هر دو روی گوشی شما کار میکنه ولی طبیعتا بهتره از جدید تره استفاده کنیداز کدوم ورژنش باید استفاده کنیم
اون ضمیمه ای که در پست اول هست و ساین نیاز نداره رو دانلود کناقا این hellox چطوری نصب میشه من که هر کاری کردم نشد گوشیمم n85 اگه میشه یه توضیح مختصر ولی مفید از اولین مرحله تا اخرین مرحله بدید همه پستهارو هم خوندم :wacko:
1- اول از همه گوشی يك بك آپ تهيه كنيد (شماره تلفن ها و ... پاک میشوند)اقا سلام من helloox 2 ساين شده رو ريختم و موقع run كردن آن پيغام certificate error رو ميده گوشيم 5800 است ؟ راه حل چيست؟
1- اول از همه گوشی يك بك آپ تهيه كنيد (شماره تلفن ها و ... پاک میشوند)
2- گوشي رو خاموش كنيد
3- سيم كارت و مموري كارت رو دربياريد
4- گوشي رو روشن كنيد و با كد #7370#* گوشي رو ريست كنيد
5- حالا تاريخ و زمانتون رو تنظيم كنيد و مموري كارت رو جا بزنيد
حالا نرم افزار رو براحتي نصب كنيد!
این روش در 5800 توسط خودم انجام و تست شده است
یکی سوال منو جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گوشی من 5530 هست و همین ارور رو میده(certifaicateerror).این کار رو انجام دادم ولی نشد حالا چی کار کنم؟؟:questionm
این روش که فقط برای 5800 هستگوشی من 5530 هست و همین ارور رو میده.این کار رو انجام دادم ولی نشد حالا چی کار کنم؟؟:questionm
شما نگفتید این HelloOX رو ساین کردید (با فایل های Cer & Key ) یا خیر؟!اونم تست کردم اما نشد.یکی به من کمک کنه.:questionm:questionm:questionm
سلام
آقا گوشی من n97 همین ارور رو میده(certifaicateerror) چکار باید بکنم
چرا نیستباعرض سلام...برای هک n86ورژن 20 بایدچیکارکنم؟؟؟یعنی هیچ راهی نیست؟؟ممنون میشم جوابموزودبدید
هیچ فرقی ندارهسلام :
برای گوشی n95 (8G) با فریمور 35 چه طوری باید عمل کرد .
تشکر از خواندن و پاسخ ...
من همین فریمور شما رو گفتم که راحت هک میشهسلام :
برای n95 (8G) چه طوری هاست .
تازه فریمور آپدیت شده .
با مشخصات :
V 35.0.001
11-11-09
RM-320
N95(22.01)
-------------
من فایل ها رو گرفتم ، برنامه SISSignerInstall رو انصب و SISSigner.exe اجرا کردم .
در قسمت path to key آدرس فایل Leftup_Key.key
در قسمت parh to cert آدرس فایل Leftup_Cert.cer
در قسمت key file pass مقدار 01234567
در قسمت file to be sign مسیر فایل HelloOX2.v2.03.Unsigned_signed.sis و HelloOX2.v2.02.Unsigned.sis
را وارد کردم و بعد هر دو فایل رو تو گوشی اجرا کردم ولی خطای certifaicateerror میده ؟!
متشکر از خواندن و راهنمایی استادان ...
من همین فریمور شما رو گفتم که راحت هک میشهسلام :
برای n95 (8G) چه طوری هاست .
تازه فریمور آپدیت شده .
با مشخصات :
V 35.0.001
11-11-09
RM-320
N95(22.01)
-------------
من فایل ها رو گرفتم ، برنامه SISSignerInstall رو انصب و SISSigner.exe اجرا کردم .
در قسمت path to key آدرس فایل Leftup_Key.key
در قسمت parh to cert آدرس فایل Leftup_Cert.cer
در قسمت key file pass مقدار 01234567
در قسمت file to be sign مسیر فایل HelloOX2.v2.03.Unsigned_signed.sis و HelloOX2.v2.02.Unsigned.sis
را وارد کردم و بعد هر دو فایل رو تو گوشی اجرا کردم ولی خطای certifaicateerror میده ؟!
متشکر از خواندن و راهنمایی استادان ...