• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هيچي بدتر از اين نيست كه ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

كم پشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به جان كي قسم بخورم كه هركي تو اين تاپيك در مورد دعواي عرب و عجم صحبت بكنه يا حرفي بزنه كه به عرب ها توهين بشه فحش خواهر مادر بهش ميدم :hmm: كثافت گوه :hmm: حالا خود دانيد اين حرف منو جدي بگيريد يا جدي نگيريد :hmm: اين همه به عرب ها توهين كردين بسه حالا تخم دارين بازم به عرب ها توهين كنيد :hmm: :hmm: تا الان سكوت كردم ولي مثل اينكه...... :hmm:

Queen_of_hearts

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به جان كي قسم بخورم كه هركي تو اين تاپيك در مورد دعواي عرب و عجم صحبت بكنه يا حرفي بزنه كه به عرب ها توهين بشه فحش خواهر مادر بهش ميدم كثافت گوه حالا خود دانيد اين حرف منو جدي بگيريد يا جدي نگيريد اين همه به عرب ها توهين كردين بسه حالا تخم دارين بازم به عرب ها توهين كنيد تا الان سكوت كردم ولي مثل اينكه......

مگه تو هم عربى ؟! :lol:

Queen_of_hearts

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
هيچي بدتر از اين نيست كه ...

من بپرسم:

....................آصف بچه كجايى ؟! .....................
:blink:

:lol: :lol:

كم پشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بنده فارس هستم!!
همون فارسي كه تركا ميگن فارسا تركه خرن تركا تاج سرن :D

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از كم پشت :
به جان كي قسم بخورم كه هركي تو اين تاپيك در مورد دعواي عرب و عجم صحبت بكنه يا حرفي بزنه كه به عرب ها توهين بشه فحش خواهر مادر بهش ميدم :hmm: كثافت گوه :hmm: حالا خود دانيد اين حرف منو جدي بگيريد يا جدي نگيريد :hmm: اين همه به عرب ها توهين كردين بسه حالا تخم دارين بازم به عرب ها توهين كنيد :hmm: :hmm: تا الان سكوت كردم ولي مثل اينكه...... :hmm:

مثلا ديگه چي ميخواي بگي كم پشت جان؟
ضمنا كسي به عرب ها توهين نكرد! فقط گفتيم كه ميخوايم سر به تنشون نباشه :lol:
شمام اگه عربي فروم عربي معرفي كنم.

Queen_of_hearts

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ضمنا كسي به عرب ها توهين نكرد! فقط گفتيم كه ميخوايم سر به تنشون نباشه

عاسف ! يواش برو !!! :hmm:

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از Queen_of_hearts :
عاسف ! يواش برو !!! :hmm:
تو كل دنيا هر قوميتي رو بشه توجيه كرد اين عربا رو نميشه. ضمنا منم بلدم اينجوري كنم :hmm: عزيز
اگه تو سايت هاي ايراني هم بخوايم سنگ عربا رو به سينه بزنيم كه ديگه بايد رسما خاك تو سرمون كنيم.
حالا هركي عرب پرسته بياد فحش بده ببينم فرهنگش چقدره

كم پشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Asef :
ضمنا كسي به عرب ها توهين نكرد! فقط گفتيم كه ميخوايم سر به تنشون نباشه :lol:

دقيقا" درست ميگي!! ميدوني چرا؟!!! چون به تنهاي مال اين حرفها نيستي كه بخواي از اين گنده گوزيها بكني!! همون بهتر كه ميخواين چون اگه ميخواينت ميشد مي خوام انوقت بود كه ... هموني كه بالاتر گفتم! :hmm: در ضمن من هر گوهي باشم نژاد پرست نيستم :hmm:

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از كم پشت :
دقيقا" درست ميگي!! ميدوني چرا؟!!! چون به تنهاي مال اين حرفها نيستي كه بخواي از اين گنده گوزيها بكني!! همون بهتر كه ميخواين چون اگه ميخواينت ميشد مي خوام انوقت بود كه ... هموني كه بالاتر گفتم! :hmm: در ضمن من هر گوهي باشم نژاد پرست نيستم :hmm:
آفرين دلبندم جنابالي هر گوهي باشي باز هم گهر افشاني ميكني.
دردت چيه؟
ميخوام كه ميخواي كه بخواي نخواي ميخوام كه نخواي كه بخاي (كلا مشكل داري) شرمندتم

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
من يك عرب هستم
فارس رو برو لبه كوزه آبشو بخور
ارواح ننت پارسي
كم پشت پس از برق گرفتگي :lol:
شايدم جو گرفتگي

Queen_of_hearts

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
كل دنيا هر قوميتي رو بشه توجيه كرد اين عربا رو نميشه.
چرا نمى شه ؟! اصلا منظورت چيه از اينكه نمى شه توجيهشون كرد !!؟
اگه تو سايت هاي ايراني هم بخوايم سنگ عربا رو به سينه بزنيم كه ديگه بايد رسما خاك تو سرمون كنيم.
حالا هركي عرب پرسته بياد فحش بده ببينم فرهنگش چقدره

بعد مى گن اروپاييا نژاد پرستن !! ما ايرانيا از همه بدتريم ! اصلا ريشه نفرت ايرانيا به اعراب چيه ؟!
الان چيه ؟! الان حسادته! كه ايران با اون عظمتش با اون ثروتى كه داره با اون فرهنگ بالاش(ميگن) هنوز به هيچ جايى نرسيده و اين عربها از بيابون ببين چى ساختن ! ارزش پولشونو ببين ! زندگيشون!

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از Queen_of_hearts :
چرا نمى شه ؟! اصلا منظورت چيه از اينكه نمى شه توجيهشون كرد !!؟

بعد مى گن اروپاييا نژاد پرستن !! ما ايرانيا از همه بدتريم ! اصلا ريشه نفرت ايرانيا به اعراب چيه ؟!
الان چيه ؟! الان حسادته! كه ايران با اون عظمتش با اون ثروتى كه داره با اون فرهنگ بالاش(ميگن) هنوز به هيچ جايى نرسيده و اين عربها از بيابون ببين چى ساختن ! ارزش پولشونو ببين ! زندگيشون!
دقيقا. من و ديگر ايراني ها نژاد پرست هستيم و منشا اكثر بدبختي ايران بخاطر ورود فرهنگ عربي به فرهنگ ماست (دوغ خيار)

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نقل از کم پشت :
من يك عرب هستم
فارس رو برو لبه كوزه آبشو بخور
ارواح ننت پارسي
laughingsmiley.gif
حمید جان این اراجیف چیه توی امضات نوشتی :eek:

از تو انتظار نداشتم... :(

نژاد پرست نیستی نباش اما حداقل وطن فروش نباش ! ;)

Queen_of_hearts

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دقيقا. من و ديگر ايراني ها نژاد پرست هستيم و منشا اكثر بدبختي ايران بخاطر ورود فرهنگ عربي به فرهنگ ماست (دوغ خيار)

اگه اينه پس فرهنگشونو بيرون كن از زندگيت !! مى تونى ؟! يه روز از كلمه هاشون استفاده نكن !!
مگه ما نيستيم مى خنديم به كلمه هايى مثل دورگو يا لرزانك يا دراز لقمه ؟! خب ؟! پس تقصير خودمونه ! و بيخود نبايد به عربها توهين كرد، اونا زحمت كشيدن ما نه !! حقيقتش همينه !

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
من تا حالا به طور جدی به این بحث ها وارد نشدم!
ولی اینو بگم که مغولها ایرانی ها رو به خاک و خون کشیدن!! ولی از فرهنگشون چیزی باقی نمونده برای ایرانی ها!!!ولی عربها لا مصبا ایرانو به کل شخم زدن!! :blink:
یعنی10سال بعد از عربها نشانه ای از فرهنگی که هزار سال براش زحمت کشیده شده نبود!! :hmm: :hmm:

Queen_of_hearts

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آخه شرلوك جان، اين تقصيره اوناس ؟! ما هم اگه همچين موقعيتى داشتيم همين كارو مى كرديم !! ولى هى مى گيم اى دل غافل، كجايى كه موقعيت خوب پريد؟! ;)
نژادپرست نباشيم! جاى اين حرفها فكر كشورمون باشيم ! يه مشت آخوند ريختن دارن كشورمونو به گند مى كشن!! :hmm:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا