ولی کسی نداشت که بخرم. گفتم فردا میرم سفارش میدم . شب رسیدم خونه نشستم پای کامپیوتر رفتم سایت میهن مارکت دیدم قیمت آپدیت کردن 1690 !!
یعنی من یه ساعت هنگ بودم :general208::general208:
صبح زنگ زدم تهران دیدم قیمت درسته , در صورتیکه دلار هر روز داشت میومد پایین. این از داستان Tab S.
بعد این داستان Note 10.1 2014 قیمتش هر روز میوفتاد و رسید به 1260 که دوستم از این فرصت استفاده کرد و خرید. منم داشتم وسوسه میشدم بخرم چون Tab S که میخواستم شده بود 1700.
خلاصه تو همین وسط قیمت هر روز میوفتاد تا یه روز رسید به 1190 همین دوهفته پیش. منم بدجوری وسوسه شده بودم.
دوباره همون داستان Tab S شد. یه روز سایت میهن مارکت رو باز کردم دیدم قیمت Note 10.1 2014 رو زدن 1450 !!
ضمنا این اتفاق معمولا برای جنسی میوفته که کم باشه روی بقیه قطعات مثل هارد و مادربود و رم و cpu معمولا تفاوت قیمتی نیست و گشتن برای قیمت پایین تر بیشتر وقت تلف کردنه.
مثلا من تابستون مادربورد خریدم . تقریبا بیشتر مغازه های بازار ایران و رضا رو فتم تفاوت قیمت در حد 1-2 تومن بود که اخرش یه جا بود که 3 تومن از بقیه ارزونتر میداد و همونجا خریدم ولی بعدش دیدم 3 تومن ارزش این همه مغازه رو رفتن رو نداشت
خلاصه لپ کلام تو بازاری که شب میخوابی و صبح بدون هیچ اتفاقی قیمت 200-300 تومن تغییر میکنه شما به اون 50 تومن فکر نکن.