• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هیجانی به نام هتریک

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
تشکر جالب بود

blue-panther

Registered User
لایک‌ها
284
سایت خودم هست ولی سایتیه که دو سال عمر یه تیم رو گرفته .. سایتیه که میخواد بیاد و تذاره پول ملت بره تو جیب خارجی ها ...

خب پول از جیب ملت میخواد بره حالا بره تو جیب خارجی یا شما چه فرقی داره :D

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
متاسفانه اکثرا فکر شما رو دارن دیگه .. میگن چرا تو جیبه یه ایرانی بره؟؟ بره که یارو پولدار شه بذار بریزیم تو جیب یه مشت خارجی بخورن و حال کنن ..
همینه که هیچ وقت به هیچ جا نمیرسیم ..
خدا رو شکر که فعلا سایت ما خوب جواب داده و رو به صعوده و روز به روزم امکانات جدید بهش اضافه میشه .. ولی شما بچسب به همون هتریک و پولتو بریز تو جیب همونا ..

blue-panther

Registered User
لایک‌ها
284
متاسفانه اکثرا فکر شما رو دارن دیگه .. میگن چرا تو جیبه یه ایرانی بره؟؟ بره که یارو پولدار شه بذار بریزیم تو جیب یه مشت خارجی بخورن و حال کنن ..
همینه که هیچ وقت به هیچ جا نمیرسیم ..
خدا رو شکر که فعلا سایت ما خوب جواب داده و رو به صعوده و روز به روزم امکانات جدید بهش اضافه میشه .. ولی شما بچسب به همون هتریک و پولتو بریز تو جیب همونا ..
دوست عزیز من گفتم چرا بره تو جیب یه ایرانی؟؟ مردا حسود نیست.. مردی که حسوده قطعا زنه..
امیدوارم هر روز بهتر از دیروز عمل کنید و بالا برید و توی آسمونا برای سایتهای همشکلتون مثل یه ستاره بدرخشین..
منظور من رو بد فهمیدین.. منظورم این بود که من برام فرقی نداره پولم کجا میره.. این مهمه که کدوم بهتره و پول من همون سمت میره.. اهل بازی و اینجور کارها هم نیستم که بخوام به سایتتون امتیاز بدم یا پولمو بریزم تو جیب هتریک و سایتهای دیگه.

دم عیدیه براتون شادی و سبزی و بزرگی و پولداری آرزو میکنم :X

بالا