- نوشتهها
- 7,633
- لایکها
- 156
یعنی هلند چی می شه؟
بازی رو می بره؟
پ.ن:این فرانسویا رو پرت می کنم بیرونا مخصوصا این توماس رو
البته روبن و فن پرسی رو هم اضافه کنین..که بازی امشب میرسن..امشب بازی خیلی سختی دارین . فراسنه ایتالیا نیست که بلیط رفت و برگشت خط دفاعش رو
به حراج بذاره . دفاع فرانسه امروز توی اروپا حرف اول رو میزنه و بعید میدونم در مقابل بازیکن های
متوسطی مثل " کویت " باجی بده .
نیستلروی و فن در وارت و اشنایدر و بولهروز نقاط اتکای تیم هلند هستن اما همیشه به یاد داشته باشید : توی فوتبال امروز دفاع اصل هست نه حمله . کاری که فرانسه به بهترین وجه انجام میده
به هر حال به امید موفقیت تیم شایسته !
امشب بازی خیلی سختی دارین . فراسنه ایتالیا نیست که بلیط رفت و برگشت خط دفاعش رو
به حراج بذاره . دفاع فرانسه امروز توی اروپا حرف اول رو میزنه و بعید میدونم در مقابل بازیکن های
متوسطی مثل " کویت " باجی بده .
نیستلروی و فن در وارت و اشنایدر و بولهروز نقاط اتکای تیم هلند هستن اما همیشه به یاد داشته باشید : توی فوتبال امروز دفاع اصل هست نه حمله . کاری که فرانسه به بهترین وجه انجام میده
به هر حال به امید موفقیت تیم شایسته !
البته روبن و فن پرسی رو هم اضافه کنین..که بازی امشب میرسن..
و فن در سار هم فکر کنم یادتون رفت که بگین!
درضمن فرانسه اگه بخواد دفاع کنه که خیلی خووب میشه...هلند راحت مساوی میگیره....ایتالیا هم رومانی رو میبره...هلند و ایتالیا میرن دور بعد...
هلند و ایتالیا میرن دور بعد...
دقیقا با این قسمت من هم موافقم.
البته روبن و فن پرسی رو هم اضافه کنین..که بازی امشب میرسن..
و فن در سار هم فکر کنم یادتون رفت که بگین!
درضمن فرانسه اگه بخواد دفاع کنه که خیلی خووب میشه...هلند راحت مساوی میگیره....ایتالیا هم رومانی رو میبره...هلند و ایتالیا میرن دور بعد...
چقدر شبیه من شدی یهویی!!ایولهلند و ایتالیا باید بیان بالا
ایشاالله آلمان هم اتریش حذفش کنه
اون ضد حمله های هلند رو من دارم واسه بازی امشب تصور میکنم که با 3 تا پاس..با دروازه فرانسه تک به تک شدهون پرسی که مال خودمونه ( آرسنال) . هنوز موقعش نشده که در مقابل یه دفاع آهنین بخواید روش حساب کنید
ضمنا اونطوری که از ترکیب فرانسه بر میاد برای مساوی نیومده . شیوه ی مورد علاقه ی دومنک
4 -2 - 3 - 1 هست اما توی این بازی تا جایی که اعلام شده با دو مهاجم وارد زمین میشه هر چند من فکر میکنم
همون شیوه ی قبلی کارآمد تر هست .
چقدر شبیه من شدی یهویی!!
دست از سر آرسنال هم برداری دیگه مشکلی نداری :دی
دیگه قول میدم اون مشکل 2 روز پیش که گفتی رو هم حل کنم
ون پرسی که مال خودمونه ( آرسنال) . هنوز موقعش نشده که در مقابل یه دفاع آهنین بخواید روش حساب کنید
ضمنا اونطوری که از ترکیب فرانسه بر میاد برای مساوی نیومده . شیوه ی مورد علاقه ی دومنک
4 -2 - 3 - 1 هست اما توی این بازی تا جایی که اعلام شده با دو مهاجم وارد زمین میشه هر چند من فکر میکنم
همون شیوه ی قبلی کارآمد تر هست .
اون ضد حمله های هلند رو من دارم واسه بازی امشب تصور میکنم که با 3 تا پاس..با دروازه فرانسه تک به تک شده
به هر حال..خارج از کل کلها و شوخیهای مرسوم....جدا اگه فرانسه بخواد مثل بازی با رومانی بازی کنه..هلند هم مثل بازی با ایتالیا.....فرانسه شک نکنین که میبازه...حالا مگر اینکه تو این 3 روز اتفاق خاصی افتاده باشه!
حیف شد پس :دیبی خودآرسنال خوفه:blush:
تو بیا این وری تا من اون مشکل رو حل کنم
البته می دونی که اول بارسا
http://************/files/091kvsdojmoxdbafcrda.gifموزی بیا این نفوس بد می زنهبیا اینو بن کن
پ.ن:شوخی می کنم یه وقت دلگیر نشید
منم همیشه سلیقه تو رو تحسین میکردمهمیشه تیمی بوده که من دوستش داشتم!
بازیکن هاش رو مخصوصآ!
از زمانی که رایکارد و گولیت و فن باستن توش بازی میکرد
تا دنیس برکمپ ، یاپ استمپ ، دی بوئره ها ، داویدز ، سیدورف
اون ضد حمله های هلند رو من دارم واسه بازی امشب تصور میکنم که با 3 تا پاس..با دروازه فرانسه تک به تک شده
به هر حال..خارج از کل کلها و شوخیهای مرسوم....جدا اگه فرانسه بخواد مثل بازی با رومانی بازی کنه..هلند هم مثل بازی با ایتالیا.....فرانسه شک نکنین که میبازه...حالا مگر اینکه تو این 3 روز اتفاق خاصی افتاده باشه!