• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هواداران تیم ملی هلند

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
به نقل از داگبلات، در چند روز گذشته شايعاتي در مورد خروج رافائل فان درفارت از تيم انگليسي تاتنهام و انتقالش به شالکه آلمان انتشار يافت. وي که از سه هفته قبل دراردوي آماده سازي تيم کشورش بسر مي برد، به سرعت مقابل اين اخبار واکنش نشان داد و اعلام کرد پيشنهادي از ژرمن ها دريافت کرده اما آن را رد کرده است.

ستاره اسبق هامبورگ و رئال مادريد روز گذشته در محل اردوي تيمش با خبرنگاران براي دقايقي سخن گفت و توضيح بيشتري داد. وي گفت: من بازيکن تحت قرارداد با تاتنهام هستم. بديهي است از شرايطم در لندن راضي هستم و علاقمندم به همکاري ادامه دهم، بنابر اين به پيشنهاد شالکه پاسخ منفي دادم.

او ادامه داد: در اين مقطع تمام حواسم را معطوف تيم ملي کرده ام. به جاي فکر کردن در مورد حضور در تيم هاي مثل شالکه، به فکر اين هستم چگونه تلاش کنم همراه با تيم ملي به مقام قهرماني در پيکارهاي يورو برسم.

هلند در گروه دوم جام ملت ها در کنار دانمارک با تيم هاي آلمان و پرتغال نيز همگروه است.

دور نهايي جام ملت ها از فردا (جمعه) با حضور 16 تيم در 4 گروه 4 تيمي آغاز خواهد شد.

فان در فارت: به قهرماني در يورو فکر مي‌کنم | ورزش 3

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
به نقل از د. پ . آ، آرين روبن سه هفته پس از ناکامي همراه با تيم باشگاهي بايرن مونيخ آلمان در فينال ليگ قهرمانان اروپا اکنون از لحاظ روحي و جسماني در وضعيت مطلوبي بسر مي برد. اين ستاره 28 ساله روز گذشته در محل اردوي تيم کشورش با تني چند از خبرنگاران حاضر به اختصار صحبت کرد. وي گفت: وقتي يک بازيکن وارد تورنمنتي مثل جام ملت ها مي شود، تنها يک هدف در سر دارد که آن قهرماني است. از اين رو تنها هدف کنوني من، قهرماني با هلند در اين پيکارها است.

وي ادامه داد: پس از کسب نايب قهرماني جهان ، اکنون نوبت قهرماني است. همه ما در تيم هلند مصمم هستيم براي دسترسي به اين هدف تلاش کنيم. براي اين منظور هر چند در دور گروهي حريفان بسيار دشواري داريم، اما از شانس خوبي نيز براي غلبه بر آنها و رسيدن به مراحل پاياني برخوردار هستيم.

هلند در گروه دوم جام ملت ها در کنار دانمارک با تيم هاي آلمان و پرتغال نيز همگروه است.

دور نهايي جام ملت ها از فردا (جمعه) با حضور 16 تيم در 4 گروه 4 تيمي آغاز خواهد شد.

روبن: تنها هدفم در يورو قهرماني است | ورزش 3

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
الگوی من داویدس جان
اولین باری که داویدس رو دیدم تصمیم گرفتم موهام رو مثه اون بلند بزارم

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
امثال داویدس کلایورت سیدورف برگ کمپ واقعا حقشون بود با تیم ملی یه جامی داشته باشند اما .........................

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
کاری به کار پسرمون نداشته باشید
می خواد بترکوووووووووووووووووونه:)

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
به نقل از توروگزت، تيم ملي فوتبال هلند که فردا شب در اولين ديدار خود در رقابت‌هاي جام ملت‌هاي اروپا به مصاف دانمارک مي‌رود، شب گذشته اولين جلسه تمريني خود را در شهر کارکوف لهستان برگزار کرد. تماشاگران کشور ميزبان در اين جلسه حاضر شده و با الفاظ نژادپرستانه بازيکنان اين تيم را مورد خطاب قرار دادند تا واکنش مارک فن بومل را در پي داشته باشد.

کاپيتان تيم ملي هلند که روز گذشته به همراه ساير هم‌تيمي‌هايش از اردوگاه آشويتس، متعلق به آلمان نازي بازديد کرده بود، اين اقدام هواداران ميزبان را لکه ننگي در شب افتتاحيه مسابقات يورو 2012 خواند و اعلام کرد که اين مسئله را به اطلاع مقامات يوفا خواهد رساند.

هافبک آيندهوون در مصاحبه با بسياري از روزنامه‌ها در اين باره گفت: اين يک لکه ننگ واقعي است به ويژه اينکه پس از بازديد از آشويتس چنين اتفاقي رخ دهد. در صورتي که چنين مسئله‌اي در جريان مسابقه رخ دهد با داور صحبت خواهيم کرد تا اجازه ترک زمين را به ما بدهد.

نژادپرستي درتمرين هلندخشم فان بومل رابرانگيخت | ورزش 3

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
به نقل از توروگزت، تيم ملي فوتبال هلند که فردا شب در اولين ديدار خود در رقابت‌هاي جام ملت‌هاي اروپا به مصاف دانمارک مي‌رود، شب گذشته اولين جلسه تمريني خود را در شهر کارکوف لهستان برگزار کرد. تماشاگران کشور ميزبان در اين جلسه حاضر شده و با الفاظ نژادپرستانه بازيکنان اين تيم را مورد خطاب قرار دادند تا واکنش مارک فن بومل را در پي داشته باشد.

کاپيتان تيم ملي هلند که روز گذشته به همراه ساير هم‌تيمي‌هايش از اردوگاه آشويتس، متعلق به آلمان نازي بازديد کرده بود، اين اقدام هواداران ميزبان را لکه ننگي در شب افتتاحيه مسابقات يورو 2012 خواند و اعلام کرد که اين مسئله را به اطلاع مقامات يوفا خواهد رساند.

هافبک آيندهوون در مصاحبه با بسياري از روزنامه‌ها در اين باره گفت: اين يک لکه ننگ واقعي است به ويژه اينکه پس از بازديد از آشويتس چنين اتفاقي رخ دهد. در صورتي که چنين مسئله‌اي در جريان مسابقه رخ دهد با داور صحبت خواهيم کرد تا اجازه ترک زمين را به ما بدهد.

نژادپرستي درتمرين هلندخشم فان بومل رابرانگيخت | ورزش 3

فک نمیکردم لهستانی ها انقدر بیشعور باشن!!!

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
ستاره سابق فوتبال هلند که 63 بار براي اين تيم به ميدان رفته اعتقاد دارد که هلند از زمان فينال جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي که مغلوب اسپانيا شد تا کنون پيشرفت چشمگيري داشته و اگر اين دو تيم در يورو 2012 مقابل يکديگر قرار بگيرند، نتيجه ديگري رقم خواهد خورد.

فان در کرخوف 60 ساله در پاسخ به اين سئوال که فکر مي‌کند تيم ملي هلند در اين رقابت‌ها تا چه مرحله‌اي بالا خواهد رفت گفت: مي‌توانيم به فينال برسيم. فکر مي‌کنم يک بار ديگر بايد مقابل اسپانيا بازي کنيم و اين بار، ما برنده خواهيم شد. هلند از دو سال پيش تا کنون بسيار بهتر شده و به بلوغ بيشتري رسيده است. به عنوان مثال، ابراهيم آفلاي از جام جهاني تا کنون پيشرفت زيادي داشته است.

بازيکن سابق پي اس وي آيندهوون درباره وضعيت خط دفاعي تيم ملي هلند و آسيب‌ديدگي يوريس متايسن گفت: ويلفرد بوما مي‌تواند جانشين متايسن شود. بوما بازيکن باتجربه‌اي است و در بازي‌هاي دوستانه عملکرد خوبي داشته است. بعد از او، رون ولار بهترين گزينه ممکن است.

وي با بيان اينکه به اعتقاد او لهستان که يکي از ميزبان‌هاي رقابت‌ها است مي‌تواند تبديل به شگفتي اين جام شود گفت: لهستان تيم خوبي دارد و مي‌تواند تبديل به شگفتي رقابت‌هاي امسال شود. در مقابل، يوناني‌ها از تيم خوبي برخوردار نيستند . به هيچ وجه نمي‌توان آن‌ها را با تيمي که در سال 2004 قهرمان اروپا شد مقايسه کرد.

هلند همراه با آلمان، دانمارک و پرتغال در گروه B رقابت‌هاي يورو 2012 موسوم به «گروه مرگ» قرار گرفته در نخستين ديدار خود روز شنبه از ساعت 20:30 به وقت ايران به مصاف دانمارک خواهد رفت.

اسپانيا را مي‌بريم و قهرمان مي‌شويم | ورزش 3

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
پیشاپیش عرض می کنم که هلند-اسپانیا فینال هست
هلندمون اسپانیایی ها رو به خاک و خون می کشونند تا انتقام فینال جام جهانی بشه

جان نوم اصرار نفرمایید اسم گلزن ها و نتیجه بازی رو نمی گم چون دیگه بی مزه میشه

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من میگم این اسپانیا اصلا به فینال نمیرسه!
خر شانس هستن که تو گروه خیلی آسونی هم قرار گرفتن!

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
در نخستين جلسه تمريني تيم ملي فوتبال هلند برخي تماشاگران با درآوردن صداي ميمون بازيکنان سياه پوست اين تيم را مورد اهانت قرار دادند. البته يوفا پس از آن اعلام کرد گروهي که اين شعارها سر داده‌اند، شهرونداني بوده‌اند که به ميزبان نشدن شهرشان در يورو 2012 اعتراض داشته‌اند.

جيمي فلويد هسلبنک که خودش نيز رنگين پوست است در اين مورد گفت: بيشتر بازيکنان سياه پوست مورد شعارهاي نژاد پرستانه قرار مي‌گيرند. ليگ اروپا، ليگ قهرمانان اروپا و ديدارهاي بين‌المللي بازي‌هايي هستند که بيشترين نژاد پرستي‌ها در آن صورت مي‌گيرد.

وي افزود: اين را از روي تجربه مي‌گويم. قبول دارم که اين اتفاق‌ها وجهه خوبي ندارند. خاطرم نيست که اين اتفاق کجا و چه زماني براي من رخ داده است. من آن خاطره‌ها را از ذهنم پاک کرده‌ام. من نيز انسان هستم و اين چيزها من را نيز آزار مي‌دهد. البته پذيرش اين موضوع بسيار سخت است زيرا کساني که نژاد پرست هستند تنها به اين دليل که شما رنگ پوست متفاوتي داريد شما را تحقير مي‌کنند. اين درد آور است. ما در يورو 2012 هستيم و اين غير قابل پذيرش است.

هسلبنگ در ادامه گفت: من با مارک فن بومل موافق نيستم. او گفته که اگر در جريان بازي شعارهاي نژاد پرستانه داده شد، بايد زمين را ترک کنند. شما نمي‌توانيد از زمين خارج شويد. انجام اين کار اشتباه است. اين همان چيزي است که نژاد پرستان مي‌خواهند. به جاي خروج از زمين سعي کنيد با اين موضوع به شکلي حرفه‌اي برخورد کنيد. اگر از زمين بيرون برويد، حکم به پيروزي نژاد پرستان داده‌ايد. بهترين کاري که مي‌توانيد انجام دهيد اين است که به بازي ادامه داده و دهان آنها را ببنديد.

هسلبنک: هلندي‌ها نبايد زمين را ترک کنند | ورزش 3

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
این قضیه نژادپرستی رو تیم ما بیشتر بوده ..... متاسفم برای مردم .. لهستان خودشون زخم خورده این اتفاق ها هستن ... اما ....

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
بچه ها نباید زیاد به شعار های نزاد پرستی و رنگ پوست اهمیت بدن
فن بومل و یکی دوتای دیگه الکی قضیه رو بزرگ می کنند

به امید پیروزی قاطع در بازی با دانمارک

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
امیدوارم امشب کادو خوبی بگیرم که همانا برنده شدن تیم محبوبمه ....

گاندلف

Registered User
لایک‌ها
219
امشب تميس ميبره هلند :D

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
درسته که یک گل خوردیم اما من مطمئنم این بازی رو می بریم فقط این فان پرسی میمون بیشعور اعصاب منو خورد کرده فلجه

بالا