سلام
چه جوری میشه اکانت رو کامل از سیستم حذف کرد؟
مشاهده پیوست 827694
خسته شدم از بس ازین ایمیلا واسم اومد:general509:
چه جوری میشه اکانت رو کامل از سیستم حذف کرد؟
مشاهده پیوست 827694
خسته شدم از بس ازین ایمیلا واسم اومد:general509:
سلام مجدد وقتتون بخیر
شرمنده دو روز فعال گذاشتم .(24 ساعت کامل). جهت تست
ولی متاسفانه شمارش واقعی پاپ ندارید و دقیقا به نصف آی پی ورودی شمارش انجام میشه
نکته خیلی جالب هم برام این بود که اگر دو سایت پاپ آپ باشه رویه سایت. کاملا عمکرد اونیکی سایت رو با مشکل مواجه میکنه.
و متاسفانه وقتی خودم تست کردم دیدم روی کروم اصلا اجرا نمیشه و بازدیدکننده فایر فاکس فقط میتونه مشاهده کندش....
خوب به نظر شما باید چند در صد شمارش بشه 100 در صد؟؟؟ اگر قبلا با سیستم پاپ اپ کار کرده باشید باید نصف بشماره همه کلیک نمی کنند که پاپ اپ باز بشه و خیلی ها تا باز میشه سریع می بندنسلام مجدد وقتتون بخیر
شرمنده دو روز فعال گذاشتم .(24 ساعت کامل). جهت تست
ولی متاسفانه شمارش واقعی پاپ ندارید و دقیقا به نصف آی پی ورودی شمارش انجام میشه
نکته خیلی جالب هم برام این بود که اگر دو سایت پاپ آپ باشه رویه سایت. کاملا عمکرد اونیکی سایت رو با مشکل مواجه میکنه.
و متاسفانه وقتی خودم تست کردم دیدم روی کروم اصلا اجرا نمیشه و بازدیدکننده فایر فاکس فقط میتونه مشاهده کندش....
ممنون از یاد آوریتونخوب به نظر شما باید چند در صد شمارش بشه 100 در صد؟؟؟ اگر قبلا با سیستم پاپ اپ کار کرده باشید باید نصف بشماره همه کلیک نمی کنند که پاپ اپ باز بشه و خیلی ها تا باز میشه سریع می بندن
خوب برادر من نباید هم تعداد کلیک ها یکی باشه نباید توقع داشته باشید شما چند سیستم رو کنار هم قرار دهید و توقع داشته باشید محاسبه هر دوشون یکی باشه معلومه اونی که اول باز میشه بیشتر محاسبه میشه اینو هر کسی که سابقه وبمستری داشته باشه میدونهممنون از یاد آوریتون
اره درست میفرمایید اما وقتی در کنار سیستم های دیگر که نام نمی برم هست میزان کلیک محاسبه شدش تفاوت چشمگیری داره
و در خلال این هیچ توجیهی برای با مشکل مواجه شدن درکنار سیستم دیگری وجود ندارد..
منهم دقیقا به همین موضوع اشاره کردمخوب برادر من نباید هم تعداد کلیک ها یکی باشه نباید توقع داشته باشید شما چند سیستم رو کنار هم قرار دهید و توقع داشته باشید محاسبه هر دوشون یکی باشه معلومه اونی که اول باز میشه بیشتر محاسبه میشه اینو هر کسی که سابقه وبمستری داشته باشه میدونه
در کنار مکس پاپ آپ می توانید از یک سیستم دیگر هم استفاده کنید فقط اینکه تبلیغاتش مشابه ما نباشدآقا آخر میشه در کنار شما از یک سیستم دیگه هم استفاده کرد یا نه ؟
تو قوانین ذکر کردید "9. مکس پاپ آپ به شما این اجازه را میدهد که از یک سیستم (پاپ آپ) دیگر در کنار خود کسب درآمد کنید . "
ایمیلی که به بنده دادید "همکار گرامی از اینکه مکس پاپ آپ را انتخاب نموده اید از شما سپاسگزاریم .
توجه داشته باشید که شما فقط می توانید از سیستم مکس پاپ آپ کسب درآمد کنید . چنانچه مایل همکاری با ما هستید کد های پاپ آپ سایت خود را بردارید و کد ما را بگذارید تا سایت شما تایید گردد . "
تبلیغی که شما گذاشته بودید در زمینه کسب در آمد بود که الان من دیدم این تبلیغ گذاشتید بازدهی فروش این نوع تبلیغ پایینه خودم هم قبلا تست کردم این تبلیغ فروش خوبی نداردبازده پاپ آپ برای من بسیار پایین بود
10.000 پاپ اپ سفارش دادم که به مدت یک روزانجام شد با هزینه 35000 تومان و نتیجه 1 سفارش پرداخت شده و 2 سفارش پرداخت نشده بود![]()
حداقل ای پی برای خرید 10000 می باشد و روزانه حداقل 2000 بازدید روزانه درخواست بدهیدقیمت 1000 آی پی برای خرید چنده ؟
سایت های زیر رو زیر رو برای پاپ آپ قبول می کنید:
اهل خبر ، آچار دانلود
چرا داریم حذفش می کنمی . بزودی برداشته میشه .این تبلیغ جنسی رو نمیخواید حذف کنید؟؟
چرا داریم حذفش می کنمی . بزودی برداشته میشه .
دوستانی که قبلا روی سیستم ما همکاری می کردند مجدد یک روز سیستم رو تست کنند . درآمد کاربران فوق العاده خوب شده و اکثراً راضی هستند .