سلام
منم هفته پیش سایتم روی سرور های آبتین وب هک شد وکلی گیر دادم بهشون که امنیت سرورهاتون پایینه این چه وعضشه . . . که یه نفر اومده راحت توی سایت من هک کرده و اطلاعات رو پاک کرده. ازشون خواستم بک آپ روزانه رو ریستور کنن ولی مثل اینکه سیکل بک آپ گیریشون ساعت 1 صبح به بعد بود بک آپ روزانه من کلا بی فایده بود بعد برام بک آپ هفتگی رو ریستور کردن تا سایت اومد بالا ولی دوباره هک شد. دیگه اعصابم داشت خورد میشد - آخر خودشون برام بررسی کردن دیدم توی یکی از پوشه افزونه هایی که از سایت میهن اسکریپت یک هفته قبل از هک شدن گرفته بودم شل فایل داشت .
خلاصه سایت ما هم خدارو شکر بدون حذف اطلاعات برگشت و توی این مدت هرچی با لهن بد باهاشون صحبت می کردم مثل آدم جواب منو میدادن.
از شرکت آبتین وب راضی هستم کلا کیفیو پشتیبانی که ارائه می ده خوبه - قبل از خرید هاست فکر می کردم چون قیمتشون پایینه همچیزاشون هم مثل قیمت پایینه ولی اینجوری نبود
خسته نباشن
یه هاست درست حسابی انتخاب کنید که اینطوری جواب ندن
مث همین هاست دی ال که چند وقت پیش سایتی که هک شد منتقل شد روش 2 تا بکدور پیدا کردن و الانم مشکلی نداره
هاست دی ال دوباره برگشته ولی کسی مثل قبل به این شرکت اعتماد نمیکنه - سایت های پربازدیدی که روی سرور های این شرکت بود با چه بدبختی سایت هاشون رو منتقل کردند به شرکت های دیگه - با نامردی هاست دی ال هرچی سایت بود گفت دیگه سرویس نمیدیم سایت های خیلی خیلی پربازدید رو فقط روی سرور هایشون بی سرو صدا نگه داشت. (به اینم میگن هاستینگ؟)
یکی از دوستای منم که سایت پربازدیدداره پدرش دراومد تا تونس ازشون بک آپ بگیره و منتقل کنه
فقط تنها خوبی که هاست دی ال داشت سرعت سرور هاشون بود برای سایت های پربازدید
تنها توضیه ای که برای همه ی وب مستر ها دارم : هفتگی از هاستشون بک آپ تهیه کنن و ماهانه بک آپ رو روی هاست دیگری یا سیستم شخصی منتقل کنن - روی پوشه مدیریتی اسکریپت که استفاده می کنن حتما رمز بزارن - افزونه ها و قالب و هر چیزی که روی هاستشون نصب می کنن رو از سایت های معتبر بگیرن و مطمئن بشن داخل اون شل یا از اینجور فایل ها نیست (با اسکن هاست از سی پنل)
موفق باشید