• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هک شدن چند باره سایت وردپرسی

CloudWolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
100 درصد شل هست بهزاد عزیز ، همه فایل هات پاک شده ، یک یا بیشتر از فایل هات به شل آلوده ان.
اگه سیف ماد هاست روشن بود به این راحتیا نمی تونستن این بلارو سرت بیارن.

من که بهتون گفتم ، شما دیتابیس رو دانلود کنید با وردپرس خام ادغام کنید که مطالبتون از دست نره
اگه خواستید من براتون انجام میدم.

ولی پوسته و پلاگین می پره ، هیچ چیز نباید ازش بیارید رو فایل های جدید.

SerialDownload.IR

Registered User
لایک‌ها
199
100 درصد شل هست بهزاد عزیز ، همه فایل هات پاک شده ، یک یا بیشتر از فایل هات به شل آلوده ان.

من که بهتون گفتم ، شما دیتابیس رو دانلود کنید با وردپرس خام ادغام کنید که مطالبتون از دست نره

تایید میشه!
میتونید پلاگین هارو مجددا نصب کنید و قالب هم بدید یکی از دوستان ماهر برای چک کردن اینکه شل وجود نداره بررسی کنه!

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402

دوست عزیز اگر اطلاعاتی ندارید الکی نظر ندید سیف مود جلوی اجرای کامنت ها رو میگیره که به راحتی بایپس میشه هیچ ربطی هم پاک کردن اطلاعات هاست نداره.

نیاز به پاک کردن هیچ چیزی نیست.

سایت رو از اول راه اندازی کنید چه بسا باگ از وردپرس نباشد. ولی وقتی سایتتون توسط یک متخصص امنیت انالیز بشه بیشتر باگ ای موجود در اسکریپت و پلاگین ها پچ میشه و موارد امنیتی بر روی

اسکریپت اعمال میشود و خیلی موارد دیگر مانند تست نفوذ سرور. اصلا ممکنه شما از سرور خورده باشید.

p.e.y.m.a.n

Registered User
لایک‌ها
19
نفرت دارم از آدم های پوچ و پر ادعا که فقط کارشون شده زیر سوال بردن دیگران

ماشاالله ادعاش هم در حد تیم ملیه

ایشون برای جیب خودش داره بازار گرمی میکنه.

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
نفرت دارم از آدم های پوچ و پر ادعا که فقط کارشون شده زیر سوال بردن دیگران

ماشاالله ادعاش هم در حد تیم ملیه

ایشون برای جیب خودش داره بازار گرمی میکنه.

پست دادم که نوشتت رو تصحیح کنی تا کسی دید نخنده بهت بیا خوبی کن.

ادعای نداشتم تو پستم هم چیزی از خودم ننوشتم.

اگر برای جیب خودم بود هیچ وقت این چنین تایپیکی http://forum.persiantools.com/t345618.html ایجاد نمیکردم .

اگر شما چند روزه نت اومدی ما 10ساله که تو کار هکینگ و امینت شبکه و.. هستیم.

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
هاستینگ موظفه حفره امنیتی سایت رو پیدا کنه

CloudWolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوست عزیز اگر اطلاعاتی ندارید الکی نظر ندید سیف مود جلوی اجرای کامنت ها رو میگیره که به راحتی بایپس میشه هیچ ربطی هم پاک کردن اطلاعات هاست نداره.

اکثر دستورات از طریق شل هم انجام میشه و اگه سیف ماد روشن باشه دست شخص برای انجام امور کوتاه تر.
در هر صورت ممنون از آگاهی دادنتون :*

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
ظاهرا هاستینگ بک آپ رو نداره و به هر صورت نمیتونن ریستور بکنن!!
دیتابیس سایت روی هاست وجود داره ولی انگار وردپرس حذف شده
دوستانی که میتونن کمک بکنن لطفا اعلام بکنن و یه قیمتی هم بدن بد نیست چون کار من نیست و کارو باید داد دست کار دان!

Dr.Matin

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
270
اگر مشکتون جل نشده بنده تضمینی با هزینه کمی رفع میکنم

skate

Registered User
لایک‌ها
143
بازدید سایتتان چقدر هست؟
اگر بالا هست،بصورت رایگان برایتان فیکس می کنیم.
جهت اطلاع از شرایط پیغام خصوصی بدهید

mkhaled

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
امان از هاستینگ های در پیت ! امان از بی تجربگی . کاش وقتی این شرکت ها ثبت میشدند برای هاستینگ و خدمات وب یه آزمون می دادند واسه تایید . وای وای وب مستر بی چاره :D تجربه میشه دوست من

rmshop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم هفته پیش سایتم روی سرور های آبتین وب هک شد وکلی گیر دادم بهشون که امنیت سرورهاتون پایینه این چه وعضشه . . . که یه نفر اومده راحت توی سایت من هک کرده و اطلاعات رو پاک کرده. ازشون خواستم بک آپ روزانه رو ریستور کنن ولی مثل اینکه سیکل بک آپ گیریشون ساعت 1 صبح به بعد بود بک آپ روزانه من کلا بی فایده بود بعد برام بک آپ هفتگی رو ریستور کردن تا سایت اومد بالا ولی دوباره هک شد. دیگه اعصابم داشت خورد میشد - آخر خودشون برام بررسی کردن دیدم توی یکی از پوشه افزونه هایی که از سایت میهن اسکریپت یک هفته قبل از هک شدن گرفته بودم شل فایل داشت .
خلاصه سایت ما هم خدارو شکر بدون حذف اطلاعات برگشت و توی این مدت هرچی با لهن بد باهاشون صحبت می کردم مثل آدم جواب منو میدادن.
از شرکت آبتین وب راضی هستم کلا کیفیو پشتیبانی که ارائه می ده خوبه - قبل از خرید هاست فکر می کردم چون قیمتشون پایینه همچیزاشون هم مثل قیمت پایینه ولی اینجوری نبود
خسته نباشن
یه هاست درست حسابی انتخاب کنید که اینطوری جواب ندن
مث همین هاست دی ال که چند وقت پیش سایتی که هک شد منتقل شد روش 2 تا بکدور پیدا کردن و الانم مشکلی نداره:D
هاست دی ال دوباره برگشته ولی کسی مثل قبل به این شرکت اعتماد نمیکنه - سایت های پربازدیدی که روی سرور های این شرکت بود با چه بدبختی سایت هاشون رو منتقل کردند به شرکت های دیگه - با نامردی هاست دی ال هرچی سایت بود گفت دیگه سرویس نمیدیم سایت های خیلی خیلی پربازدید رو فقط روی سرور هایشون بی سرو صدا نگه داشت. (به اینم میگن هاستینگ؟)
یکی از دوستای منم که سایت پربازدیدداره پدرش دراومد تا تونس ازشون بک آپ بگیره و منتقل کنه
فقط تنها خوبی که هاست دی ال داشت سرعت سرور هاشون بود برای سایت های پربازدید
تنها توضیه ای که برای همه ی وب مستر ها دارم : هفتگی از هاستشون بک آپ تهیه کنن و ماهانه بک آپ رو روی هاست دیگری یا سیستم شخصی منتقل کنن - روی پوشه مدیریتی اسکریپت که استفاده می کنن حتما رمز بزارن - افزونه ها و قالب و هر چیزی که روی هاستشون نصب می کنن رو از سایت های معتبر بگیرن و مطمئن بشن داخل اون شل یا از اینجور فایل ها نیست (با اسکن هاست از سی پنل)

موفق باشید

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
مردم چه حوصله ایی دارن هک کردن و مردم آزاری هم شد کار !

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
آقا من زیاد متوجه نحوه هک شدن نیستم ولی کلا رو پوشه ی wp-admin رمز بزاری چیز خوبیه :)

Last edited:

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
سلام
-رو پوشه ادمین سایتت پسورد بزار از طریق کنترل پنل هاست.
- به احتمال زیاد حمله از طریق شل است. سطح دسترسی های فایلها رو چک کن. ( احتمال زیاد این مورد هم مشکل داشته)
- فایلهای اصلی پوشه روت وردپرس و فایلهای قالبت رو چک کن که کد مخربی توشون نباشه بخصوص فایلهای اصلی HTAACESS و config.php (احتمال زیاد هست)
- افزون افزونه امنیتی قوی برای وردپرس و رمز عبورهای قوی
- در پایان اسکن سایت توسط سایتهای ویروس یاب و malware .

بالا