گفتم تاپیک بیاد بالا .
فردا با دشمن قدیمی بازی داریم . خیلی دوست دارم قاطع ببریم. نشستن کلایورت روی نیمکت هم یه حس عجیبه برا من.
خیلی دوست دارم برنده این بازی بشیم . آمستردام باید به خاک و خون کشیده بشه:medieval:
تیم خیلی تغییرات داشته ... بچه ها مشکل از tv ماست یا همه اینجوری هستین مثلن توپ خط دفاع هست به جاییکه توپو دنبال کنه دوربین میاد وسطو نشون میده .... شاید 16.4 باید بکنم ؟!!! یا کلن اون بد دوربینو گرفته )))
راستی قراره روبن توی سمت چپ بازی کنه از این به بعد؟؟
آخه الان پست اصلیش راسته
در کل وقتی راست بازی میکنه خیلی بازیش چشم نواز تره
ولی توی سمت چپ به نظر من اونطور نمیتونه موثر باشه
دوستان ضمن تبریک سال نو به هه خوبان طرفدار تیم محبوبمون
میدونم که عشق هلند زیاد داریم و احیانا زیاد وقت نمیکنیم که سر بزنیم به تاپیک یه نمونه اش خودم که حتی بازی های هلند رو هم تا حالا از دست دادم فقط گل های بازی با ایتالیا رو دیدم اما خاطر جمع ام که این تیم آینده داره چون به یکی از بهترین ها که ونگال باشه سپرده شده
خواستم این اطلاع رسانی رو کنم که بازی هلند - رومانی 26 مارس که هفتم فروردین میشه رو شبکه ورزش ایران ساعت 12:15 صبح نشون میده
گروه گروهه سختیه درسته که اولیم اما رومانی و مجارستان و ترکیه تیم های خطرناکی هستند که من بیشتر از ترکیه ترس دارم
فردا هم بازیمون با استونی هست ببینیم بچه ها چی کار می کنن تو خبرها خوندم اسنایدر بعد یه وقفه دوباره به تیم برگشته نمیدونم دلیش چی بوده مصدوم بوده یا چیز دیگه یه مدتیه دنبال نکردم اتفاقات رو
به امید موفقیت تیم محبوبمون بازی رو از دست ندید
هلند چهار هیچ رومانی رو برد با دو گل وان پرسی و گلهای واندرفارت و لنز. این لنز بازیکن فوق العادیه ، یه هافبک شماره 8 هم هلند داره بنام استروتمن که کاپیتان بود خیلی عالیه سبک بازیش آدم رو یاد فیلیپ کوکو میندازه ، امیدوارم دلهره ی سالهای قبل که دفاع چپ باشه با وجود بلیند جوان ( پسر کمک مربی فعلی و بازیکن اسبق هلند ) از بین بره
با توجه به برد 3 هیچ قبلی مقابل استونی هلند با 6 بازی برده و 18 امتیاز نسبت به مجارستان 11 امتیازی غیر قابل دسترس شده صعودمون مبارک