"Mohammad"
Registered User
باختیم
حالا دنیا به پایان نرسیده که اینقدر نارحتید
حالا دنیا به پایان نرسیده که اینقدر نارحتید
و بازم حسرت و بازم حسرت . من فقط متوجه نشدم چرا بازیکن های ما خشن بازی میکردن اصلا عصبی بودن. در واقع این بازی ما هلندی بازی نکردیم. اگر همون فوتبال ناب هلند رو بازی میکردن اسپانیا تیمی نبود و ما به راحتی میبردیم اگر روبن اون ضربه رو گل کرده بود!
کلا بد بازی کردیم.
نمیتونم چیزی بنویسم واقعا ناراحتم چون خودمون باعث شدیم خوب نبودیم... . اما بچه ها ناراحت نباشید دومی هم خوبه به هرحال اینا خودشونم فکر نمیکردن تا اینجا بیان . بعد در ضمن یادتون نره این ترکیب هلند به هیچ عنوان بهترین تیم تاریخ هلند نبود یعنی نسل طلایی هلند نبود در سال های آینده نسل طلایی هلند را خواهید دید مطمئن باشید. از خدا خواستم قهرمان بشیم که نشد و خواست پروردگار بود. اما شاهد باشین از شکست ناپذیر میخوام در طول عمرم حداقل یک بار هم شده قهرمانی هلند رو ببینم.انشاالله . حالا بازی های بعدی یورو 2012 بچه ها قول بدین 2 سال آینده دوباره بیایین دور هم همینجا جمع بشیم.و همراه با قهرمانی هلند. مرجان خانوم ناراحت نباش چون این دفعه واقعا خودمون بد بودیم.
اینا رو از کجاشون در میارن ؟! هلند تو همه ی بازی هاش این کار رو میکنه . یعنی پرچم خودش وت یم مقابلرو روی پیراهنش میزنه .به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی «فردا» هلندی ها از آغاز مسابقه روی پیراهن های خود پرچم کشور خود و کشور اسپانیا را کنار هم قرار داده بودند تا شاید به نوعی نشان دهند که دیگر در مسائل سیاسی با دولت اسپانیا مشکل ندارند.
متاسفم!
پست هایی اینجا می خونم که خوب البته نشان دهنده ی شخصیت افراد هست!
واقعا متاسفم
سلام و درود
نمیدونم چرا بدریپورت ها تازه صبح بهم رسید .. پست های نامربوط پاک شد .. با اون دوستان هم برخورد لازم صورت میگیره
برای بار n ام .. دوستان ! تاپیک های هواداری جای کل کل نیست
هر چی جلو تر رفتیم من بیشتر از سرمربیمون خوشم اومد!
به نظر من مربی خوبی بود!
خبری ندارید که می مونه یا جایگزین داره؟
مثل اینکه موندنیه.