• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هواداران تیم ملی هلند

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
قرعه کشی مرحله مقدماتی یورو 2012 یکشنبه در ورشو، مرکز لهستان برگزار شد و طی آن 51 تیم اروپایی در 9 گروه برای کسب مجوز حضور در مرحله پایانی این رقابت‌ها که به میزبانی مشترک لهستان و اوکراین برگزار می شود، به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.

51 تیم حاضر در این رقابتها در 6 گروه شش تیمی و سه گروه 5 تیمی تقسیم شده اندو این دور رقابتها از سپتامبرسال 2010 تا نوامبر 2011 به طول خواهد انجامید.

نه تیم صدرنشین گروه ها به همراه بهترین تیم دوم تمام گروه ها به عنوان 10 ده تیم برتر، به صورت مستقیم روانه مرحله نهایی این رقابتها خواهند شد. اوکراین و لهستان نیز به عنوان میزبانهای رقابتها در مرحله نهایی حاضر خواهند بود و 4 تیم باقی مانده در نوامبر سال 2011 در دیدارهایی که میان 8 تیم دوم گروه ها برگزار می شود، مشخص خواهند شد.

گروه بندی کامل این رقابت‌ها به این شرح است:
گروه A:
آلمان، ترکیه، اتریش، بلژیک، قزاقستان، آذربایجان

گروه B:
روسیه، اسلواکی، جمهوری ایرلند، مقدونیه، ارمنستان، آندورا

گروه C:
ایتالیا، صربستان، ایرلند شمالی، اسلوونی، استونی، جزایرفارو

گروه D:
فرانسه، رومانی، بوسنی و هرزگوین، بلاروس، آلبانی، لوکزامبورگ

گروه E:
هلند، سوئد، فنلاند، مجارستان، مولداوی، سن مارینو

گروه F:
کرواسی، یونان، اسرائیل، لتونی، گرجستان، مالت

گروه G:
انگلستان، سوییس، بلغارستان، ولز، مونته نگرو

گروه H:
پرتغال، دانمارک، نروژ، قبرس، ایسلند

گروه I:
اسپانیا، جمهوری چک، اسکاتلند، لیتوانی، لیختن اشتاین

به امید قهرمانی.

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
مرجان عزیز سلام من کاملا درک میکنم و چیزی نمیتونم بگم چون یک هلندی واقعی میتونه این حس را کاملا درک کنه. :( آنقدر صبر کن صبر کن تا یه روزی خدا هلند رو قهرمان کنه . و من از خدا قول گرفتم مطمئنم روزی میشه که هلند قهرمان جام جهانی خواهد شد. دوستان یک اعتراف شاید بعضی ها خوششون نیاد مخصوصا اونایی که طرفدار بارسلونا هستن. اینو جدی میگم تو کل زندگیم تا حالا از بازیکنی متنفر از ته قلب نبودم حتی از استقلالی ها هم نه فقط بحث کری و این حرفها بود اما بزارید اعترافی کنم از حالا به بعد اینیستا منفورترین بازیکن در اعماق قلب من خواهد بود . و هیچ وقت این نفرت پاک نخواهد شد.never

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
و بازم حسرت و بازم حسرت . من فقط متوجه نشدم چرا بازیکن های ما خشن بازی میکردن اصلا عصبی بودن. در واقع این بازی ما هلندی بازی نکردیم. اگر همون فوتبال ناب هلند رو بازی میکردن اسپانیا تیمی نبود و ما به راحتی میبردیم اگر روبن اون ضربه رو گل کرده بود!
کلا بد بازی کردیم.
نمیتونم چیزی بنویسم واقعا ناراحتم چون خودمون باعث شدیم خوب نبودیم... . اما بچه ها ناراحت نباشید:) دومی هم خوبه به هرحال اینا خودشونم فکر نمیکردن تا اینجا بیان . بعد در ضمن یادتون نره این ترکیب هلند به هیچ عنوان بهترین تیم تاریخ هلند نبود یعنی نسل طلایی هلند نبود در سال های آینده نسل طلایی هلند را خواهید دید مطمئن باشید. از خدا خواستم قهرمان بشیم که نشد و خواست پروردگار بود. اما شاهد باشین از شکست ناپذیر میخوام در طول عمرم حداقل یک بار هم شده قهرمانی هلند رو ببینم.انشاالله . حالا بازی های بعدی یورو 2012 بچه ها قول بدین 2 سال آینده دوباره بیایین دور هم همینجا جمع بشیم.و همراه با قهرمانی هلند.:D مرجان خانوم ناراحت نباش چون این دفعه واقعا خودمون بد بودیم.

مقام نايب قهرماني رو به هلندي هاي عزيز تبريك مي گويم. حضور در فينال جام جهاني در برابر اسپانيا نقطه عطفي خواهد بود براي تيم هلند.

از طرف يك هوادار تيم اسپانيا

Last edited:

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
برای ما نقطه عطف نبود برای شما نقطه عطف بود که تا حالا رنگ فینال هم ندیده بودین . اینم از هوادار های اسپانیا زیاد دلتون رو خوش نکنید اسپانیا دیگه تموم شد نسل طلایی اش روز به روز ضعیف تر خواهد شد.

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
اخه میگی برای اولین بار هلند. در سال 1974 و 1978 فینالیست بود .

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
اون سه تا دختره هلـــندی رو واسه چی پلیسه مشنگه آفریقا گرفت؟ :lol:

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
شب گذشته تیم فوتبال هلند در حالی در مقابل تیم فوتبال اسپانیا شکست خورد که حرکتی جالب توجه را از این تیم شاهد بودیم.

به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی «فردا» هلندی ها از آغاز مسابقه روی پیراهن های خود پرچم کشور خود و کشور اسپانیا را کنار هم قرار داده بودند تا شاید به نوعی نشان دهند که دیگر در مسائل سیاسی با دولت اسپانیا مشکل ندارند.

این در حالی است که تیم فوتبال اسپانیا چنین کاری را انجام نداده و فقط پرچم کشور خود را روی پیراهن حک کرده بودند.

هلندي‌ها در سرود ملي خود اسپانيا را به عنوان دشمن قسم خورده خود ياد مي‌کنند و در تاريخ هلند مي‌شود سال‌هاي سال ردپاي تسلط اسپانيا را بر اين خاک مشاهده کرد.

اما در دیدار فینال این رقابت ها این حرکت هلندی ها به نوعی نشان از فراموشی این مسائل دارد.

اما در مقابل مردم اسپانيا در جريان جشن‌هاي خياباني خود تابوت کشور هلند را بالاي سر بردند و آن را به صورت نمادي تشييع کردند.

اين حرکت خشم مردم هلند و حتي مقامات سياسي اين کشور را در پي داشته است.

اینم اضافه کنم اسپانیایی ها جامو گرفتن اومدن پایین هلندی ها پایین وایستاده بودن تبریک میگفتن . ما قهرمان واقعی هستیم.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
تسلیت میگم

holland-fans-final-wc2010-celebfa-2.jpg

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی «فردا» هلندی ها از آغاز مسابقه روی پیراهن های خود پرچم کشور خود و کشور اسپانیا را کنار هم قرار داده بودند تا شاید به نوعی نشان دهند که دیگر در مسائل سیاسی با دولت اسپانیا مشکل ندارند.
اینا رو از کجاشون در میارن ؟! هلند تو همه ی بازی هاش این کار رو میکنه . یعنی پرچم خودش وت یم مقابلرو روی پیراهنش میزنه .

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
متاسفم!
پست هایی اینجا می خونم که خوب البته نشان دهنده ی شخصیت افراد هست!
واقعا متاسفم

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
متاسفم!
پست هایی اینجا می خونم که خوب البته نشان دهنده ی شخصیت افراد هست!
واقعا متاسفم

سلام و درود

نمیدونم چرا بدریپورت ها تازه صبح بهم رسید .. پست های نامربوط پاک شد .. با اون دوستان هم برخورد لازم صورت میگیره

برای بار n ام .. دوستان ! تاپیک های هواداری جای کل کل نیست

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سلام و درود

نمیدونم چرا بدریپورت ها تازه صبح بهم رسید .. پست های نامربوط پاک شد .. با اون دوستان هم برخورد لازم صورت میگیره

برای بار n ام .. دوستان ! تاپیک های هواداری جای کل کل نیست

ممنون فرزاد جان از لطفت

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
این جام دو تا پدیده داشت برای من . یکی الیا و یکی دیگه استکلنبرگ . این دو تا + روبن + کویت فکر میکنم به درد بعد بخورن .

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نايب قهرماني هلند در جام جهاني 2010 براي برت فان مارويك و جوواني فان برونكهورست نشان شواليه را در پي داشت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي و كاپيتان تيم ملي هلند بالاترين نشان افتخار كشورشان را دريافت كردند.
يان پتربالكننده، نخست وزير هلند در ديدارش از اعضاي تيم ملي هلند حضور اين دو را در جمع شواليه‌هاي اين كشور اعلام كرد.
سرمربي تيم ملي هلند اندكي پيش از ديدارش با بئاتريس ملكه هلند گفت: به خاطر رسيدن به اين افتخار زبانم بند آمده است. ما هنوز هم كمي ناراحت هستيم ولي پس از مدتي با لبخند به آن فكر مي‌كنيم.
نخست وزير هلند هم در اين باره گفت: لطفا كاري كنيد تا دوباره براي رسيدن به فينال جام جهاني 32 سال انتظار نكشيم. بديهي است كه هر هوادار تيم ملي هلند اندكي ناراحت باشد.
با اين حال اين ناراحتي در برابر افتخار به عملكرد جمعي نايب قهرمان جام جهاني از بين مي‌رود. در جشن‌هاي آمستردام همه هلندي‌ها حضور داشتند. هلند امروز اعلام مي‌كند كه ما به شما افتخار مي‌كنيم.
هزاران نفر در بازگشت بازيكنان تيم ملي هلند از اين تيم استقبال كردند. در اصل بنا بود اين جشن به مناسبت قهرماني نارنجي‌ها در جام جهاني برگزار مي‌شود اما برگزاركنندگان آن اعلام كردند بازيكنان هلند با وجود نايب قهرماني در جام جهاني از نظر مردم اين كشور قهرمانان واقعي هستند. برآورد مي‌شود پانصدهزار نفر از تيم ملي هلند استقبال كرده‌اند.
يان پتر بالكننده در اين مراسم كرواتي نارنجي رنگ بسته بود.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
هر چی جلو تر رفتیم من بیشتر از سرمربیمون خوشم اومد!
به نظر من مربی خوبی بود!

خبری ندارید که می مونه یا جایگزین داره؟

فایل های ضمیمه

• spain-holland-wc2010-celebfa-32.jpg
    spain-holland-wc2010-celebfa-32.jpg
    36.1 KB · نمایش ها: 7
بالا